Hyppää sisältöön


Kuva
- - - - -

Milan 2016-2017 - Lohikäärmeen vuosi?


 • Kirjaudu vastataksesi
432 vastausta aiheeseen

#41 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 715 Viestit

Lähetetty 31.07.2016 - 09:48

Hyvä raportti Qps:ltä. Itse kyllä vedin hiukan toisenlaiset johtopäätökset Milanin pelaamisesta. Liverpool prässäsi ylhäältä ja se hyydytti Milanin pelin avaamisen täysin. Niinpä Milanilla ei ollut oikeastaan ollenkaan järkevää hyökkäyspelaamista. Joukkue puolusti tiukasti rankkarialueen luona. Milanin noin 10 miehen puolustamisen ja Liverpoolin tehottumuuden takia ei Liverpoollillakaan ollut montaa paikkaa ekalla jaksolla.

 

Toisella jaksolla Milanin pakka rupesi enemmän repeilee varsinkin, kun Liverpool pääsi johtoon. Sen jälkeen Liverpool puhkoi Milanin puolustusta luvattoman helposti. Varsinkin kilpikonnan vauhtia liikkuva Paletta oli nesteessä Liverpoolin vikkelien kärkien kanssa.

 

36BCFD7000000578-3716548-image-a-20_1469

 

Minullakin miinusta sai Paletta. Plussia on vaikeampi jakaa..Valitsen siihen silti Gabrielin, joka torjui muutaman kerran hienosti. 

 

Tässä on pelin tilastot.

 

Tässä pelin highlightsit:

 

 

Tämä peli osoitti, että Montellalla on paljon tekemistä vielä. Liverpool oli noin valovuoden edellä, tai ainakin Liverpoolin valmennusprosessi melkein sen vuoden.. :mrgreen: Näissä peleissä ei silti tulos ole tärkeä, vaan se joukkueen kasvuprosessi ja tällaiset kovat pelit kehittää joukkuetta. Ei muuta kohti Chelsea-pelin oppeja kohti.


 • pake ja Qps pitää tästä

#42 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 319 Viestit

Lähetetty 31.07.2016 - 09:58

Pitäisikö tuo otsikko muuten vaihtaa vaikkapa Sisiliskon vuoteen? Seuran myyntihän on jo lykätty elokuun puoliväliin ja pelaajakauppoja ehtii tehdä syyskuun alkuun asti. Eli toisin sanoen, vahvistuksia ei tule vaikka seura myytäisiinkin (mikä ei näytä kovin todennäköiseltä). Lisäksi luin jostain, että omistajavaihdoksen yhteydessä "tuhlattuja" rahoja ei huomioida Financial Fair Playssä, joten käytännössä ekan vuoden aikana saisi pistää vaikka 200M€ rahaa ostoihin tilin ollessa jo ennestään 200M€ pakkasella eikä siitä tulisi sanktioita. Seuraavan vuoden puolella ei omistajavaihdoksen tuomia rahoja saisi enää "väärinkäyttää" tai oikeastaan hyödyntää samalla tavalla, joten käytännössä Milan hukkaisi tuon omistajavaihdoksen suurimman hyödyn totaalisesti mikäli kaupat tulisikin. En tiedä onko tuo karenssiaika vuosi ostohetkestä vai kuluvan vuoden loppuun asti, mutta epäilen että jälkimmäinen (koska verotus...). Eli jos ja kun seuraa ei saada myytyä ajoissa, kannattaisi se lykätä ensi vuoden puolelle.

 

Tässä vararikossa on hauska muuten miettiä, että muuan  Zlatan on tuottanut uudelle seuralleen viikossa 73M€:n tulot paitamyynnillään. Muutaman päivän kuluttua (ellei jo nyt) niillä on kuitattu Pogban ennätyssiirto. Ja tässä vielä toinenkin asia mikä missattiin kun mies päästettiin ManU:un: https://twitter.com/...443082928611328

 

Periaatteessa voisin jo luoda templaten ensi kauden matseillekin kun kerran joukkue on jo valmis:

- Alkuun "VMP taas eilinen matsi!".

