Hyppää sisältöön


Kuva
* * * * * 1 ääntä

Liverpool FC - Kausi 2016/17


 • Kirjaudu vastataksesi
794 vastausta aiheeseen

#541 Madonizer

Madonizer

  Junior Member

 • Members
 • 156 Viestit

Lähetetty 04.02.2017 - 18:44

Ihan luokatonta peliä taas kerran, hyökkäyksessä peli ei toimi yhtään eikä kyl puolustuksessakaan. Ensimmäinen voitto vuonna 2017 liigassa saa odottaa..jos ei ihmeitä tapahdu.

#542 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 04.02.2017 - 18:52

Aivan järkyttävä esitys taas. Olisiko tammikuussa niitä hankintoja pitänyt tehdä, jotta joukkueeseen olisi saatu uutta puhtia. Onko tämä sitten otteluruuhkan väsymystä vai mitä, en tiedä, mutta hirveetä kuraa ainakin.

Tuntuu, että ihan sama ketä puolustusnelikossa pelaa, niin puolustus vuotaa silti. Kaksi järkyttävän halpaa maalia (taas) tänään. Ja kun Migno söhlää maalissa, niin ei se ainakaan tilannetta auta. Karius maaliin Spursia vastaan kiitos!

Toivoisin Kloppilta myös rohkeita ratkaisuja. Can ja Firmino etunenässä ovat flopanneet viime pelit ja silti ovat avauksessa pelistä toiseen ja sen kustannuksella viime ottelun paras eli Wijnaldum istui tänään penkillä. Myös Lucas topparina on jo niin nähty, peluuttaisi mieluummin vaikka Gomezia Matipin parina.

V-tuttaa tuo peli ja ylipäätään koko touhu tällä hetkellä. Top4-sijoja ajatellen nämä ocat helvetin isoja pisteitä, mitä Pool nyt menettää kokoajan.
Seuraava matsi viikonpäästä Spursia vastaan ja lähtökohtaisesti mitään ihmeitä ei ole siitä odotettavissa nykytahdilla.

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#543 ippe

ippe

  Senior Member

 • Members
 • 7 573 Viestit

Lähetetty 04.02.2017 - 19:01

Ei tästä tosiaan mitään tule tällä hetkellä ja ensi kierroksen jälkeen voi olla niin, että Manchester United on meidän edellä sarjataulukossa ja se on sellainen nöyryytys, mitä en tällä hetkellä kestäisi. Liverpoolin hyökkäyspeli oli mielikuvituksetonta pallonsiirtelyä ja se mikä on alkanut eniten häiritsemään, niin hyökkäyksissä ei ole mitään tiettyjä kuvioita mitä pelattaisiin, vaan se on aina samanlaista pallonsiirtelyä 20-30 metrissä ja odotellaan josko Coutinho, Lallana tai Henderson saisi jollain oivalluksella avattua tilaa vastustajan puolustukseen. Tänäänkin viljeltiin aika paljon keskityksiä kun ei muuhun kyetty eikä noilla Liverpoolin hyökkäävillä pelaajilla ole minkäänlaista kykyä voittaa pääpalloja, joten korkeat keskitykset nyt on ihan yhtä tyhjän kanssa.

 

Can oli tässä pelissä täysin turha ja vaikka hänet Wijnaldumin edellä avauksessa mielelläni näenkin, niin kyllähän tämä olisi ollut Wijnaldumin peli.

 

En tiedä pitäisikö Liverpoolin liittyä tuohon 3-4-3 villitykseen ja yrittää jotain uutta, sillä tällä hetkellä joukkue on selkeässä vapaapudotuksessa ja loppua ei näy. En tiedä olisiko alla olevassa kokoonpanossa mitään järkeä, mutta jotain täytyy keksiä ja nopeasti ettei loistava alkukausi valu viemäristä alas.

 

Mane totta kai Lallanan tilalle, en jaksa muokata enää...

 

f9416387b4a375479af7c7f14a93140d.png


 • Ole Gunnar tykkää tästä

#544 herpati

herpati

  Junior Member

 • Members
 • 516 Viestit

Lähetetty 04.02.2017 - 19:15

Vanhana BVB-fanina tiän noi jutut. Silti mitä kirjoitin pitää paikkansa. Kylläpä Jürgenillekin bannivasara paukkuu jos tönimään alkaa- pitkä on silti matka vielä ylimieliseksi kusipääksi a'la Mou


Varmuus itsestä ja joukkueestaan niin se on ku.....päisyyttä. Entä toisen haukkuminen.....se on sitä että kannattaa kuivata korvantaustat.
Klopp on iloinen veikko mutta mutta tuskin on sitä tällä hetkellä.Toivotaan että jalkapallo tuottaa iloa meille kaikille tuloksista huolimatta.

#545 ippe

ippe

  Senior Member

 • Members
 • 7 573 Viestit

Lähetetty 04.02.2017 - 21:57

Yksi asia mikä erottaa todellisen johtajan puuhastelijoista on kyky myöntää omat virheensä ja tällä saralla Klopp erottuu erinomaisesti edukseen. Hyvin usein jalkapallomanagerit ja vaikka johtavassa poliittisessa asemassa olevat henkilöt tuppaavat selittelemään asioita, osoittelevat syyttävällä sormella kaikkia paitsi itseään ja viljelevät mutta ja jos -sanoja sen sijaan, että katsoisivat peiliin ja tunnustaisivat rehellisesti, että missä se vika oikeasti on. En tiedä tarvitseeko Kloppin pyytää kannattajilta anteeksi, minkä hän teki esim. Plymouth ottelun jälkeen, mutta ainakaan hän ei suostu pistämään tätä heikompaa ajanjaksoa otteluohjelman, tuomareiden tai pelikenttien syyksi vaan myöntää, että nyt on vedetty vihkoon ja jätkät tekevät joka päivä hommia asian korjaamiseksi. Loppujen lopulta se on ainoa mitä me kannattajat voidaan pelaajilta ja managereilta vaatia.


 • Merseyside2 tykkää tästä

#546 ZimbabweJoe

ZimbabweJoe

  Senior Member

 • Members
 • 207 Viestit
 • LocationOulu

Lähetetty 05.02.2017 - 02:22

Keskikentän timantti. Kaksi kärkeä. Sen haluan nähdä seuraavassa ottelussa.

Vittu mitä puuhastelua oli taas eilinen.

#547 Merseyside2

Merseyside2

  Senior Member

 • Members
 • 3 352 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 05.02.2017 - 16:11

Jotain tarttis tehrä. Omissa käsissä tuo top 4 sijoitus on, mutta vähän vaikuttaa tyhjentyneeltä nyt joukkue kun mestaruus karannut. 

Selvää on, että joukkueessa on vielä pelaajia joiden korvaaminen on ensiarvoisen tärkeää. Mignolet, Lucas jne. Muutenkin Matipin kaveriksi voisi hommata uuden pelaajan. Sturridge on nykyään valitettavasti myös kalliilla palkallaan turha pelaaja, kun ei tunnu edes vaihtomiehen rooliaan täyttävän. 

Joku twiittasi Chelsea pelissä, että Poolin pelaajistolla ei tunnu keskittyminen riittävän aina kaikissa peleissä ja siltä se vaikuttaa. En tiedä onko ratkaisu psykologi vai mikä, mutta kyllähän se pelaajasta itsestään lähtee että keskittyminen on aina 100. 

Kova taistelu sijoista 2-6. tulee olemaan ja se kuka on vähiten huono näitä pikkuisia tiimejä vastaan vie potin. 


"Is he (Steven Gerrard) the best in the world? He might not get the attention of Lionel Messi and Ronaldo but yes, I think he just might be." Zinedine Zidane


#548 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 08.02.2017 - 19:36

Gini Wijnaldum Poolin kuukauden pelaaja! Come on Gini!
http://www.liverpool...-chartered-potm

