Hyppää sisältöön


Kuva
- - - - -

Milan 2016-2017 - Lohikäärmeen vuosi?


 • Kirjaudu vastataksesi
432 vastausta aiheeseen

#301 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 07.02.2017 - 21:38

Betsafen sivulla on valmentaja Ari Tiittasen näkemys pelistä:

 

- Bologna taas voi kotikentällään kaataa Milanin. Sillä on paljon suuremmat mahdollisuudet siihen kuin Crotonella Juventusta vastaan.
 
- Milanilla ei mene hyvin ja siellä on varmasti johtokuntakin marssinut treeneihin ja tullut ravistelemaan joukkuetta. Joukkueiden välillä on selkeä tasoero, mutta Milan ei ole entisensä eikä tikissä.
 
- Milan on iso päänahka Bolognalle. Vähän sama tilanne kuin Crotonella, että tulee kylään Italian kuuluisimpia joukkueita ja tulee iso tapahtuma.
 
- Serie A:ssa on viime aikoina tullut paljon aikaisia punaisia kortteja ja ne ovat kääntäneet etukäteen selkeät ottelut. Jos puuttuu juuri tietty pelaaja tietyltä paikalta, voi pelissä olla yön ja päivän ero.
 
- Ei voi olla pelkästään sarjataulukon mukaan näitä tuloksia jaella. Euroopassa on ollut kylmää ja voi sattua vaikka huono tuomari. Ei tämä peli ole lainkaan taputeltu. Annan Bolognalle pienen sauman, mutta siihen tarvitaan onnistunut iltapuhde. 


#302 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 08.02.2017 - 19:39

Täs La Gazzetta dello Sportin avauskookonpanoarvio:

 

C4IVS3jW8AAvGzH.jpg

 

..ja Corriere dello Sportin:

 

C4IVS3hXUAIIZEy.jpg#303 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 08.02.2017 - 20:55

Avauskokoonpanot:

 

 

Bologna:

 

           Krejci     Destro     Verdi 

 

       Dzemaili     Pulgar    Nagy 

 

Mbaye     Maietta     Gastaldello    Krafth 

 

                         Da Costa

 

 

Milan:  

 

             Deulofeu     Bacca       Suso 

 

              Pasalic     Locatelli     Kucka

 

Vangioni     Romagnoli      Paletta      Abate 

 

                             Donnarumma#304 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 318 Viestit

Lähetetty 08.02.2017 - 22:39

Romagnoli sairastuvalle, Paletta pihalle ja Zapata ainut toppari. Me on hävitty tää peli. Ja itseasiassa seuraavat 10. Järkevintä olisi mennä nyt nukkuman ja alkaa katselemaan pelejä sitten taas elokuussa - mutta kai sitä jonkinlainen masokisti sitten on kun ei pysty tätäkään peliä jättämään kesken (vaikka tiedän että Zapata tämän ratkaisee).#305 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 318 Viestit

Lähetetty 09.02.2017 - 15:57

Onneksi katsoin loppuun, sillä olihan matsilla ainakin viihdearvoa. Harvoin sitä pelejä on 2,5 miehen (Poli kun teloi polvensa ja kykeni vain nilkuttamaan pitkän aikaa) alivoimalla voitettu. Taitaakin sitten olla Zapata-Gomez topparipari seuraavat pari peliä kun Romagnoli kuntouttaa jalkaansa ja Paletta huilannee ainakin pari peliä (jo kolmas punainen tällä kaudella).#306 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 09.02.2017 - 18:43

Romagnoli sairastuvalle, Paletta pihalle ja Zapata ainut toppari. Me on hävitty tää peli. Ja itseasiassa seuraavat 10. Järkevintä olisi mennä nyt nukkuman ja alkaa katselemaan pelejä sitten taas elokuussa - mutta kai sitä jonkinlainen masokisti sitten on kun ei pysty tätäkään peliä jättämään kesken (vaikka tiedän että Zapata tämän ratkaisee).

 

Onneksi katsoin loppuun, sillä olihan matsilla ainakin viihdearvoa. Harvoin sitä pelejä on 2,5 miehen (Poli kun teloi polvensa ja kykeni vain nilkuttamaan pitkän aikaa) alivoimalla voitettu. Taitaakin sitten olla Zapata-Gomez topparipari seuraavat pari peliä kun Romagnoli kuntouttaa jalkaansa ja Paletta huilannee ainakin pari peliä (jo kolmas punainen tällä kaudella).

 

Minulta jäi peli väliin, kun piti mennä nukkumaan. Tämän pelin olisin todellakin halunnut nähdä. Niinpä en ala kommentoimaan liikoja.

 

C4LKinjWYAI0JBz.jpg

 

Pelin tilastot.

 

En ala siitä syystä, etten nähnyt peliä,  jakelemaan risuja eikä ruusuja. Tässä La Gazzetta dello Sportin arviot:

 

C4NfIOMXAAAFoO2.jpg

 

Goalin arviot.