- Sitten manailua saamattomuudesta ja siitä ettei vieläkään ole pelinrakentajaa, jonka perään haukut Montolivon 95% syöttötarkkuudesta - nimittäin vastustajalle

- De Sciglio on kyllä maajoukkueessa ihan eri pelaaja ja olisi pitänyt myydä kun miehestä vielä olisi saanut sen 18M€

- Palettan hitaus jaksaa yllättää matsi matsin jälkeen

- On se mahtavaa, että Zapatan jatkopahvi tarkoittaa sitä, että näemme vielä vuosia näitä samoja hazardipalloja vastustajien kärjille kuin eilenkin

- Vuodet vaihtuu, mutta yksi asia ei: Abaten keskitykset pysähtyvät poikkeuksetta ensimmäiseen vastustajaan ja pitää kiinni liigan huonoimman keskittäjän tittelistään

- Ainoa plussa matsista Donnarummalle, joka piti jälleen lukemat edes jollain tasolla siedettävinä.

jne.

Toivottavasti ei sentään tarvitse Matria joka matsin jälkeen solvata vaan joku ottaisi kaverin lainalle. Se on varmaa, ettei yksikään seura Matria ostaisi. EIkä kyllä Galliani myisikään kun kerran voi ilmaiseksikin päästää. Pääsee Kaljupää helpommalla kun ei tarvi raha-asioista vääntää.

 

Tässä on viime aikoina todellisuus iskenyt aika kovaa. Tämänhän piti olla monen vuoden tauon jälkeen SE vuosi, jolloin palataan huipulle (tai ainakin taistelemaan UCL-paikasta). Juvehan varmisti jo kuudennen peräkkäisen mestaruutensa ennen ensimmäistä peliäkään Higuiainin ostolla ja Milan vastasi tilanteeseen italiaanolla, jolla on 0 matsia pääsarjapelejä takanaan. Luin muuten mielenkiintoisen faktan arvostetusta kapteenistamme. Montolivo on ollut 3 vuotta kapteeninamme ja sijoitukset sarjassa tuona aikana: 8., 10. 7. Ei mulla tuohon mitään muuta lisättävää, kuin että miten olisi vaikkapa Abaten nimittäminen kapteeniksi? Vaikken miehen suurimpiin faneihin kuulu, on Abate ainut "senaattoriluokan" (tai lähimpänä niitä) pelaaja nykyjoukkueessa ja tietää miten mestaruuksia yms. voitetaan. Montolivolla ei ole ainuttakaan pokaalia hyllyssään. Eikä tule.

 

Valitettava fakta on, ettei tälläkään kaudella taistella UCL-paikoista Scudettosta puhumattakaan. Joukkue tulee taistelemaan sijoista 5-10 - aivan kuten muinakin suuren ja mahtavan Montyleaderin johtamina kausina. Tuon ylemmäs ei joukkue, jonka avauksessa on joko Paletta tai Zapata sekä Montolivo eikä ainuttakaan pelaajaa, joka kykenisi luomaan maalipaikkoja, voi yksinkertaisesti pääse. Ellei sitten kaikki muut ylemmän keskikastin seurat (Lazio, Viola, Inter, Sassuolo jne) floppaa totaalisesti. En nyt kuitenkaan sen varaan jättäisi, mutta minultahan ei Silvio taikka Galliani mitään kysele. Eikä kiinalaiset, jotka eivät edes seuraa taida ostaa.


 • Qps tykkää tästä

#43 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 715 Viestit

Lähetetty 31.07.2016 - 12:29

paken tilitys on täysin asiaa. Kyllä tässä on itsellekin tullut tunne, että Silvio-setä siellä jatkaa omistajana ja viimeistään marraskuussa alkaa potkimaan Montellaa pois, kun joukkue ei kamppaile Juven kanssa mestaruudesta. No, näillä mennään..sitä mieltä on Montellakin:

 

“We have clear ideas, I am in direct contact with the club. We know where we have to strengthen. I am not worried, I work with the players that I have available. I can’t lose time with hypothetical situations.”
 
Kyllä tämä Milanin säätäminen syö faneja ympäri maailman. Tässä Curva Sudin protestointia:
 
Coea2FXUsAEaVLT.jpg 
 

 • pake tykkää tästä

#44 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 715 Viestit

Lähetetty 01.08.2016 - 17:40

Nyt on Jérémy Ménezin siirto Bordeuxiin varma. Hän kirjoitti Bordeuxin kanssa kesäkuuhun 2019 kestävän sopimuksen.

