Jump to content
Sign in to follow this  
Jahnny

Mark Noble (West Ham 2004–)

Recommended Posts

Ammattilaisura

West Ham 2004–

→ Hull City 2006

→ Ipswich Town 2006

 

Na_ytto_kuva_2016_02_12_kello_12_30_59.p

 

Ensimmäiseksi tahdon sanoa, vaikka varmasti jossain henkilössä pienen naurahduksen aiheuttaakin, että kirjoitin tätä viestiä aikaisemmin toisen, johon uhrasin näköjään noin kolme tuntia. Kuitenkin typeränä päätin kirjoittaa sen kaiken suoraan tänne foorumille enkä esimerkiksi erillisellä tekstinmuotoiluohjelmalla – ja yhdellä virhepainalluksella poistin sen koko aikaansaamani työn juuri ennen kuin olisi kaikki ollut valmista. Tämä tuntuu käyvän sivullekirjoittaneelle jo turhan usein joten olisikohan sitä sitten aika jo oppia. Ehkä täydennän tätä viestiä myöhemmin enemmän, kun nyt jäi aivan surullisen lyhyeksi ja pelaajan itse ura jäi hieman ulkopuolelle.

 

Mark Noble on siis pelaaja, jolle tahdoin oman ketjun avata. Kyseessä on kuitenkin ainutlaatuinen pelaaja, josta löytyy varmasti monella jotain sanottavaa ja sitä oletan riittävän yhteen erilliseenkin ketjuun. Yksi syy tähän oli myös se, että West Ham United seurana ilmoitti viime vuoden lopussa palkitsevansa pelaajan juhlaottelulla (testimonial match). Tästä kuitenkin lisää toisessa viestissä.

 

Noble on edustanut West Hamia siis lähes koko uransa, jonka varmasti monet jo tietävätkin. Oikeastaan pois voidaan lukea ainoastaan aika juniorina Arsenalin akatemiassa sekä lyhyet lainasiirrot Hull Cityyn ja Ipswich Towniin. Englannin paidassa Noble on edustanut kaikkia ikäluokkia 16 ja 21 väliltä, mutta debyytti A-maajoukkueessa saa vielä odottaa, vaikka osa on tuota jo odottanutkin, kun viime aikoina Englannin paitaa on kantanut kyseenalaisemmatkin nimet. West Hamissa ura on jatkunut jo viimeiset 16 vuotta, takana on jo yhteensä tasan 350 ottelua ja Noble kantaakin nykyään seurassa kapteeninnauhaa. West Hamiin pelaaja saapui jo 13-vuotiaana. Ikäähän englantilaiskeskikentällä tulee olemaan tämän vuoden toukokuussa 29 vuotta. (Tässä vaiheessa muistan jälleen jakavan syntymäpäiväni Noblen kanssa, joka on siis tuo 8. toukokuuta.) 

 

Pelaaja on ollut tärkeässä osassa seuran historiaa jo pitkään ja oli mukana nostamassa West Hamia takaisin Englannin korkeimmalle sarjatasolle kausien 2004/2005 ja 2011/2012 päätteeksi. Jälkimmäisenä näistä kausista Noble valittiin myös sarjan parhaaksi pelaajaksi sekä seuran toimesta sai kauden päätteeksi palkinnon Hammer of the Year, jonka kunnian sai myös kaudella 2013/2014.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuten avausviestissä mainitsin, niin tahdon myös kirjoittaa kyseisestä juhlaottelusta hieman enemmän, jonka lähestyessä tähän ketjuun varmasti löytyy enemmänkin sanottavaa. Otteluhan pelataan 28. maaliskuuta ja kellonaika on 16:00.

 

Seuran pitkäaikainen kapteeni Mark Noble pelaa siis ensi kuussa juhlaottelunsa, johon tulevat osallistumaan West Hamin nykyiset ykkösjoukkueen pelaajat sekä lukuisat seuraa edustaneet nimet. Kaikki ottelun tulot menevät hyväntekeväisyyteen ja lahjoitetaan Noblen valitsemille yhdistyksille, jotka ovat Richard House Children's Hospice, Help for Heroes ja DT38 Foundation.

 

Kyseistä kunnianosoitusta Noble kommentoi seuraavasti: "Olen suuresti kiitollinen ja otettu siitä, että seurajohto on palkinnut minut juhlaottelullani, joka tullaan pelaamaan Boleyn Groundilla. Tämä on se mistä tulen ja minun seurani, enkä voisi kuvitella mitään parempaa kuin pelata juhlaotteluni juuri sillä kyseisellä stadionilla, missä olen nauranut, iloinnut ja itkenyt, niin kannattajana kuin pelaajana. Kaikki tietävät kuinka paljon West Ham minulle merkitsee, ja se on uskomatonta saada tällainen mahdollisuus jakaa kenttä niiden pelaajien kanssa, joiden olen tähän pisteeseen kasvanut – ja se tulee olemaan sitäkin ainutlaatuisempaa, kun saan jakaa sen hetken perheeni, ystävieni ja kaikkien Hammers-kannattajien kanssa. Olen myös iloinen, että voin kertoa kaikki ottelun tulojen jatkavan matkaansa hyväntekeväisyyteen kolmelle kohteelle, jotka merkitsevät minulle todella paljon."

 

"I am hugely honoured and grateful that the Board have awarded me a Testimonial match at the Boleyn Ground," – Mark Noble
 
Seuran puolesta David Sullivan ja David Gold halusivat myös kertoa ajatuksistaan pelaajasta: "Mark on nykypäivän 'Mr. West Ham', joten oli vain ajasta kysymys, että koska hän saisi juhlaottelunsa. Tämä on jo hänen 12. kautensa seuran edustusjoukkueessa. Mark on ollut loistava palvelija seuralleen niin kentällä kuin sen ulkopuolella ja tämä juhlaottelu tulee olemaan kunnianosoitus hänen pitkälle ja merkittävälle uralleen West Hamissa. Se on myös hieno merkki miehestä, että hän tulee lahjoittamaan kaikki ottelun tulot hänelle tärkeille kohteilleen. Ottelu tullaan pelaamaan pääsiäismaanantaina iltapäivällä, jotta kaikenikäiset kannattajat voivat saapua Boleyn Groundille katsomaan ottelua ja heidän joitain heidän sankareitaan kentällä ehkä viimeistä kertaa. Uskomme, että tapahtumasta tulee varmasti ikimuistoinen."
 
Edit.
 

Nyt ollaan Jahnny syvissä vesissä  :)

 

Tiedän, mutta siinä sivussa, kun on hälinää muutenkin, niin laitetaanpa täällä foorumilla West Hamin osiokin nousuun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ottelusta vielä lisää itse Mark Noblen puolesta, joka kommentoi aikaisemmin tapahtumaa seuraavasti: "Olen jo maininnut joitain pelaajia, jotka tulevat osallistumaan otteluun ja vastaukset monilta ovat olleet uskomattomia. Olin aluksi vähän hermostunut tästä kaikesta ja ihmettelin, että haluaisivatko jotkut pelaajat edes saapua paikalle, mutta vastaukset kutsuihin ovat osoittautuneet loistavaksi. Ainoa murheeni tällä hetkellä on, että pelaajia saattaa olla jo liian paljon! Halusin, että tämä tulee tapahtumaan juuri näin. En halunnut, että paikalle saapuisi joukkueellinen pelaajia, jotka eivät edes haluaisi olla täällä – tahdoin paikalle pelaajia, jotka oikeasti välittävät seurasta. Halusin nähdä paikalla pelaajia, joiden kanssa olen pelannut urallani ja tullut toimeen todella hyvin, jotka saapuisivat varmasti paikalle ja todellakin nauttisivat tilaisuudesta – astua Boleyn Groundin kentälle vielä kerran. Se on myös erityinen hetki kannattajille, kun saavat nähdä monia vanhoista sankareistaan ja uskon sen tulevan olemaan fantastinen hetki."

 

Pelaajia on Noblen lisäksi vahvistettu osallistuvan jo 22 kappaletta. Mukana on lukuisia nimiä, joita on varmasti hieno nähdä jälleen kentällä ja kyllähän tämä ottelu tai tapahtuma on aivan pakko katsastaa, kun vain kyseinen päivä saapuu. Toivottavasti tuo on myös mahdollista nähdä jostain. Kenties West Hamin kotisivut voisivat tarjota lähetyksen kuten kesällä joidenkin otteluiden kohdalla? Ellei sitten jopa televisioitaisi.

 

Maalivahdeiksi paikalle saapuvat kaikkien tietämä David James sekä itselleni mieleen jostain syystä painunut nimi Ludek Miklosko. Myös Jimmy Walker tulee olemaan ottelussa mukana. Puolustajista vähemmän yllättäen mukana ovat sekä Anton että Rio Ferdinand. Yksi nimi lisää on myös Danny Gabbidon ja toinen taas Julian Dicks, joka on ehtinyt uransa jälkeen pitämään karatekoulua ja muistaakseni nykyään valmentaa West Hamin naistenjoukkuetta.

 

Keskikentälle löytyy liuta nimiä, jotka ovat Yossi Benayoun, Ian Bishop, Joe Cole, Jack Collison, Stewart Downing, Matty Etherington, Ravel Morrison, Gary O'Neil ja Scott Parker. Mukana ei kuitenkaan ole valitettavasti Kevin Nolan, jolla on tuona samana päivänä ottelu Leyton Orientin kanssa.

 

Hyökkäykseen sitten Dean Ashton, Craig Bellamy, Carlton Cole ja Bobby Zamora. Lisäksi Carlos Tévez saattaa hyvinkin mahdollisesti olla mukana, mutta vahvistusta ei olla vielä saatu. Argentiinalaisen läsnäoloon vaikuttaa niin paljon, että osuuko päivämäärä päällekkäin Boca Juniorsin aikataulujen kanssa.

 

Ja viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, mukana on myös legendaarinen Paolo Di Canio. Ikää italialaisella on jo 47 vuotta, mutta varmasti tulee olemaan ainutlaatuinen hetki nähdä Di Canio kentällä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slav on avautunut siitä kuinka Noble ansaitsisi kutsun Englannin maajoukkueeseen ja ihmetellyt miten Mark ei mahtunut edes 40 pelaajan joukkoon, jotka Hodgson on nyt kutsunut mukaan:

 

Slaven Bilic says Mark Noble should be in frame for England call-up

 

west-ham-liverpool-lucas-leiva-mark-nobl

 

West Ham manager Slaven Bilic says he is bemused by Mark Noble's absence from England's pre-Euro 2016 get-together.
 
The Hammers captain has led his side to sixth in the Premier League, and into the fifth round of the FA Cup, while playing some of the best football of his career.
 
But the midfielder has never received a call-up to the national side and was not involved when England boss Roy Hodgson invited around 40 Euro 2016 hopefuls to a get-together at St George's Park on Thursday.
 
Former Croatia boss Slaven Bilic is convinced Mark Noble warrants international recognition and also feels Hodgson should take a look at Hammers left-back Aaron Cresswell.
 
"I was manager of a national team for six years," said Bilic. "People would say this and that from the other clubs, and I didn't mind it, but I don't like to interfere like that."
 
"But what I can say is that I haven't seen many midfielders who are having a better season than Mark Noble is having."
 
"And it's not only Mark Noble. I haven't seen a better left-back than Aaron Cresswell. So they should at least be mentioned."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mark Noble on antanut laajan haastattelun, jossa kertoo ottelusta Norwich Citya vastaan ja joukkueesta näin muutenkin:

 

The Big Interview - Mark Noble

 

West Ham United skipper Mark Noble says Saturday's 2-2 draw at Norwich City was the embodiment of the character needed for them to succeed over the final three months of the campaign.
 
After a draining extra time win at Liverpool in the week, they had to fight to come from 2-0 down at Carrow Road, with Noble himself grabbing a fine equaliser.
 
Now, with an FA Cup fifth round tie at Blackburn Rovers looming, plus league games against Sunderland and Tottenham Hotspur, the Academy graduate is ready for a big end to the season.
 
When you talk about character and resilience, I guess that's the buzzword after Saturday at Norwich?
MN: "Yes, especially after the last couple of weeks we've had. We've had games Saturday-Tuesday, Saturday-Tuesday, and we obviously had the emotion of scoring in the last minute against Liverpool.  That was 120 minutes of football which went to the wire and Norwich was an important game for us.
 
"We knew it was going to be tough, because they are fighting for points, but the way we came back and the belief we've got as a squad shone through. The subs we made had a huge impact and I thought we deserved a point in the end."
 
Victor Moses is a real impact player for you isn't he?
MN: "That's Victor (Moses). He's got that in him. When he and Andy Carroll came on they had that impact and he could have scored two goals himself. He was fantastic, he set up the first one with a great run and set up some vital chances for us.
 
"That's what we've got as a squad now, we've got the players to do that. The manager has players at his disposal to turn it around and as soon as they scored the second we really took the game to them."
 
Most people might have thought, 'they played 120 minutes on Tuesday, they're 2-0 down - they won't get back into it'...
MN: "We were 2-0 down, one a fantastic strike from Robbie Brady, but in the end we probably should have won it. The character and belief we have in the squad is fantastic."
 
You scored the equaliser - one of the best of your career?
MN: "Yes, probably. I was playing holding midfield at the time, but I saw the ball go forward and I saw Dimi(tri Payet) on it. I know he's going to look for a pass, so I made the run, he rolled it across to the edge of the box and I just stuck it away. It was fantastic and gave us the foot up to go on and try to win the game."
 
After a week like this do you feel there's a bandwagon rolling for West Ham?
MN: "I hope so. There's the FA Cup game against Blackburn on Sunday, we've had a few days to rest after the couple of weeks we've had, and our league position allows us to go into the Cup game and give everything. It would be a fantastic thing for the Club to have a run in the FA Cup in the last season at Upton Park."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mark Noble's #One2Eleven on The Fantasy Football Club

 

mark-noble-west-ham-tffc_3417362.jpg?201

 

West Ham midfielder Mark Noble picks his #One2Eleven of players he has played against on The Fantasy Football Club.
 
The Hammers skipper has played over 350 times for the club, where he has been since his youth, scoring 38 goals.
 
GOALKEEPER: Petr Cech
We were 0-0 against Chelsea once and he saved my penalty, which killed me after the game. Every time I played against him I thought: 'What a goalie.' The way he commands the box, he really stands out. I think you can see with Arsenal now, the amount of times I've watched them now and seen the amount of goals he's saved, one-on-ones in particular. He's definitely worth 10 or 15 points a season for sure.
 
RIGHT-BACK: Gary Neville
I remember playing against United, and he wasn't in the starting line-up and we were on top, winning 1-0 I think. They got an injury to their right-back, and he came on and changed the game, from right-back. I think he set up a goal in that game, and to change the game from right-back is special.
 
CENTRE-BACKS: Laurent Koscielny and Rio Ferdinand
We played Arsenal at the beginning of the season and beat them 2-0. He played against Sakho, and Sakho is quick and strong. I just thought he was phenomenal that day, and I think he's got everything. He's an unsung hero, he's great for Arsenal and compliments Mertesacker really well.
 
LEFT-BACK: Leighton Baines
He's punished me before, I got sent off once against Everton and he put two free-kicks into the top corner. I'd just scored a penalty, and we were 2-1 up, but from the resulting free-kick from my foul to get me sent off he bent one in the top corner. I just think every time we've played against him he's so clever with the ball.
 
CENTRE MIDFIELD: Tugay
When I was a young kid I played against Blackburn, and he taught me an absolute lesson in how to play midfield. I was young and arrogant and I thought: 'Oh he's got grey hair, I'm going to get in and around him,' and he had me on a bit of string for 90 minutes. I'll always tell people about that. Obviously I love Steven Gerrard and I think Frank Lampard is one of the best goal-scoring midfielders the country has ever seen, but I'll have to go with Tugay.

 

CENTRE MIDFIELD: Luka Modric
I played against him at White Hart Lane, and it was the same as Tugay. In the first 10 minutes, you try to get close to someone, give them a kick early doors and let them know, but for some reason this fella always knew I was coming, 10 minutes before I knew I was going to get there! I love watching him for Madrid, the way he plays the ball with the outside of his right peg.
 
CENTRE MIDFIELD: Paul Scholes
Scholes, in my eyes, is the best player we've seen in this country in a long, long time.
 
CENTRE FORWARD: Wayne Rooney
It winds me up every time I hear people get on his back, I just think for what he's done for the country and United is phenomenal. With the criticism he gets, he's still the best player at Manchester United in my eyes. He's a top, top player.
 
CENTRE FORWARD: Fernando Torres
Every time I went to Anfield he scored a hat-trick I think! Even at our place, those few years he was at Liverpool he was just unplayable. The ball used to come into him, and you think: 'I'm going to snatch this,' and then the first touch, the way they play it out to the wingers, and his finishing to boot, was just phenomenal.
 
CENTRE FORWARD: Didier Drogba
He always seemed to score against us, whether with his head or feet, he just grabbed the game by the scruff of the neck as a centre forward. He is a special player. The memories I've got as a player, these are the players who stand out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Type 'Mark Noble underrated' into Google and you will discover 243,000 results. West Ham's long-serving midfielder is widely recognised as a player who deserves more credit.

 

It is a fair assessment. At 28, and in his 12th season as a West Ham first-teamer he continues to be a positive influence. Happy to sit deep or push on to perform a box-to-box role, the homegrown favourite is a cultured footballer who greases the wheels at the Boleyn Ground.

 

Calm on the ball (86.13% pass accuracy), combative (2.8 tackles per match), and with excellent positional sense (2.2 interceptions per match), he offers Slaven Bilic a rounded style that fits in nicely his measured philosophy.

 

Noble's ability to hit accurate long balls from back to front or side to side (4.6 per match) also provides the Hammers with a more direct option. When he is absent, this is noticeable.

 


Perhaps more importantly, the captain also happens to be the heartbeat of West Ham United’s creative triangle.

 

No three Hammers players pass to one another more than Aaron Cresswell, Dimitri Payet and Noble. With the skipper orchestrating their involvement as much as possible, the trio have conjured up the majority of the team's efforts on goal.

 

Without receiving such regular and intelligent service from the uncapped Englishman, there is every chance that talismanic playmaker Payet would not have enjoyed such a spectacular debut BPL season.

 

He is a class act in his own right, but Noble's combinations with the gifted Frenchman have also been priceless.


 

cq5dam.thumbnail.490.338.margin.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Faktahan on se, että olen aikuiseksi mieheksi liikaa kitissyt tästä Markosta.

Mä olen Jahnny viimeiset nelisen vuotta täällä vaahdonnut, että ei mulla ole mitään uutta sanottavaa tästä. Jengi on jo kuullut kaiken. Ja voi olla, että vituttaakin, mutta Kunt on Kunt.

 

Silläkin uhalla heitän parit läpät, kun olet nähnyt paljon vaivaa Marko säkeen kanssa.

Otetaan nyt tällainen käänteispsykologinen lähestymistapa ja joo jengi menee ihan kreisiksi, mutta...

Viimeiset kolme neljä peliä Marko on skulannut ihan hyvin.

 

Byyri avomestasta, kun kolmannen kerran tällä kaudella sai yrittää, ja ironisesti paitsi ilman ironiaa sitä pidetään nyt miehen uran hienoimpana maalina? Ihan oikeastikin. Jopa mies itsekin tuntuu niin ajattelevan.

Tsiigailin tossa virallisen sivun jotain videopostausta missä Anton "Jar Jar" Ferdinandin parhaat häkit. Jumalauta. Eihän Marko voi tollaisista unelmoidakaan.

 

Hieno syöttö pari matsia sitten, ja boltsi pysyy nyt yli 50 pinnaa, niin ei voi valittaa.

Marko skulaa tällä hetkellä ok hyvin.

 

Mähän olen tällainen Markon Nemesis.

Ei mulla kuitenkaan tätä Testimonialia vastaan mitään ole. Pitäiskö hommaa flaba?

 

Kova halu ihmisillä on tästä leipoa legenda. Ihan väkisin. Antaisin tästä melkein yhdistysfaneille jonkun pystin.

Tämä Testimonial on täysi julkisuustempaus liittyen viimeiseen kauteen Boleynillä.

Tämä on oikeastikin yksi säälittävimmistä Testimonialeista ja aiheuttaa allekirjoittaneessa lähinnä myötähäpeää, mutta menkööt. Kertoo myös sen, että yhdistys on kovin pieni seura.

Halutaan olla ylpeitä juurista, historiasta ja akatemiasta.

Mun mielestä tämä juttu ryssittiin todella pahasti.

Miettikää nyt mikä on Markon uran paras "tutkapari"? Mä sanon, että O'Neill ja Tatska-Masa.

Tolla lähdetään sitten juhlimaan?

 

Tosiasiallisesti tämä Testimonial olisi kuulunut järjestää Tony Carrille.

Mitkä olisivat Carrin parhaat "tuotokset"? Alkaa kuulostamaan jo Testimonialilta.

 

Toiseksi mun mielestä Testimonialissa pitäisi olla jotain mitä "Testimonioida" you know.

Fakta on se, että aikuisuralla Marko ei ole saavuttanut tai voittanut mitään.

 

16 vuotta seurassa, ok.

Ei yhdistys ole joutunut koskaan pitämään Markosta kiinni. Ei sitä ole kukaan koskaan halunnut. 

Ja kaikki hyvät pelaajat ovat loppujen lopuksi lähteneet ennemin tai myöhemmin.

 

Joku voi katsoa, että oli mukana nostamassa seuraa, mutta yhtä hyvin voisi sanoa, että oli myös pudottamassa seuraa molemmilla kerroilla.

Mä en unohda erityisesti sitä viimeista kertaa. 

Ja voidaan sanoa, että Marko pelasi aivan keskeistä roolia siinä, että yhdistys putosi sarjatasoa alemmas. Miksi tästä ei puhuta?

Entäpä putoamisen jälkeen?

Ei tullut tarjouksia valioliigajengeiltä legendasta. Se kertoo jo aika paljon. 

Ainoa joka kelpasi oli Parker.

Entä miehen suoritukset sarjatasoa alempana? Parhaimmillaan keskinkertaiset. Jäikö jollekin Markon divarikaudesta jotain unohtumatonta mieleen? Ei niin.

Ilman sitä, että Nolanin Keke, joka oli oikeastikin liian hyvä divariin, teki byyrejä ja johti kentällä, CC:n byyrit ja Vaz Te:n Riku, plus fädäri, oli esimerkiksi niitä syitä nousuun.

Joten en mä näe, että Markon sarjanoususta kannattaa paljoa retostella. Se pelasi surkean kauden.

 

Kolmanneksi tämä syöttöprossa on se juttu jota Markon yhteydessä tykätään esitellä, eikä ihme, koska se on ainoa, mikä näyttää edes jotenkin hyvältä.

Tosin ei siitä ole yhdistykselle ollut mitään iloa.

Jengi häviää, boltsi pysyy 38 pinnaa ja esim. nousukaudella joulukuuhun mennessä Jussi Jääskeläisellä oli enemmän maaliinjohtaneita syöttöjä kuin Markolla. Tämä kaava on oikeastaan muuttunut vasta nyt, kun jengin taso alkaa olemaan aika kova; Payet, Lanzini, Obiang, Kojonen, Song jne... Jokaisen noista voisi käskeä pelaamaan varman päälle, syöttämään taaksepäin ja olemaan haastamatta vastustajaa, ja katso, syöttöprosentti olisi 90 pinnan luokkaa.

 

Ja Marko skulaa tällä hetkellä elämänsä parasta fudista. Sen ympärillä on nyt sen verran kovia nimiä, että se saa enemmän tilaa. Tällä kaudella on napsunut syöttöjä.

Toinen mikä on huikean romanttista ironiaa on se, että voi tsiisus sitä kitinää, kun skulattiin pitkää boltsia. Nythän Marko on enää ainoa, joka roiskii, mutta nyt se onkin muuttunut vahvuudeksi.

Sinänsä mulla ole sitä mitään vastaan, kuuluu peliin, mutta onhan toi nyt koomista.

Se, kun laittaa näitä tilastoja, olisi kiva, jos olisi lähde esillä.

Jos haluaa voisi edes snadisti tsiigata miten on laskettu.

Väittäisin, että suurin osa roikuista päätyy yhä edelleen yli rajojen tai ohi.

Ja toi nyt on sitten jo ihan täyttä hevonskeidaa, ettei Payet olisi niin hyvä ilman Markoa. 

WHAAAT!?

Tämä on nyt ilmeisesti aika kovan ja romanttisen yhdistymiehen artikkelista. Ja jos jotain, niin kyllä se on tasan tarkkaan juuri toisin päin.

 

350 matsia on ihan kova luku. Siitä voi Kuntikin näyttää peukkua.

Islantilaisten suonenvetokausi oli se, kun tuli niin kovia nimiä, ja Curbishleyn Antti piti poikaa penkillä. Vai menikö se juuri silloin lainalle jonnekin? 

Ja kyllä mulla on snadi toive, että kun on hoidettu Testimonial pois alta ja taputeltu kundi kunniakkaasti ja ilman mitään saavutuksia legendaksi, tyydytetty massat, niin uudella stadikalla voidaan sitten nähdä oikeita fudareita ja urheilijoita, jotka oikeasti viihdyttää ja innostaa.

 

Ja kyllä joutuu miettimään, että miksi ei esimerkiksi James Tomkinsille järjestetä Testimonialia?

Mitä se on tehnyt väärin?

Se on ollut seurassa jo vuodesta 97!

Mun mielestä se on ollut paljon luotettavampi, tasaisempi ja hyödyllisempi kuin Marko.

Silloin nuorempana, kun nämä tuli kehiin, mä olin ihan varma, että näistä kahdesta Tomkins on tuleva Englannin maajoukkuetoppari. Ihan ei riitä.

Mutta tämä on aika kuvastava tilanne.

Tosiasiallisesti Tomkins on kyvyiltään ja fysiikaltaan kykenevä maajoukkueeseen, ihan ei taidot vain riitä. 

Se ei tosin saa sen suorituksista juuri kiitosta, esim. siitä että on tuurannut erinomaisesti laitapakkia.

Kun taas Markolla ei ole mitään, minkä takia sen kuuluisi pelata maajoukkueessa, mutta sen pienimpiäkin suorituksia hehkutetaan, koska siitä niin kovin toivotaan legendaa, sekä katsotaan niin seuraa kuin pelaajaa täysin romantiikan läpi.

Mä luulen, että toi hehkutus vie sen maajoukkueeseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei kyllä vie. Hodarilta asiaa oikeen erikseen kysyttiin, niin se vaan sanoi olevansa tosi tyytyväinen nykyiseen keskikenttäänsä, mutta että ihan kiva jos alkaa yleisesti ottaen tulemaan kilpailua. Suostumatta edes mainitsemaan tossa yhteydessä Markoa.

 

Mut hei nyt mennään. Bburnia vastaan olisi hyvä näyttää

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuntilta ihan hyviä pointteja tuossa.

 

Eiköhän tätä testimonialia voida pitää myös hyvänä tekosyynä saada kaikki vanhat nimetkin vielä viimeisen kerran pelaamaan Boleyn Groundille. Ja jos tällä stadionilla nyt jollekin kyseinen ottelu pitäisi järjestää, niin aika luonnollinen valinta se seuraa pitkään edustanut kapteeni on.

 

En itse Markosta kyllä vakituista maajoukkuepelaajaa tekisi, mutta tällä hetkellä otteet kyllä oikeuttaisivat maajoukkuekutsuun, kun rinnastetaan siitä paikasta kilpaileviin pelaajiin, jotka vakuuttelee Hodgsonia lähinnä ailahtelevilla esityksillä tai vesijuoksualtaasta. Sanoisin, että ei olisi mikään vääryys nähdä Noblea maajoukkuepaidassa ja jos jonkinlainen vähän kokeilumielinen maajoukkue olisi mahdollista koota, niin eiköhän olisi aivan ensimmäisten joukossa. Jos sitten nämä lukuisat muut keskikenttäpelaajat pelaisivat edes lähellä omaa tasoa, niin ulkopuolelle jäisi melko selvästi.

 

Eiköhän tuo kuvakolmio tai miksi tuota nyt kutsuisi, niin viittaa myös vähän siihen kuinka paljon Dimin tulo joukkueeseen on vaikuttanut juuri Cresswellin ja Noblen pelaamiseen positiivisesti eikä Noblen olevan syy Payetin erinomaisiin esityksiin, vaikka varmastihan tuo vaikuttaa myös toiseenkin suuntaan. Tosiaan teksti ja kuva ovat poiminnat Valioliigan kotisivuilla luodusta artikkelista, jossa tarkkailtiin vähemmälle huomiolle jääneitä pelaajia, jotka ovat tilastollisesti ilmeisesti sitten olleet huomattavasti parempia kuin olisi odottanut vähäisten mainintojen vuoksi.

 

Tosiaan Hodgson kierteli tuon vastauksensa aika lahjakkaasti. Puhe oli Markosta, mutta keskittyi lähinnä Drinkwaterin mainitsemiseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yks juttu pisti tossa Markon fantasia fudiksessa silmään, ja yhtäkkiä sinolin sumentamassa päässä kaikki kirkastui. Mä en enää koskaan ihmettele niitä hirveitä myöhäsiä-kahen-jalan-nappulat-ilmassa-kaveria-polveen-taklauksia. Kattokaa nyt:

 

 

CENTRE MIDFIELD: Paul Scholes
Scholes, in my eyes, is the best player we've seen in this country in a long, long time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikka eihän se onneton saa itseään edes punaisella ulos, kun ei sillä ole tilannekovuutta, toisin kuin Scholesilla.

 

Pitkälti näen, Jahnny, jutun samalla tavalla.

 

Ehkä sen verran olen kiinnittänyt huomiota, että jos olisi kyse yhdistysfaneista niin nehän ovat Markoa huutaneet maajoukkueeseen vuosia. Jopa silloin, kun se skulasi divaria ja syötti boltsia vastustajille.

Mikä sinänsä kertoo sen, ettei tätä kannatakaan järjellä yrittää ymmärtää.

 

Mutta nyt se on alkanut tarttua ulkopuolisiinkin. Eihän kukaan vielä vuosi sitten kysellyt pitäisikö Markon olla jengissä? Eihän?

Yhdistyksen hyvät otteet ja Markon asema.

Mitä enemmän se brittiläinen Emerdale tyyppinen perseennuolemis-asennevaatimus pääsee valloilleen, sitä enemmän kansa siellä vaatii jotain Markoa jengiin.

 

Hodari homman kuittasi. Ainakin vielä...

 

Tämä oli mun suosikki Modricista, josta nyt voisi sanoa, että aikalailla ton tasoisia kundeja siellä on sitten maajoukkuetasolla vastassa;

"In the first 10 minutes, you try to get close to someone, give them a kick early doors and let them know, but for some reason this fella always knew I was coming, 10 minutes before I knew I was going to get there!"

 

Kyllä mäkin Marko huomasin sen silloin. 

Ei muuten ollut ainoa peluri, joka ton tiesi. Mutta noin muuten, Marko, sitä kaipailee kyllä niitä Wc-Ankan, Gambinan, mustan lonkun ja neljän tolpan bissen katkuisia iltoja, jossa ihan sama mikä valiojengi, pyyhki keskikenttää menen tullen. Ja kruununa rakkaat rantaboltseilevatpulut, jossa Modric koulutti sua menemään. Näytti jopa välillä siltä, että olit luovuttanut etukäteen. Ja eihän tätä palstaakaan varmaan olisi nykyisellään ilman niitä iltoja!

Ja lopulta taisi yhdistys pudota?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pelaajia on Noblen lisäksi vahvistettu osallistuvan jo 22 kappaletta. Mukana on lukuisia nimiä, joita on varmasti hieno nähdä jälleen kentällä ja kyllähän tämä ottelu tai tapahtuma on aivan pakko katsastaa, kun vain kyseinen päivä saapuu. Toivottavasti tuo on myös mahdollista nähdä jostain. Kenties West Hamin kotisivut voisivat tarjota lähetyksen kuten kesällä joidenkin otteluiden kohdalla? Ellei sitten jopa televisioitaisi.

 

Maalivahdeiksi paikalle saapuvat kaikkien tietämä David James sekä itselleni mieleen jostain syystä painunut nimi Ludek Miklosko. Myös Jimmy Walker tulee olemaan ottelussa mukana. Puolustajista vähemmän yllättäen mukana ovat sekä Anton että Rio Ferdinand. Yksi nimi lisää on myös Danny Gabbidon ja toinen taas Julian Dicks, joka on ehtinyt uransa jälkeen pitämään karatekoulua ja muistaakseni nykyään valmentaa West Hamin naistenjoukkuetta.

 

Keskikentälle löytyy liuta nimiä, jotka ovat Yossi Benayoun, Ian Bishop, Joe Cole, Jack Collison, Stewart Downing, Matty Etherington, Ravel Morrison, Gary O'Neil ja Scott Parker. Mukana ei kuitenkaan ole valitettavasti Kevin Nolan, jolla on tuona samana päivänä ottelu Leyton Orientin kanssa.

 

Hyökkäykseen sitten Dean Ashton, Craig Bellamy, Carlton Cole ja Bobby Zamora. Lisäksi Carlos Tévez saattaa hyvinkin mahdollisesti olla mukana, mutta vahvistusta ei olla vielä saatu. Argentiinalaisen läsnäoloon vaikuttaa niin paljon, että osuuko päivämäärä päällekkäin Boca Juniorsin aikataulujen kanssa.

 

Ja viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, mukana on myös legendaarinen Paolo Di Canio. Ikää italialaisella on jo 47 vuotta, mutta varmasti tulee olemaan ainutlaatuinen hetki nähdä Di Canio kentällä.

 

Uusina niminä mukaan ovat tulleet Glen Johnson, Paul Konchesky, Teddy Sheringham ja Gianfranco Zola. Tévezille ei olla vieläkään saatu vahvistusta.

 

Ottelu on myös loppuunmyyty.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Adriánilta ihan hieno maali. Noblelta myös ulkosyrjällä mukava viimeistely. Kaikki näyttää nauttivan ja peli-iloa löytyy, mutta ei nyt silti aivan mistään höntsäilystäkään ole, vaan kyllähän tuolla kentällä ihan jalkapalloakin pelataan. Hyvä fiilis välittyy aivan kotikatsomoon asti.

 

Tässä kokoonpanoja:

 

West Ham All-Stars

Bellamy - C.Cole

Downing - Benayoun - Parker - Collison

Dicks - R.Ferdinand - A.Ferdinand - Ward

James

 

West Ham United

Lanzini - Emenike - Antonio

Obiang - Song - Noble

Cresswell - Reid - Tomkins - O’Brien

Adrián

 

Subs: Spiegel, Short, Sinclair, Di Canio, Dailly, Gabbidon, Sakho, Browne, Pike, Dobson, Diangana, Hatton.

 


 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Lapsilla muita kiireitä vai oliko vaan turhan ristiriitainen kaveri kutsuttavaksi tuohon höntsään? :D

 

Jos Lampardia (Lapsilla = autocorrect kenties korjannut sanan Lampardilla, Lampsilla tai muuta vastaavaa?) tarkoitat, niin lauantaina olisi ollut ottelu New Englandia vastaan, mutta loukkaantuneena.

 

Sen sijaan olikin paikalla FIFA Interactive World Cupissa kommentoimassa videopelejä ja muuta mukavaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×