 

article-urn:publicid:ap.org:8903def3581f

 

Montellan kommentit:

 

"We did not win this game by chance, this team really wanted it. Tonight we needed to show we were capable of putting this negative spell to an end and we did it. It was an epic win". The boss then had his say on the individuals: "Poli was the best, he came on with such a great attitude and he was decisive. His performance is the result of how well he trains. Deulofeu? Koeman uses the ball a lot in training, I was expecting to find him in good shape. He's a quality player and perfectly fits our style of play". A comment on the two red cards: "We always played to win the game. During the break, I told tgìhe boys we could do it. With tonight's win, we end the first half of the season with 39 points and we want to do even better in this second half".
 
Pelin highlightsit:
 
 
Nämä tulevat pelikiellot ja loukkaantumiset ei tule ainakaan helpottamaan Milanin tilannetta. Vanha lätkäviisaus on, että "näillä mennään."  Joukkue otti eeppisen voiton ja se varmasti nostaa nuoren joukkueen itsetuntoa, jota viime aikoien tappioputki on takonut. Seuraava peli on maanantaina Laziota vastaan. On mielenkiintoista nähdä millaisen ryhmän Montella siihen peliin saa kasaan. 


#307 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 12.02.2017 - 20:08

Huomenna Milanilla on hyvin harvinainen maanantai-illan peli. Se pelataan Ikuisessa kaupungissa Roomassa, jonka 70 634 katsojaa vetävällä Stadio Olimpicolla Milan kohtaa Lazion eli lempinimeltään Biancocelestin (bianco, ’valkoinen’; celeste, ’taivaansininen’).

 

Lazio on Rooman seuroista vanhempi, kuin paikalliskilpailija AS Roma, joka perustettiin 22. heinäkuuta 1927 yhdistämällä kolme pääkaupungin pientä seuraa: S.S. Alba-Audace Roma, Roman F.C. ja Fortitudo-Pro Roma S.G.S.. Myös SS Lazio haluttiin mukaan fuusioon, mutta seuran johto ei suostunut edes neuvottelemaan asiasta, sillä alueen suurimpana joukkueena sillä olisi ollut eniten hävittävää yhdistymisessä. Niinpä 1900 vuonna perustetusta Laziosta ja AS Romasta tuli jo alusta lähtien verivihollisia.

 

Pitkästä historiasta huolimatta Lazio on voittanut vain 2 kertaa scudetton (1973–1974, 1999–2000), mutta Serie A:ssa joukkue on esiintynyt jo 74 kautta. Joukkue on yksi Serie A:n suurista, mutta kirkkain menestys on kiertänyt roomalaisia usein kauempaa.

 

Hiukan samalla kaavalla se on mennyt Laziolla tänäkin vuonna. Joukkue majailee sarjataulukossa sijalla 6 ja on kerännyt 23 pelissä 43 pistettä. Milan on hengittää Lazion niskaan, sillä Milan on sarjassa 7. Milan on kerännyt 23 pelissä 40 pistettä, eli 3 pistettä vähemmän kuin Laziolla. Eli kliseisesti huominen peli on 6 pisteen peli.

 

Milan katkaisi viikolla tappioputkensa hiukan tuurillakin Bolognaa vastaa. Se ei muuta sitä, että Milanin 5 pelin vire umpisurkea. Milanilla on 1 voitto ja 1 tasuri, joista on tullut pisteitä. Laziolla on paljon parempi vire, sillä se on saanut 5 viimeisestä 3 voittoa ja 2 tappiota.

 

Lazion valmentajana toimii milanisteille tutun Filippo "Pippo" Inzaghin pikkuveli Simone Inzaghi. Simonen valmennusura on lähtenyt käyntiin isoveljeä paremmin, mutta Simone ei ole joutunutkaan painimaan semmoisen kriisiseuran kanssa kuin isoveli aikanaan Milanossa.

 

 

Simone Inzaghin haastattelu:

 

“Tomorrow we’ll play against a strong and organized team, that have a high level roster. We want to give continuity to our recent results. We won last the matches against Inter and Pescara. My players are focused on Rossoneri. It’s a very important match.

 

Everyone is available, except for Luis Alberto. Tomorrow I’ll decide the line-up players without any pressure. Keita is working hard. He played a good game last week against Pescara, he scored too. Abukar is humble but he’s still young and he has to improve Italian.

 

We are waiting for the match against AS Roma in TIM Cup, but we have to play more matches before that day. We can both play with a four-man and a three-man defensive line. In the next month we’ll have to play six important matches so I have to manage our forces.

 

We are in fourth place, we have obtained the current position playing every match at our best”.

 

 

Montellan haastattelu:

 

Spirit

I am proud of the boys. I want to thank them again for what they did in Bologna, that is the attitude of the top players. What happened at the Stadio Dall'Ara has to help us understand that with that spirit, with that attitude we can achieve a lot and experience really special moments. We won through willpower, we were brave and well organised. We believed we could win right until the very last minute. This is what makes the difference and with this spirit, we can reach our goals. To improve even more, we have to believe that in every match we have to pull off something extraordinary”.