 

CoxsvF7W8AAEBav.jpg

 

Milanin toista fransmannia M’Baye Niangia oli taas kosiskeltu Leicester Cityyn, mutta Niang oli kieltäytynyt tarjouksesta:

 

"Claudio Ranieri soitti minulle ja kuuntelin, mitä hän tarjosi. Sitten puhuin seurani edustajien kanssa ja päätimme, etten lähde. Olisin päässyt pelaamaan vain, jos Jamie Vardy loukkaantuu."


 • Qps tykkää tästä

#45 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 715 Viestit

Lähetetty 03.08.2016 - 14:41

Amerikan kiertue päättyy ensi yönä, Suomen aikaa klo 4 alkavaan, Chelsea-peliin. Peli pelataan Minneapoliksessa U.S. Bank Stadiumilla.

 

Chelsea on mielenkiintoinen joukkue. Viime kaudella Mourinhon alaisuudessa joukkue kynti syvällä ja sitten Chelsean äkkiliikkeisiin tottunut omistaja Roman Abramovitš soitti paikalle patenttiratkaisunsa Guus Hiddinkin sammuttamaan tulipaloa. Hiddink saikin suurimmat liekit sammutettua ja pelastettua joukkueen Valioliigassa lopulta 10:ksi. Chelsea jäi silti viime kaudella ilman pokaaleja ja europaikkoja.

 

Tällä kaudella sitten ruoriin astui Juventuksen entinen mestarivalmentaja sekä viimeksi hienosti kesän EM-kisoissakin Italiaa luotsannut Antonio Conte. Spagettifutiksen ystävät tuntee Conten äärimmäisenä valmentajana, joka hieroo joukkueensa pelin rakenteen huippukuntoon joka osa-alueella. Conten joukkueet on siksi äärimmäisen hankalia voitettavia, kun jokainen pelaaja tietää, mitä kentällä pitää tehdä ja jos ei tiedä, niin Conte ei peliaikaa jakele.

 

Milanin valmentajan Vincenzo Montellan ajatuksia eri asioista:

 

TOMORROW'S MATCH

It has been a good tour, I got to know better both the team and what goes on in the Club behind the scenes, which is very important. Tomorrow I would like to have positive feedbacks also from the match".

 

CUADRADO

He is a Chelsea player, but I only comment the players that play for us. I managed him in the past, he is a fine player but he plays for Chelsea”.

 

CHELSEA

They are ahead of us since they started training before us, but we want to play well, with our idea of football. It's going to be a good game".

 

THE DEFEAT AGAINST LIVERPOOL

Tomorrow I would like to feel enthusiast after the match. That would mean we won. These are important tests, we can get greater enthusiasm, but we must keep our feet on the ground".

 

THE TOUR COMES TO AN END

It has been an important tour that had to be done and had to be played well. I am satisfied with what we have done, although I know the team can do better. We are all working to give this Club a great future".

 

NEW PLAYERS ARE NEEDED

Every team ca be improved. It's the same for every team, like Juve that after 5 "Scudetti" in a row has bought new players, and it's the same also for us. Galliani and I agree on what we need to improve the team".

 

FIRST SPORTS EVENT AT THE US BANK STADIUM

It is a real privilege for us, against a first class team like Chelsea. We are very happy to be the first to set foot on this pitch, but when the match starts it's going to be just a football pitch...".

 

AMSTERDAM ARENA INAUGURATION 22 YEARS AGO (14 August 1996 Ajax-Milan 0-3 Savicevic, Simone, Albertini)

At this stage the result i important but only relatively speaking, although I would like to win, like other AC Milan legends did when they inaugurated the Amsterdam Arena stadium in 1996”.

 

 

A.C. Milan - Chelsea F.C.

 

Vincenzo Montellan miehistö:

 

Maalivahdit:

Gianluigi Donnarumma, Diego Lopez, Gabriel, Alessandro Livieri

 

Puolustajat:

Ignazio Abate, Luca Antonelli, Davide Calabria, Ivan de Santis, Gabriel Paletta, Alessio Romagnoli, Jherson Vergara

 

Keskikenttäpelaajat:

Giacomo Bonaventura, Keisuke Honda, Juraj Kucka, Riccardo Montolivo, Andrea Poli, Mattia El Hilali, Niccolo Zanellato

 

Hyökkääjät:

Luiz Adriano, Alessandro Matri, Mbaye Niang, Suso, Luca Vido

 

Ymmärtääkseni Ely ja Bertolacci on loukkaantumisten vuoksi poissa.

