Jump to content
Sign in to follow this  
ippe

Liverpool FC - Kausi 2016/17

Recommended Posts

82eff8a50166cd0e66492815d75431de.jpg

 

Edessä on uusi ja Liverpoolin osalta varmasti mielenkiintoinen kausi, mutta ennen kuin mennään sen tarkemmin tulevaan, luodaan vielä pieni katsaus viime kauteen.

 

Edellisen kauden yhteenveto

 

Takana on jälleen yksi vaiherikas kausi ja kuten jo viime kauden ketjua avatessa ennakoin niin seura vaihtoi kauden aikana manageria kun Jürgen Klopp korvasi Brendan Rodgersin 8. päivä lokakuuta 2015. Hankalan kauden jälkeen Liverpool sijoittui Valioliigassa vasta kahdeksanneksi, mutta varsinkin loppukaudesta otteet paranivat selkeästi ja Jürgen Klopp sai iskostettua pelaajiin oman pelitapansa ja kadoksissa olleen taistelumentaliteetin, joten kauden aikana tapahtui myös paljon hyvää. Otetaan kertauksen vuoksi vielä viime kauden sijoitukset eri kilpailuissa.

 

Premier League: 8th, 60pts

UEFA Europa League: Runner-up vs Sevilla FC

FA Cup: Fourth Round vs West Ham United

League Cup: Runner-up vs Manchester City

 

Top Scorers

Total: Daniel Sturridge (13)

Premier League: Roberto Firmino (10)

 

Torres9 nimimerkin tekemät kattavat viime kauden pelaaja-analyysit löytyvät tämän linkin takaa viime kauden kausiketjusta.

 

Kausi 2016/17

 

Tuleva kausi tarjoaa Liverpoolin ystäville varmasti monia ikimuistoisia hetkiä. Kyseessä on Jürgen Kloppin ensimmäinen kokonainen kausi Liverpoolin managerina ja myös rakas kotistadion Anfield saa uuden ilmeen, kun pääkatsomoon lisätään uusi katsomonosa ja yleisökapasiteetti kasvaa vajaasta 45 000:sta aina 54 000:n asti.

 

0cb1908401e11b1e09dd3cce4f9e0b73.jpg

 

Edellisen tai oikeastaan voi jo sanoa "edellisten" kausien päätyttyä pettymyksiin, olisi nyt korkea aika tehdä ryhtiliike ja palauttaa Liverpool entiseen loistoonsa. Ennusmerkkejä on jo ilmassa ja esimerkiksi Jürgen Kloppin nimittäminen manageriksi oli jo iso askel oikeaan suuntaan, mutta matka kohti huippua on vasta alussa. Fakta on kuitenkin myös se, että kannattajien menestyksennälkä ei laannu lupailemalla menestystä muutaman vuoden kuluttua, vaan jonkinlaisia tuloksia olisi syytä napata jo nyt. Klopp johtikin joukkonsa puolikkaan kauden aikana jo kahteen cup-finaaliin, joten suunta on ilman muuta oikea ja ehkä niitä tuloksia sopii odottaa jossain määrin jo tulevalla kaudella.

 

Mutta mitä tuloksia Liverpoolissa sitten odotetaan, mikä on sellainen sijoitus, että seuran kannattajat ovat tyytyväisiä ja ovatko tällaiset odotukset edes realistisia. Nykypäivänä suuret seurat voidaan karkeasti jakaa niihin, jotka pelaavat UEFA Champions Leaguessa ja niihin, jotka eivät pelaa UEFA Champions Leaguessa. Paikka UCL:lässä tarkoittaa suurten palkintorahojen lisäksi myös sitä, että seuran vetovoima pelaajien silmissä kasvaa ja, että seuran on helpompi hankkia valmiita pelaajia. Jos mietitään, että pitkällä tähtäimellä Liverpoolin tavoite on voittaa Valioliiga ja vakiinnuttaa paikkansa Englannin yhtenä kärkiseuroista niin seuraava luonnollinen askel on nousta sijoilta 6-8 sijoille 3-4. Liverpool on kuutena edellisenä kautena seitsemästä ollut sijoilla 6-8 ja vain kerran eli tuolla 2013/14 kaudella seura ylsi sijalle kaksi, joten seuran sijoitus on ikävästi vakiintunut ylempään keskikastiin. Vaikka Leicester menneellä kaudella voittikin Valioliigan tultuaan tätä edeltäneellä kaudella vasta neljänneksitoista niin aika harvassa ovat ne joukkueet, jotka ovat onnistuneet Valioliigan voittamaan jäätyään edellisellä kaudella neljän parhaan joukkueen ulkopuolelle. Valioliiga on tietysti suurten muutosten kourissa, kun kasvaneet TV-rahat takaavat megalomaaniset tulot kullekin liigan kahdellekymmenelle joukkueelle, mutta tuskin Leicesterin temppua tullaan aivan heti toistamaan.

 

Ehkä nimeäisinkin Liverpoolin kauden 2016/17 tavoitteeksi paikan ensi kauden UEFA Champions Leagueen eli vähintään neljännen sijan Valioliigasta. Kukin voi tarkkailla valioliigajoukkueiden pelaajalistoja sekä viime kausien saavutuksia, ja todeta, että tässä liigassa on ainakin neljä Liverpoolia vahvempaa joukkuetta, mutta itse en lähtisi lähestymään asiaa tätä kautta. Itse haluan nähdä asian mieluummin niin, että Liverpool jäi viime kauden päätteeksi neljännestä sijasta kuusi pistettä ja nyt Jürgen Kloppin ensimmäisellä kokonaisella kaudella Liverpool on viime kauden painostaan ainakin sen kuusi pistettä parempi. Ei kuntosalillakaan kannata ensimmäisenä päivänään katsoa kuinka paljon salin suurin korsto pumppaa penkistä ja heittää siihen 50 kiloa rautaa päälle, koska huonostihan siinä käy. Tehdään vaan sitä omaa juttua ja keskitytään oman itsensä kehittämiseen sen sijaan, että vilkuillaan mitä vieraissa pöydissä tapahtuu. Kovalla ja täsmällisellä työllä me voidaan ehkä joku päivä heittää siihen tankoon vielä se 50 kiloa rautaa päälle ja olla hiekkalaatikon vahvin kaveri, mutta sen aika ei ole vielä.

 

8b3786c487333baee52bd14bca6b256a.png

 

Pre-season

 

Pre-season alkaa tällä kaudella 8.7 ja kesällä pelatut EM-kisat sekä Copa America Centario kisat tuovat omat mausteensa valioliigakauteen valmistuville joukkueille. Pre-season kestää noin kuukauden ja tänä aikana pelataan peräti yhdeksän harjoitusottelua. Otteluita pelataan siis erittäin tiiviiseen tahtiin ja varmaan rotaatio tulee alkuun olemaan hyvin vahvaa. Harjoituskaudella on käytössä laaja rinki ja manageri Jürgen Klopp pyrkii takuulla erottamaan jyvät akanoista kesän aikana. Harjoituskausi kuljettaa Liverpoolin tällä kertaa Yhdysvaltoihin, Wembleylle ja Saksaan. Stadionremontin ollessa kesken yhtäkään harjoitusottelua ei saada pelattua Anfieldilla, mutta hyvin pitkälti reissaamiseenhan nämä harjoituskaudet tuppaavat muutenkin menemään, joten tuskin tällä loppupeleissä kovin suurta vaikutusta on. 

 

0cc0b84bb8690ad7db99aa5419917183.png

 

Pelaajisto

 

Liverpoolin pelaajisto on tuttuun tapaan muuttunut kesän aikana ja varmasti joitakin siirtoja tullaan vielä näkemään suuntaan ja toiseen, joten en lähde niitä vielä tässä vaiheessa sen tarkemmin puimaan lävitse. Sen sijaan voisin nostaa esiin pari pelaajaa, joiden nimi kannattaa kirjoittaa papereihin normaalia paksummalla tussilla ja seurata miten kyseisten pelaajien kausi tulee sujumaan.

 

Tähtipelaaja: Philippe Coutinho on joukkueen kiistaton tähtipelaaja ja joukkueen hyökkäyspelin sielu. Taitava brasilialainen pelasi kaudella 2015/ 16 uransa toistaiseksi tehokkaimman kautensa tehden liigassa tehot 8+5, mutta epätasaisuus vaivasi Coutinhon otteita. Pelaaja on avoimesti kertonut haluistaan taistella pokaaleista ja mikäli Liverpoolin kausi päättyy pettymykseen, saattavat 24-vuotiaan pallotaiturin pelit seurassa päättyä tähän kauteen. Coutinho on kiistatta näyttävä pelaaja tempokuljetuksineen ja kaukolaukauksineen, mutta miehen otteet kaipaavat vielä hieman tasaisuutta, jotta pelaajasta voidaan puhua yhtenä pelipaikkansa parhaina pelaajina koko maailmassa. Nyt on Philippe Coutinhon aika ottaa ne viimeiset askeleet ja auttaa Liverpoolia yltämään sille tasolle, että seura voi taistella himoituimpien pokaalien voitosta.

 

Läpimurron kynnyksellä: Emre Can pelasi Liverpoolin keskikentällä väkevän kauden ja varsinkin Jürgen Kloppin aikakautena pelaaja vakiinnutti asemansa keskikentällä ja nousi yhdeksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista. 22-vuotias saksalainen on pelannut Liverpoolissa kahden kauden aikana yli 50 ottelua Valioliigaa, joten Can on jo vakiinnuttanut paikkansa seuran avauksessa, mutta kehityksen jatkuessa nähtyä tahtia Emre Canista voidaan pian puhua yhtenä liigan parhaimmista pelaajista omalla pelipaikallaan. Emre Can on fyysinen pelaaja, joka on hyvä taklaamaan ja puolustamaan, mutta myös nousee väkevästi tukemaan hyökkäyksiä ja on hyvä kuljettamaan palloa. Emre Can on Jürgen Kloppin papereissa yksi ensimmäisistä nimistä, jotka avauskokoonpanoon kirjoitetaan ja tulevalla kaudella Emre Canilla on mahdollisuus pelata itsensä Valioliiga eliittiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikai siinä, päätin avata uuden ketjun jo nyt kun harjoituskausi alkaa kuitenkin jo ensi viikolla. Puolestani myös harjoituskauden keskustelu voidaan käydä tämän otsakkeen alla.

 

Hyvä avaus!

Samaa mieltä, eli myös Pre-Season jutut voisi tähän samaan ketjuun laittaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilen oli kesän ensimmäiset treenit Liverpoolin väreissä ja mukana nähtiinkin Philippe Couitnho lukuunottamatta kaikki pelaajat, jotka eivät olleet mukana EM-kisoissa. Coutinho oli Brasilian väreissä Copa Ameriva Centario kisoissa, joten hänelläkin ihan ymmärrettävästi on vähän pidempi loma. Uudet hankinnat olivat totta kai mukana menossa ja mm. Joel Matip, Loris Karius, Sadio Mane ja Marko Grujic vetivät ensimmäiset treeninsä Liverpoolin verkkareissa. Myös viime kaudella lainalla olleet pelaajat kuten. Mario Balotelli, Lazar Markovic, Luis Alberto ja Andre Wisdom nähtiin harjoituksissa ja Klopp pääsi ensi kertaa tutustumaan heihinkin.

 

Tässä valmennuksen reaktio kun Balotelli kysyi, että "saanhan mä pelata Liverpoolissa ens kaudella?"

 

9b0fe823e39932e623629ab43822b0c0.png

 

Myös Lucas vaikutti heittävän Kloppille mieluista läpyskää:

 

626daeabcdc56621212e74ee3041ca6e.png

 

9224166a42a778333938fcf7fec951e3.png

 

Lisää kuvia harjoituksista löytyy Liverpoolin kotisivuilta sekä Liverpool ECHOn sivuilta. Aika pitkälti samat kuvat näyttää olevan molemmissa.

 

Ensi viikon perjantaina 8. päivä pelataan ensimmäinen harjoitusottelu Tranmerea vastaan kello 21.00 Suomen aikaa. Täytyy melkein pistää LFC TV kesäksi tilaukseen niin saa väijyttyä nämä harjoitusottelut. Uskon, että joku vähän yllättävämpi tai unohdettu nimi tekee Kloppoon vaikutuksen kesän aikana ja vastoin huhuja tai yleistä käsitystä saakin paikan ensi kauden joukkueesta. Ehkä esimerkiksi Marko Grujic onkin jo valmis odotettua suurempaan rooliin jo ensi kaudella. Uskon kuitenkin, että mielenkiintoinen kesä on edessä Liverpoolin harjoituskauden osalta ja Klopp varmasti virittää yhdessä taustatiiminsä kanssa pelaajat sellaiseen kondikseen, että Valioliigan alkaessa mennään eikä meinata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään se sitten starttaa. Pre Season Tour 2016! Ippen postaamassa avausviestissä onkin jo lueteltuna tämän Tourin ohjelma. Tänään siis avausvastustajana Tranmere Rovers (muistaakseni pelaa 5.ylintä sarjatasoa, kun ovat tulleet alaspäin parin viime kauden aikana) heidän kotinurmellaan. Nopealla scouttauksella ei ainakaan itselleni tullut yhtään tuttua nimeä vastaan heidän rosteristaan.

 

Itse en ehdi ottelua tänään näkemään, mutta ippe (tai joku muu) varmasti on näyttöjen äärellä ja heittänee pientä raporttia pelistä ;) Varsinkin uusien pelaajien sekä nuorten kavereiden otteet kiinnostavat.

 

Loppuun vielä oma veikkaus avauksesta. Heitän tähän saman, jonka Empire of the Kop-sivusto on laatinut eli Klopp lähtisi kovalla avauksella liikenteeseen. Varmasti tauolla sitten menee useampi kaveri vaihtoon ja monena vuonna Poolilla on ollut tapana, että tauolla vaihdetaan koko orkesteri. Tiedä sitten mikä on Kloppin suunnitelma. Mutta tässä veikkaus:

                           Karius
    Flanagan  Lovren  Matip  Moreno
               Brannagan  Chirivella
            Mane   Firmino   Markovic
                           Ings

 

Voisi veikata, että ottelussa nähdään suurella todennäköisyydellä myös Randall, Wisdom, Smith, Gjuric, Lucas, Gomez, Ilori, Stewart ja Allan.

Ibe tuskin pelaa siirtokuvioiden vuoksi, Alberto ei ole vielä ilmeisesti treenannut, koska ei ole kunnossa ja Balotellia ei ainakaan eilen näkynyt harjoituksissa, joten mahdollisesti italialaistakaan ei tänään nähdä kokoonpanossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liverpoolin kokoonpano Tranmerea vastaan:

 

Karius, Flanagan, Lovren, Matip, Smith, Brannagan, Lucas, Kent, Ejaria, Mane, Firmino.

 

Subs: Bogdan, Moreno, Ilori, Ings, Stewart, Wisdom, Markovic, Kane, Randall, Woodburn, Alexander-Arnold, Chirivella.

 

Nuoret saa heti vastuuta. Ejaria on aivan uusi nimi itselle. Kane, Woodburn ja A-Arnold ovat kaikki akatemian kirkkaimpia helmiä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ensimmäinen puoliaika takana ja 0-0 tilanteessa mennään tauolle. Liverpool pelasi kohtuu pirteästi ja varsinkin Roberto Firmino & Sadio Mané akseli järjesti jokusia tekopaikkoja. Mané teki laidaltaan vahvoja pystyjuoksuja keskustaan, kuten sopi olettaakin ja mies kirmasi erittäin hyvin läpisyöttöihin ja on nopeutensa ansiosta aika omaa luokkaansa noissa juoksukilpailuissa. Vielä ei kuitenkaan pallo löytänyt tietään maaliverkkoon vaikka Manélla jokunen hyvä paikka  Firminon tapaan olikin.

 

Ryan Kent oli omalla laidallaan yritteliäs ja ehkä vähän liikaakin. Mies koitti kynätä aika paljon ja vaikka joskus harhautukset onnistuivatkin niin vähän yliyrittämiseltä haiskahti, mistä nyt kertoo parhaiten aika heppoisa kaatuminen rankkarialueella, eikai nyt näissä peleissä tarvitse sentään rankkareita kalastella? Kent haki myös vetopaikkoja ahnaasti ja laukoikin pari kertaa, mutta vailla tuloksia. Ejaria oli itsellekin uusi tuttavuus ja mies keskittyi enemmän paikkojen rakenteluun kuin laukomiseen. Jamppa pääsi kuitenkin kerran luakomaan ihan hyvästä paikasta, mutta ei saanut aikaan sen kummempaa vetoa.

 

Keskikentällä Brannagan pyörittää peliä hyvin ja mies taitaa olla kovin lupaus näistä junnupelaajista. Varmaa tekemistä pallon kanssa, mikä nyt ei tosin alasarjajoukkuetta vastaan ole mikään ihme. Lucas on aika näkymätön, kerran puskin kulmasta maalia kohden ja kerran lanasi Tranmeren pelaajan pystyyn.

 

Laitapakeista Smith on ylöspäin selkeästi aktiivisempi kuin Flanagan, mikä nyt ei ole mitenkään yllättävää. Ihan hyvää peliä molemmilta ja Flanagan on vahva alaspäin. Topparit pelaavat hyvin 1vs1 tilanteissa, mutta siellä ei varmastikaan ole montaa harjoitusta alla yhdessä ja se näkyy kun pitäisi puolustaa joukkueena. Lovrenilta pari komeaa liukua, hyvä nousu ja mahtava pystypallo Manén koipeen. Matip on melkoinen kolossi eikä Tranmere pelaajilta löydy oikein edes rohkeutta haastaa miestä. Varmaan itsekin juoksisin tuollaisen kaapin nähdessäni niin kovaa omaan päätyyn kun jaloista lähtee. Loris Karius ei juuri töihin joutunut. Jalalla perusvarmaa syöttelyä. 

 

Tranmeren Connor Jenkins puski pallon tolppaan kulmasta ja kolmesta päivittäisestä treenistä yksi voitaisiin uhrata erikoistilanne harjoitteluun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä kun Twitteristä pelitapahtumia seuraan, niin heitetään tähän vielä toisen jakson rosteri:

 

Bogdan, Randall, Wisdom, Ilori, Moreno, Alexander-Arnold, Stewart, Chirivella, Markovic, Woodburn, Ings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jo nyt on helppo aavistaa, että kemioiden napsahtaessa kohdalleen nähdään Liverpoolissa kivenkova toppparikaksikko Lovrenin ja Matipin muodossa. Sakho tähän vielä kolmantena taistelemaan peliajasta, niin hyvältä näyttää. Jokaiselle näistä kolmesta riittää varmasti hyvin peliaikaa ja parhaassa vireessä olevat pelaavat. Oma veikkaukseni kuitenkin kaikkien kunnossa ollessa avaavasta toppariparista on Matip ja Lovren.

 

Manelta tosiaan ihan lupaava puoliaika. Pisti Firminon kertaalleen läpi ja tarjoili kertaalleen Kentille myös avopaikan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poolille siis 1-0 voitto Danny Ingsin maalilla, joka oli ihan suht komeakin. Taisi Chirivella käynnistää tilanteen omasta päädystä, joka pelasi pallon Alexander-Arnoldille. Tämä otti pitkän kuljetuksen pallon kanssa aivan pariin kymmeneen metriin asti, josta sitten pikku nepillä pallo Ingsille, joka pienen pyrähdyksen jälkeen pamautti pallon etualanurkkaan.

 

Ingsin moni nosti muutenkin ottelun parhaaksi ja highlighteissa näkyi useampi Ingsin maalipaikka. Mane myös avausjaksolla pääsi paikoille ja pelasi ihan pirteästi.

 

Nuoriso-osasto kuitenkin taisi olla se vakuuttavin. Avausjaksolla Ejeria pelasi hyvin ja somessa kyseinen nuorukainen on saanut paljon suitsutusta. Toisella jaksolla taas säkenöivät Woodburn ja Alexander-Arnold, joka siis alusti pelin ainokaisen maalin. Arnoldin kohdalla on se fakta, että tässä taannoin kun Steven Gerrardilla kysyttiin, että kuka on hänen mielestään se uusi pelaaja, josta tulee "uusi Gerrard" joukkueeseen, niin Stevie G vastasi samantien juuri Arnoldin nimen. Potentiaalia ja odotuksia siis on.

Muista nimistä Brannaganin ja Randallin nimet nostettiin pelistä ylös.

 

Keskiviikkona Tour sitten jatkuu, kun vastaan asettuu Fleetwood.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ingsy otteita kattoessa näki selvästi että tässä on äijä joka on tosissaan halunnu pelata jo pitkään. Näyttöhaluja oli. Tuntuu että Ingsy ja Klopp voi olla match made in heaven! Äijä sopii Kloppin tyyliin ko nenä piähän. Oli heti tosi terävä ja sähäkkä , todellakin MOM. Ovi Ejaria oli näkyvä,toi palloa hyvin ylös ja prässäsi mutta hyytyi aina kun olis pitänyt antaa se ratkaiseva syöttö

/edit: tabletin autocorrect FTW

Edited by illukka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mamadou Sakho on loukkaantunut ja mieheltä jää kauden ensimmäiset ottelut ja täten myös pre-season väliin. Ei missään nimessä hyviä uutisia Sakhon eikä Liverpoolin kannalta ja joku toppari hankinta olisi nyt syytä tehdä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mamadou Sakho on loukkaantunut ja mieheltä jää kauden ensimmäiset ottelut ja täten myös pre-season väliin. Ei missään nimessä hyviä uutisia Sakhon eikä Liverpoolin kannalta ja joku toppari hankinta olisi nyt syytä tehdä.

 

:(

 

Maman epäonni sen kuin jatkuu. Nyt kun koko Pre-Season jäänee väliin ja jos Lovren-Matip parivaljakko toimii hyvin heti kauden startista lähtien, niin se tietää Mamalle hankaluuksia murtautua avausrosteriin, kun pelikuntoon menemiseenkin menee vielä muutenkin aikaa.

Toppari tosiaan saattaa mennä nyt hankintalistalle, varsinkin kun Joe Gomez ei ole ilmeisesti päässyt vielä mukaan täysipäiväisiin joukkuetreeneihin, joten hänen varaansa tuskin voi alkukaudesta varata mitään.

 

Toppareista puheenollen, mainitaan nyt tähän, että Skrtelin siirto Fenerbacheen on varmistunut eilen illalla (vaikka Pool ei ole virallistanut, niin Fenerbache itse on jo). 5,5 miljoonaa puntaa Pool sai slovakialaisesta. Kiitos Martinille näistä vuosista ja kausi 2013-2014 ei unohdu koskaan! Silti nyt oli aika mennä, kun eväät eivät enää riittäneet. Vaikka Skrtel pelasi isolla sydämellä ja antoi kaikkensa, niin se virheherkkyys ja liialliset virheet jäävät liikaa kaverista mieleen.

 

CnMHLE6W8AAhfWu.jpg

 

 

___________________________________________________________________

 

Ja tänään sitten taas pelaillaan. Pelipaikkana toimii vähän reilut 5000 katsojaa vetävä Highbury Stadium ja vastaan asettuu Ykkösliigassa pelaava Fleetwood. Nopealla scouttauksella ainoa tuttu nimi oli Conor McLaughlin, joka oli mukana Pohjois-Irlannin EM-kisamiehistössä (mutta kaveri tuskin vielä tänään pelaa).

 

Poolin kokoonpanossa itselle mielenkiintoisin nimi on Marko Grujic, joka pääsee vihdoin tänään pelaamaan. Saattaa olla, että myös Coutinho on mukana tänään rosterissa.

Melko varmasti Klopp jakaa vastuuta samalla tavalla kuin Tranmerea vastaan eli koko pakka vaihtunee taas tauolla.

 

Ottelu alkaa tänään kello 21.00

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liverpoolin kokoonpano Fleetwoodia vastaan:

Karius, Flanagan, Matip, Lovren, Moreno, Stewart, Grujic, Alexander-Arnold, Markovic, Mane, Ings
Subs: Bogdan, Firmino, Lucas, Brannagan, Ilori, Kent, Smith, Wisdom, Ejaria, Randall, Woodburn

 

Melkein ykkösmuotissa oleva puolustusosasto. Keskikentällä kiva päästä seuraamaan Grujicin ja Arnoldin peliä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Grujic ensimmäiseen 18 minuuttiin hankkinut pilkun (jonka Ings missasi) ja tehnyt itse maalin. Ihan ok alku siis.

Ja kolistellut maalikehikoita ja muutenkin dominoinut keskialuetta. "Ihan ok" alku siis :)

 

Vaikka vasta Pre-Seasonia mennään, mutta kun tuohon Grujicin viereen lyödään Can kaveriksi, niin terveeh! Siinä olisi nimenomaan kova ja fyysinen kaksikko.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Grujicilta tosiaan melkoista dominointia. Mies hakeutuu hanakasti vetopaikkoihin ja dominoi fyysisyydellään. Jotenkin näen miehessä vähän samaa kuin parhaiden City-päivien Yaya Touressa. Miestä on vaikea saada pallosta irti ja jos Grujic kehittää laukaustaan niin mies voi tehdä Valioliigassa aika kovaa tuhoa jos muistetaan Yayan 20 (?) liigamaalin kausi Cityn paidassa. No tietty täytyy pistää vähän jäitä hattuun, mutta aika kova löytö Liverpoo scouttausosastolta etten sanoisi.

 

Markovic CAMina on vähän outo. Ings hakee ilmeisesti väkisin maaleja kun mokasi pilkun. Mané on taas hyvällä pelipäällä ja on ollut monessa mukana. Moreno nousee väkevästi ja tarjoili hienon keson maaliin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×