Jump to content
Sign in to follow this  
Den andra pseudodym

FF2

Recommended Posts

Paitsio.comin kirjoittajamäärät ovat rankasti vähentyneet viimeisien vuosien aikana, on FutisForum2 eli lyhennetysti FF2 vaurastunut vain entisestään kirjoittajien suhteen. Etenkin ko. foorumin keskustelut kotimaisesta jalkapallosta sekä yleisen keskustelun osiossa ovat valovuoden meidän vastaaviamme edellä, eikä tänne saisi tekemälläkään aikaseksi 200 sivun mittaista mikropenisvääntöä Messi-fanien ja Anti-Messi/Ronaldo-fanien välillä, vaikka täältäkin Messi vs Ronaldo -ketju löytyykin. Siinä missä täällä aktiivisesti kirjoittaa noin 20-30 käyttäjää, löytyy FF2:lta aktiivisia kirjoittajia arvioni mukaan jotain väliltä 200-500. Mistä siis luulette sen johtuvan, että FF2 houkuttaa enemmän ihmisiä kuin Paitsio.com?

 

Asian kääntöpuolella voinkin todeta, ettei määrä korvaa laatua. FutisForum2:lla on asiakirjoittajia yksi kymmenen ei-asiakirjoittajan joukossa, kun taas Paitsio.comissa on yksi ei-asiakirjoittaja kymmenen asiakirjoittajan joukossa. FF2 on täynnä kaiken maailman trolleja ja laitapuolen kulkijoita, eikä moderaattoreillakaan näytä täällä olevan mitään selvää linjaa. Välillä homma näyttää samalta kuin Iltalehden keskustelufoorumilla. Muuan lasukin nauttii tällä hetkellä 20 vuoden banaania jatkuvasta kaksoisnickailusta. Hallitseva vuoden foorumisti taas on samantyyppinen provoilija. Tämänkin foorumin väestä arvatenkin suurin osa pyörii täällä. Itse sain juuri periaatteessa aiheelliset ikibannit tuossa kuukausi sitten, mutta voisin kyllä jopa pienellä katkeruudella sanoa, että siellä on paljon itseäni pidempää samalla tai jopa pahemmalla linjalla vetäneitä kirjoittajia säästelty samalta kohtalolta.

 

Täällä voidaan toki keskustella myös muistakin netin foorumeista, kuten vaikka Suomi24, joka on kyllä Iltalehden foorumiakin pahempi mahalasku kirjoituksen tasosta puhuttaessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Silloin kun itse vähän aikaa sitten tänne rekisteröidyin, niin täällä taisi olla noin puolta enemmän kirjoittajia, ja suurin osa heistä ihan asiallisia. Harmittaa vaan, että noi softan-vaihto talkoot taisi karkottaa aika monia vakiokasvoja. Jos nyt esimerkiksi miettii vaikka Tottenhamin ja Cityn säikeitä, niin eihän niihin ole kirjoittanut enää ketään aikoihin, vaikka esim viime syksyllä molemmissa oli muutamia todella asiallisia tyyppejä väsäämässä kausiennakkoja yms. Harmi sinällään, eikä mullakaan mitään ratkaisuehdotuksia asiaan ole, mutta olisi kyllä toivottavaa, että meitä olisi täällä enemmän. Tosin missään nimessä en halua lisätä kirjoittajien määrää laadun kustannuksella....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kriittinen massa. Tarvitaan tietty määrä kirjoittajia, jotta syntyy mielekästä keskustelua. Ja sitten kun on mielekästä keskustelua, tulee mukaan uusia kirjoittajia ja vanhatkin viitsivät osallistua. Tässä syntyy helposti joko positiivinen tai negatiivinen kierre.

 

Englanti-osiohan on täällä selvästi aktiivisin ja siellä varsinkin Liverpool- ja Manchester United -osiot tuntuvat olevan "terveellä pohjalla". Näissä osioissa syntyy usein ihan oikeaa keskustelua eikä homma jää eri kirjoittajien yksittäisten raporttien jakamiseksi. Sitten taas tiettyjen seurojen osalta homma on tosiaan hiipunut pahasti, esim. aikanaan mukavan aktiivinen Everton-osasto on nykyisin valitettavan hiljainen. Samoin on käynyt maaosioista Italialle. Espanjan puolella taas muutama kirjoittaja pitää hienosti hengissä Real Madrid- ja Barcelona -osioita.