 

 

Antonio Conten miehistö:

 

Maalivahdit:

Courtois, Begovic, Blackman, Baxter.

 

Puolustajat:

Aina, Cahill, Terry, Azpilicueta, Rahman, Miazga, Hector, Tomori.

 

Keskikenttäpelaajat:

Willian, Matic, Moses, Loftus-Cheek, Kante, Chalobah, Oscar, Hazard, Pedro, Kenedy, Cuadrado.

 

Hyökkääjät:

Costa, Remy, Traore, Batshuayi, Abraham.

 

 

Tässä on aina enemmän ja vähemmän hyvin asioista perillä olevan La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avauskokoonpanot:

 

Co5IiihXEAAx8xU.jpg

 

 

Brittilehdistössä lontoolainen Evening Standard on taas ennakoinut Chelsean avauksen hiukan toisella tavoin:

 

 

                  Loftus-Cheek

 

         Willian    Traore     Pedro

 

                    Matic   Kante

 

Azpilicueta  Terry   Cahill   Aina

 

                      Courtois

 

Edelleen korostan harjoituspelien tulosten turhuutta, mutta Amerikan kiertueella Chelsea otti 1-0 voiton Milania pöllyttäänneestä Liverpoolista ja sen jälkeen hävisi niukasti Real Madridille 3-2. Niinpä pidän Chelseaa melkoisena ennakkosuosikkina, mikäli sikäli he yrittää kunnolla voittaa Milanin. Freesupertips.co.uk antaa 2-1 suosituksen. Itse otan Milanilta sen maalinkin pois ja uskon 2-0 Chelsean voittoon.


 • Qps tykkää tästä

#46 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 715 Viestit

Lähetetty 04.08.2016 - 13:55

Katsoiko kukaan Chelsea-peliä? Itsellä jäi välistä, kun koisasin vielä silloin. Tässä pelistä edes jotain:

 

Milan-Chelsea 1-3

 

Maalintekijät: 23' Traoré, 37’ Bonaventura, 70’ (pen.), 88’ Oscar

 

Milan:

 

Donnarumma; Abate (60’ Montolivo), Paletta, Romagnoli (68' Vergara), Calabria (81' Vido); Poli, Kucka, Bonaventura; Suso (81’ Zanellato), Luiz Adriano (68’ Honda), Niang (81’ Matri).

 

Milanin penkki: Diego Lopez, Gabriel, Livieri, Antonelli, De Santis, El Hilali, Bertolacci. Manager: Vincenzo Montella

 

 

Chelsea:

 

Courtois; Aina (58’ Ivanovic), Cahill, Terry, Azpilicueta; Fabregas (59’ Oscar), Matic (79’ Chalobah); Willian (79’ Cuadrado), Traoré (52' Hazard), Moses (52' Kanté); Diego Costa (58' st Bathsuayi).

 

Chelsean penkki: Begovic, Blackman, Baxter, Zouma, Baba, Miazga, Hector, Tomori, Kenedy, Loftus-Cheek, Pedro, Remy, Abrahams. Manager: Ancotnio Conte

 

36DC402800000578-3722904-image-a-11_1470

 

Pelin tilastoja.

 

http://www.espnfc.co...s?gameId=446677

 

36DBB98B00000578-3722904-image-a-19_1470

 

Montellan kommentit:

 

It was the best game in our pre-season, against an opponent of a great level. We controlled the game and we had many chances, I counted 4-5 clear ones in which we could have scored again.

 

I'm really pleased with the performance. It's a shame about the score, but the disappointment will be gone tomorrow morning, while the performance remains. I say this with great conviction.

 

We created very much and held ourselves well on the pitch. For 70 minutes I saw no difference between the two teams, in fact I liked Milan better.

 

Let's not forget that we were facing an excellent team and a great Coach, who knows how to get into the head of his players.

