Jump to content
Sign in to follow this  
jopo

Evertonin kausi 16/17

Recommended Posts

Evertonin kotipeli spursia vastaan 13.8 klo 17.00 näytetään viasatilla,saapa nähdä mitä muutosta Koemanni on saanut aikaan joukkueessa , en oo katella harjoituspelejä mut on tainneet mennä ihan ok.vain voitto kelpaa kauden aloituspelissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo,oikeastaan paljon tän enempää kerrottavaa Evertonin kauden 16/17 avauksessa olekkaan.Vasta kaksi uutta hankintaa Stekelenburg maalille ja Gana keskikentän pohjalle on tullut uusina sisään vaikka rahaa pitäisi puheiden mukaan olla vaikka ja kuinka.En nyt sitten tiedä että mikä siellä mättää,Koeman on kuitenkin sanonut että uusia miehiä on vielä tulossa.Myöskään myynneistä (Stones,Lukaku)ei ole kuulunut sen kummempia.Odotellaanko tässä nyt sitä että uusi DOF Walsh saa paperinsa järjestykseen ja alkaa kertoa Koemanille ketä sinne kannattaisi hankkia.Evertonilla tosin joukkueen runko on ihan valmis aloittamaan kauden ihan näinkin ettei sinällään mitään paniikkia ostoille ole mutta ihmetellä täytyy miksi tää pitää joka vuosi tehdä näin,etenkin jos sitä rahaa nyt on.Harjoituspelit on menneet vaihtelevasti pikkuseurat kaatui aika helposti ja niitä vastaan tuli maalejakin mutta sitten Manu ja Espanyol peleissä puolustus pelasi koko joukkueena hyvin mutta maalit jäi tekemättä.13.8 avaus Tottenhamia vastaan ja jos veikata pitää niin Everton aloittaa tasurilla niinkuin muistaakseni neljänä viime kautena.

Kyllähän tässä jo kiima nousee,COYB!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koeman kertoi pressissä joukkueen olevan fyysisesti n.70% kunnossa.Lukaku ei pelaa lauantaina Espanyol pelissä saamansa kolhun takia.Kertoi neljän pelaajan tulevan sisään ennen ikkunan loppumista ja joukkueen olevan jonkinverran erinäköinen syyskuussa.

Toivottavasti Spurs ei ole yhtään paremmassa kunnossa kauden avauksessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everton tänään:Stekelenburg; Baines, Funes Mori, Jagielka, Holgate; Gueye, Barry, McCarthy; Mirallas, Barkley; Deulofeu

Subs: Robles, Kone, Lennon, Cleverley, Oviedo, Davies, Galloway

 

Deulofeu aloittaa piikissä,Coleman loukannut itsensä ja on useamman viikon poissa samoin Lukaku ei tänään loukkaantumisen takia kokoonpanossa.Eipä tää hyvältä näytä,tasurikin olisi hyvä tänään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

60min Evertonilta igan täydellistä peliä sitten pieni nukahdus puolustukselle ja Spurs sai tasoituksen,sitten peli olikin Spursin mutta eivät lisä maaleja saaneet.Ihan ok 1-1 tulos avauspelistä ja Koemanin mukaan jos joukkue on 70% kunnossa.Niin kiva nähdä kun joukkue on 100% kunnossa ja Lukaku mukana.Gana Ja Stekelenburg uusina miehinä ihan helvetin hyviä molemmat,Stekelenburg ainakin ekan pelin perusteella ihan ok ykkösmolariksi eikä joukkueen peli ainakaan molkeen kaadu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilistä W.B.A peliä en nähnyt mutta 1-2 vierasvoitto ja tappioasemasta vielä voittoon,sellaista ei Martinezin aikana nähty.Mirallas ja Barry maalintekijöinä.Ihan hyvä kauden aloitus 4 pojoa kahdesta ekasta ja seuraavat viisi peliä Stoke,Sunderland,Boro,Bournemouth ja Palace mistä tällä pelillä otettavissa vaikka ihan täydet pojot.

