Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

13/4/2016: West Ham - Manchester United (FA Cup Quarter-Final replay)

Recommended Posts

manuwest13.pngvs 11.png


 


Ke 13/4/2016 klo 21:00


West Ham United - Manchester United


@ Upton Park, Lontoo


 


Tunteikas ilta luvassa, kun Upton Parkilla pelataan historiansa viimeinen cup-ottelu. West Ham lähtee hienoisena ennakkosuosikkina tähän. Ensimmäinen otteluhan päättyi lukemiin 1-1 Dimitri Payetin iskettyä ensin vapaapotkusta johtomaalin, ja Anthony Martialin tasoitettua noin kymmenen minuuttia ennen loppua. Kummallakaan viikonlopun pelit eivät menneet ihan nappiin, kun Arsenal onnistui nipistämään derbyssä kaksi pistettä Hammersilta ja United jäi Tottenhamin jalkoin lukemin 0-3. 


 


Unitedilta TFM on mahdollisesti sivussa, joten Valencia ottanee oikean puolustajan paikan. Darmianin on vaikea nähdä pääsevän ihan hetkeen enää avaukseen. Keskikentällä Carrick voisi tehdä tilaa Herreralle, mutta enpä yllättyisi myöskään Fellainin avauspaikasta. West Ham on nimittäin fyysisesti parempi joukkue, joten Fellin ominaisuuksille voisi olla nyt käyttöä. 


 


Näillä mennään:


 


Manchester United (4-2-3-1)


-Martial


Memphis - Mata - Lingard 


-------Herrera - Schneiderlin


---------------------------------CBJ-  Blind - Smalling© - Valencia----------------------------


DDG


 


Sellainen pyyntö LVG:lle vain, että stop fucking around ja peluuta pelaajia oikeilla pelipaikoilla. Jookosta?


 


Unitedin pitäisi se yksi maali pystyä tekemään varsinaisella peliajalla ja toivoa, että se riittää jatkopaikkaan. Hyvin voi kuitenkin mennä jatkoajalle, ja siinä leikissä LVG:n Unitedin eväät loppuvat yleensä hyvin nopeasti. Veikataan optimistisesti siis 0-1-voittoa Martialin maalilla. 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Manchester United tänään:

 

wunitmanu.jpg

 

Ohhoh, nyt meni mielenkiintoiseksi :) Oletettavasti tuo on tuttu 4-2-3-1 ja Herrera kymppipaikalla, mutta voi olla 4-3-3:kin. Wayne Rooney on muuten penkillä. Fosu-Mensahin loukkaantuminen oli myös pelättyä lievempi ja hollantilainen löytyy tänään avauksesta :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaiken kaikkiaan pari hyvää paikkaa joista olisi voinut maalinkin heittää, mutta eipä tämä esitys saa vielä hyppimään riemusta. Aika pelottavasti pari nukahdusta joista Valencia on sitten pari kertaa juossut linjaan taakse, mutta vedot on sitten ollut lähinnä säälittäviä.

Kehutaan nyt Afroa sillä pelaa ihan hyvää peliä aina kun palloon pääsee niin pyrkii pelaamaan nopeasti ylöspäin ja sopivasti vähän kovuuttakin Carrollille yhdessä tilanteessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

LVG pääsi kiillottamaan vähän kilpeään todella pahassa paikassa. Joukkue oli (sattuneesta syystä) paljon valmiimpi pelaamaan kuin Tottenhamia vastaan ja hallitsi mielestäni selvästi peliä ensimmäiset 70 minuuttia. Sitten alkoi taas tuttu ruletti alakerrassa ja punainen lanka selvästi katosi. Kuinkahan mones kerta oli, kun vaihdetaan laitapakki toiseen ja vielä käsketään pelaajia vaihtamaan paikkoja.

 

West Ham alkoi pelaamaan ihan liian myöhään ja DDG:n mahtipelastuksilla tästäkin pelistä saatiin voitto. Tästä on hyvä jatkaa Villan kaatoon. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kas vain, täällähän ei muuten ole mitään mainintaa seuraavasta tilanteesta: 

 

 

Siinä Noble tietysti ajatteli, että Herrera jäi liian pitkäksi aikaa maahan makoilemaan ja päätti vauhdittaa hieman peliä kantamalla espanjalaisen kentän sivuun. Aika monesta tuo voi näyttää jokseenkin huvittavalta, mutta kuinkas ollakaan, niin Herrera oli ihan oikeasti loukkaantunut ja ei siis ollut myöskään kokoonpanossa viikonlopun Villa-ottelussa. Hyvällä tuurilla loukkaantuminen olisi Noblen neronleimauksen myötä vain pahentunut. 

 

Seura nyt ei jostain syystä mitään pahempaa meteliä tästä nostanut. Voi vaan kuvitella, miten vaikka SAF olisi tilanteesta raivonnut tuomareille ja vaatinut Noblelle pelikieltoa, mikä ei edes ole kovin kaukaa haettua. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×