 

Desire

Suso and Deulofeu, together with Vangioni, decided to recover from the exhausting match against Bologna going to Milanello for an ice bath. It looks like they had some benefits from this in the past and they decided to use this technique. We have several available. I think that the recovery phase is as important as training itself. I was really pleased with the boys' mentality, already thinking about the following game, it's this desire that makes the difference”.

 

The opponents

Lazio are a very physical team. They have scored the highest number of goals from set pieces (12, ed.). We knew about this also when we played them back in September and we did well to stop them. They have a fine mix of youth and experience. They have been up there in the league for a few years now, showing great consistency. It's going to be a tough and fascinating game, we have to show all our qualities to win. The three points are important to make it into Europe, but are not decisive”.

 

False nine

I hear this a lot, but I think the important thing for a striker is to score, no matter from which position. We are trying different solutions, we'll see today how the team reacts. I am sure that whoever will play will do his best”.

 

Youths called up

Zucchetti will be with us. He can play on both flanks as full back. We are still deciding whether to call up El Hilali who yesterday played the entire 90' with the Primavera”.

 

Individuals

When he arrived here Vangioni had a problem with his flexor and he was out for a couple of months. He needed some time to get used to our football. We decided to give him time to adapt and now he is showing his qualities.

Bacca is a great player, very important for AC Milan, my job is to make him play at his best. If this doesn't happen it's my responsibility. In the past, he did better, not only by scoring more goals.

Paletta against Samp probably played his best game of the season, stained by the foul that gave the penalty to Samp. He has played a lot, you can expect a downer. He is very important for us and probably is playing the best season in his career.

Lapadula is a fighter, he is a player that every coach would want to train because you know he always gives 110%. Lately, he is having a bit of a downer physically, because he needs to play with more consistency. I know I can count on Gianluca.

Gustavo Gomez is always focused, a pure defender”.

 

Deulofeu and Suso

"From the media perspective, no one was expecting Gerard to perform like this. But he has always been considered a great talent who did not yet blossom. They are different players one another, they can play together and we are happy they are here with us".

 

Derbys against Lazio

I still remember the first derby I won, against Lazio who were almost invincible and who then won the title. We won 4-1 and after 25 minutes we were already leading 4-0. It was a memorable day.

I can never forget the Derby in which I scored 4 goals, although I did not experience it with great enthusiasm but with great calm. I wish it was more intense.

Despite having been an opponent for many years, I know Lazio fans hold me in great esteem, also because I think I have always shown great respect for them. It's a mutual esteem”.

 

Simone Inzaghi

We have a great relationship, we also met when we were both managers in the Youth Sector. He's really surprising me. He has shown he can manage a top club like Lazio, and I am really happy for him because he is young and is showing his qualities”.

 

Doubts

I have more than one doubt in midfield and one up front, while in defence I have no choice, therefore I don't have a lot of room for mistakes (he laughs, ed.)”.

 

Keita

It's never easy to speak about other teams' players. He's a gret talent, very strong and luckily for Lazio he plays for them”.

 

 

 

S.S. Lazio - A.C. Milan

 

 

Lazion miehistöä ei ole vielä julkaistu.

 

 

Montellan miehistö:

 

Maalivahdit:

Donnarumma, Plizzari, Storari

 

Puolustajat:

Abate, Calabria, Gomez, Vangioni, Zapata, Zucchetti (54)

 

Keskikenttäpelaajat:

Bertolacci, El Hilali (46), Honda, Locatelli, Mati Fernandez, Pasalic, Poli, Sosa

 

Hyökkääjät:

Bacca, Deulofeu, Lapadula, Ocampos, Suso

 

Gabriel Paletta ja Juraj Kucka on pelikiellossa. Mattia De Sciglio, Luca Antonelli, Alessio Romagnoli, Giacomo Bonaventura ja Riccardo Montolivo on loukkaantuneet. Sen sijaan Davide Calabria on palannut miehistöön.

 

 

Tässä on Milan TV:n arvio avauskokonpanosta:

 

C4dkQgkUoAE17Nl.jpg

 

..ja tässä La Gazzetta dello Sportin:

 

C4XMVjgUYAAygpB.jpg

 

Milanin heikko vire ja pitkä lista avauksenpelaajista sekä vastaavasti Lazion kotipeli sekä hyvä vire ennakoi suuria vaikeuksia Milanille. Ainahan on mahdollisuus yllätykseen, mutta nyt näyttää kaikin puolin heikolta. Whoscored.com ja Freesupertips.co.uk uskoo Lazion 2-1 kotivoittoon. Sen sijaan Goonersguide.com 3-1 kotivoittoon. Nyt, kun ei oo mitään menettävää, niin heitän 2-2 yllätystasurin..


 • pake tykkää tästä

#308 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 13.02.2017 - 14:34

Tässä on GdS:n uudempi arvio. Deufolou on laitettu valeysiksi. Mielenkiintoinen kokeilu..

 

C4hitlrWEAIooR4.jpg#309 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 192 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 13.02.2017 - 15:09

Tässä on GdS:n uudempi arvio. Deufolou on laitettu valeysiksi. Mielenkiintoinen kokeilu..