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#549 Sherlock

Sherlock

  Advanced Member

 • Members
 • PistePistePiste
 • 40 Viestit

Lähetetty 09.02.2017 - 09:33

Lauantaina tulossa huikea ja elintärkeä peli top-4 sijoitusta ajatellen. Mitään tässä vaiheessa ei vielä voiteta eikä hävitä oli lopputulos pelille mikä tahansa, mutta asetelmia haetaan kovasti. Liverpoolin onneksi vastassa Tottenham, joka ei ainakaan allekirjoittanutta ole vakuuttanut viime kierrosten aikana. Tietty vapautuneisuus on loistanut poissaolollaan samoin kuin Liverpoolinkin peleissä. Tottenhamin pelityyli sopii hyvin ja etenkin tällaisessa tilanteessa vastaiskuilla on mahdollisuus avata maalihanoja. Vielä kun huomoi Llorisin epävarmat otteet, niin maalivahtisektorilla on jopa yllättävän tasaista tällä hetkellä, millä osa-alueella Liverpool on yleensä antanut liikaa eteen vastaustajalle.

 

Aiemmissa viesteissä on hyvin käsitelty Liverpoolin pelin ongelmakohtia. Juoksuja pitäisi tehdä hurjasti enemmän linjojen taakse ja mikä ihmeellisintä, yhden kosketuksen seinäpeli on puuttunut lähes täysin. Viime aikoina kun seiniä on pelattu, niin lähes aina päästään edes vaaralliselle sektorille. Etenkin bussijoukkueita vastaan tätä pitäisi hakea paljon enemmän. Nyt ajoitukset ovat olleet pielessä, mutta ennemmin sitkeästi seinien kokeilua kuin toivotaan toivotaan roiskaisuja boxiin. 

 

Tästä voitto ja usko omaan tekemiseen on taas huomattavasti korkeammalla myös makaavia linjoja vastaan. Avausmaalin merkitystä ei voi liikaa korostaa, muuten menee puskemiseksi. #550 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 10.02.2017 - 08:50

Liverpoolin onneksi vastassa Tottenham, joka ei ainakaan allekirjoittanutta ole vakuuttanut viime kierrosten aikana. Tietty vapautuneisuus on loistanut poissaolollaan samoin kuin Liverpoolinkin peleissä.

 

Ei ehkä vakuuttavin, mutta silti tammikuussa kaikki kilpailun mukaan lukien 5 voittoa ja helmikuun ensimmäisestä kamppailusta 1-0 kotivoitto Middlesbroughia vastaan (jos oikein tarkistin). Eli saaneet kuitenkin pisteitä kahmittua ja kasvatettua eron Pooliin neljään pisteeseen. Eli lauantain matsissa on kyse taas siitä kuuluisasta "6 pinnan ottelusta". Voitolla Pool tulee pisteen päähän ja tappiolla ero venähtää jo 7 pisteeseen.

 

Klopp ei ole pitänyt vielä pressiään ja siihen tuskin ehdin tarttuakaan (jos ehtii töiltä edes lauantain pelin katsoa), mutta heitetään virlä nopea avausveikkaus/toive, mikä mahdollisesti tulemain pitää.

                  Karius
 Clyne  Matip  Lovren*  Milner
               Henderson
          Lallana*  Wijnaldum
   Mane                    Coutinho
                 Firmino

Karius siis maaliin. Ainakin James Pearce (Echo) ja Mirror uutisoivat, että Mignoletin aikakausi Poolissa loppuu tulevaan kesään ja siksi nyt Kariukselle annetaan taas näytönpaikkaa.
Puolustuks tuttu linja. Ainut pieni kysymysmerkki on Lovrenin yllä, sillä hän ei päässyt vieläkään treenaamaan eilen, mutta Pearcen mukaan kroatin pitäisi olla pelikunnossa huomiselle.
Sama koskee Lallanaa (joka muuten allekirjoittaa uuden jatkosopparin minä hetkenä hyvänsä ja nousee Coutinhon rinnalle Poolin kovapalkkaisimpana pelaajana eli 150k/viikko), joka myös jätti eiliset treenit väliin, mutta pitäisi olla pelikunnossa huomiselle. Kaiken järjen mukaan Wijnaldum nousee takaisin avaukseen ja pahasti flopannut Can ansaitusti penkille.
Hyökkäys lienee tuttu kolmikko, vaikkakin esim. Pearce veikkaili, että Origi nousisi tähän otteluun avaukseen. En kyllä jaksa uskoa, että esim. Firmino putoaisi avauksesta pois, sillä sen verran sokeasti(kin) Klopp luottaa brassiin ja Coutinho-Mane kaksikkoa ei ole järkeä pudottaa.

Näillä mennään siis!


" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#551 ippe

ippe

  Senior Member

 • Members
 • 7 573 Viestit

Lähetetty 10.02.2017 - 12:30

Toivottavasti nuo huhut Lallanan £150k viikkopalkasta ovat tuulesta temmattuja. Maalaisjärjellä ajatellen Adam Lallana ja £150k/ viikko kuulostaa täysin järjettömältä, mutta toisaalta nyt on kyse Liverpoolista, joten valitettavasti mikä tahansa on mahdollista. Vertailun vuoksi tulevan vastustajan Tottenhamin Harry Kane sai tänä vuonna vastaavan lapun Tottenhamilta iskettyään kahdella edellisellä kaudella 21 ja 24 maalia ja tälläkin kaudella kasassa on 14 liigamaalia ja 20 liigamaalin raja ylittyy ilman vakavaa loukkaantumista. Harry Kane on kuitenkin Valioliigan elittiä ja kun ikääkin on vasta 23-vuotta niin Spursin on syytä pitääkin kultakimpaleensa tyytyväisenä. Adam Lallanasta nyt ei saa liigan eliittiä vaikka kuinka Pool-laseilla katsoisi ja jos tuon tasoisille pelaajille aletaan maksaa noin räikeästi yliampuvaa palkkaa niin varmaan ihan mielenkiintoiset palkkaneuvottelut edessä tulevien hankintojen kanssa jos siellä ollaan perillä Liverpoolin palkkatasosta.

 

Mitä huomiseen otteluun tulee niin en rehellisesti sanottuna odota ihmeitä ja Liverpoolin recordi suuria jengejä vastaan on ainoa, mikä voi meikäläiset pelastaa sen ohella, että Spurs ei kykene parhaimpaansa. Siellä on kuitenkin vastassa erittäin fyysinen keskikenttä Dembelen ja Wanyaman muodossa ja hyökkäyspäässä sitten Harry Kane ja Dele Alli ovat sen verran laadukkaita pelaajia, että ei Liverpoolin puolustuksella tässä vireessä ole mitään mahdollisuuksia tuollaisen kaksikon pysäyttämiseksi. Tottenhamin alakerrasta puuttuvat erinomaiset Jan Vertonghen ja Danny Rose, mutta rehellisyyden nimissä ilman noita kahtakin pelaajaa he saavat jalkeille sellaisen puolustuksen, että jokainen huomenna Tottenhamin puolustuksessa aloittava pelaaja olisi heittämällä avauksessa myös Liverpoolissa. Maalivahdeista nyt ei kannata edes puhua, Hugo Lloris on Tottenhamin maalilla yksi liigan ja koko maailman parhaista maalivahdeista siinä missä Liverpoolin puolella heitetään vielä kolikkoa, että nyrkkeileekö huomenna keskityspalloista ohi Loris Karius vai Simon Mignolet, mutta ei tämä kaksikko kelpaa kuin Lloris'n kenkiä kiillottamaan.

 

No toivotaan, että Spurs kunniottaa huomenna Liverpoolia enemmän kuin allekirjoittanut ja pelaa puolustusvoittoisesti tai sitten pitää ottelua yhtä selvänä kuin meikäläinen ja luulevat kolmen pisteen matkaavan White Hart Lanelle kuin itsestään, jolloin Liverpoolille voisi aueta pieni sauma pisteille. Mikäli Tottenham kuitenkin lähestyy ottelua ammattimaisesti ja Poolin vire ei ole viikon aikana kokenut täyskäännöstä niin saattaapi olla, että huomista ottelua ei tarvitse ihan loppuun asti katsoa.


 • Ole Gunnar ja Jahnny pitää tästä

#552 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 11.02.2017 - 18:32

Liverpoolin kokoonpano Tottenhamia vastaan:

Mignolet, Clyne, Matip, Lucas, Milner, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Mane, Coutinho, Firmino

Subs: Karius, Moreno, Klavan, Can, Alexander-Arnold, Origi, Sturridge

Posia: Can putoaa penkille
Negua: Migno jatkaa maalissa ja Lucas pakkina.