 

Mutta en osaa sanoa miten foorumi saataisiin aktiivisemmaksi. Ei tule mitään näppäriä vippaskonsteja mieleen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ehkä suurin ongelma on juuri se, että foorumilla ei varsinaisesti keskustella, kuin kahdessa osiossa. Liverpoolin ja ManU:n osiossa on päivittäin viestejä. Sen lisäksi oikeastaan Chelsean, AC Milanin, Barcelonan ja Real Madridin osioissa on selkeää vuoropuhelua joskin vain pelejen alla tai jälkeen. Muissa osioissa on lähinnä yksinäisen henkilön ennakoita sekä uutisia ja satunnaisia välikommentteja, jos niitäkään.

 

Yksinkertainen totuus on, että aktiivisuus lisää aktiivisuutta. Jos jokainen meistä pyrkisi kirjoittamaan sen kaksi viestiä samassa tahdissa, kun kirjoitamme yhden niin luonnollisesti tarve kirjautua foorumille ja vilkaista uudet postit tai jopa vastata niihin kasvaisi ja samalla koko foorumin päivittäinen aktiivisuus. Tämän lisäksi olisi toivottavaa, että keskustelua saataisiin suurten joukkueiden osiosta myös pienempien. Esimerkiksi Haltsu kirjoittaa jatkuvasti loistavia tekstejä aivan omassa yksinäisyydessään ja samaa oli enemmänkin juuri alkukaudesta muillakin osioilla, mutta en tiedä kuinka pitkälle tuo yksin kirjoittelu kantaa. Itsekkin välillä mettinyt jaksaako kirjoittaa ennakkoa Norwichin otteluun saati sen tuloksesta mitään ja useimmiten jäänyt sitten kirjoittamatta tai tullut kirjoitettua aktiivisemman joukkueen osiolle lyhyt kommentti. Siinä missä Realin osiolle jaksaa kirjoitella useamminkin, kun siellä on Robben, nurtsi ja Ramos vastailemassa silloin tällöin.

 

FF2 on nuorison suosima foorumi, joten sen puskaradiokuuluvuus on monta astetta suurempi kuin Paitsiolla. Lisäksi SMJK on leiriytynyt sinne, mikä vetää omalta puoleltaan väkeä, joten aktiivisuudessa tuskin Paitsio tulee koskaan kilpailemaan kyseisen foorumin kanssa. Lisäksi tuo mainittu seikka, että siellä kattavuus sarjojen suhteen on niin laaja, siinä missä täällä lähinnä keskustellaan valioliigasta ja sielläkin vain suurimmista joukkueista.

 

Mutta niin mitään muuta lääkettä ei ole, kuin jatkaa kirjoittelua ja pyrkiä sitä lisäämään. Taso täällä kuitenkin on huimasti FF2 parempi ja ainahan sitä voi kavereille mainostaa Paitsiota, jos joku mainitsee FF2 ^^

 

EDIT: Yksi mahdollisuus toki saada kohdeyleisöä olisi yhteistyö jonkun urheilulehdykän kanssa, mutta en tiedä onko Webmasterilla kiinnostusta tälläisiä asioita selvittää, saati löytyykö Suomesta edes sellaista lehteä, joka olisi kiinnostunut tämänkaltaisesta toiminnasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

FF2 on täynnä kaiken maailman trolleja ja laitapuolen kulkijoita, eikä moderaattoreillakaan näytä täällä olevan mitään selvää linjaa. Välillä homma näyttää samalta kuin Iltalehden keskustelufoorumilla. Muuan lasukin nauttii tällä hetkellä 20 vuoden banaania jatkuvasta kaksoisnickailusta. Hallitseva vuoden foorumisti taas on samantyyppinen provoilija. Tämänkin foorumin väestä arvatenkin suurin osa pyörii täällä. Itse sain juuri periaatteessa aiheelliset ikibannit tuossa kuukausi sitten, mutta voisin kyllä jopa pienellä katkeruudella sanoa, että siellä on paljon itseäni pidempää samalla tai jopa pahemmalla linjalla vetäneitä kirjoittajia säästelty samalta kohtalolta.

Kyllähän tuo FF2 on monilta osin aika yliarvostettu, vaikka hyvääkin löytyy. Asiakeskustelua löytyy jo todella monesta joukkueesta ja hyvän United-säikeen takia itsekin sinne rekisteröidyin pari vuotta sitten. Puolestaan juuri moderointi on todella suuri vitsi, minkä takia kyseinen sivusto saa jäädä siksi aikaa, kun tämä sivusto on pystyssä. Jos ensikertalaiselle lyödään ilman ennakkovaroitusta kuukauden kirjoituskielto "liian runsaasta kirjoittelusta jääkiekkoa käsitteleviin säikeisiin", niin soronoo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eli täälläkin muutama kirjoittaja epäsuorasti myöntää siirtyvänsä FF2:n puolelle, mutta moderointilinjan vuoksi on "pakotettu" tänne? Onhan täällä aktiivisuus vähentynyt todella paljon, mutta kuten ylempänäkin sanottiin, jokainen voi itse siihen vaikuttaa. Itselleni tämän foorumin tärkein anti on ManU:n ottelukeskustelut, sekä siirtohuhut ja kausitopic. Joskus vuosi pari sitten täällä oli myös aktiivista yleistä keskustelua, joka on nykyisin tainnut hiipua hyvin vähäiseksi leffa- ja musiikkiarvosteluiksi.

 

Jos aktiivisuutta haluttaisiin tänne lisää, niin jokaisen nykykirjoittajankin olisi lisättävä omaa panostustaan. Myönnän itsekin lukevani paljon futisforumin puolelta yleisiä höpinöitä ja kuvatopicceja, mutta en jaksa kirjoittaa mihinkään. Ehkä myös tästä syystä täälläkään ei tule tuonne yleiselle kirjoitettua.

 

Mutta mitään poppaskonsteja tähän on kieltämättä turha keksiä, eikä onelinereilla alkaa väkisin herättämään vanhoja keskusteluketjuja. Itse olen ainakin täysin tyytyväinen foorumin United-keskusteluihin. Muista sarjoista on paha keskustella, kun ei tule seurattua niin aktiivisesti. Jos joku seuraa ja kommentoi tapahtumia, raportteja voisi koittaa muotoilla siihen malliin, että myös asiaan vähemmän perehtyneet voisivat ottaa helpommin kantaa. Esimerkiksi pieni provoilu ei ole missään nimessä pahasta, kunhan se toimii vain keskustelun herättäjänä, ei tarkoitushakuisena vittuiluna. Keskustelua herättävien tekstien kirjoittaminen on toki melkoinen taitolaji, ja vaatii varmasti kirjoittajalta paljon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eli täälläkin muutama kirjoittaja epäsuorasti myöntää siirtyvänsä FF2:n puolelle, mutta moderointilinjan vuoksi on "pakotettu" tänne?

Itse ainakin tulen täällä pysymään jatkossa. Bannien päättyessä jatkoin aivan tarkoituksella aktiivista kirjoittamista jääkiekko-topiciin, ja nyt taisi kirjoitusoikeudet lähteä... Eikä auttanut, että olin välissä käynyt Unitedin-ketjussa kommentoimassa.

 

Ihan yliarvostettu paikkahan tuo on ainakin omasta näkökulmasta; kun ainoastaan Unitedin asiat kiinnostavat, niin mukavampi täällä on oleskella. Paljon kertoo se, että "natsifoorumi" jatkoaika.comissa ei välitetä pätkääkään, vaikka joku nicki kirjoittaisi pelkästään asiaa baseballista tai Salatuista Elämistä. Vapaana foorumina pidetty FF2 sen sijaan jakaa rangaistuksia, jos kirjoitat "liikaa" "vääriin" ketjuihin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse ainakin tulen täällä pysymään jatkossa. Bannien päättyessä jatkoin aivan tarkoituksella aktiivista kirjoittamista jääkiekko-topiciin, ja nyt taisi kirjoitusoikeudet lähteä... Eikä auttanut, että olin välissä käynyt Unitedin-ketjussa kommentoimassa.

 

Ihan yliarvostettu paikkahan tuo on ainakin omasta näkökulmasta; kun ainoastaan Unitedin asiat kiinnostavat, niin mukavampi täällä on oleskella. Paljon kertoo se, että "natsifoorumi" jatkoaika.comissa ei välitetä pätkääkään, vaikka joku nicki kirjoittaisi pelkästään asiaa baseballista tai Salatuista Elämistä. Vapaana foorumina pidetty FF2 sen sijaan jakaa rangaistuksia, jos kirjoitat "liikaa" "vääriin" ketjuihin.

Ite sain juuri IP-bannit, jotka toki osin kai ihan aiheestakin tulivat. Olen tottunut jo toisaalta ajatukseen, ettei FF2:lla enää tule käytyä. Muuten ihan samaa mieltä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En nyt sanoisi itseni olevan mikään kovin tasokas kirjoittelija, mutta tuo FF2:en taso on kyllä järkyttävän huono. Jos täällä suurin osa teksteistä on pitkiä mielipidekirjoituksia, niin siellä viestit ovat lyhyitä, esim: "Mun mielest Ronaldo oli tänää hyvä, ja Messi kusi". Toki asiakirjoittajiakin löytyy, paljonkin. Mutta kuten aiemmin sanottiin, FF2:en puolella asiakirjoittajia on 1 kymmenestä. Paitsion puolella toisinpäin.

 

Mutta Arsenalin puoli on siellä minun makuun vähän liiankin aktiivinen. Viime vuoden kausitopicissa oli jopa yli 300 sivua. :eek: Siksi pysyn täällä ja lueskelen mieluummin (vaikka vähän harvemmin mutta silti) muutaman Goonerin juttuja, kun minulla alkaa syksyn tullessa olla aina vähemmän ja vähemmän aikaa, kun muut kiireet (koulu, kaverit jne.) syövät tätä foorumille kirjoittelua. :(

 

Liverpoolin osio nyt on nyky-Paitsion lippulaiva, mutta toivon, että muutkin osiot kasvavat vähintään 10 vuoden sisällä. Ymmärrän kuitenkin sen, että muutamat ovat täältä sinne loikanneet. Mitä sitä nyt täällä esim. johonkin Aston Villan osioon kirjoitella, kun toisella foorumilla on 10 muuta villainia...

 

Paitsion ulkoasu, ja kaikki muut tälläiset seikat ovat paljon tasokkaampia, joten siinä mielessä tämä olisi mielestäni uusille kirjoittajille paljon parempi vaihtoehto.. Tiedä sitten, pelkäävätkö uudet tulokkaat bännejä täältä, ja näin menevät kirjoittamaan FF2:elle. Itse ainakin pysyn täällä, enkä lähde noiden "jee CR7" fanien joukkoon FF2:een.

 

Täälläkin on varmasti sellaisia, jotka vain lueskelevat meidän juttujamme, mutta eivät ole rekisteröityneet. Rohkeasti mukaan vaan! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

En nyt sanoisi itseni olevan mikään kovin tasokas kirjoittelija, mutta tuo FF2:en taso on kyllä järkyttävän huono. Jos täällä suurin osa teksteistä on pitkiä mielipidekirjoituksia, niin siellä viestit ovat lyhyitä, esim: "Mun mielest Ronaldo oli tänää hyvä, ja Messi kusi". Toki asiakirjoittajiakin löytyy, paljonkin. Mutta kuten aiemmin sanottiin, FF2:en puolella asiakirjoittajia on 1 kymmenestä. Paitsion puolella toisinpäin. Mutta Arsenalin puoli on siellä minun makuun vähän liiankin aktiivinen. Viime vuoden kausitopicissa oli jopa yli 300 sivua. :eek: Siksi pysyn täällä ja lueskelen mieluummin (vaikka vähän harvemmin mutta silti) muutaman Goonerin juttuja, kun minulla alkaa syksyn tullessa olla aina vähemmän ja vähemmän aikaa, kun muut kiireet (koulu, kaverit jne.) syövät tätä foorumille kirjoittelua. :( Liverpoolin osio nyt on nyky-Paitsion lippulaiva, mutta toivon, että muutkin osiot kasvavat vähintään 10 vuoden sisällä. Ymmärrän kuitenkin sen, että muutamat ovat täältä sinne loikanneet. Mitä sitä nyt täällä esim. johonkin Aston Villan osioon kirjoitella, kun toisella foorumilla on 10 muuta villainia... Paitsion ulkoasu, ja kaikki muut tälläiset seikat ovat paljon tasokkaampia, joten siinä mielessä tämä olisi mielestäni uusille kirjoittajille paljon parempi vaihtoehto.. Tiedä sitten, pelkäävätkö uudet tulokkaat bännejä täältä, ja näin menevät kirjoittamaan FF2:elle. Itse ainakin pysyn täällä, enkä lähde noiden "jee CR7" fanien joukkoon FF2:een. Täälläkin on varmasti sellaisia, jotka vain lueskelevat meidän juttujamme, mutta eivät ole rekisteröityneet. Rohkeasti mukaan vaan! :)

 

^No jaah, toi "CR7 jee" oli nyt vähän liioittelua, enkä tuolloin edes ollut hirveästi tutustunut futisfoorumiin. 

 

Nyt kun Paitsio oli hetken kiinni, niin käväisin "pimeällä puolella" ja päätin tehdä käyttäjänkin muutaman ketjun takia. Mutta kun viestejä luki enemmän ja enemmän ympäri foorumia, niin enemmän ja enemmän alkoi masentaa. Provoilua, trollailua, ja one-linereita kaikkialla. Ei sillä, yleistä keskustelua on kiva lueskella, ja kuvafoorumille myös peukku!

 

Parissa ketjussa tuntui olevan hyvin mielenkiintoista tekstiä. Esim. tämä "Mieshuorat ovat jalkapallon syöpä" on kyllä hauskaa luettavaa. :D

 

Mieshuora = Ulkomaalaista seuraa kannattava "maanpetturi", tälläinen on vaikka tukisi vahvasti jotain suomalaista seuraa. 

Oikeinkannattaja = Suomalaista futista ja suomalaista seuraa kannattava ihminen, jolle ulkomaalaisen seuran kannattaminen on pyhäinhäväistys. Kihisee myös raivosta jos suomifutista kritisoidaan edes vähäsen. Ihmettelee miten jotain ulkomaalaista seuraa voi olla mitenkään mahdollista kannattaa, "eihän siinä voi olla mitään tunnetta mukana, kun katselee matsia ruudun ääreltä tuhansien kilsojen päästä"..

 

Tälläistä porukkaa siellä pyörii, eikä oikein ikinä tiedä kuka on tosissaan ja kuka ei. Alla vähän esimerkkiä. :D

 

post-4125-0-65877500-1375820759_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kävin itsekkin muutama päivä sittten futisforumilla lueskelemassa ja samaan ketjuun päädyin. Silmiin osui tekstit siitä miten hienoa olisi polttaa koko Super Match yleisöineen päivineen, jotta päästäisiin eroon tuosta "mieshuora roskasta". Poltetaan sitten vaikka Mati vaimoineen ja isineen sillä täyttä paskasakkiahan me ulkomaalaisia joukkueita kannattavat loiseliöt olemme.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ketjun aiheeseen: FutisForumilla tulee pyörittyä, joskaan ei kirjoitettua, koska yleinen aktiivisuus ja taso on siellä laajempaa ja suomifutispiirit ovat siellä. Esimerkiksi FC Lahden ketjuun kirjoitetaan enemmän kuin yhteenkään ketjuun täällä. Ulkomaista futista tulee taas lueskeltua Paitsiosta, koska laadukkaita kirjoittajia riittää (tai ainakin on riittänyt). Foorumisoftan muutokset ovat kyllä vieneet oman mielenkiintoni, mutta nyt ilmeisesti käännös parempaan päin on tehty.

 

Tuo mieshuoraus-ketju on kyllä hyvää viihdettä. Parisataa sivua on jänkätty puolin ja toisin samoilla argumenteilla, eikä loppua näy. En osaa sanoa, onko mieshuoraus loppujen lopuksi suomalaisen jalkapallon tuhon aiheuttava syöpä vai vain seuraus siitä, että asiat ollaan hoidettu huonosti. Katsojamäärät ovat nyt kuitenkin reippaassa nousussa ja stadionprojekteja valmistellaan ympäri maan. Eteenpäin on menty ja tuotetta on hyvä lähteä rakentamaan vakaalta pohjalta. Kaikki kun ovat varmaan yhtä mieltä siitä, että futis on parasta paikan päällä. Vaikka surkea euromenestys antoi bensaa suurimpien dissaajien ja mieshuorien liekkeihin, ei tasoakaan voi arvioida yhden kesän perusteella. Viime vuosina erinomaisesti, nyt huonommin.

 

Joku tiivistikin mieshuoraus-ilmiön hyvin, ilman mitään kiihkoja. Champions Liiga ja Euroopan sarjat ovat erinomaista kulutusviihdettä ja kaamoslääkettä talven keskellä, kun taas se oma paikallinen seura on tunne, kannatus ja perhe. Suomalaiset jalkapallon ystävät ovat siinä mielessä etuoikeutettua porukkaa, ettei ilman jalkapalloa tarvitse elää kuukauttakaan vuodessa. En näe, että ulkomaisen futiksen seuraamisessa on mitään ongelmaa. Sen sijaan väite siitä, että kannattaa ulkomaista seuraa tosissaan on ihmeellinen. Lahtelaisen paikallislehden pääkirjoituksessa kuukausi-kaksi takaperin rinnastettiin asia näin: miksi kauniin vaimon kanssa elävä mies lukkiutuu illaksi vessaan r*nkkaamaan aikuisviihdelehden neitosille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi nyt perseensuti. Itse ainakin kannatan joukkueita joiden pelityylistä pidän. Jalkapallo on viihdettä ja luonnollisesti kannatan joukkuetta, ketä tarjoaa mulle eniten viihdettä. Ranska on sitten eri asia, ne voi pelata vaikka kuinka tylsästi tahansa.

 

Aivan sama kun et voisi katsoa muita kuin kotimaisia leffoja ja olet huora jos katselet ulkomaalaisia leffoja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä en edes ymmärrä miksi tästä aiheesta pitää vääntää. Mulle aivan sama mitä kukakin kannattaa ja niin pitäisi olla muillekkin. Ylimielistä ajattelua väittää, että oma kannatusmaailma parempi, kuin muilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kai tämä keskustelu mieshuorauksesta toimii hyvänä aasinsiltana JJK:n videolle, jossa kritisoidaan tuota tulevana viikonloppuna pelattavaa Arsenal vs City- peliä, kun tarjolla olisi Suomi-futistakin. Tai no ei tarvitse edes aasinsiltaa vaan samaan keskusteluunhan tämä liittyy. Ymmärrän kyllä JJK:n kannanoton talousvaikeuksissa tähän, mutta ehkä tuo provo on turhan raaka ja eikä asiaa olla katsottu laajemmassa mittakaavassa.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kai tämä keskustelu mieshuorauksesta toimii hyvänä aasinsiltana JJK:n videolle, jossa kritisoidaan tuota tulevana viikonloppuna pelattavaa Arsenal vs City- peliä, kun tarjolla olisi Suomi-futistakin. Tai no ei tarvitse edes aasinsiltaa vaan samaan keskusteluunhan tämä liittyy. Ymmärrän kyllä JJK:n kannanoton talousvaikeuksissa tähän, mutta ehkä tuo provo on turhan raaka ja eikä asiaa olla katsottu laajemmassa mittakaavassa.

Kieltämättä tuo video ja sanoma seurarakkaudesta ovat aika kornia, kun samaan aikaan ilmoitetaan seuraikoni Babatunde Wusun jättävän putoamista vastaan taistelevan joukkueensa ja lähtevän rahastamaan öljymaihin. Pieni ristiriita videon kanssa. Muutenkaan yleinen vastaanotto ei tainnut olla kauhean ihastunut - aika näyttää, tuoko tällainen mainostus lisää arvostusta vai karkottaako provoilu ihmisiä katsomoista. Onneksi päähuomion vei samaan aikaan jääkiekkoseura Ilves astetta tökerömmällä mainonnallaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

FutisForum oli joskus mulle puol elämää mut sit tajusinki et siel on jotain saatanan vihamiehiä esim.GaLi.

 

Siihen se into lopahti ja lopulta ne antokin mulle ikuiset bännit. FUCK!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itsekin kirjoittelin tuonne FF2:lle, mutta jotenkin sitä paikkaa ei vain enää jaksanut. Turhaa kohinatekstiä siellä on liian paljon.

 

Tällä hetkellä kirjoittelen tänne Paitsioon, Futismaailmaan ja alkuperäiselle Futisforumille. Omistaakos täältä muuten moni nikkiä tuonne ykköselle? Sinne kaivattaisiin muutamaa asiakirjoittajaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieman tuntuu siltä, että täällä paitsiolla ei taida pahemmin olla Veikkausliigasta kiinnostuneita futisihmisiä. Ei millään pahalla, mutta tuo suomifutisosio on ollut viime aikoina täysin yksinpuhelua mun osalta. Sinne olisi ihan mukavaa saada pari innostunutta suomifutis-seuraajaa, muuten tämä on vaan tällainen mieshuorien valtaama foorumi :thumbsdown1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

En mä nyt ajatellut heti luovuttaa. Se on totta, että kauden alkaessa luulisi jonkunlaista aktiivisuutta alkavan tapahtuvan myös tuossa suomifutisosiossa. Kolme aktiivista kirjoittajaa siellä tällä hetkellä on (minä, Olli ja Johtava97). Paitsiolla on kuitenkin hyvät lähtökohdat tuohon suomifutisosion kehittämiseeen, sillä turhaa kohinatekstiä täältä ei juurikaan löydy, mikä on todella hieno juttu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, yleensä Veikkausliigan puolella kyllä keskustelua syntyy luonnollisesti kauden päästessä vauhtiin ja varmasti tulisi Liigacupiakin seurailtua, jos näkyisi lähetykset eikä tarvitsisi maksaa esimerkiksi verkkolähetyksistä. Olen antanut itselleni lupauksen seurata Veikkausliigaa tällä kaudella huomattavasti enemmän kuin viime kaudella, jolloin tuli jo skarpattua jonkin verran.

 

Tiedän kyllä miltä tuo yksinpuhelu tuntuu, mutta allekirjoittaneelle on ihan mukavaa kirjoittaa omaksi iloksikin.

 

Onhan Paitsio ihan mahtava lauta, niin ei tätä ihan heti kannata jättää. Mieluummin on mukana sen luomista paremmaksi.

 

Valitettavasti omalla tällä hetkellä paikallisella paikkakunnalla ei pahemmin jalkapalloa pelailla, kun Jyväskylän pölyt tuli jo karistettua niskasta. Helsinkiinkään tuskin ihan lähivuosina tule takaisin muuttamaan, niin tyydyn enemmän tuohon koripalloiluun. Tämä nyt ei kuitenkaan liity aiheeseen juurikaan joten tulipa avauduttua, sorry off-topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakkasen modelinja on nyt niin ahdasmielinen ettei siellä jaksa enää trollailla, vois palata tänne asiakeskustelee ykkösen lisäksi. Hyvä että Saketzi/Vanderlaykin on tänne eksynyt :D

 

Kiitos vain edmundo viimeisistä 8 vuodesta kakkasella ja niistä n. 80 bännistä. Voitit tältä erää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paitsio on todella asiallinen paikka, joten mikäs täällä on keskustellessa. Hienoa, että tämä nimimerkki CR#7 palaa takaisin kirjoittelemaan, ei täällä tungosta näistä kirjoittajista nimittäin ole :mrgreen: . Tervetuloa kirjoittelemaan vaikka tuosta Kreikan Liigasta, jotta ei niin yksinpuheluksi menisi, Paitsio.com on paras jalkapallofoorumi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×