 

And such players! In the second half they fielded [Eden] Hazard, [N'Golo] Kante, [Juan] Cuadrado, [Branislav] Ivanovic, Oscar, [Michy] Batschuayi. Conte has a great group. But we're developing, so I feel satisfied.

 

It's nice to hear that people think of me as the extra weapon of this team, but I don't like to speak about myself.”

 

Pelin highlightsit:

 

https://www.youtube....h?v=eRvS2XG3thk

 

Nyt on Amerikan kiertue takana ja joukkue on monta kokemusta rikkaampi. Toivottavasti se kantaisi alkukauden vaikeilla hetkilläkin.


 • pake ja Qps pitää tästä

#47 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 319 Viestit

Lähetetty 04.08.2016 - 14:34

Milanin pelit eivät nykyään ole sen arvoisia, että jättäisin yöuniani vähemmälle. Kiukkuiseksi tulisi ilman niitä yöunien menetyksiäkin, joten parempi katsella highlightsit seuraavana aamuna.

 

Kuokkaan tuli, muttei kukaan muuta varmaan uskonutkaan. Paletta näytti olevan taas aika näkyvässä roolissa ainakin yhdessä Chelsean maaleista. Ja antoipa kaveri myös varsin zapatamaisen hazardisyötön (ei Eden Hazard...) vastustajallekin omassa päädyssä - ilman rankaisua tosin. Siksi lieneekin hyvä asia, että Galliani on tekemässä gallianit eli hankkimassa paragualaisen Gustavo Gomezin lainalle, jossa osto-optio (tosin pakollinen sellainen jos x määrä pelejä ylittyy). Enpä silti laittaisi ropojani likoon "täysosumasta", sillä Gomez on vasta 23-vuotias eikä ole eurooppalaista potkupalloa koskaan pelannut. Puolustaminen on kuitenkin "hieman tärkeämpää" Italiassa kuin jossain Argentiinassa, josta kaveri on tulossa. Periaatteessa juttu kuuluisi ehkä tuonne huhu-osioon, mutta kun kaveri on jo tänään matkalla Milanoon, niin olettaisin kaiken olevan kutakuinkin valmista.


 • Qps tykkää tästä

#48 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 715 Viestit

Lähetetty 04.08.2016 - 18:32

Siksi lieneekin hyvä asia, että Galliani on tekemässä gallianit eli hankkimassa paragualaisen Gustavo Gomezin lainalle, jossa osto-optio (tosin pakollinen sellainen jos x määrä pelejä ylittyy). Enpä silti laittaisi ropojani likoon "täysosumasta", sillä Gomez on vasta 23-vuotias eikä ole eurooppalaista potkupalloa koskaan pelannut. Puolustaminen on kuitenkin "hieman tärkeämpää" Italiassa kuin jossain Argentiinassa, josta kaveri on tulossa. 

 

Milanin keskuspuolustus on niin huonossa hapessa, että melkein kuka tahansa vahvistaa sitä. Romangnoli on hyvä toppari ja ehdoton ykkösvalinta. Elyn taso pomppii liikaa. Paletta eikä Kolumbian pojat Vergara ja Zapata eivät vakuuta senkään vertaan, joten ei tämä Gustavo Gómez voi huonompikaan olla..

 

Evening Standardissa oli muuten Vincenzo Montellan kommentti Diego Lopezin mahdollisesta siirrosta Chelseaan:

 

"He is a great goalkeeper but he doesn’t know what the future holds for him as it has not been decided. He has not ruled anything out."


 • pake ja Qps pitää tästä

#49 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 319 Viestit

Lähetetty 04.08.2016 - 19:10

Milanin keskuspuolustus on niin huonossa hapessa, että melkein kuka tahansa vahvistaa sitä. Romangnoli on hyvä toppari ja ehdoton ykkösvalinta. Elyn taso pomppii liikaa. Paletta eikä Kolumbian pojat Vergara ja Zapata eivät vakuuta senkään vertaan, joten ei tämä Gustavo Gómez voi huonompikaan olla..

Kukaan jalkapallosta vähääkään ymmärtävä ei voi olla eri mieltä kanssasi. :)
5-vuotinen soppari tulossa ja Milan maksanee sitten 7M€ kun pelejä on riittävästi alla. Sinänsä vähäisen riskin kauppahan tuo, joten kerrankin pisteet Gallianille. Ehkä. Tai no, ehkä korkeintaan littipeukku Kaljulle. :D


 • Qps tykkää tästä

#50 Qps

Qps

  Junior Member

 • Members
 • 497 Viestit

Lähetetty 04.08.2016 - 22:55

Katsoiko kukaan Chelsea-peliä? Itsellä jäi välistä, kun koisasin vielä silloin.
...

 


Kyllähän tämäkin tuli katseltua. Suurempaa raporttia en ruvennut kirjoittamaan, koska toinen puolisko tuli katseltua sivusilmällä. Periaatteessa voin kompata noita Montellan näkemyksiä. Tämä peli oli kuitenkin parempi kuin pool peli mutta itse näen, että Milan pystyi pelaamaan Conten taktiikkaa vastaan paremmin, koska pallolliselle ei tule samanlaista painetta kuin edellisessä pelissä. Ehkä isoin murhe on se, että taas sorruttiin liian helpolla tavoittelemaan hyökkääjiä korkeilla palloilla maltillisemman lyhytsyöttöpelin sijaan.

Lyhyesti summattuna näiden kolmen pelin yhteenvetoa:
1. Karvaus ei ole riittävän yhtenäistä
2. Keskitykset ovat edelleen huonoja (Tosin hankala on kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu)
3. Puolustusmuoto toimii jo ihan oksti
4. Oikealle puolelle tarvittaisiin laituri, koska ainakaan vielä Suso ei ole pelannut avauspaikan mukaista peliä. Hondasta nyt ei ole Suson kirittäjäksi, joten kyllähän esim. Se Cuadrado olisi todella kova vahvistus. Onhan sekin optio, että Niang pelaa oikealla mutta se tulee kysymykseen ainoastaan silloin jos Bacca jää vielä kaudeksi. Niangin pelatessa laidalla oli kärjestä vaarallisuus pois, koska Matri tai Adriano eivät ole riittävän nopeita ja taitavia ko. Taktiikkaan.


Pelaajista plussat: Romagnoli, Niang, Kucka ja Bonaventura. Miinukset: Paletta, L.Adriano ja Vergara. Muut suorittivat jokseenkin omalla tasollaan. Mielenkiintoista on se, että Montella antoi junioreille vain muutamat jämäminuutit! Tämä on mielestäni iso muutos viime kauteen.

 

Kukaan jalkapallosta vähääkään ymmärtävä ei voi olla eri mieltä kanssasi. :)
5-vuotinen soppari tulossa ja Milan maksanee sitten 7M€ kun pelejä on riittävästi alla. Sinänsä vähäisen riskin kauppahan tuo, joten kerrankin pisteet Gallianille. Ehkä. Tai no, ehkä korkeintaan littipeukku Kaljulle. :D


Itse mietin, että kuka tää on... No toivottavasti olisi se kuuluisa ässä hihasta :D . Statsienkin valossa ihan kova toppari, koska on heiluttanut maaliverkkoja noin kymmenen pelin välein! Toivottavasti tahti jatkuisi ja plussaa myös siitä ettei hankittu mitään setämiestä.

#51 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 319 Viestit

Lähetetty 05.08.2016 - 09:56

Jaahas, kaveri on lääkärintesteissä Milanossa mutta laina-vaihe tippuikin välistä ja Milan maksaa 7,5M€ heti kättelyssä. Eli se siitä "low risk"-vaihtoehdosta. Saapa nähdä tuliko tehtyä matrimainen hankinta vai ei... Mutta tosiaan, ei kai tuo täysin tuntematon Gomezkaan huonompi voi olla kuin Zapata, Vergara ja Paletta. Eihän?!!!


 • Qps tykkää tästä

#52 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 715 Viestit

Lähetetty 05.08.2016 - 12:15

Jaahas, kaveri on lääkärintesteissä Milanossa mutta laina-vaihe tippuikin välistä ja Milan maksaa 7,5M€ heti kättelyssä. Eli se siitä "low risk"-vaihtoehdosta. Saapa nähdä tuliko tehtyä matrimainen hankinta vai ei... Mutta tosiaan, ei kai tuo täysin tuntematon Gomezkaan huonompi voi olla kuin Zapata, Vergara ja Paletta. Eihän?!!!

 

Vergerasta oli muuten hyvä kirjoitus SempreMilanin sivulla. Ilmeisesti kaveri ei ole oikein onnistunut lainallakaan, niin odotukset Milanin ykkösjoukkueessa ei voi olla kovin korkealla..


 • Qps tykkää tästä

#53 Qps

Qps

  Junior Member

 • Members
 • 497 Viestit

Lähetetty 05.08.2016 - 14:43

"OFFICIAL: Fininvest announce that they have reached a preliminary agreement with Sino-Europe Sports Investment Management Chanxing Co. Ltd on the sale of Milan for €740m."

fzW9S8R.jpg

No jokohan nyt alkaisi tapahtumaan... Ei muuta kun tulkkailemaan :D !

http://www.acmilan.c...t-press-release
 • pake tykkää tästä

#54 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 319 Viestit

Lähetetty 05.08.2016 - 14:49

Juu, saman luin äsken itsekin ja olin tulossa tänne raapustelemaan. Ilmeisesti 15M€ tulee samantien kassaan ja 85M€ 35 pv sisällä. Toivottavasati kinuskit tajuavat, että ne 85M€ kannattaa tarjota tuhlattavaksi hyvin pian jos haluavat sijoitukselleen jotain arvoa. Kaikki tietävät, ettei nykyjoukkue taistele edes ensi kauden UCL-paikoista ja jos ja kun haluavat Milanin niihin karkeloihin mukaan, vahvistuksia on tultava -- useampikin.

Mutta ei nyt nuolaista vielä. Tiedä mitä ässiä Silviolla on hihassaan ja kaupat kaatuvatkin vielä johonkin rasistiseen kommenttiin tms. Mutta toisaalta... Miettikääpä miten huikea fiilis siitä saattaa tulla, kun AC Milan ilmoitttaa nettisivuillaan toimitusjohtajan vaihtuneen ja kiittää Galliania menneistä vuosista. :D


 • Qps tykkää tästä

#55 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 715 Viestit

Lähetetty 05.08.2016 - 17:45

Näköjään ihmeiden aika ei ole ohi. Ostajaksi on kerrottu Sino-Europe Sports Investment Management Changxing Co. Ltd niminen sijoitusyhtiö, jonka taustalla olevista ihmisistä itse en päässyt ainakaan selvyyteen. No, ehkäpä se selviää myöhemmin. Tämä STT:n uutinen kertoo, että vielä on muutama mutka matkassa:

 

"Italialainen jalkapalloseura AC Milan siirtyy kiinalaisomistukseen. Milanin omistavan Silvio Berlusconin yhtiö Fininvest ilmoitti perjantaina sopineensa myyvänsä yli 99 prosenttia seurasta kiinalaiselle sijoittajaryhmälle.

 
Kuukausien neuvottelujen päätteeksi milanolaisseuran kauppasummaksi muotoutui 740 miljoonaa euroa. Lisäksi seuralla on 220 miljoonaa euroa velkaa.
 
Italian ja Kiinan viranomaisten täytyy vielä antaa hyväksyntänsä jättikaupalle, joka pyritään saamaan pakettiin tämän vuoden loppuun mennessä.
 
Kiinalaissijoittajat ovat sitoutuneet sijoittamaan Milaniin 350 miljoonaa euroa seuraavien kolmen vuoden aikana. Perinteikäs suurseura jäi viime kaudella Serie A:ssa seitsemänneksi."

 • pake tykkää tästä

#56 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 715 Viestit

Lähetetty 05.08.2016 - 19:20

Gustavo Gomezin siirto on varmistunut. Nyt Milanilla on toppari, josta kukaan tiedä mitään.. :confused:

 

News%20-%20Copy%20(2).jpg


 • pake tykkää tästä

#57 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 715 Viestit

Lähetetty 06.08.2016 - 13:06

Miettikääpä miten huikea fiilis siitä saattaa tulla, kun AC Milan ilmoitttaa nettisivuillaan toimitusjohtajan vaihtuneen ja kiittää Galliania menneistä vuosista. :D

 

Ehkä tämä uutinen on enemmän vielä huhuosastoa, mutta mielestäni tähän sen verran hyvin, että laitan tänne: Marco Fassonesta on tulossa Gallianin seuraaja vähän joka asian johtajana ja sählääjänä. En tunne kaveria paremmin, mutta on hoitanut tuon italiankielisen Wikipedia-sivun mukaan urheilutoimenjohtajan hommia Juvessa, Napolissa ja viimeksi Interissä, niin kaippa kaverilla on osaamistakin.


 • pake tykkää tästä

#58 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 319 Viestit

Lähetetty 06.08.2016 - 16:24

Ihan sama kuka sinne tulee kunhan päästään vihdoin Gallianista eroon. Viime vuodet on ollut lähestulkoon pelkkiä katastrofisiirtoja (ulospäin De Jong, SES, Robinho, Nocerino jne, sisään Constatit, Birsat, Traoret, Matrit jne jne jne).#59 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 715 Viestit

Lähetetty 07.08.2016 - 14:47

Itseltä meinasi mennä ihan ohi, että Milan pelaa TIM Trophya tänäkin vuonna. Tämän vuoden turnaus pelataan Mapei Stadiumilla Reggio Emilian kaupungissa. Tim Trophyssa pelataan 45 minuutin ottelut. Tämän vuoden ohjelma on seuraava:

 

• A.C. Milan – Real Club Celta de Vigo
 
• Ensimmäisen pelin häviäjä - U.S. Sassuolo Calcio
 
• Ensimmäisen pelin voittaja - U.S. Sassuolo Calcio 


#60 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 715 Viestit

Lähetetty 10.08.2016 - 14:11

CpekiMEWIAA_aOC.jpg

 

Tänään pelataan siis Trofeo TIM tai enemmän englanniksi TIM Trophy, kuten aiemmin postasin. Esimmäinen peli alkaa klo 22 Suomen aikaa, joka on siis A.C. Milan – Real Club Celta de Vigo. Tämän jälkeen Sassuolo pelaa vielä molempia joukkueita vastaan.

 

 

Montellan miehistö:

 

Maalivahdit:

Diego Lopez (1), Gabriel (22), Plizzari (35)

 

Puolustajat:

Abate (20), Antonelli (31), Calabria (96), De Sciglio (2), Paletta (29), Vergara (30), Zucchetti (41)

 

Keskikenttäpelaajat:

Bertolacci (91), Bonaventura (5), El Hilali (43), Suso (8), Kucka (33), Locatelli (73), Montolivo (18), Poli (16), Zanellato (45)

 

Hyökkääjät:

Bacca (70), Luiz Adriano (87), Honda (10), Matri (32), Niang (11).

 

 

Sassuolon valmentajan Eusebio Di Francescon miehistö:

 

Maalivahdit:

1 Alberto Pomini, 30 Bryan Costa, 47 Andrea Consigli, 79 Gianluca Pegolo

 

Puolustajat:

5 Luca Antei, 13 Federico Peluso, 15 Francesco Acerbi, 20 Pol Lirola, 21 Leonardo Fontanesi, 23 Marcello Gazzola, 28 Paolo Cannavaro, 55 Timo Letschert

 

Keskikenttäpelaajat:

4 Francesco Magnanelli, 8 Davide Biondini, 12 Stefano Sensi, 22 Luca Mazzitelli, 32 Alfred Duncan, 35 Leonardo Sarzi

 

Hyökkääjät:

9 Diego Falcinelli, 11 Gregoire Defrel, 16 Matteo Politano, 29 Marcello Trotta, 97 Giacomo Zecca

 

 

Celta Vigon nimettyä miehistöä en löytänyt mistään.

 

Tässä yksi valistunut arvaus Milanin avauskokonpanoksi:

 

             Niang       Bacca          Suso

 

    Bonaventura   Montolivo       Poli

 

De Sciglio    Vergara     Paletta    Calabria

 

                             Gabriel

 

 

Itseltä jäänee peli näkemättä, mutta mielestäni mielenkiintoisia pointteja on nähdä pelaako Bacca ja miten pelaa, jos pelaa, Milanin spanskit Suso ja Diego Lopez, jotka on viime aikoina liitetty juuri Celtaan. Vaikka tämä on vähän höpöhöpöturnaus, niin tämä on kuitenkin toiseksi viimeinen näytös ennen sarjan alkua.


0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää