Jump to content
Sign in to follow this  
Sami Paakkanen

Hans Backe

Recommended Posts

Tervehdys kaikille !

 

 

Mitäs olette tuumaneet tuosta uuden valmentajan menosta? Mitä kaikkea korviinne on jo kantautunut? Itse en ole oikein mitään ihmeitä nähnyt tai kuullut, patsi(o) nuo pari harjoituspelien tulosta numeroina.

Tämän päivän HS kirjoitti Hanssin taktista tyyliä auki, jolla siis peluuttaa maajoukkuettamme. Yksinkertaista ja vauhdilla eteen päin, kovalla vauhdilla ! Hmm, ehkä tuo vauhti voisi pitkässä jouksussa opettaa tekemään maaleja tai mahdollista maalien syntymisen.. Tuohon kun vielä yhdistäisi jotain muutakin sisältöä..

 

 

-Sami

 

Ps. Tekstin Hesariin raapinut Harri Ahola taitaa olla vannoutunut FF2 foorumin Mixu-vihaaja, kun Hanssista puhuessaan saa vielä kaivettua Mixun huonouden mukaan tekstiin, aika ankeeta toimittajalta, loppuko juttu Hanssista kesken, eikö ole viitsitty tehdä pohjatyötä kunnolla eli haastatella tai etsiä tietoa hanssista juttua varten.. Köykästä shittiä--

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ex-maajoukkuevalmentaja: Tekeekö Backe töitä sydämellä vai rahasta?

 

A-maajoukkueen päävalmentajanakin yhden ottelun toiminut Olli Huttunen odottaa Hans Backelta tulosvastuuta.

 

- Tuloksethan ovat olleet huonoja. Jos 11 peliä mennään ilman voittoa, niin eihän se hyvä ole. Harjoituspelit mentiin ilman voittoa. Sen ymmärtää, jos tähdätään karsintoihin, ja siellä alkaa tulla tulosta, Huttunen sanoo.

 

http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/20161113200026875_jp.shtml

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pertti Alaja perkasi Hans Backen potkuja

Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja oli paikalla, kun päävalmentaja Markku Kanerva kertoi valinnoistaan Abu Dhabin otteluleirille. Puheenjohtaja Pertti Alaja kertoi, että Hans Backen erottamisesta päätettiin kaksi viikkoa sitten. Päätöksenteossa kuunneltiin myös pelaajia. Backe suhtautui potkuihin kuin herrasmies.

 

Alaja ei ollut estradilla vaan takarivissä kuuntelemassa uuden valmennusjohdon esittelyä ja ajatuksia. Alaja palasi kysyttäessä päävalmentaja Hans Backen erottamiseen.

- Viimeinen peli Ukrainaa vastaan oli vähän niin kuin Pyrrhoksen peli. Siinä oli jo hyviä piirteitä ja hyviä mahdollisuuksia. Kuitenkin tappio 1-0, Alaja kertoi.

 

Backe kutsuttiin Jyväskylään liittokokoukseen, jossa hän antoi raporttinsa liittohallitukselle 18. marraskuuta.

- Todettiin, että meillä on hallituksen kokous 12. joulukuuta, jolloin viimeistään päätetään, jos jotain päätöksiä tarvitaan tämän asian tiimoilta, Alaja taustoitti.

- Annettiin sen asian elää ja välillä kommunikoitiin keskenämme, kuunneltiin eri tahoja, ihmisiä. Luettiin mediaa, katsottiin kaikkia juttuja. Se alkoi tulla voimakkaammaksi. Viikkoa ennen 12. päivää tehtiin se päätös, että meidän tiet eroavat.

- Eihän koskaan ole kiva tehdä semmoisia päätöksiä, mutta se tuli yhteisestä tahdosta ja se tuli väistämättömästi. Silloin se yksi piste alkoi olla näkyvissä. Paljon oli jos-juttuja. Oli epäonnea tai jotain, josta voidaan todeta "jos". Mutta ne vähenivät.

 

Päätös syntyi.

- Hasse on herrasmies. Ei koskaan ole kivoja asioita herrasmiesten kanssa tällaiset jutut, mutta hän otti sen kuin herrasmies. Mutta totta kai se oli pettymys hänellekin, Alaja sanoi.

 

Kysyittekö pelaajien näkemystä asiasta?

- On käyty läpi tiettyjä. Tosi laajasti on pohdittu ja kuunneltu nimenomaan. On hyvä saada sitä koko mielipidettä, vaikka päätöksenteko tapahtuu hallituksessa.

- Hallituksella on hyvä olla perustieto kaikista mielipiteistä. Sitten se syntyi näkemys. Se näkemys oli selkeä: meidän tiet eroavat, Alaja kertoi.

Kapteenistoon kuuluva Tim Sparv sanoi hiljattain Ylellä, että liian moni pelaajista on itsekäs.

- En osaa sanoa. Luotan siihen, että meillä valmentajat hoitavat nuo asiat, Alaja sanoi.

 

Onko Backe kallis mies Palloliitolle tästä eteenpäin?

- Hassen kanssa on sovittu kaikki jutut herrasmiesmäisesti. Kyllä me klaarataan ihan hyvin tämä tilanne.

 

Mitä odotat päävalmentaja Markku Kanervalta MM-karsinnassa?

- Odotan tältä ryhmältä ja Riveltä tietysti sitä, että saadaan käännettyä uuteen suuntaan. Rauhallisesti ja pitkäjänteisesti. Kun on kolmen vuoden sopimukset - ja toivottavasti pitempi -, niin se tapahtuu rauhallisella, hyvällä, vakuuttavalla työllä ja energialla ja intohimolla.

 

http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/201612192200042951_jp.shtml

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×