Iso matsi. COME ON LIVERPOOL

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#553 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 11.02.2017 - 19:53

Peliä 20 min takana, niin turha vielä liikaa riehua, mutta on kyllä peli ihan erinäköistä, kun Wijnaldum pelaa keskikentällä Lallanan ja Hendon kanssa.

Ja kun hyökkäyksessä on levännyt ja hyvässä flowssa oleva Sadio Mane, niin jälki on tuollaista!

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#554 Madonizer

Madonizer

  Junior Member

 • Members
 • 156 Viestit

Lähetetty 11.02.2017 - 20:23

Tottenham kyl ollut aivan surkea ekalla puoliajalla, ja ansaitusti Liverpool johtaa 2-0. Peli ois voinut olla ratkaistu jo jos Lloris ei olis pitänyt Tottenhamia mukana pelissä.

#555 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 11.02.2017 - 21:28

2-0 voitto! Mane ja Wijnaldum loistavia! Tuo keskikentän kolmikko toimii tuolla formulla kaikista parhaiten.

Migno ja Lucas posi ylläreitä tänään. Nollapeli ja muutenkin solidi esitys.

Takaisin voittojentiellä ja taas alkaa kunnon taistelu Top4 paikoista! COME ON LIVERPOOL
 • savonsusi77 tykkää tästä

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#556 ippe

ippe

  Senior Member

 • Members
 • 7 573 Viestit

Lähetetty 11.02.2017 - 21:39

Sehän oli tosiaan aika hyvä peli ja mikäs sen mukavempaa! Vähän noista kotiläksyjen tekemisestä oli puhetta ennen ottelua ja Spurs ei selkeästi ollut omaa taustatyötään tehty, sillä korkealla pelaava linja ja leveällä olevat topparit ovat se pahin virhe mitä Liverpoolia vastaan puolustava joukkue voi tehdä. Manélla ja kumppaneilla oli siellä kymmeniä metrejä tilaa pystyjuoksuille ja Mané kun pääsee täydessä vauhdissa juoksemaan puolustajien selustaan niin ei häntä ota tässä liigassa yksikään puolustaja kiinni. Ottelu oli aika pitkälti ohi jo noiden Manén nopeiden maalien ansiosta ja Tottenham oli tämän jälkeen shokissa josta se ei onnistunut toipumaan.

 

Liverpoolilta tapahtui toivon mukaan nyt herääminen ja aika viime hetkellä, sillä esim. ManU nousi hetkellisesti jo Poolin ohi ja Manchester Cityhän Poolilta tuon neljännen sijan jo viime kierroksella nappasi. Jokaisella jengillä on tällä kaudella ollut oma hankala jaksonsa ja toivottavasti meidän aallonpohja on nyt koettu ja nousuvireinen kunto jatkuu sitten myös tulevissa koitoksissa. Seuraavaan liigaotteluun onkin Liverpoolin osalta yli kaksi viikkoa, kun homma jatkuu maanantaina 27. päivä Leicesterin vieraana. Leicester on kuntopuntarin heikoin nippu ja siitä pelistä pitää ottaa kolme pinnaa. Kaikki on UCL-paikan suhteen vielä omissa käsissä, joten ei tässä ole syytä hätään.

 

Wijnaldumilta loistava syöttö Manén ensimmäiseen maaliin, tuollaisia linjaa repiviä pystysyöttöjä vaan lisää!


 • savonsusi77 tykkää tästä

#557 Merseyside2

Merseyside2

  Senior Member

 • Members
 • 3 352 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 12.02.2017 - 11:49

Joo helpottava voitto, niin henkisesti kuin sarjataulukon kannalta. Nyt on taas vain piste kakkossijaan (toki Cityllä on oma peli pelaamatta vielä). Loppukausi mennään tosiaan se peli per viikko tahtia ja uskon, että nyt kun näyttää siltä, että sitä formi vähän löydettiin takaisin nii top 4 sijoitus irtoaa. Kaikilla muilla ympärillä olevilla tiimeillä jatkuu nyt Europeli kiireet ja Cup taipaleet. 

Tosiaan Manelta huippupeli, mutta nostetaan nyt myöskin Wijnaldum esille. Keskikentän paras, vaikka eivät Lallana ja Hendo erityisesti huonosti pelanneet. Wijnaldumin tekniikka on vaan niin hyvä, että pääsee tiukista paikoista pallon kanssa, ja osaa edistää peliä hyvin. Välillä myös seksikkäillä kantapääsyötöillä pään korkeudelta.

Pari viikkoa, sitten matka jatkuu kuten yllä on todettukin, niin Leicesterissä. Vaikka Ketut ovat ajautuneet putoamiskamppailuun, niin veikkaanpa, että heidän keskittyminen on aika täysin UCL-pallossa.


"Is he (Steven Gerrard) the best in the world? He might not get the attention of Lionel Messi and Ronaldo but yes, I think he just might be." Zinedine Zidane


#558 Sherlock

Sherlock

  Advanced Member

 • Members
 • PistePistePiste
 • 40 Viestit

Lähetetty 17.02.2017 - 09:37

Makia tauko Liverpoolille ja tekee varmasti porukalle hyvää. Nyt on vieläpä helpottava voitto taskussa, niin hitsaa porukkaa ihan eri tavalla yhteen, kuin jos olisi tullut Tottenhamia vastaan tasuri/tappio. Siinä on nyt Kloppilla pohtimista, että antaako Lucas/Matip parivaljakon jatkaa, vai heitetäänkö loukkaantumisesta toipuva Lovren kehiin kettuja vastaan. Jos yhteispeli koko joukkueena toimii samoin kuin viimeksi, ei pitäisi olla väliä ketkä Klopp kehiin heittää. Muuten toivoisin samaa kokoonpanoa ja voitolla painetta muille. 

 

Sikäli harmittavaa Arsenalin romahdus Saksassa, että tuo pari on jo taputeltu. Jos olisi tullut niukempi esim. 1-3 tappio, niin pelattavaa olisi ollut aivan eri tavalla vielä. Tämä olisi satanut Liverpoolin laariin keskinäistä ottelua ajatellen. Wenger ei kuitenkaan lähde pakittelemaan, joten pelityyliltään sopii hyvin ja tuostakin ottelusta voidaan odottaa täyttä pistepottia. Jännittäviä aikoja eletään veljet. Ps. tätä foorumia on tullut lueskeltua jo muutaman vuoden ajan ja vihdoin tunnarit tiskiin. Loistavaa, että Gini ja Mane ovat huippuiskussa ja vievät siltä osin hieman painetta Coun vireen löytymiselle. Eiköhän sinne osastolle myös tämä tauko tee hyvää ja nähdä iloista ja nopeaa pelaamista viikon päästä. Ei malttaisi enää odottaa.


 • savonsusi77 tykkää tästä

#559 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 22.02.2017 - 19:15

Lallanan jatkosoppari vihdoin julki!
http://www.liverpool...verpool-fc-deal

3+1 vuotinen diili kyseessä ja palkka tulee olemaan 110k (huhutun 150k sijaan). Mielestäni Lallanan esityksiin nähden ihan oikeutettu palkka ja kun miettii, että kyseessä on Englannin majun tämän hetken parhain pelaaja.
 • Merseyside2 tykkää tästä

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#560 Merseyside2

Merseyside2

  Senior Member

 • Members
 • 3 352 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 23.02.2017 - 16:02

Liverpool uudistaa harjoituskeskustaan ja uusi keskus Kirkbyssä yhdistää akatemian ja ykkösjoukkueen tilat. Rafahan aikoinaan jo kyseistä tilaa vaati, että nyt ollaan tämäkin päivittämässä nykypäivän standardeille. 

Melwood jää taakse. 50 miljoonaa puntaa harjoituskeskus maksaa, mutta nyt päästään Cityjen ja muiden kanssa samalle tasolle fasiliteeteissa. 2019 pitäisi valmistua. Kloppin ideoima ja vaatima uudistus. 


 • ippe ja savonsusi77 pitää tästä

"Is he (Steven Gerrard) the best in the world? He might not get the attention of Lionel Messi and Ronaldo but yes, I think he just might be." Zinedine Zidane

0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää