Hyppää sisältöön


Kuva

UEFA Champions League 2016–2017


 • Kirjaudu vastataksesi
112 vastausta aiheeseen

#1 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 194 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 25.08.2016 - 18:05

200px-UEFA_Champions_League_logo_2.svg.p

 

 

Olisikohan ajankohtaista avata tämän kauden kilpailulle ketjunsa, kun ollaan jo lohkovaiheiden arvonnoissa?

 

Arvonta alkaa siis aivan näillä näppäimillä. Jotkut muut saavat kilpailla siitä kuka on se nopein, jotka nuo lopulliset lohkot tänne postaavat.

 

Mitään alustustakaan tässä ei oikein ehdi kirjoittamaan.


Football is like chess, only without the dice.


#2 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 194 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 25.08.2016 - 18:35

UEFA Champions League 2016–2017

 

Group Stage

 

Group A

- PSG (France)

- Arsenal (England)

- FC Basel (Switzerland)

- Ludogorets (Bulgaria)

 

Group B

- SL Benfica (Portugal)

- Napoli (Italy)

- Dinamo Kiev (Ukraine)

- Besiktas (Turkey)

 

Group C

- FC Barcelona (Spain)

- Manchester City (England)

- Bor. M'gladbach (Germany)

- Celtic (Scotland)

 

Group D

- FC Bayern (Germany) 

- Atlético Madrid (Spain)

- PSV (Netherlands)

- FC Rostov (Russia)

 

Group E

- CSKA Moscow (Russia)

- Bayer 04 (Germany)

- Spurs (England)

- AS Monaco (France)

 

Group F

- Real Madrid (Spain)

- Bor. Dortmund (Germany)

- Sporting CP (Portugal)

- Legia Warszawa (Poland)

 

Group G

- Leicester City (England)

- FC Porto (Portugal)

- Club Brugge (Belgium)

- FC København (Denmark)

 

Group H

- Juventus (Italy)

- Sevilla FC (Spain)

- Olym. Lyonnais (France)

- Dinamo Zagreb (Croatia)


Football is like chess, only without the dice.


#3 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 194 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 25.08.2016 - 19:41

Heitetään vähän kommenttiakin ja veikkauksia. (Suluissa niin sanottu toivesijoitus.)

 

Group A

1. PSG (France) (2.)

2. Arsenal (England) (1.)

3. FC Basel (Switzerland)

4. Ludogorets (Bulgaria)

 

Ensimmäisessä lohkossa onkin tähän suuntaan sitten oikein mielenkiintoinen ottelupari luvassa, kun Arsenal ja PSG kohtaavat toisensa lohkovaiheessa. Täytyy todeta, että vaikka PSG on viime vuosina antanut hyvinkin dominoivan kuvan itsestään, niin Arsenalilla on aivan yhtälailla mahdollisuudet voittaa lohko. Toivoisin vaihtelun vuoksi Arsenalia lohkovoittajaksi, sillä tämä mahdollistaisi etenemisen pidemmällekin. En kuitenkaan usko Unai Emeryn manageroiman PSG:n taipuvan lohkon huipulta. Kaksi muuta FC Baselin ja Ludogoretsin muodossa sitten ovat omissa silmissäni selvät näin. Suurella mielenkiinnolla odotan tulevia otteluita.

 

Group B

1. Napoli (Italy)

2. SL Benfica (Portugal)

3. Besiktas (Turkey)

4. Dinamo Kiev (Ukraine)

 

Äärimmäisen tasainen lohko tarjolla, jossa voi käydä vähän miten vain. Uskotaan kuitenkin Napolin pystyvän vaihteeksi suorittamaan kiitettävästi Euroopassa, sillä jonkinlaiset sympatiat ansaitsevat täältä suunnalta. SL Benfica sitten toisena, kun taas Besiktas jatkaa Europa Leaguessa. Dinamo Kiev joutuu pettymään.

