Jump to content
Sign in to follow this  
Maz

Portsmouth - Man Utd

Recommended Posts

Jokainen on varmaan huomannut, ettei Canal+ tule esittämään kanavillaan kyseistä peliä, joten Sports Academyssakaan ei ole ketään. Mutta ei hätää, Kaisaniemessä sijaitseva Molly (noin 200 metriä Sportista Ateneumin suuntaan) pelastaa näyttäen ko. pelin joltain kanavalta! Tai ainakin näin on minua informoitu.

 

Canal+ sietäisi saada piiskaa tällaisesta. Kukaan ei ole kiinnostunut jääkiekosta, eihän? Kehtaavatkin toistamiseen tällä kaudella olla näyttämättä meidän peliä.:mad:

 

EDIT: Koska C+ ilmeisesti lukee tätä foorumia ja on reagoinut ilmoittamalla että näyttävät pelin, olemme todennäköisesti Sports Academyssa, aivan normaalisti kuten muulloinkin. Jääköön tuo valitus asiasta vielä tuohon muistuttamaan asiasta tulevaisuuden varalta ettei tarvitse sydämen lyödä ylimääräisiä lyöntejä asian takia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

lauantai 11/2 19.10

Portsmouth - Manchester United | VALIOLIIGA

Suora lähetys. Fratton Park. Selostus Jouni Heinonen.

 

 

 

And here comes the hero!!!

 

 

 

Edit: Vedetääs sen verran takas, että digiboxin txt:tvllä peliä ei tule, mutta netissä sanoivat näyttävänsä pelin...

Editjr: Nyt on pelin näkyminen "varmistunut"

 

 

Toivon Rion ja Vidicin ensimmäistä yhteistä peliä toppareina ja Smithyn kovaa panosta keskikentällä.. Kontakteja on luvassa, joten Fletcherin voisi jättää pois avauksesta(ihan kun se toteutuisi)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei varmasti helppo peli tulossa huomenna. Pompey viime kaudella ainakin oli yllättävän kova vastus ManUlle. Muistaakseen eka peli hävittiin ja toinen voitettiin Rooneyn viime hetken maalilla. Pakka tosin on aika sekaisin Pompeyn päädyssä vaihteeksi, mutta aika kovia pelimiehiä sai Harry hankittua siirtoikkunan aikana. Nimekkäin ehdottomasti D'Alessandro (lainalle). Jännä nähdä miten sopeutuu Valioliigaan. Hänen kanssaa todellakin pitää olla erityisen varuillaan.

 

Vaikeita valintoja joutuu Fergie tekemään huomiseen otteluun. Saha ollut viime aikoina loistava kuin myös Ronaldo. Giggsyki on pelikunnossa huomiseen otteluun ja Park on melkeinpä joka kerta kentälleen päästyään ollut hyvä. Saas nähdä millasen avauksen pomo taikoo. Vidickin voisi ihan hyvin olla avauksessa kanssa. Avaus voisi olla vaikka tälläinen:

 

G.Neville-Rio-Vidic-Evra

Giggs-Fletcher-Smith-Park/Ronaldo

------Rooney-RVN-----

 

vaihtopenkki: Howard,Richardson,Saha,Brown, Park/Ronaldo

 

Lopputulos: 1-3 ManUlle. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika mehukkaalta näyttää tilanne Arsen ja Chelskin kanssa nyt.

 

Mutta itse Pompey - ManU pelistä. Todella vaikea ottelu tulossa, kenttä on kuulemma surkeassa kunnossa ja muutenkin siellä on viime vuosina ollut ongelmia.

Kyllähän sinne on ostettu ihan mukavasti uusia pelaajia, mutta en oikein usko, että osaavat vielä ihan parhaalla tavalla pelata joukkueelle. Vähän kestää heillä hakea pelituntumaa uudessa joukkueessa.. Etenkin D'Alessandro on melkoinen tekijä, jota pitää varoa.

 

Jamesin kokoonpano oli sama mitä itse kaavailin. Tosin Giggsistä en tiedä, laittaako Sir Alex suoraan avaukseen. Jotenkin tuntuu, että kaveri aloittaa penkin puolelta. Erittäin positiivinen ongelma on tämä Saha. Uskoisinkin että hän pelaa tänään ja Rooney pelaa heidän alapuolellaan keskikentän puolella. Fletcheriä ei ole näkynyt pitkään aikaan, jos oikein muistan.. Kun ei sitä muutenkaan siellä kentällä näy, niin ei tarkalleen tiedä onko se pelannut viime otteluissa vai ei. Ei kai :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Terveisiä Budapestistä!! Paikka on aika helmi, hyvin täällä viisi kuukautta asua kelpaa. Ja yllätys yllätys, paikallinen Canal+ näkyy kotitelkkarista. Paikallista liigaakin pitänee varmaan mennä paikan päälle seuraamaan.

 

Itse illan ottelusta odotan innolla näkeväni Evran tai Vidicin otteita, sillä en ole vielä herrojen pelejä nähnyt. Mielestäni maaleja tekevän hyökkäävän täytyy saada jatkaa avauksessa, siksi myös Saha kentälle. Ja koska oman suosikin puolia on aina pidettävä, niin toivoisin näkeväni myös Parkin kentällä. Huono kenttä ei välttämättä sovi Ronaldon kikoille, mutta poika on kuulemma viime aikoina piristynyt.

 

Sen enempää spekuloimatta veikkaan, että Ferdinand tekee tänään maalin ja Park toisen oman pään pysyessä puhtaana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vähän jännityksellä odotan matsia. Chelsea häviäminen ei panosta nosta mutta tärkeän ottelusta tekee Liverpoolin voitto. Ero ei saa kaventua ja nyt kun vastassa on etukäteen heikompi joukkue. Pompey on uudistunut tammikuun aikana rajusti ja mielenkiintoista nähdä kuinka uudet hankinnat onnistuvat ottelussa.

 

Toivottavasti pelin taso ei paljon kärsi kentän kunnosta. Varmasti maata pitkin pelaaminen voi olla vaikeaa. Jos kaikki menee hyvin 3-1 voitto ja jos käy vähän heikommin niin tasuri 0-0 on lähellä. Pahin pelko kuitenkin puolustuksen sekoilu ja 2-0 tappio jää taululle pelin lopuksi.

 

Ei muutakun olutta jääkaapista ja jännäämään peliä :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neville sivussa, lieneekö lievästi loukkaantunut? :moan: Avaus muuten todella vahva :mrgreen: Lähes parhaalla lähdetään. :blink: Toivotaan ettei tule mitään Blackburn-pelin kaltaista katastrofia. Nyt pitää ottaa varmat 3 pinnaa, ja saada itseluottamus huippuunsa ennen tärkeitä cup-matseja!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Todellakin aika erikoinen ottelu. Ensimmäisen puoliajan jälkeen 3-0 numerot olivat jo varmistaneet 3 pistettä mutta olisi nyt odottanut vähän enemmän manulta. Toinen puoliaika oli suunilleen kokoajan pompeyn hallintaa. Se pystyi luomaan maalipaikkoja ja hyökkäyksiä. Keskikenttä jätti vaisun esityksen Ronaldoa lukuunottamatta ja puolustusta nöyryytettiin moneenkin otteeseen toisella puoliajalla Vidiciltä ihmeellisiä purkuja ja sijoitus oli aika paljon hakusessa. Howard teki pari hyvää pelastusta, ihan hyvä matsi häneltä.

 

Ronaldo säväytti välillä parilla hyvällä harhautuksella ja maaleillaan, joista ensimmäinen todella hieno ja toinen sisään ehkä vähän tuurillakin. Muuten hyökkäys sähelsi hyviä maalipaikkoja. 3-0 tilanteesa ei varmaan enään keskitytty niin paljoa pelaamiseen kun oli jo tieto boron 3-0 voitosta chelsea vastaan.

 

Tärkeintä oli kuitenkin voitto ja sieltä se tuli aika selvän näköisin numeroin. Portsmouth ansaitsi kavennus maalinsa, niin paljon se teki töitä toisella puoliajalla. SAFilla on paljon parannettavaa seuraavaan otteluun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipas surkea ottelu. Jälleen kerran lopussa vastustaja pääsi peliin ohuesti mukaan. Eka jakso oli erittäin huonoa peliä ManUlta vaikka kolme maalia tulikin. Sanalla tehokas voisi kutsua ensimmäistä 45minuuttista.

 

Ronaldo oli pelipäällä, ja ensimmäinen osumista oli hyvinkin samanlainen potku kuin Fulham pelissä. Pallo leijaila aikalailla viime viikon tapaan, ehkä kahdeksan maalivahtia kymmenestä olisi vedon torjunut kuitenkin. Ensimmäiseen maaliin Giggs teki kauden hienoimman syötön, suoraan yläriman kautta Ruudille :) Esityö oli kuitenkin hieno ja olikin ottelun parhaita hyökkäyksiä ManUlta. Howard...Aiheutti pari sydämmen tykytystä. Toivottavasti VDS ei ole pitkään pois. Ehkä pelattiin varman päälle ja otettiin VDS vaihtoon. Kyllä viime kauden maalivahti kaksikko aiheuttaa vieläkin painajaisia. Onneks todellisuudessa tilanne on jo toinen.

 

 

Toinen jakso olikin sitten nukuttavaa peliä ja pallon räiskimistä sinne tänne, harhasyöttöjä tuli aivan liikaa. Eikä kenttä nyt niin huonossa kunnossa ollut että siitä olisi johtunut. Pari paikkaa siunautui mutta Rooneyn yritys ainakin oli suht vaisu. Yrityksenä ihan ok mutta toteutuksena surkea. Ronaldo oli yläriman päässä hattrickistä. Hyvä vapari mutta aavistuksen korkea.

 

***Ronaldo

** Giggs

*Vidic

 

Ronaldo oli tehokas eikä tänään sortunut pikkunäppärään sooloiluun. Tehokasta toimintaa joukkueen hyväksi. Tätä lisää!!! Kyllä itseluottamuksen saaminen on vaan tärkeää. Giggs pelasi 45min ja vakuutti "oudolla" pelipaikalla keskikentän keskustassa. Hyvä esityö ensimmäiseen maaliin mutta ei mitään huikeaa peliä kuitenkaan. Vidic oli tänään paljon paljon parempi kuin aiemmin. Kukaan ei Ronaldoa lukuunottamatta ylittänyt itseään ja ehkä "tähdistö" olisi voinut olla tyhjä Ronaldon jälkeen.

 

-- Flecther

- Park

 

Ei niin ei! Montako kaksinkamppailua voitti tänään??? Oikein yhden tai ei yhtään. No eniten ärsytti lopussa kun tuli keskitys niin Flecther katsoi sivusta kun Pompeyn peluri pääsi puskemaan vapaasti. Sitten käsien levittely kun kukaan ei pitänyt(oliko itse kannattanut mennä?). Myönnän että jotkut joutuvat helpommin silmätikuksi kuin toiset! Park oli pettymys, odotukset ovat aina Parkin suhteen aika korkeat. Tänään ei päässyt korkealla tasolle ja olikin hyökkäyssuuntaan erittäin kesy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vastustaja oli tänään surkeaa tasoa ja pahinta on, että laskeuduttiin sille samalle tasolle. Kokonaisuudessaan surkea peli ja ehkä siksi en jaksa vaivautua pelaaja pelaajalta tätä analysoimaan.

 

Muutamaan kirjoitettuun kommenttiin pitää kuitenkin puuttua. Edelleen jaksan ihmetellä tätä Fletcherin mollaamista. Eihän se loistavaa ole se peli, mutta oli joukkueen varmin syöttäjä ja rakensi peliä enemmän kuin Giggs ja paremmin kuin Smith. Totta on, että kaveri ei ole joukkueen vahvin kaksintaisteluissa, mutta kyllä se niitä voittaakin ja yleensä pelaa aika viisaasti vastustajan peliä hidastaen. Fletcherin edestä vastustaja yleensä syöttää taakse päin tai korkeintaan sivulle. Hyvin harvoin eteen pystyyn. Se on vaan hyvä ja tasainen suorittaja. Giggs puolusti pari kertaa loistokkaasti ja ekan maalin esityö oli ilmiömäinen, mutta niiden lisäksi ei esittänyt sen ihmeempää kuin Fletcher. Itse asiassa usein kun sai pallon siirsi sen heti Fletcherille, joka hoiti pelin avauksen. No, tämä Fletcher on lienee ikuinen kiista kapula ja mielipiteiden jakaja. Omani taas esitin.

 

Toinen johon halusin puuttua on Vidic. Ekalla puoliajalla oli aika pimennossa, mutta toisella pelasi erittäin hyvin. Itse en kyllä huomannut mitään onnettomia purkuja tai huonoa sijoittumista. Kaveri pelasi erittäin hyvin varsinkin siihen nähden, että pitkän tauon jälkeen taisi olla vasta toinen 90 minuuttinen.

 

Muista lyhyesti. Ronaldo oli todella hyvä. Oikeastaan mietin, että jos olisi ollut tuossa kunnossa kauden alusta asti saattaisi ero Chelseaan olla vähän pienempi. Park oli pettymys ja samoin Rooney. Rooney on ollut jo pari peliä varjojen mailla ja varsinkin tänään saamaton. Smith oli kanssa ihan näkymätön. Muuten oikeastaan aika tasaisia perussuorituksia. Ei mitään loistokasta, mutta aika vähän virheitäkin. Toivottavasti VDS ei loukkaantunut pahasti. Howard oli ihan hyvä, mutta pari hazardi siirtoa teki. Tietysti pelaamattomuus näkyy.

 

Toisella jaksolla peruuteltiin turhaan tai oikeastaan ei viitsitty edes pelata. Portsmouth sai otteen ja oli se maali ansaittu. 1-3 on meille hyvä tulos ja tärkeät 3 pistettä. Yhden voiton hajurako Liverpooliin on hyvä. Chelsean peliä katsoin sen verran, että niillä otteilla ei pisteitä juuri tule herumaan. Toivoako?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika läskiksi meni koko peli. Ensimmäinen puoliaikakaan ei kummempia peliesitysten varjossa tarjonnut, maaleja tuli sitten taas tehokkaasti. Toinen puoliaika oli mitä oli. Tiesin tavallaan, kun mentiin puoliajalla 0-3 tilanteessa, että toisella puoliajalla ei tulla suurempia näytöksiä näkemään. Todella hieno maali Pompeylta, minkä he myös todellakin ansaitsivat. Todella laiskaa oli Unitedin peli toisella puoliajalla.

 

En itsekään Fletcheristä hirveästi pidä, mutta ei kaveri suurintakaan suosiota silmissäni nauti. Ei hänellä kylläkään paljon keskikentälle ole tarjottavaa, mutta ihan kelpo suoritus tänään. Täytyy kuitenkin muistaa, että hän on nuori, ja hänestä voi kehittyä vielä ihan kunnon pelimies.

 

Rooneyn pitää saada lepoa. Takana on jo kohta kahden kuukauden maaliton putki ja esitykset eivät päätä huimaa. Lykätään sitä lepoa vielä parilla pelillä, sillä seuraavana on Cupissa L'Pool ja sitten Carling Cupin finaalissa Wigan. Mutta samaa kauden alussa/keskivaiheilla nähtyä Waynea ei ole nähty.

 

Toisin voi sanoa Ronaldosta. 4 maalia viimeisessä kahdessa ottelussa. Erikoisia laukauksia tuppaa hän pistelemään. Mikäs siinä kun maalin menevät. Siihen, että jos olisi ollut samanlaisessa tikissä kauden alusta saakka, niin Chelsea ei olisi niin karussa - en siihen usko.

 

Kelpo peli, hyvä tulos.

 

p.s Giggs olisi ansainnut Ruudin maalin. Ainoita hetkiä, jolloin olin vihanen Ruudille, että teki tuollaisen maalin. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aikalailla joskus ymmärrän miksi Maunon faneja vieroksutaan. Valittavat monta riviä tekstiä, kun voitetaan 3-1. Joka helvetin asiasta kaivetaan huonot puolet. Kun jopa molemmat englantilaiset asiantuntijat myöntävät, että ManU pelasi järkevästi, niin mikäs siinä on kun täällä valitetaan? Vidic pelasi muuten erinomaisesti tänään, sanoi täällä kuka vain mitä tahansa. Samoin Howard, samoin Fletcher.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aikalailla joskus ymmärrän miksi Maunon faneja vieroksutaan. Valittavat monta riviä tekstiä, kun voitetaan 3-1. Joka helvetin asiasta kaivetaan huonot puolet. Kun jopa molemmat englantilaiset asiantuntijat myöntävät, että ManU pelasi järkevästi, niin mikäs siinä on kun täällä valitetaan? Vidic pelasi muuten erinomaisesti tänään, sanoi täällä kuka vain mitä tahansa. Samoin Howard, samoin Fletcher.

Itsekkin tätä ihmettelin kun lukee näitä juttuja. Yleensä aina valitetaan, kun Manu ei osaa tappaa peliä voitto asemasta ja eilen siinä onnistuttiin täydellisesti. Peliä ei todellakaan ollu mukava enään silloin seurata, mutta mikäs siinä jos 3 pistettä tulee kotia. Ero kaventu todella mukavasti nyt Chelseaan.

 

Täälläkin paljon parjattu Ronaldo rupee jälleen kerran näyttämään niille kaikille epäilijöille, miksi SAF luottaa häneen päivästä toiseen. Kahdessa edellisessä matsissa 4 maalia ja muutenkin todella vakuuttavaa jälkeä koko pelin ajan. Kuten olen useasti täällä sanonu, Ronaldo sytttyy aina loppukaudesta kuten on käynyt tälläkin kaudella ja viime kaudella. Toivottaasti nuorukainen pääsee ensikaudella alusta asti tähän samaan tahtiin kuin nytten.

 

Rooney pelasi pitkästä aikaa hyvin, tai no hänet pitkästä aikaa huomas kentällä. Hieno harhautus Ronaldo toiseen maaliin ja kaunis syöttö siihen perään. Harmittaa vaan, kun Rooneyn pelipaikka ei oikein päästä häntä maalinteko tilanteisiin. Toki se ei haittaa kun muutkin niitä maaleja näemmä tekee.

 

*** Ronaldo

** Vidic

* Howard

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja voittohan sieltä tuli. Käsittämätön tuo maalimäärä ManUlla viime peleistä vaikka keskikenttää ollaan haukuttu niin paljon koko kauden ajan. Ei ainakaan maalinteko ongelmista kärsitä.

 

Vidic parantaa peli peliltä. Pääpalloissa ylivoimanen ja taklauksetkin todella hyviä. Varmasti Rion kanssa muodostaa todella hyvän toppariparin tulevaisuudessa kunhan saavat pelejä alle yhdessä enemmän ja englannin kielen opiskelu onnistuu hyvin Vidiciltä.

 

Van Der Sar loukkasi siis itseään ekalla puoliskolla ja Howard tuli toiselle tolppien väliin. Suoriutui tehtävästään hyvin tehtyä pari kolme hyvää torjuntaa. Parissa keskityksessä/laukauksessa tuntui olevan vähän saippuaa käsissä eikä pallo pysynyt hyppysissä, mutta hyvin pelasi kuitenkin. Mutta varmasti turvallisin mielin voidaan olla vaikka VDS sattuisi loukkaantumaankin pitemmäksi aikaa. En kyllä usko, että näin tulisi tapahtumaan.

 

Rooneylta tosin aika vaisu peli hyvästä syötöstä Ronaldon toiseen maaliin huolimatta, mutta pitää muistaa kuinka nuori hän vielä on. Ei voi odottaa joka pelistä MOM otteita.

 

+++Ronaldo

++Vidic/Rio

+Giggs

 

LuaLualta aika uskomaton esitys eilen. Hänen poikansahan kuoli ANC aikana ja maajoukkueen johto katsoi parhaakseen jättää kertomatta hänelle, että ei peliesitykset huonontuisi. Aika käsittämätöntä touhua. Jaksamisia LuaLualle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei sitten teistä tiedä, mutta itse nautin pelistä täysillä.. Eilinen peli oli sitä "vanhaa" ManUa, jossa peli on tapettu jo ennen viimoista 30min..

 

Tosin jos Howard ei olis torjunut paria mahtavaa tilannetta olisi taas voinut tulla hätä käteen, mutta Timmy oli selvästi 2.puoliajan hahmo.. VDS ei tarvaita ihan jokaisessa tärkeässä ottelussa, jos jatkaa samalla lailla. Ronnie teki loistavan 0-2maalin, joka viimeistään ratkaisi pisteet Unitedille ja ilolla alkaa jo odottaa, mitä kaveri keksii viikon päästä Scousers-puolustuksen varalle.. Ruud teki taas sen, mitä voi jo odottaa, vaikka kyllä Giggsylle olis tuon maalin suonut..

 

12 pistettä(+kesk. peli=9 pts.) nyt eroa... vieläkö pystytään kirimään??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samoilla linjoilla Kiediksen kanssa. Nautittavaa katsottavaa oli eilinen, etenkin 2-0 maali oli ihan älyttömän komea :alien: Toinen puoliaika nyt oli mitä oli, mutta ei siinä mitään väärää ole että vähän vastustaja pitää palloa kun peli oli jo ratkennut. Tokallakin jaksolla nähtiin ihan hyviä otteita, etenkin puolustuspäässä. Osa jätkistä oli kyllä vähän väsyneitä, etenkin Rooney on levon tarpeessa, mutta ei ole pahemmin varaa istuttaa penkillä seuraavissa peleissä.

 

Hyvä matsihan tuo kaiken kaikkiaan oli. Viime kaudella tuli pompeylta pataan, joten hyvä että ainakin voitto tuli. :mrgreen: Cristianon maalijyvä on noussut esille jostain. Erkin puheet uponnut kaaliin? :rolleyes_ani:

 

Tästä on hyvä lähteä cup-matseihin :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika omituinen ottelu. ManU taisi tehdä ensimmäisellä puoliajalla maalin jokaista tilanteesta. Harvinaisen hyvä onnistumisprosentti. Toisella puoliajalla sitten ei pelattu oikeastaan ollenkaan vaan alettiin vaan puolustamaan. Howard oli hyvä maalissa toisella puoliajalla, mutta korkeissa keskityspalloissa tulee äkkiä van der Saria ikävä maalipuiden väliin. Vidic parantaa koko ajan ja pääsee paremmin kiinni Valioliiga rytmiin. Nyt vaan lisää matseja Rion kanssa niin loppukaudesta/ensi kaudella meillä on jälleen luotettava topparikaksikko. Jos Rooney oli hieman vaisu, niin Ronaldo oli jälleen mahtavalla pelipäällä. Ei keneltäkään loppujen lopuksi voi odottaa ottelusta toiseen aivan älyttömiä. Välillä jokaisella pelaajalla tulee hieman vaisumpia kausia (muistakaa Ronaldo). Nyt alkaa maalinteossa olla kohtuu hyvä draivi päällä joten sama meininki jatkukoon ja Vidic/Rio/VDS pitää jatkossa oman pään puhtaana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jos joku tietää mistä sais katottua pelin maalit niin vois laittaa linkin tänne?kiitos.

http://www.rooneyforever.com. Tuolla on aina joka pelin jälkeen maalit, ja joskus jotain muutakin. Ranskalaiset sivut, mutta sanaa video on tuskin vaikea löytää.

 

Itse ottelusta täytyy sanoa, että nimenomaan vanhat hyvät ajat tuli mieleen, kun taululla oli 3-0 meille. Toista puoliaikaa en sitten enää jaksanut katsoakaan, joten siitä ei ole mitään kommentoitavaa.

 

Ronaldolle kaksi maalia, todella hienoa! Miehessä on potentiaalia vaikka mihin, joten toivottavasti tällaisia iltoja tulisi hänen kohdalleen useampiakin. Tasaisuutta kaipaisi otteisiinsa, sillä pysyn edelleen sanojeni takana hänen alkukaudestaan. Toki eihän kukaaa pelaa ottelusta toiseen hyvin.

 

Nistelrooyn maali tuli taas toisella niistä hänelle niin tyypillisistä tavoista: Pallo kimpoaa suoraan syliin ja edessä on tyhjä maali. Toki hän pelasi hienosti Giggsin kanssa yhteen aiemmassa tilanteessa. Muista pelaajista Park oli hieman pimenossa, ja Rooneykin vaikutti vähän väsyneeltä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×