 

Pelasihan Deulofeu aikaisemmin Coppa Italiassakin tuossa kärkihyökkääjän paikalla, kun tuli viimeiseksi 10 minuutiksi sisään Juventusta vastaan.

 

Myös Evertonissa sai vastuuta kärkihyökkääjänä muutaman ottelun verran.


Football is like chess, only without the dice.


#310 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 13.02.2017 - 17:04

Pelasihan Deulofeu aikaisemmin Coppa Italiassakin tuossa kärkihyökkääjän paikalla, kun tuli viimeiseksi 10 minuutiksi sisään Juventusta vastaan.

 

Myös Evertonissa sai vastuuta kärkihyökkääjänä muutaman ottelun verran.

 

No Milanin kuvioita lähinnä meinasin. En muistanut tuota Coppan lopun vaihtoa silloin. Pari päivää sitten Deufoulu julisti itse näin kärjessä pelaamisesta:

 

“It is an option I like. I am quick and like to play off the shoulder of the defender. But please don’t compare me to Dries Mertens – he is a very different player, just as Napoli have a different overall style."
 
Lazio on julkaissut miehistönsä ja mukana suomalaisille mielenkiintoinen nimi Abukar Mohamed:
 

Maalivahdit:

Marchetti, Strakosha, Vargic;

 

Puolustajat:

Basta, Bastos, de Vrij, Hoedt, Lukaku, Patric, Radu, Wallace;

 

Keskikenttäpelaajat:

Biglia, Crecco, Anderson, Lulic, Milinkovic-Savic, Mohamed, Murgia, Parolo;

 

Hyökkääjät:

Djordjevic, Immobile, Keita, Lombardi, Tounkara 


#311 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 318 Viestit

Lähetetty 13.02.2017 - 20:58

Itse olisin suosinut Deulefeu-Lapadula-Suso -tridenttiä. Ocampos ei edellisessä pelissä vakuuttanut yhtään, sillä jokaikinen tilanne päättyi syöttöön alaspäin ja sellaisia laitureita ei todellakaan tarvita kentälle. Tarvetta on pelaajille, jotka osaavat luoda niitä maalipaikkojakin joskus. Niitä, jotka eivät osaa, on joukkue täynnä. Helpompi listata ne, jotka osaavat ja niitä on peräti kolme: Suso, Bonaventura & Deulefeu ja niistäkin paras poissa peleistä.

 

Itse matsista ei odotukset ole korkealla. Tilastojen mukaan Milan on pelannut Serie A -joukkueista juurikin Laziota vastaan eniten tasapelejä. Tasapelikin olisi kiva - Lazio kun on 3p Milania edellä ja voitolla ero tuplaantuisi ikävästi.#312 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 13.02.2017 - 21:03

Avauskokoonpanot:

 

Lazio:  

 

 

                         Keita      Immobile     Felipe Anderson

 

 

        Milinkovic-Savic       Biglia           Parolo

 

Radu                     Hoedt            De Vrij               Basta

 

                                       Marchetti

 

 

Lazion penkki:  Strakosha, Vargic, Gabarroni Gil, Lukaku, Djordjevic, Crecco, Fortuna, Quissanga, Lulic, Lombardi, Tounkara, Murgia

 

 

Milan:  

 

         Ocampos     Deulofeu       Suso

 

              Poli        Locatelli         Pasalic 

 

 Vangioni      Zapata      Gustavo Gomez      Abate

 

                     Donnarumma

 

 

Milanin penkki:  Storari, Plizzari, Lapadula, Honda, Mati, Sosa, El Hilali, Zucchetti, Bacca, Bertolacci#313 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 318 Viestit

Lähetetty 14.02.2017 - 10:22

No tulihan se piste sentään sieltä Roomasta - kiitos Suson ja ennenkaikkea Donnarumman! Alkaa tuntua siltä, että jos Gigio sen 10M€/v haluaa jäädäkseen Milaniin, niin sitten vaan myymään vaikka Baccaa tms, jotta budjetti moisen sallii. Oli kyllä sellaista reikäjuustoa Milanin puolustus eilen että vähänkin parempi joukkue (Juve, Napoli, Roma) olisi heilutellut verkkoa vähintään viidesti.

 

Ocampos taisi todistaa olevansa täysin turha hankinta ja toivon mukaan miestä ei jatkossa enää kentällä nähdä. Mieluummin tosiaan Lapadula piikkiin ja Deulefeu laidalle. (Tai sitten VIHDOIN kaksi kärkeä ja Suso heidän taakse keskelle...)