 

Group C

1. FC Barcelona (Spain)

2. Manchester City (England)

3. Bor. M'gladbach (Germany)

4. Celtic (Scotland)

 

Eiköhän järjestys ole tämä. FC Barcelona on materiaaliltaan niin omaa luokkaansa, että ei edes Manchester City pysty haastamaan Pep Guardiolan johdolla. Bor. M'gladbach jatkaa sitten Europa Leaguessa, jossa mahdollisuudet ovat mennä pitkällekin. Antavat varmasti haasteen kahdella suuremmalle, mutta jatkoon ei saksalaisten panos riitä. Celtic tulee olemaan heittopussi ja Brendan Rodgersin miehistö tulee päästämään melkoisen määrän maaleja.

 

Group D

1. FC Bayern (Germany) 

2. Atlético Madrid (Spain)

3. FC Rostov (Russia)

4. PSV (Netherlands)

 

Uskon Carlo Ancelottin joukkueen voittavan lohkon kivenkovaa Atlético Madridia vastaan. Italialainen on vanha konkari ja Diego Simeonenkin joukkueiden taika saattaa alkaa hiipumaan, kun joukkueet oppivat pelaamaan tätä epämiellyttävää vastustajaa vastaan. Venäläisseura FC Rostov yllättää positiivisesti kuten kotimaan sarjassaan eikä jää lohkossa kolmanneksi, kun taas PSV joutuu pettymään.

 

Group E

1. Bayer 04 (Germany)

2. AS Monaco (France)

3. Spurs (England) (4.)

4. CSKA Moscow (Russia) (3.)

 

Ikävästi uskon, että CSKA Moscow'n matka ei tule jatkumaan, mutta toiveissa olisi Roman Eremenkolle ja kumppaneille paikka lohkokolmosena sekä Europa League, jossa olisivat olemassa mahdollisuudet menestyäkin. Saatetaan myös nähdä suomalaiskohtaaminen, sillä Joel Pohjanpalon Bayer 04 löytyy lohkosta, ja uskon saksalaisseuran olevankin vahvoilla. Spurs on seurana sellainen, että sijoitus voi olla mitä tahansa, mutta valmistaudutaan tottumuksesta Spurs-kannattajien pettymykseen, kun AS Monaco jatkaa lohkosta toisena.

 

Group F

1. Real Madrid (Spain)

2 Bor. Dortmund (Germany)

3. Sporting CP (Portugal) (4.)

4. Legia Warszawa (Poland) (3.)

 

Tämäkin näyttää omissa silmissäni melko selvältä lohkolta. Sporting CP saattaa aiheuttaa jonkin verran harmaita hiuksia. Bor. Dortmund ja Real Madrid puolestaan on omassa kastissaan, ja eiköhän hallitseva mestari voita lohkonsa. Toiveissani olisi Kasper Hämäläisen edustaman Legia Warszawan yllättäminen ja jatkopaikka lohkokolmosena. En tähän kuitenkaan usko, sillä portugalilaiset ovat yleensä vähintään kohtalaisia Euroopassa.

 

Group G

1. FC Porto (Portugal)

2. Leicester City (England)

3. Club Brugge (Belgium)

4. FC København (Denmark)

 

Leicester Citylla kävi sitten varsinainen onni lohkoarvonnoissa. Eiköhän jatkopaikkakin mahdollisesti irtoa ja satumainen tarina saa jatkoa. Ennustan kuitenkin, että ensikertalaiset tulevat olemaan ongelmissa belgialaisia ja tanskalaisia vastaan. FC Porto voittaa lohkon. Club Brugge kolmantena, sillä FC Københavnin meno ei ole vakuuttanut itseäni enää vähään aikaan kuten muutama vuosi sitten.

 

Group H

1. Juventus (Italy)

2. Sevilla FC (Spain) (3.)

3. Olym. Lyonnais (France) (2.)

4. Dinamo Zagreb (Croatia)

 

Juventus ja Sevilla FC pääsivät jälleen samaan alkulohkoon. Kiusaksi tulee Olym. Lyonnais, jolla olisi mahdollisuudet jatkoonkin. Paljon perustellaan espanjalaisten putoamista, sillä olisivat heikentyneet ja uusi manageri Jorge Sampaoli on astunut puikkoihin. Seura ehkä menetti tärkeitä pelaajiaan kesällä, mutta on siitä huolimatta tehnyt järkeviä täsmähankintoja noin yhdeksän pelaajan verran ja joukkue näyttää rakenteensa puolesta kyllä vahvemmalta kuin aikaisemmin. Jos esitykset ovat kiitettäviä pelillisestikin, niin mitään ongelmia ei tulisi olla. Ranskalaisseura on mainettaan parempi, mutta helppoa ei siis tule olemaan. Tasainen kamppailu näiden kahden välillä siitä, että kumpi jatkaa. Omissa toiveissani olisi Olym. Lyonnais jatkopeleissä, kun taas Sevilla FC nähtäisiin jälleen Europa Leaguessa rikkomassa ennätyksiä. Dinamo Zagreb jääköön viimeiseksi.


 • Mati ja ippe pitää tästä

Football is like chess, only without the dice.


#4 ippe

ippe

  Senior Member

 • Members
 • 7 573 Viestit

Lähetetty 25.08.2016 - 20:54

Heitetään omatkin ennustukset tiskiin.

 

Group A

1. Arsenal 

2. PSG 

3. FC Basel

4. Ludogorets

 

Mielestäni PSG on heikentynyt Zlatanin lähdön myötä. Di Maria aiheuttaa laidalta käsin hankaluuksia ja Jesé sekä HBA ovat päteviä pelaajia, mutta kykeneekö Cavani kantamaan ykköskärjen viittaa ensi kertaa muutamaan vuoteen? Mielestäni Arsenal on materiaaliltaan parempi joukkue, joskin heillä on ollut tapana hävitä alkulohkossa myös itseään heikommille joukkueille. Arsenal ja PSG ovat varmat jatkajat ja Basel napannee pidemmän korren Ludogoretsista. Veikataan nyt Arsenalille lohkovoittoa, toki lentävät tuttuun tapaan ulos heti playoffien ekalla rundilla, mutta se on eri keskustelu se.

 

Group B

1. SL Benfica

2. Napoli

3. Dinamo Kiev

4. Besiktas

 

Melkoinen sekametelisoppa ja kukin joukkue on varmasti tyytyväinen ollessaan osana tätä lohkoa. Periaatteessa kenellä tahansa on mahdollisuudet jatkoon ja pienten yllätysten siivittämänä lohkovoittokin voi mennä melkein kenelle tahansa. Uskon, että Napoli on hankaluuksissa seuran jouduttua myymään Higuainin ja Benfica nappaa tästä lohkovoiton vahvan rutiininsa turvin, vaikka esim. Gaitanin ovatkin joutuneet kauppaamaan muualle. Dinamo Kiev haastanee tiukasti jatkopaikasta, mutta jää lopulta kolmanneksi. Besiktasin nippu on aika mitäänsanomaton ja kannattajien larppaus vie varmaan mielenkiinnon.

 

Group C

1. FC Barcelona 

2. Manchester City

3. Bor. M'gladbach

4. Celtic

 

Aika selvän oloinen lohko minusta. On näkemisen arvoinen asia, kun Barcelona voittaa Etihadilla Pep Guardiolan Manchester Cityn iskemällä terävästi vastaan katsellen Cityn pyörittävän palloa tuloksetta. Manchester City nappaa kuitenkin kakkospaikan yhtä selvällä marginaalilla kuin Barcelona ykköstilan. Celticin penkin päässä istuva Brendan Rodgers ei osaa koutsata altavastaajaa ja varmaan skoteilla pestään lattiaa useampaankin otteeseen.

 

Group D

1. FC Bayern

2. Atlético Madrid

3. FC Rostov

4. PSV

 

Uskon, että Atletico saattaa tänä kautena viimein voittaa koko paskan oltuaan finaalissa kahdesti kolmen kauden sisään. Vielä lohkovaiheessa Simeonen Atleti ei ihmeitä esitä vaan tyytyy tekemään tarvittavan napatakseen jatkopaikan, mikä ei tästä lohkosta lopulta mahdottomia vaadi. Bayern nappaa kovan materiaalinsa turvin lohkovoiton ja FC Rostov napannee kolmannen tilan ja näin ollen paikan Europa Leaguen pudotuspeleistä.

 

Group E

1. Tottenham

2. AS Monaco

3. Bayer Leverkusen

4. CSKA Moscow

 

Tottenhamin leirissä lohkoarvonta oli taatusti mieluisa. Spurs on materiaaliltaan lohkon kovin joukkue ja uskon, että UCL-kiima siivittää pohjois-lontoolaiset jatkoon lohkovoittajina. Leverkusen ihastuttaa taatusti, mutta AS Monaco nappaa lohkon toisen tilan vahvemman rutiininsa ja paremman puolustuspelin ansiosta. CSKA Moscow on mukana keräämässä kokemusta ja varmaan seuran fanit keksivät taas jonkun hauskan tempauksen, jonka johdosta pelaavat pari peliä tyhjille katsomoille lämpömittarin ollessa 10 astetta pakkasen puolella.

 

Group F

1. Real Madrid

2 Bor. Dortmund

3. Sporting CP

4. Legia Warszawa

 

Vaikuttaa aika selvältä lohkolta. Real on ykkönen ja Dortmund yhtä selvä kakkonen. Realin ja Dortmundin kamppailut ovat taatusti alkulohkojen viihdyttävintä antia ja uskon BVB:n pärjäävän näissä hyvin, mutta ehkä sitten lipsuvat Sportingia vastaan tasapeliin, mihin Real ei tule sortumaan. Real voittaa lohkon Crisun iskiessä neljä maalia Legian vieraillessa Bernabeulla. 

 

Group G

1. FC Porto

2. Leicester City 

3. Club Brugge 

4. FC København

 

Leicester sai arvonnoista ihan mukavan lohkon. FC Porto on vahvojen muutosten kourissa, mutta etenivät kuitenkin lohkovaiheeseen hakiessaan 1-4 vierasvoiton AS Roman vieraana, mitä ei kovin usein näe tapahtuvan. Leicester ja Porto pelaavat varmasti tiukat kamppailut ja uskon, että Leicester on ainakin kotonaan lähellä kolmea pistettä, mutta Kettujen kokemattomuus tulee esiin muissa peleissä joissa se lipsuu tasurihin ja jopa tappioihin. Porto voittaa lohkon rutiininsa turvin, Leicester tulee toiseksi ja belgialaiset kolmoseksi.

 

Group H

1. Juventus

2. Sevilla FC

3. Olym. Lyonnais

4. Dinamo Zagreb

 

Juventus on vahvistunut kesällä vaikka myivätkin Pogban. Juve ei ole ollut alkulohkoissa murhaavan tehokas, mutta vaikea nähdä etteivätkö he voittaisi tätä lohkoa. Sevilla ja Lyon vetivät molemmat viime kauden lohkovaiheen täysin vihkoon jäädessään kuuteen ja neljään pisteeseen ja tämän kaksikon välillä voi käydä jälleen mitä tahansa. Espanjalaisten materiaali on kuitenkin parempi, joten eivätköhän he nappaa jatkopaikan Lyonin kustannuksella. Zagrebille lankeaa lähinnä kiusaajan rooli, mutta en yllättyisi jos he onnistuisivat kaatamaan esim. Lyonin kotikentällään.


 • Mati ja Jahnny pitää tästä

#5 Livöpuul

Livöpuul

  Senior Member

 • Members
 • 1 043 Viestit
 • LocationHelsinki

Lähetetty 19.10.2016 - 22:06

No hei onneks Bravo on hyvä jalalla!

Terv. Pep
"Mitä tämä puhe on, että suomalainen jalkapallo on potkupalloa? Suomalainen jalkapallo on maailman paras asia. Just sellasenaan"

-Aatu, from Twitter

"Sininen ja valkoinen, värit ovat Stadin ylpeyden, oi HJK! Sua jätä en minä milloinkaan, vuodest' toiseen seuraan minne vaan, oi HJK!"

#6 Ole Gunnar

Ole Gunnar

  Senior Member

 • Members
 • 4 946 Viestit

Lähetetty 01.11.2016 - 22:08

Ja Messi. On se. Maailman paras.

Not arrogant, just better.


#7 ippe

ippe

  Senior Member

 • Members
 • 7 573 Viestit

Lähetetty 02.11.2016 - 19:59

6178526d513e3c0395dad697df6d0d89.png

 

Olipas Cityltä kyllä loistava ottelu eilen. 1-1 maalin jälkeen Barcelona oli täysin aseeton ja Cityn keskikenttä riisti pallon Barcelonalta kerta toisensa jälkeen. Gündogan on varsinkin erinomaisessa vireessä iskettyään kaksi maalia jo toisessa ottelussa perätysten ja mieshän ei ole varsinaisesti maalintekolahjoistaan tunnettu, vaikkei mikään puolustava pelaaja olekaan. 

 

Eilisestä tuli jotenkin viime kevään City - PSG ottelut mieleen. Vaikka tällöinkin City pelasi materiaaliltaan parempaa vastaan niin Etihadilla City painaa silti pallon vaikka väkisin vastustajan päähän. Ei siellä nyt missään nimessä mitään maailman äänekkäintä stadionia ole, mutta varmasti Cityn pelaajat saavat siitä tarvittavaa voimaa ja sitten kun on näitä Agüeron ja KDB:n tasoisia pelaajia, jotka voivat taikoa maaleja tyhjästä niin jälki on toisinaan ihan vakuuttavaa.#8 John#95

John#95

  Senior Member

 • Members
 • 2 713 Viestit

Lähetetty 03.11.2016 - 00:01

Legia onnistui ottamaan tasurin Realia vastaan ja se on hieno juttu :thumbsup1:#9 Dzeko

Dzeko

  Junior Member

 • Members
 • 496 Viestit

Lähetetty 04.11.2016 - 17:15

Sai tosiaan Barca kyytiä! Mut Cityhän on tommonen rahajengi!?#10 Mati

Mati

  Moderator

 • Members
 • 1 645 Viestit

Lähetetty 04.11.2016 - 19:42

Sai tosiaan Barca kyytiä! Mut Cityhän on tommonen rahajengi!?

 

Nyt ei kyllä mennyt nimimerkki ja teksti ihan yks yhteen, mutta näillä mennään :)


 • Torres9 ja Jahnny pitää tästä

"Play for the name on the front of the shirt and they'll remember the name on the back." -Tony Adams


#11 Dzeko

Dzeko

  Junior Member

 • Members
 • 496 Viestit

Lähetetty 04.11.2016 - 20:34

Nyt ei kyllä mennyt nimimerkki ja teksti ihan yks yhteen, mutta näillä mennään :)

 

Edin Dzekohan on äijä!! Oikee beast!!#12 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 194 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 22.11.2016 - 20:59

Ei kyllä parempaa tv-ottelua olisi voinut valita. Sevillaa seurattu tällä kaudella runsaasti kuten myös Juventuksen edesottamuksia, niin voi olla pettynyt, jos tästä ei viihdyttävää futisiltaa tulekaan.

 

Sevillasta lyhyesti, että on LaLigassa sarjataulukon 3. sijalla ja kovassa nosteessa, vaikka paljon spekuloitiinkin, että Emeryn ja tiettyjen pelaajien lähdöt olisivat olleet merkittäviä. En itse ole nähnyt pitkään aikaan näin vahvaa Sevillaa ja Sampaolin onnistuminen lämmittää myös mieltä, sillä valittiinhan myös viime kuukauden LaLigan parhaaksi manageriksi.

 

Sevillalta täytyy ehdottomasti nostaa esille N'Zonzi, joka on viimeistään tällä kaudella noussut pelipaikkansa yhdeksi parhaaksi Euroopassa ja Sampaolin alaisuudessa tuntuu saaneen sitä puhtia vähän enemmänkin pelaamiseen. Escudero vasempana laitapuolustajana myös vakuuttanut ja sinetöinyt paikkansa avauskokoonpanossa Trémoulinasin poissaollessa. Lisäksi puolustuspään hankinta ja Argentiinan maajoukkuemies Mercado on yllättänyt ainakin allekirjoittaneen positiivisesti. Nasri on myös osoittautunut elintärkeäksi ja uudella roolituksella keskikentän keskustassa ollut kuin uudelleensyntynyt, mutta ei löydy tänään ainakaan avauskokoonpanosta.


Football is like chess, only without the dice.


#13 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 194 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 22.11.2016 - 21:13

Kokoonpanot vielä:

 

Sevilla FC (3-4-1-2): Rico; Mercado, Rami, Pareja; Mariano, Iborra, N'Zonzi, Escudero; Vitolo; Vázquez ©, Vietto.

Substitutes: Sirigu, Carriço, Kranevitter, Sarabia, Ganso, Kiyotake, Ben Yedder.

 

Juventus (4-1-4-1): Buffon ©; Alves, Bonucci, Rugani, Evra; Marchisio; Cuadrado, Khedira, Pjanic, Alex Sandro; Mandzukic.

Substitutes: Neto, Chiellini, Lemina, Sturaro, Asamoah, Hernanes, Kean.


Football is like chess, only without the dice.


#14 John#95

John#95

  Senior Member

 • Members
 • 2 713 Viestit

Lähetetty 22.11.2016 - 22:38

Katotteko kukaan Dortmund - Legiaa?

 

Tauolle Dortmundin 5-2 johdossa, hurjat maalikarkelot käynnissä. Viihdyttävää peliä ollut, Legian puolustuspelaaminen kyllä aika hukassa. Eivät oikein pysy Dortmundin hyökkääjien perässä. Legian Prijovicilla oli lähellä hattutemppu tuossa kun laittoi pallon ylärimaan. 

 

Mikäli Legia hieman piristyisi toiselle nelivitoselle, niin tästä voisi vielä tulla jännä matsi. Jos eivät niin Dortmund menee muuten menojaan.#15 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 194 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 22.11.2016 - 22:44

Älyttömän hyvä ja viihdyttävä ottelu meneillään.

 

Huikeaa futista Sampaolin miehistöltä. Ei odotuksiinkan nähden odottanut näin hyvää peliä. Ensimmäisellä puoliajalla kentällä oli oikeastaan vain yksi joukkue.

 

Clattenburgin ei kannata tämän ottelun jälkeen Sevillassa baariin mennä. Ensimmäinen varoitus Vázquezille, kun protestoi Cuadradon jatkettua pelaamista, sillä kolumbialainen oli juuri aikaisemmin huitaissut kyynerpäällä Escuderoa naamaan. Hölmöä toimintaa tämä ensimmäinen. Toinen sitten hetken päästä rikkeestä, josta varoituksen olisi voinutkin antaa, ja annettiinkin. Miehen vajaalla ei näyttänyt Sevillan meno hiipuvan, mutta pahan maunhan jättää tällainen suuhun, kun Bonucci meni 45+2' maihin 16-alueella aivan omiaan, josta seurauksena rangaistuspotku Juventukselle ja puoliajalle näin ollen siis 1-1 lukemin.


Football is like chess, only without the dice.


#16 RedDevilKarra

RedDevilKarra

  Junior Member

 • Members
 • 1 623 Viestit

Lähetetty 22.11.2016 - 22:49

Clattenburg on takuulla lahjottu, tuosta ei ikinä olisi tullut pilkkua Valioliigassa. Itse katson Monaco-Spurs peliä, Monaco ollut selvästi parempi joukkue ja odotan heidän menevän menojaan toisella puoliajalla.

 

E. Samalla kun kirjoitan Monaco tekee 1-0.


 • Jahnny tykkää tästä

#17 John#95

John#95

  Senior Member

 • Members
 • 2 713 Viestit

Lähetetty 22.11.2016 - 23:42

Dortmund - Legia päättyi lukemiin 8-4. Oliskohan tuo nyt joku ennätys Mestarien Liigassa, eniten maaleja yhdessä matsissa. Legia pyrki nopeisiin vastahyökkäyksiin tällä toisella jaksolla, Dortmund piti palloa enemmän. Legian hyökkäyspeli toimii ihan hienosti, lähtevät todella räväkästi ja Dortmundilla oli vaikeuksia pysyä noissa tilanteissa mukana. Legian hyökkääminen näkyy sitten omassa päässä jonne niitä maaleja tehdään. Legialle on tehty näissä viidessä ottelussa 24 maalia joka kertoo siitä että puolalaisjoukkueen puolustus on aika heikko.#18 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 194 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 22.11.2016 - 23:44

Olipa huikea ottelu näin puolueettomalle katsojalle, vaikka kyllä Sevilla tässä itsensä puolelleen voitti. Toinen puoliaika tuntui vähän hiljaisemmalta ensimmäisen hulinan jälkeen, mutta ei tuokaan nyt aivan tapahtumaköyhää meininkiä ollut.

 

Olisihan tässä Sevilla tasapelin ehkä jostain näkökulmasta ansainnut, vaikka tekihän espanjalaiset tämän vähän itselleen, mutta pelin etenemisen merkitystä ei voida aliarvioida. Lopputuloksena 1-3 Juventukselle kyllä mairittelee italialaisia näin surkean esityksen päätteeksi.

 

Odotin paljon erilaista ottelua, mutta ei tämä silti yhtäkään katsojaa varmaan kylmäksi jättänyt.

 

Bonucci olisi yleensä se pelaaja, jolle Juvelta mieluiten onnistumisia toivon. Mahtava pelaaja ja persoonakin. Tänään kuitenkin olisin ehkä tuon rangaistuspotkuun johtaneen tilanteen seurauksena toivonut, että tuollaista ei olisi tänään nähty.


Football is like chess, only without the dice.


#19 John#95

John#95

  Senior Member

 • Members
 • 2 713 Viestit

Lähetetty 22.11.2016 - 23:45

Seurasitko Jahnny missään välissä tuota Dortmund - Legia matsia?#20 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 194 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 22.11.2016 - 23:56

Dortmund - Legia päättyi lukemiin 8-4. Oliskohan tuo nyt joku ennätys Mestarien Liigassa, eniten maaleja yhdessä matsissa.

 

1969: KR Reykjavík 2–12 Feyenoord

 

Tuollainen tulos löytyy vuodelta 1969. Tietysti uudelleenbrändäyksen (1992) jälkeen ei sitten näin suuria maalimääriä olla nähty.

 

2003: AS Monaco 8–3 RC Deportivo

 

Tuossa edellinen ennätys nykyisen Champions Leaguen ajalta, jos nyt haluaa syrjäyttää European Champion Clubs' Cupin täysin.

 

Muut suurilukuiset ottelut (väh. 10 maalia) ovat:

 

1973: Dinamo Bukarest 11–0 Crusaders

1964: Lokomotiv Sofia 8–3 Malmö FF

1966: FC Haka 1–10 RSC Anderlecht

1961: B1909 Odense 9–2 Spora Luxemburg

1980: Liverpool 10–1 OPS

1965: Ferencváros 9–1 Keflavík ÍF

1973: FC Basel 6–4 Club Brugge

1990: Real Madrid 9–1 FC Tirol

1983: Standard Liège 8–2 Athlone Town

1969: Leeds United 10–0 FK Lyn

1960: Real Madrid 7–3 Frankfurt

1970: Mönchengladbach 10–0 EPA Larnaca

1956: Manchester Utd 10–0 RSC Anderlecht

1990: Ipswich Town 10–0 Floriana

1968: FC Reipas Lahti 1–9 Spartak Trnava

1965: SL Benfica 10–0 Stade Dudelange

1957: Red Star Belgrad 9–1 Stade Dudelange

1979: Ajax 10–0 Omonia Nikosia

 

Seurasitko Jahnny missään välissä tuota Dortmund - Legia matsia?

 

Vähän, mutta en oikeastaan. Enemmän muita.


Football is like chess, only without the dice.

0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää