Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

28.12.2015 Manchester United vs Chelsea @ Old Trafford

Recommended Posts

manchester-united.png VS chelsea.png 


 


Maanantaina 28/12/2015 klo 19:30 Suomen aikaa


Manchester United - Chelsea


@ Old Trafford, Manchester


Sy7ePaC.png


 


Tämä ottelu on LVG:lle todennäköisesti viimeinen tilaisuus osoittaa kykynsä United-managerina. Ellei lähtöpasseja tule jo ennen sitä, pörssien auetessa maanantaina. Mielenkiintoinen kamppailu kyseessä, sillä tässä kohtaavat kaksi pahiten alisuorittanutta jengiä kuluvalta kaudelta. 


 


Muutama pelaaja saadaan takaisin kokoonpanoon. Schweinsteiger palaa pelikiellosta, ja luultavasti Darmian on ainakin penkillä. 


 


Ihanneavaus omalla kohdalla näyttäisi tältä (tällainen se ei tule tietenkään olemaan, mutta aina saa haaveilla): 


 


---Pereira -        -Martial-          --Mata---


Schneiderlin      -      Herrera--- --


--                           -Schweinsteiger----------------------  -


----------------Young-- Jones-Smalling© - Darmian----------


De Gea


Share this post


Link to post
Share on other sites

Todella hyvä että avausmiehistö on tuota luokkaa, jos tukkaan tulee niin kaadutaanpa ainakin saappaat jalassa, loukkaantumisiin ei voi juuri vedota.

 

Todella ristiriitaisin tuntein tulee katseltua. Pari edellistä konttaamista on jäänyt näkemättä, mutta luotan kyllä että Chelsea sytyttää Old Traffordin ja pelaajat kentällä, oli Van Gaalin asema mikä tahansa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joopajoo. Paha se on voittaa kun keskitysten taso on paskaa. Kun se keskitys saadaan sinne maalille, niin siellä on Rooneyn tasoinen pelaaja pistämässä palloa yläkertaan.

 

Nykyään saa siis vähän tökätä palloa kädellä, kunhan ei koppia ota? Vai tulkitsiko Atkinson, että Willian pelasi pallon omaan käteensä?  ;) 

No eipä noilla taas mitään väliä ole.

 

Postiivista huomata, että pakka on kohtuu hyvässä jamassa pois lukien viimeinen kolmannes. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämäkin matsi jäi väliin, kun olin isolla kirkolla junnulätkää katsomassa. Ilmeisesti ollut aiempaa pirteämpää suorittamista havaittavissa, mutta voitoton putki jatkuu edelleen. Tähän peliin en odottanutkaan minkäänlaisia uutisia valmentajarintamalla, mutta nyt on taas enemmän taukoja pelien välillä. Katsellaan, mitä tapahtuu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No itse en ole tyytyväinen tulokseen. Pelissä ajoittain parannuksen merkkejä, mutta suuria muutoksia pitää tapahtua, että neljän sakissa keväällä ollaan. Onko se sitten valmentajan vaihto vai uusien pelaajien hankkiminen tammikuussa, se jää nähtäväksi. Mutta jotain pitää tapahtua, muuten ei hyvä heilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli ihan viihdyttävä peli tänään mutta ei tämä tästä oikene ennen kun hankitaan maalintekijä, sellainen sieltä puuttuu.

Mata täräytti yläputkeen ja Martial tolppaan, hyviä paikkoja 3-4. Hukkasi Chelsean Matic myös loistopaikan.

Rooney ei enää osu kuin  joskus ennen, ikä tai muuten ei kiinnosta vaan, Martial yliyrittää eikä pääsee enää ukoista ohi kuten niissä ekoissa matseissa.

Schweini täysin kuutamolla ja Memphis samoin kun vaihdosta tuli. Voi olla että peluutus väärin, en tiedä mutta huonoja ovat olleet.

Uusia hyökkejä 2-3 niin kyllä se tästä!

 

Ikävä on Hernandezia,  Wilsonkin olisi tähti tuolla varmaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paha ottelu tähän paikkaan LVG:n jatkon kannalta

 

Joukkue pelasi kauden viihdyttävimmän matsinsa, ja nyt äijistä näki että yrityksestä ei ainakaan jää tämä kiinni. Huippupaikkoja oli 3-4, mm ylärima, sivutolppa ja suoraan Courtoisin syliin osunut veto. Taktiikka näytti pirteältä, samoin jokainen äijä antoi kentällä kaikkensa. Pallon hierominen oli ajoittain unohdettu rohkean hyökkäämisen kustannuksella, ja se sai lopussa myös yleisöltä aplodit. Paha on mennä valmentajaa kritisoimaan, kun äijät ei saa edes avopaikoista sisään, tänään ei homma jäänyt kiinni ainakaan taktiikasta. Mitä tulee pelaajiin, niin DDG:ltä yksi loistopelastus, ja paha on mennä muillekaan antamaan kovinkaan montaa miinusta. Rooney ei saa sisään enää mistään, ja menettää pallon lähes joka kerta. BFS ei myöskään lukeutunut päivän onnistujiin, ohisyöttöjä ja vetoja katsomoon jäi mieleen. Myös Martial hukkasi pallon, mutta toisaalta, pääsi se pari kertaa tekopaikoillekin; ilman haastamista ei vaan maaleja tehdä, ja aina ei voi onnistua. Matakin oli tänään pelipäällä.

 

United pelasi erittäin kovaa, ja varsinkin Hazardin sukille mentiin vauhdilla, toisaalta Willianin käsivirhe jäi viheltämättä ja yksi pilkku saamatta. No, eipä se nyt pilkun arvoinen rike ollut kuin sääntöjä kirjaimellisesti lukien.

 

United esitti siis pirteää pelaamista, ja väitän, että tällä asenteella sekä pikkuisen paremmalla tuurilla olisi edellisistä otteluista tullut voittoja, jos oltaisiin näin pelattu. Mitään viime kevään kaltaista dominointia ei ollut havaittavissa, mutta huomattava parannus entiseen. Jos otteet olisivat olleet samanlaisia kuin viime matsissa, niin olisin huutanut Mourinhoa sisään. Nyt olisin jopa valmis antamaan LVG:lle loppukauden aikaa. Se vaan vaatii aika moista parannusta myös tulevaisuudesta, mutta tämä oli ainakin hyvä alku. Eikä ne hommat vaihtamalla aina parane, siitä on jo tarpeeksi esimerkkejä. LVG:n suunnitelma toivottavasti onnistuu, ja kunhan 4. sija saavutetaan tällä kaudella, niin ensi kaudesta voidaan odottaa jo paljon parempaa. Varsinkin jos Rooneystä päästään eroon ja sisälle saadaan joku oikea kärkipelaaja....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Martial on kyllä loistava, mikä parasta uskaltaa haastaa! Ja aika usein pääsee ohikin. Ehkä eniten United kaipaa kärkeä joka pistäs pallot pussiin tai sitten Martialin tasoista laituria, että hyökkäyksessä olis joku muukin peloite ku Martial. Tällä hetkellä on aika helppo puolustaa kunhan vaan pitää Martialin kunnolla, kun muut tuntuu olevan aika lapasia.

 

Pitää antaa vielä pieni erityismaininta Borthwick-Jackonista, kaveristahan voi tulla vielä kelpo laitapakki!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×