 

Vangioni pelasi ajoittain erinomaisesti ja välillä tuli zapatamaisia hazardeja ja mies ohitettiin liian usein tuosta vain. Silti valitsisin Vangionin MDS:n sijaan minä päivänä tahansa. Locatellin penkittämistä en voinut käsittää mitenkään kun nuorukainen oli ainut kk-pelaaja, joka sai palloa toimitettua ylöspäin. Onneksi Sosa teki ensimmäistä kertaa jotain hyödyllistäkin Milan-paidassa ja tarjoili Suson maaliin syöttöpinnan. Maalia luk.ottamatta Suso tosin oli valitettavan vaisu eikä tahtonut yliyrittämiseltään saada mitään aikaan. Mutta kaiken saa anteeksi kun iskee tasoitusmaalin muutama minuutti ennen päätösvihellystä. :)

Viikonloppuna onkin toinen 6 pisteen peli kun Viola matkaa San Sirolle taistelemaan seitsemännestä sijasta. Toivottavasti silloin ei olla näin pahasti Donnarumman varassa...#314 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 14.02.2017 - 15:40

Samoja ajatuksia itselläkin, vaikka en katsonut edes ekaa puoliskoa loppuun. Milanin pelaaminen oli ihan kuraa. Lazio pyöritteli sammaleen vihreissä paidoissa ollutta punamustaa laumaa, kuin Linnanmäen karuselli. Siihen nähden sekä otteluun lähtiessä olevat seikat huomioiden tämä oli maksimitulos.

 

C4k3pFaWEAQZUX2.jpg

Ottelun tlastot.

 

Komppaan kyllä, että Donnarumma oli Man of the Match. Ilman hänen ihmepelastuksia olisi ollut paljon rumemmat lukemat. Rankkarista, jos menee sisään, niin minusta sitä ei pidä edes laskea.

 

3D2D17B200000578-4221072-image-a-28_1487

 

Kun Suson nostit, niin sattui tämmöinen mielenkiintoinen vertailu Lazion Felipe Andersoniin:

 

C4j-JQiWIAQCDfc.jpg

 

Tässä Goalin pelaaja-arviot.

 

Montellan haastattelu:

 

The match
"We take home a precious point which makes me even more proud of the boys, not only for the result but especially for the performance. We were not in the best physical and psychological condition after Bologna, I was surprised with the desire the boys showed tonight against a really strong team".
 
Reaction
"The team never wants to lose and this mentality goes beyond players’ technique or tactics. I don’t know where they take this strength from, but I wouldn’t have the same mental strength".
 
Condition
"We are fine, physically and mentally. A defeat can happen, as it did against Samp but then we manage to draw matches like the one we played tonight".
 
Forwards
"It was a difficult match, it wasn’t easy for them. The team was not well balanced and the three up front did not receive enough balls to create chances".
 
Training
"I’ve granted the boys a day off tomorrow because they deserve it".
 
Individuals
"Sosa played a grat game, he came on really well. Those who come on have always been really important for this team".
 
 
Pelin highlightsit:
 
 
Silvio-setä on vetänyt herneen nenukkiin taas Monetellan taktiikoista. Taas kerran Silvio-setä alkaa vetämään valmentajan jalkojen alta mattoa. Silvio-setä voisi keskittyä vaihteeksi, vaikka nuoriin naisiin eikä Milanin taktiikoihin.
 
3D2CE0A600000578-4221072-image-a-15_1487
 
Vaikka peli oli eilen kuraa, niin tuon parempaa tulosta tuolla miehistöllä on vaikea kuvitella. Puolustuslinjassa oli pari kaveria, joilla on yhteensä muutama ottelu Serie A:ssa edes yhteensä. Eikä kukaan ollut paljoa pelannut toisensa kanssa. Eikä hyökkäys ja keskikenttä ollut paljoa sen kummempi. Seuravaan peliin Violaa vastaa Montella voi saada enemmän pelanneita kavereita avuksi ja jos ei, niin nämä kaverit on yhden Lazio-kokemuksen rikkaampia ainakin.. 


#315 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 318 Viestit

Lähetetty 14.02.2017 - 16:07

"The team was not well balanced and the three up front did not receive enough balls to create chances."

Toisin sanoen, mikään ei ole muuttunut ~kymmeneen vuoteen. Onneksi tuokin asia korjaantuu kun Montolivo palaa... :mrgreen:

EDIT: Leikki sikseen. Vaikka puolustus piti yhtä hyvin kuin perhoshaavi vettä, niin silti suurin ongelma oli jälleen kerran tuo keskikenttä. Poli taisteli hyvin, muttei tarjonnut ylöspäin mitään. Locatelli oli ihan siedettävä muttei tarjonnut ylöspäin mitään. Pasalic taas... Öööh, tekikö mies muuta kuin tarjoili pari harhasyöttöä kotijoukkueelle? En muista nähneeni kaveria juurikaan edes kuvissa. Sosa sai pari syöttöä ylöspäin ja pelasi alaspäinkin ihan ok (=kauden paras peli häneltä).

Hei Silvio! Jos jätettäis ne valmentajat rauhaan ja hankittaisiin vihdoin niitä kelvollisia keskikenttäpelaajia, jookos? :) Ja Bertolaccin tasoinen kaveri 20M€:lla ei ole VAHVISTUS (puhumattakaan järkevästä sijoituksesta).#316 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 18.02.2017 - 20:49

Huomenna klo 21.45 Suomen aikaa San Siron nurmelle astuu violetista väristä tunnettu La Viola, elikkäs Fiorentina.

 

Firenzen ylpeys on voittanut pari kertaa scudetton (1955-56, 1968-69), mutta sen historiaan mahtuu ikävämpiä hetkiä. Vuonna 2001 seura ajautui talousvaikeuksiin ja putosi Serie A:sta Serie B:hen. Konkurssin takia se ei kuitenkaan saanut pelata siellä, vaan pudottettiin Italian neljänneksi korkeimmalle sarjaportaalle Serie C2:teen. Vuonna 2002 seura perustettiin uudelleen Florentia Violan nimellä. Se voitti helposti Serie C2 -lohkonsa ja pääsi suoraan Serie B:hen sarjan laajennuksen vuoksi. Se osti myös takaisin oikeudet käyttää Fiorentina-nimeä. Muutama vuosi myöhemmin Fiorentina oli myös mukana Calciopolissa, kuten moni muukin seura, kuten Milankin.

 

No se historiasta ja nykyään seura kamppailee paikoista Euroopassa Italian terävimmän huipun takana. Viime kaudella joukkue oli 5. ja pääsi Eurooppa liigaan täksi kaudeksi. Joukkue selvitti siellä alkulohkosta jatkoon ja pelasi torstaina Borussia Mönchengladbachia vastaan Saksassa ja haki sieltä 0-1 vierasvoiton.

 

Tällä kaudella Fiorentinalla on mennyt ihan hiukan huonommin. Tällä hetkellä joukkue on 8. sarjass, kun on pelattu 24 peliä. Niissä joukkue on kerännyt 40 pistettä. Viola hengittää ihan Milanin niskaan, joka on sarjassa 7. ja kerännyt 24 pelissä 41 pistettä. Fiorentinalla on joukkueista parempi vire. Joukkue on 5:stä viimeistä pelistä ottanut 3 voittoa ja yhden tasurin. Milanilla vastaavasti on 5 viime pelistä vain 1 voitto ja 1 tasuri.

 

Fiorentinasta on mainittava se, että joukkuetta luotsasi nykyinen Milan-valmentaja Vincenzo Montella vuosina 2012–2015.

 

Montellan haastattelu:

 

Fiorentina

"It's not a decisive game. Fiorentina are a well-balanced team with great tactical awareness. They play with different tactics and have quality players, such as Chiesa. Sousa is doing a good job. Bernardeschi's absence? He's a fine player, but Fiorentina can cope with his loss having lots of alternatives. Apart from this, we'll have to play an aggressive game, giving everything we have over the entire 90'".

 

The team

"I think the players are playing with their heart, but not only. They know what to do. They have shown how important the group is. I am proud of what they are doing and of our fans who are backing us".

 

Sosa

"He's getting to know a position which is not his natural one. Against Lazio his pass was decisive, he gave us a great boost. He still has a lot of room for improvement, especially off the ball, but he's doing well. Locatelli? He has to understand that this is a new situation for him, he just needs to keep calm, despite his great enthusiasm".

 

Donnarumma

"He can win the Balon d'Or in the future, it will all depend on the Club he'll decide to play for and his performances with the national team. I suggest he chooses AC Milan, a club which is used to winning everything".

 

Objective

"I think we have the chance to make it into Europe. It's our objective. We have all the qualities to make it, no matter how the match against Fiorentina ends. There are still many games to play".

 

The group

"This group has great spirit. I am happy that Carlos kept his promise and I was pleased that almost all the boys were there. It proves once again that we are a great group".

 

Goals

"Not scoring that much can be a problem. But at the same time, I am happy with all the chances we create".

 

Defenders

"This role has changed over time. I believe that all the players should be defending when needed".

 

League table

"I think we have won 50% of our games, never losing against teams that are fighting to qualify for Europe. This could make the difference in the end".

 

Injuries

"We'll probably call up someone who is not at the peak of his condition, like Calabria. I hope De Sciglio will make it for next week, while Romagnoli and Antonelli are still out".

 

Management

"I report to the current management, they hold me in great esteem. I have great respect for President Berlusconi, I am always open to discussing with him. I will always be thankful for having believed in me and having given me the chance to manage this team".

 

Happy birthday, Roby!

"Roberto Baggio has brought enthusiasm to all football fans, also winning the Balon d'Or. Many fans and kids got to love football because of him. I wish him a happy birthday".

 

 

A.C. Milan - ACF Fiorentina

 

Montellan miehistö:

 

Maalivahdit:

Donnarumma, Plizzari, Storari

 

Puolustajat:

Abate, Calabria, Gomez, Paletta, Vangioni, Zapata, Zucchetti (54)

 

Keskikenttäpelaajat:

Bertolacci, Mati Fernandez, Honda, Kucka, Locatelli, Pasalic, Poli, Sosa

 

Hyökkääjät:

Bacca, Cutrone (63), Deulofeu, Lapadula, Ocampos, Suso.

 

Gabriel Paletta ja Juraj Kucka on palanneet pelikiellosta miehistöön. Giacomo Bonventura, Alessio Romagnoli, Mattia De Sciglio ja Luca Antonelli on yhä poissa loukkaantumisten takia.

 

 

Fiorentinan valmentajan Paulo Sousan miehistö:

 

Maalivahdit:

Satalino, Sportiello, Tatarusanu

 

Puolustajat:

Astori, De Maio, Milic, Oliveira, Gonzalo, Salcedo, Tomovic

 

Keskikenttäpelaajat:

Badelj, Cristoforo, Hagi, Sanchez, Saponara, Tello, Borja Valero,Vecino

 

Hyökkääjät:

Chiesa, Ilicic, Kalinic, Babacar,

 

Violan uusi tähtipelaaja Federico Bernardeschi, josta on moni suursera kiinnostunut, on pelikiellossa.

 

 

Tässä on La Gazetta dello Sportin ennakoimat avauskokonpanot:

 

C47k0Z0WcAAvbP1.jpg

 

Huomenna on taas 6 pisteen peli. Milan on yhä pahasti siipirikkoinen ja osittain sen takia aika huonossa vireessä. Fiorentina sen sijaan on kohtuu hyvässä vireessä, mutta joukkuetta saattaa rasittaa torstaina pelattu Borussia Mönchengladbach -peli. Whoscored.com ja Freesupertips.co.uk uskoo 1-1 tasuriin. Olisi se tyhjää parempi, mutta kyllä sarjataulukko sitä voittoa huutaisi. Niinpä haluan uskoa 1-0 voittoon.


 • pake tykkää tästä

#317 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 19.02.2017 - 09:26

Tässä on GdS:n viimeisin arvio avauskokoonpanoista:

 

C5AoVyGXAAEo6Hs.jpg#318 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 19.02.2017 - 21:03

Avauskokoonpanot:

 

Milan:  

 

       Deulofeu      Bacca     Suso

 

         Pasalic        Sosa      Kucka 

 

Vangioni     Paletta      Gomez      Abate 

 

                      Donnarumma

 

 

Fiorentina:  

 

                                      Kalinic 

 

                     Borja Valero        Ilicic

 

       Sanchez     Cristoforo    Vecino    Chiesa

 

                   Astori     Rodriguez    Salcedo

 

                                   Tatarusanu

 

 

Fiorentinan ryhmityksestä en ole varma, mitta Milanin oli täysin odotettu. Tähän voi laittaa Ari Tiittasen kommentit Betsafen sivulta:

 

- Milan vetää rimaa hipoen koko ajan. Pelitapana on pallonhallinta, mutta tekeminen on yksinyrittämistä. Tähtipelaamista takavuosien tapaan, vaikka tähdet ovat harvassa.
 
- Fiorentina pelaa ehdottomasti enemmän joukkueena. Kakkonen ei olisi minulle edes yllätys. Tasapeli ainakin. - Milan on roikkunut sarjassa mukana, mutta pienten kustannuksella. Isojen kanssa on tullut tasureita ja tappioita.
 
- Fiorentina pelaa torstaina europelin ja sillä on tietysti jonkinlainen vaikutus viikonlopun otteluun. Se, että painaako se jaloissa on eri asia. Milan ei ole sellainen joukkue, joka väsyttää vastustajan juoksemalla. Milan on tehoton, eikä se tapa ketään, ne hakee tyylikkään voiton jos sen saa. Milan ei ole kuin Real Madrid ja Juventus joka tulee vaan ja murskaa sinut. Ei siellä ole riittävää voitontahtoa ja materiaali ei ole entisenlainen.
 
- Otetaan huomioon, että Fiorentina pelaa torstaina. Siihen menee vähän paukkuja. Ne voi käyttää sitä siten, että ovat helppo nakki, mutta ne ei ole sitä. Ne panee bussin ja perävaunun maalin eteen ja sinne ei mennä.
 
- Venymiskykyä Fiorentinalla kuitenkin on. Ehkä myös kierrätetään pelaajia.
 
- Jos Fiorentina voittaa torstaina, niin sitten ajatukset menee toiseen osaotteluun. Miettisin ainakin itse valmentajana, että se sotkisi päitä. Eurooppa-Liigassa on nykyään enemmän rahaa ja se otetaan tosissaan myös Italiassa. Fiorentina ei ole pitkään aikaan voittanut mitään, että se pytty kyllä kelpaisi. Heillä on hyvät saumat mennä jatkoon ja ensimmäinen peli on tärkeä, siinä jaetaan paalupaikat. 


#319 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 20.02.2017 - 15:14

Eilen itsellä jäi taas puolikkaan pelin mittaiseksi, kun tuli uni. Mutta se puolisko oli pitkästä aikaa parempaa Milania ja sen perusteella Milan ansaitsi voittonsa. En tiedä, millainen oli se toinen puoliaika.

 

C5Dx9oZWYAE6VeF.jpg

 

Pelin tilastot.

 

Oman Man of the Match-palkinnon saa Deufoulu, joka teki hienon voittomaalin. Ilmeisesti edellisestä virallisesta maalista olikin jo aikaa kaverilla. Ehkä se tiputtaa gorillaa niskasta..

 

3D6D097400000578-0-image-a-71_1487538238

 

Tässä Gazzetta dello Sportin arviot:

 

C5Gwg09XAAAWtsw.jpg

 

Tässä on Goalin ja SempreMilanin arviot.

 

3D6D205200000578-0-image-a-70_1487538225

 

Montellan haastattelu:

 

Three points

"It's a very important win, against a team who played a really good game and gave us a hard time. Fiorentina are a strong side. Thanks to these 3 points we continue our race for the Europa League, our objective, and we lead in the head-to-head against our direct rivals Fiorentina and Lazio. The team, the staff and I want to dedicate this win to President Silvio Berlusconi: we don't know if this was his last game at San Siro, but we really want to dedicate it to him".

 

Galliani

"He's always there for us and he's serene. He probably is a bit sad that his history with AC Milan is coming to an end, but he should be proud of what he has done for AC Milan and football, of how much he has contributed to of this club's wins and to making it one of the greatest in history".

 

Individuals

"Bacca played a superb game. He showed the right attitude and if he keeps it up he'll be soon scoring again. He won back the ball that then gave us the goal for 2-1, he pressed his opponents and played for the team. The fans booed at him? I don't think they were all for him, but he has to get used to similar situations and it has to be an incentive to always give more and more. Sosa? He's improving a lot, he's got great talent. He still has to get used to this position but I am really pleased with his performance".

 

Team performance

"We played a good 45'. We were aggressive and created many chances. We could have scored more in the first half, it would have been easier. In the second 45' the game changed, we didn't manage to press high up the pitch and I decided to bring on a defender. Playing this way, Fiorentina didn't shoot once. The only time was with a free-kcik. We had 5 players of the national team put injured, plus Calabria and Locatelli on the bench: we lacked alternatives, we suffered but this win has a sweet taste. I can't blame the boys for nothing, I saw the right attitude".

 

The 3-5-2 in the final minutes

"I didn't want to change 2 midfielders, we needed to be aggressive, therefore the only solution was to add a defender".

 

Poli and Kucka's conditions

"Poli? it looks like it's just a bump. I don't think Kucka has any problem".

 

Closing

"I like to think about the present, the current management. I don't want to waste energy on things I don't know and I can't decide. I am not asking myself any question. I don't talk about this and I don't hear anyone talking about it, I've been hearing rumours for months now: this change would make it into history. Let's wait and see".

 

The dinner

"Friday's dinner brought good luck. I promised the boys that I would take them out for another if we won against Fiorentina, so it looks like I'll have to pay. That's if they're OK with it...".

 

Tässä on pelin highlightsit:

 

 

Eilen oli pitkästä aikaa parempaa ja loi uskoa Montellan prosessiin. Italian huipullekin on matkaa, mutta joukkue on nuori ja tulevaisuus on vasta edessä. Sitä ennen on seuraavana vanha kiusa Sassuolo ensi sunnuntaina. Jos trendi jatkuu samana, niin sen kaataminen on ihan täysin mahdollista. #320 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 318 Viestit

Lähetetty 20.02.2017 - 17:23

Toinen puoliaika oli pelkkää selviytymistaistelua ja et missannut mitään. Milan ei saanut yhtään mitään aikaan - ellei Abaten haaskaamaa läpiajoa lasketa (veto suoraan päin maalivahtia). Summataan se vaikka sillä, että Deulefeu ja Kucka otettiin vaihtoon ja tilalle Bertolacci ja Zapata --> siirryttiin 5-3-2 taktiikkaan, jossa toinen kärkipelaaja Suso pelasi monessa tilanteessa Abaten vieressä kuudentena pakkina. Ja Baccahan tunnetaan erinomaisena suojaajana ja yksilöpelaajana joten... Eiku juu ei. Bacca oli täysin turhaan kentällä toisen puoliajan. Ekassa mies jopa puolusti ekaa kertaa urallaan! Ja vieläpä useaan kertaan. Penkitys näemmä auttanut motivaatioon. Mutta ei sitä motivaatiota juurikaan 2.puoliajalla näkynyt - kuten ei näkynyt Milanin hyökkäyspeliäkään. Mutta mieluummin 3p bussin parkkeerauksella kuin 0-1p hyvällä pelillä. Millään muulla ei enää ole väliä kuin tuloksella.

 

Mutta joo tosiaan, 5-6 puolustajalla Milan sai kuin saikin pidettyä Violan poissa maalinteosta ja nappasi tärkeät pisteet. Valitettavasti vaan kaikki edellä olevat joukkuet ottivat myös pisteet kotiin, joten välimatkat eivät kaventuneet lainkaan. Mutta eipä tässä kai mistään UCL-paikasta olla enää tänä vuonna muutenkaan pelattu... Onneksi Milanilla on vielä edellä olevista joukkueista Atalantaa, Interiä ja Romaa vastaan pelit, joten 6p pelejä on vielä muutama. Tosin en tiedä kannattaako Romaa (Juvesta puhumattakaan!) laskea tähän kun ovat jo yli 10p karkuteillä.


0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää