Jump to content
Sign in to follow this  
ippe

FPL - Paitsio H2H League

Recommended Posts

Avasin tänään varsinkin Valioliigan ystävien keskuudessa suosittuun peliin Fantasy Premier Leagueen Paitsiolle oman H2H liigan. Muutamana aiempana vuonna Lfcsmith on hoitanut tämän homman, mutta miestä ei ole foorumilla näkynyt hetkeen, joten otin tämän asian hoitaakseni. Aiemmin liiga tunnettiin nimellä "LFC Paitsio Suomi" mutta se nimi lentää nyt romukoppaan ja tilalle tulee otsikon mukaisesti "Paitsio H2H League." Avasin myös ketjun tänne Fantasy-liigat osioon enkä Liverpoolin otsakkeen alle, jossa se on varmasti vähän piilossa muiden kuin Liverpoolin kannattajilta. Tarkoituksena on siis saada mukaan muitakin kuin Liverpoolin kannattajia, mikä on toki ollut tilanne jo aiemminkin.

 

Ajattelin, että sarjaan ovat etusijalla ne, jotka ovat olleet mukana viime kausina, mutta mitään yleisöryntäystä tuskin nähdään ja varmasti kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Tehdään nyt kuitenkin niin, että toistaiseksi pidän liittymiskoodin itselläni ja sen saa vaikka peukuttamalla tätä viestiä tai laittamalla meikäläisellä YV:tä, jolloin mahdollisimman moni osallistuja olisi aktiivinen foorumisti. Voin myös pistää koodeja tulemaan niille henkilöille kenen muista olleen mukana viime kausilla, mutta älkää laskeko liikaa muistini varaan.

 

Linkki itse peliin on tässä: https://fantasy.premierleague.com/

 

Eli siis peukuttakaa tätä viestiä tai laittakaa YV:tä, että haluatte liigan liittymiskoodin niin pistän koodin tulemaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viime kauden liigan sarjataulukko on alla. Kuvassa Torres9:n postaama screen shot, joten hänen joukkueensa on sinisellä. Meikäläisen joukkue on siis hallitseva mestari, mikä nyt varmaan selvisi tuosta jokkueen nimestäkin.

 

7c626c602ebc478980b9117faa8c4e07.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuo Ippen sarjataulukko ei edusta tätä sarjaa. Jos haluatte pelata tuossa LFC Paitsio Suomi-sarjassa edelleen, liittykää siihen. Sen koodi on 446229-133335. Jos haluatte pelata tässä Ipen sarjassa, ihan vapaasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kauden alkuun on pari viikkoa ja sarjaan on liittynyt kahdeksan joukkuetta. Pistän tässä vaiheessa koodin tähän niin saadaan loputkin paikat täyteen hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Sarjaan mahtuu 20 joukkuetta.

 

224-104587

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muutama paikka on vielä auki kun sarjastarttiin on viikko aikaa.

 

Pistetään koodi vielä kertauksen vuoksi:

 

224-104587 

 

Mitä itse peliin tulee niin saa nähdä pitääkö jättää Liverpoolin pelaajat vallan valitsematta näin alkuun. Otteluohjelma on ainakin haastava, mutta muutama mielenkiintoinen nimi toki löytyy. Ensitilassa Philippe Coutinho (8.0) ja Roberto Firmino (8.5). Pelaajat ovat toki sieltä kalliimmasta päästä, mutta jäävät hintansa puolesta esim. Manchesterin porukoiden, Arsenalin ja Chelsean keskikenttäpelaajista. Ehkä pitää katsella nämä haastavat pelit alta pois ja ottaa sitten toinen brasseista sisään.

 

Pari kolme "tähtipelaajaa" on ainakin pakko ottaa hinnasta huolimatta, että saa varman kapteenin jokaiselle kierrokselle. Ehkä esim. Agüero on juuri tämän vuoksi hintansa arvoinen pelaaja vaikka 13.0 hintalappu onkin melkoisella marginaalilla suurempi kuin yhdenkään toisen pelaajan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaksi paikkaa taitaa olla vielä avoinna. Mukavasti näyttää joukkueen nimien ja osallistujalistan perusteella olevan foorumin kantaväkeä mukana  :thumbsup1:

 

Tällä koodilla pääsee pari viimeisintäkin osallistujaa mukaan niin saadaan liiga täyteen ennen kauden alkua. 

 

224-104587

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×