http://hoofoot.com/?match=West_Brom_1_-_2_Everton_2016_08_20

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei se Evertonin kausi tosiaan pöllömmin ole alkanut. Eilenkin taisi olla käytössä avausottelusta tuttu 5-2-3 tai 3-4-3 muodostelma miten sen nyt haluaakin nähdä. Kolmen topparin linja on varmasti hyvä ja ennen kaikkea mielenkiintoinen ratkaisu. Ashley Williams on pelannut kolmen topparin linjassa jo Walesin riveissä, mikä tekee hänen hankinnastaan entistä järkevämmän. Voisi kuvitella, että varsinkin puolustussuuntaan tämä taktiikka on erinomainen. Siihen kun laitetaan Williams Holgaten tilalle kolmanneksi toppariksi ja Coleman tulee wing backin tontille niin puolustus on jo aika mukavan näköinen. Keskikentän kaksikossa pelaavat vielä puolustussuuntaan loistavat Idrissa Guye ja luultavasti James McCarthy Gareth Barryn tuuratessa niin on se ihme jos ei noista Linekerein mainitsemista otteluista nollapelejä irtoa. Ihan hyvin hyökkäyskin vaikuttaa toimivan ja Mirallas tuntuu olevan intoa täynnä kun pääsi ulos Martinezin koirankopista. Tuohon vielä Lukaku kärkeen Deulofeun sijaan niin kuka tietää kuinka korkealle Everton lopulta yltää ja varmaan sieltä on joku hankintakin vielä tulossa. Onhan Evertonillakin tietysti omat ongelmansa, mutta potentiaalia on ehdottomasti.

 

Millä mielellä täällä muuten otettaisiin Joe Hart maalinsuulle? Barcelonasta kerrottiin tänään, että Claudio Bravo matkaa Manchester Cityyn jolloin penkitetty Hart on lähdössä seurasta ja ainakin vedonlyöntifirmojen mukaan Everton on todennäköisin osoite. Hintaa on huhujen mukaan liki £30 miljoonaa, mikä kuulostaa erittäin paljolta, varsinkin kun ottaa huomioon, että Evertonin maalivahtitilanne on Stekelenburgin ja Roblesin myötä jo ihan kelvollisissa kantimissa. Tietty Hart on parempi veskari kuin kumpikaan näistä nykyisistä, mutta ei mielestäni niin paljoa parempi, että tästä kannattaisi maksaa järkyttäviä siirtosummia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Missään tapauksessa en haluaisi että Everton maksaisi Hartista mitään 30 miljoonan siirtokorvausta,vuoden laina on myös ollut puheissa mikä olisi paljon järkevämpi vaihtoehto.Tosin Stekelenburg/Robles kaksikko on ihan kelvollinen ja etenkin Stekelenburg on aloittanut maalilla tosi mallikkaasti.Keskikentälle ottaisin vielä Barryn tilalle jonkun enemmän peliä tekevän ja nopeamman pelaajan,sitten alkaisi Evertonin paketti olemaan aika hyvällä mallilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä peli Evertonilta vieraissa ja joukkueen hankinnat Stekelenburg,Gaye ja vaihdosta tullut Bolasie joukkueen parhaimmistoa.Myös nuori pakki Holgate pelasi tosi mallikkaasti ottelussa.Bolassie pelasi pirteästi kentälle päästyään järjestäen Barkleylle ja Lukakulle täysin avo paikat,mutta tällä kertaa ei mennyt sisään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Galloway lähti lainalle W.B.A:han,varmaan ihan ok Gallowaylle mut nää usein päättyy siihen et lainaseura ostaa pelaajan.Ite oisin miehen pitänyt.Arouna Konetta ollaa viemässä Wolvesiin,sopis erinomaisesti että Koneesta päästäisiin eroon.McCarthya Moyes ilmeisesti yrittää hankkia Sunderlandiin,toivottavasti ei toteudu koska McCarthy on ihan hyvä pitää joukkueessa.Ilmeisen paljon on vielä pelaajapuolella ennen ikkunan sulkeutumista tapahtumassa.Hartillekkin ollaan ilmeisesti jonkinlaista sopimusta tarjottu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä peli Evertonilta vieraissa ja joukkueen hankinnat Stekelenburg,Gaye ja vaihdosta tullut Bolasie joukkueen parhaimmistoa.Myös nuori pakki Holgate pelasi tosi mallikkaasti ottelussa.Bolassie pelasi pirteästi kentälle päästyään järjestäen Barkleylle ja Lukakulle täysin avo paikat,mutta tällä kertaa ei mennyt sisään.

