Jump to content
Sign in to follow this  
Mozzer

Jesse Lingard

Recommended Posts

Name:

Jesse Ellis Lingard

Date of birth:

Dec 15, 1992

Place of birth:

Warrington  189.png?lm=1396275477

Age:

23

Height:

1,74 m

Nationality:

189.png?lm=1396275477  England

Position:

Midfield - Left Wing

Foot:

right

 

Tuli vastaan Redcafella mielenkiintoinen tilasto ja teki mieli kirjoitella vähän Jessestä, mutta huomasin ettei veijarilla ole vielä omaa ketjua.

 

Tässä Unitedin tehokkaimmat maalintekijät Valioliigassa tällä kaudella tähän mennessä (maalit per 90 minuuttia):

 

0.43 - Lingard
0.35 - Martial
0.33 - Rooney
0.18 - Mata
0.17 - Fellaini - Depay – Herrera

 

Voisi sanoa, että tämä on tuttua Jesseä. Lingard ei ollut U18- eikä U21-joukkueissa joukkueen isoimpia nimiä eikä näyttävimpiä pelaajia, mutta hän oli jo tuolloin tehokas. Jesse on aina tehnyt hommia älykkäästi ja kurinalaisesti ja hakeutunut hyvillä juoksuillaan maalipaikkoihin. Ja hän on myös hyvä viimeistelijä. Myös Englannin U21-maajoukkueessa ja lainapesteillä on tullut hyvin tulosta.

 

Jesse ei ikinä tule olemaan pelaaja, joka nostaa heikosti pelaavan joukkueen uudelle tasolle, mutta hyvin toimivassa joukkueessa hän voi olla arvokas palanen. Hyvällä suoraviivaisella liikkumisellaan hän hakeutuu hyvin maalipaikkoihin ja tekee myös tilaa muille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Piti sellaista kysyä, että mikä on muiden palstan United-kannattajien näkemys Lingardin tulevaisuudesta Unitedissa? Kannattaako miestä pitää ensi kausi muun joukkueen mukana rotaatiossa, vai olisiko kenties laina parempi ratkaisu tähän paikkaan? Olisiko Lingardilla kuitenkin vielä potentiaalia nousta kovemmalle tasolle?

 

Jos ajatellaan, että Jesse pelaa jatkossakin laidalla - eikä 10-paikalla, jossa LVG jostain syystä häntä peluutti - niin vaihtoehdot ovat tulevalla kaudella toistaiseksi seuraavat, ellei siirtomarkkinoiden myötä tapahdu muutoksia: 

 

Vasen laita (tässä järjestyksessä): Martial, Memphis, Young

Oikea laita: Mkhitaryan, Lingard, Mata Januzaj 

 

Itse voisin olla avoin sille vaihtoehdolle, että oikealle hankittaisiin vielä joku varsinainen laitapelaaja. Jos Mkhitaryan pelaa oikealla, hän tulee todennäköisesti ajelehtimaan pelien aikana keskemmälle peliä tekemään. Toisaalta olisi varmaankin järkevintä katsoa nyt, että miten noilla nykyisillä vaihtoehdoilla pärjätään, eli lähtökohtaisesti Micky pelaa oikealla. Lingard tulisi sitten vaihdosta tarvittaessa, mutta Mourinhon aiemman historian tietäen minuutteja tuskin paljoa kertyisi ykkösavauksen ulkopuolisille pelaajille. Näin ollen laina olisi ehkä hänen kehityksensä kannalta parempi vaihtoehto, toisaalta Unitedilta puuttuisi sitten kunnollinen vaihtoehto laidalle Mickyn mahdollisesti loukkaantuessa. Mata voi toki tuolla myös pelata, mikäli joukkueeseen jää. Januzaj'lla on tällä hetkellä niin pitkä matka avauksen miehistöön, että vaikea nähdä hänelle kovin ruusuista tulevaisuutta Mourinhon joukkueessa potentiaalistaan huolimatta.

 

Mieluiten pitäisin siis Lingardin ensi kaudella edustusjoukkueessa, sillä viimeistään loukkaantumissuman iskiessä Lingardin kaltaiselle pelaajalle löytyy taatusti käyttöä.

 

Ei voi poissulkea sellaistakaan mahdollisuutta, että José peluuttaisi Lingardia mieluiten vasemmalla, joka on hänelle vähintään yhtä tuttu pelipaikka. Kesän jälkeen nyt kumminkin ollaan paljon viisaampia Lingardin ja monen muun pelaajan jatkon osalta. Tämä oli lähinnä tällaista ympäripyöreää pohdintaa tässä siirtoikkunan ollessa kuumimmillaan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakko vähän availla omia näkemyksiä Jessestä.

 

On mielestäni yksi aliarvostetuimmista pelaajista punaisissa paholaisissa. Tälläkin foorumilla saanut lokaa niskaansa aika kasan, joskus ehkä aiheesta, mutta useimmiten ei. En missään nimessä myisi tai lähettäisi lainalle. Jesse omaa todella hyvän työmoraalin, juoksuvoiman ja ihan hyvä tekniikkakin löytyy, ja tälläiselle pelaajalle on pitkässä kaudessa todella paljon käyttöä. Ei ehkä ole mikään joukkuetta harteillaan kantava voima, mutta näen paljon käyttöä hyvän asenteen pelaajalle ja itse näen, että Jesse on Josen papereissa ainakin Matan ja Youngin edellä. Viimeistely ei ole Jessen vahvuuksia, mutta harvassa on ne pelaajat joilla se timanttinen on. Viimeistely voi myös kehittyä vielä hyvinkin iän karttuessa.

 

Näen Jesselle hyvän uran ManUnitedissa tärkeänä rotaatiopelaajana ja mikäli ottaa vielä askeleen eteenpäin on mahdollista nousta hyväksi avauksen pelaajaksikin. Ja onhan Jesse myös omia poikia!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viimeistely ei ole Jessen vahvuuksia, mutta harvassa on ne pelaajat joilla se timanttinen on. Viimeistely voi myös kehittyä vielä hyvinkin iän karttuessa.

 

Joo ja hyvä muistaa että ressuissa viimeistely oli ehkä Jessen suurin vahvuus. Ja olihan viime kaudellakin useita tolppakuteja eli vähän huonoa tuuriakin. Tuosta osa-alueesta Jessen pelissä en ole lainkaan huolissani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vahvasti Kynotin kanssa samoilla linjoilla. Mou arvostaa varmasti Jessen työmoraalia etenkin puolustus suuntaan ja juoksuvoimaa.

Junnuissa pystyi todella näyttäviin hyökkäyspään kompinaatiohin.

Nyt on täysi kausi takana edustuksessa. Uskon kaverista löytyvän potentiaalia ottaa seuraava askel ja taistelevan tosissaan avauspaikasta.

LVG;n hidas hierova peli ei soveltunut parhaiten myöskään Jesselle.

Uskon mihen olevan omimmillaan nopeassa tempoisessa pallon liikuttelussa hyökkäysalueella, jossa miehet ja pallo liikkuu vinhasti.

Tästä oli keväällä muutama välhdys kentällä, missä Jesse ja Rashford löysivät toisensa. Toivottavasti ensikaudella sitä nähdään lisää.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mirrorin mukaan uusi sopimus tulossa:

 

Manchester United midfielder Jesse Lingard given green light for new long-term Old Trafford deal

 

Talks over Lingard's future stalled amid the uncertainty surrounding Louis van Gaal, but have been put back on track by Jose Mourinho

 

Jesse Lingard is in talks over a new £40,000-a-week Manchester United deal.

 

The 23-year-old Old Trafford winger was earmarked for a contract upgrade at the end of last season but with the sack hanging over former boss Louis van Gaal negotiations were put on hold.

 

Now, though, talks have resumed after new boss Jose Mourinho was consulted over the process and gave the green light for Lingard’s new deal.

 

It’s believed Premier League clubs including Tottenham, Everton and West Ham showed interest in Lingard, who played in yesterday’s friendly at Wigan.

 

But while Lingard is in, defender Marcos Rojo could be on his way back to Spain.

 

Villarreal have made an enquiry about the defender, whose future is in doubt following the arrival of ­Mourinho.

 

The Yellow Submarine are tracking him and they are interested in signing the versatile Argentina ­international who can play at centre-back and left-back.

 

Villarreal will attempt to sign the 26-year-old on loan if United hold out for the £16million they paid Sporting Lisbon two years ago.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

En tiedä, että mitä tähän voisi enää sanoa...

 

Man Utd's Jesse Lingard Schools Teammates at Dab University

Manchester United players Tim Fosu-Mensah and Cameron Borthwick-Jackson get a lesson in celebration from Jesse Lingard.

Watch Jessie teach and critique their dab skills.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tällaista vaihteeksi:

 

Jesse Lingard has reportedly struck gold on a new Manchester United deal that will see him earn a stunning £100,000-a-week.
 
Sky Sports’ Jim White claims Lingard has agreed fresh terms on a lucrative contract which makes him one of the club’s top players following months of negotiations.

Share this post


Link to post
Share on other sites

75k todellinen palkka monesta suunnasta kerrotaan.

 

Kuitenkin twitterin puolella kiertää huhu, että Jose on tällä hetkellä Carringtonissa medikaalissa sen jälkeen, kun oli tarjonnut Lingardille tätä sopimusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jesse Lingard reveals Manchester United's dressing room shift

 

Jesse Lingard says the mood in the Manchester United dressing room has shifted and has welcomed talk of winning the title.

 

"There's a lot of confidence flying around at the moment and it's good that we can stick together and be a part of it," Lingard, who came on as a substitute in United's win over West Ham, told Sky Sports News.

 

"Even the lads who weren't involved at the weekend still played a big part in the win."

 

"The group that we had it was easy for players to settle in, the likes of Rom [Lukaku] and Victor [Lindelof], it was always going to be easy for them. They're very down to earth guys and they want to work hard on the training pitch."

 

Jose Mourinho insisted his Manchester United side "played with confidence" in Sunday's victory, United's biggest win in the Premier League for nearly three years, and Lingard echoed his manager's sentiments by fuelling talk of the Premier League title returning to Old Trafford.

 

"I don't see why not," said Lingard. "The whole team is working hard this season and hopefully we'll win trophies. We're in a lot of competitions, the more trophies the better."

 

"It's a very tall dressing room but you've got to handle yourself and let them score the headers," joked Lingard.

 

"I didn't really watch him [Matic] much last season but you can see what he can bring to the team. He's a player that's very stable on the ball and can keep it ticking over for us.

 

"We know Nemanja is a different midfield player and he can just feed the ball to Paul [Pogba] and the other midfield players and let them play their own game. He can sit back and stabilise the play for us."

 

http://www.skysports.com/football/news/11667/10989702/lingard-dressing-room-has-changed?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_source=t.co&utm_medium=referral

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan vain ajatusleikkinä...Jos Messi olisi tehnyt eilisen maalin Lingardin sijaan, siitä puhuttaisiin koko loppuviikko. Ja sitä näytettäisiin joka puolella.

 

Ja juuri kun kritisoin kaverin viikkopalkkaa tulee näpäytys

Share this post


Link to post
Share on other sites

Löysin aika mielenkiintoisen tilaston, jonka mukaan Jesse loi Watfordia vastaan toiseksi enemmän paikkoja kuin ketään muu United-pelaaja viimeisen kolmen kauden aikana. Ainoastaan Juan Mata on pystynyt parempaan yksittäisessä ottelussa:

 

https://twitter.com/SkySportsStatto/status/935629899632652289?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.redcafe.net%2Fthreads%2Fjesse-lingard-2017-18-performances.430545%2Fpage-45

 

Jesse tuskin pystyy toistamaan tiistaista esitystä säännöllisesti, mutta antaa ainakin edes hieman toivoa, että Unitedilla on Pogban lisäksi muitakin pelintekijöitä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×