 

Stekelenburgihan oli välillä todella huippuveskari mielestäni..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieno 1-0 voitto Stokesta,maalipaikkoja oli vaikka kuuteen maaliin mutta viimeistely on vielä paskaa,Lukaku on vielä aika yössä.Maali syntyi rankkarista joka tuli kulmatilanteessa missä Stoken puolustus repi Williamsin nurin.Baines pisti tosi varmasti tolpan ja molarin selän kautta maaliin.Koko joukkueen puolustus on Evertonilla tällä hetkellä rautaa ja Williams otti heti paikkansa sieltä.Kaikki uudet pelaajat on kyllä paikkansa ansainneet,Stekelunburg,Gana ja Bolassie olivat tänään kyllä näkyvimpiä kentällä.Vähän vielä oli kylmä tunne kun Koeman alkoi 10min ennen loppua varmistelemaan voitto ottamalla pakkeja sisään,Martinezin aikana tasoitus olisi varmasti tullut mutta nyt ei ollut hätäpäivää.Hyvin on Evertonilla kausi alkanut.COYB!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eihän tuo siirtoikkuna nyt lopussa kovinkaan hyvin mennyt,se hyökkääjä joku muu kun Valencia olis ollu kiva mutta Niasse kun nyt jäi Evertoniin niin voisihan sitä vielä kokeilla.Keskikentälle olisi ollut ihan järjetöntä lisää jetää hommatakkaan jos ei lähtiöitä ollut,siellä on Cleverley,Gibson ja loukkaantuneena oleva Besic vielä ihan pelimiehiä joita voi kierrättää kokoonpanossa.Puolustuskin on ihan kunnossa,kolmos maalivahti olis voinut tulla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seuraavat 4 peliä Evertonilla,Sunderland,Boro,Bmouth ja Palace.Nää on just ne ottekut mistä olis otettavissa täydet pisteet ja näin saatais kaudelle ihan mahtava alku,tälläset pelit just koitu Martinezin ajan Evertonin kohtaloksi,tuli liikaa tasureita ja yllätys tappioita.Luotto Koemanin tekemiseen on kova ja peli näyttää jo hyvältä,ainut mikä vielä voi kusta on noi keskikentän loukkaantumiset.McCarthy on maajoukkue pelien takia kolmisen viikkoa sivussa ja Besic vielä pitkään,tos ei kauheen moneen loukkaantumiseen olis enää varaa kun siirtoikkunassa jäi se yksi kk-pelaaja hankkimatta,tammikuuhun on vielä pitkä aika.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everton tänään:Stekelenburg, Coleman, Ashley Williams, Jagielka, Baines, Gana, Barry, Mirallas, Barkley, Bolasie, Lukaku. Subs: Robles, Deulofeu, Kone, Lennon, Funes Mori, Davies, Holgate.

 

Parhailla mennään,Moyesia vastaan pitkästä aikaa,voitto olis kiva

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tosi köyhän ekan puoliajan jälkeen tokalla alkoi tapahtua ja Lukaku iski 11minuutissa hatullisen.Sunderland olikin sitten viimisen puolituntia ihan vastaantulija kun selkäranka katkesi,on siinä Moyesillä työmaata.Bolasie on tähän mennessä ollut kyllä joka maksetun punnan arvoinen ja Ganan hankinta tuolla hinnalla on ryöstö,aivan mahtavaa keskikentän dominointia Ganalta.Barkley oli tänään paska ja peli piristyikin heti kun Bakley vaihdettiin Deulofeuhun.Puolustus piti nollan ja Jags,Williams,Stekelenburg oli siellä rautaa.Nyt on joukkueessa hyvä flow COYB!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Enpä muista millon aikasemmin ois ollu yhtä hyvät fiilikset managerista. Ne pelaa keillä kulkee, eikä pelkää penkittää pelaajia. Mukava kun ei ole toistaiseksi kolissu omissakaan samaa tahtia ku viime aikoina.

 

Toivottavasti sama meno jatkuu. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everton tänään:Stekelenburg, Coleman, Jagielka, Ashley Williams, Baines, Gana, Barry, Mirallas, Barkley, Bolasie, Lukaku.

 

Barry pelaa tänään 600. valioliiga ottelunsa,ihan kunnioitettava määrä.

Kotipeli Boroa vastaan,ainoastaan voitto kelpaa.Barkley vielä saanut pitää avauspaikkansa,tänään olisi syytä onnistua paremmin jos meinaa sen edelleen pitää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alku hieman hankalaa Boro niskanpäällä ja sit ne sai tuomarin lahjamaalin eihän noita maaleja voi hyväksyä per. ..onneksi Everton ja Barry vastasi heti maalilla ja sen jälkeen peli Evertonin hallintaa. Voittoon uskon vahvasti

3-1 .

Share this post


Link to post
Share on other sites

3-1 voitto ja loppujenlopuksi aika hyvällä esityksellä.

Gana on kyllä mahtava äijä,ihan hurjan määrän tekee töitä joka pelissä ja sen syöttötyöskentely on kaunista eikä paljon harhoja tule.

Barkleykin oli tänään hyvä ja Barry teki juhlapelissään maalin.

On kyllä peli muuttunut viimekaudesta,hyvä kauden alku ja sarjassa toisena viiden pelin jälkeen,kukapa olis uskonut.COYB!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×