Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

21.9.2016 League Cup 3th Round: Northampton - Manchester United @ Sixfields Stadium

Recommended Posts

Northampton_Town_FC_logo.png   vs 11.png

Ke 21.9. klo 21:45

Liigacup

Pelipaikka: Sixfields Stadium, Northampton

449815892_588700b40e.jpg

 

Keskiviikkona mennään liigacupin merkeissä rugbykaupungin joukkuetta vastaan. Tämä ei tarkoita sitä, että pitäisi lähteä liikkeelle junnumiehistöllä. Sama pätee Eurooppa-liigaan. Jokainen hävitty peli alkaa nyt nakertamaan itseluottamusta entisestään pois. Näkisin siis järkevimpänä peluuttaa tästä eteenpäin vain pelaajia, joita homma oikeasti kiinnostaa. 

 

Avaustoive: 

 

Rashford - Ibrahimovic - Mata

Pogba - Herrera

Carrick© 

---Shaw - Blind - Bailly - Fosu-Mensah

De Gea

 

Tämän kokoonpanon näkisin mieluusti kehissä myös Valioliigan puolella. TFM:n tilalle voi laittaa Valencian, Matan tilalle Mkhytarianin tai Martialin, Carrickin paikalle Fellainin, mutta paletti olisi tuo. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täysin samaa mieltä ole gunnarin kanssa kuten jo toisessa osiossakin kirjoittelin. Nyt kokeilut lopetettava ja kohti vakiokokoonpanoa! Sillä peliotteet ovat olleet sillä tasolla että nyt pelaajien on päästävä pelaamaan yhdessä eikä pelistä toiseen kokoonpanoa vaihdellen. Rotaation aika ei ole kauden tässä vaiheessa ainakaan liiallisena. Väsymys jos nyt alkaa painaa niin mitä se on muutaman kuukauden kuluttua. Joku aika sitten tuntui että manulla on vaikka kaksi hyvää kentällistä pelaajia mutta nyt ei siltä näytä.

Jotkut asiantuntijat ovat nostaneet esille asian johon? Mou kaatui chelseassa viime syksynä eli ns.starojen valtaan! Ollaanko nyt manussa saman tilanteen edessä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meinasi varmaan, että miksi ei ole kokonaan kokoonpanon ulkopuolella. Nyt vaihdossa, jota edeltänyt treenejä ja lämmittelyjä.

Juurikin näin. Sama oli Hollannin reissun kanssa. Matkaa joukkueen mukana, lämmittelee, ehkä pelaa, matkustus taas takaisin jne. Eli ei se vaihdossa istuminen pelkkää huilia ole..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisätäkseni edelliseen, että mitähän vittua TMF ja Rojo tuolla tekkee. Ei jumalauta mitä flegmaattista touhua TMF:ltä pilkkua edeltäneessä tilanteessa!!

Ajattelin peliä katsoa Barca-Atletico peliä odotellessa, kun Viaplaykin kamppailun näyttää. Tämä Fosu-Mensah tosiaan, ensin mies katselee kun vastus painaa ohi ja vetää ylähirteen, sitten seuraavassa tilanteessa löysäilee josta seurauksena pilkku. Vika peli Mourinhon alla?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaaaa Rashford on osunut liigacup debyytissä. No kohta loppuu debyytti hassuttelut, kun kaikissa osunut. Halpa maali ja karmea virhe Smithiltä, mutta siinä esimerkki ettei kannata luovuttaa. Moni ei olis juossut tuohon palloon.

 

Jospa Mou ymmärtää lestöä vastaan laittaa Herreran kentälle, kaverin intohimoa seuraa kohtaan ei voi kuin ihailla. Omaan silmään Schneiderlin näytti taas ihan hyvältä.

 

Wäiskille tosiaan toivois loppuun osuman, että vähän edes helpottaisi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oliko Memphis kentällä? Hidasta, ei tempoa. Jaaha,lauantaina tie käy jälleen paikanpäälle Old Traffordille.Vastassa sinnikkäästi puolustava Leicester ja pakkovoitto olisi otettava. Huh! Mielenkiintoista kuunnella ennen peliä bubijuttuja mitä mieltä tosifanit ovat joukkueen edesottamuksista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Docventures vei itsellä osittain mielenkiinnon, mutta melko rutiininomainen voitto loppujen lopuksi sieltä tuli. Ei mitään vakuuttavaa peliä, mutta tärkeintä on, että mentiin jatkoon ja tappioputki katkaistuksi. Hyökkäyksiinlähdöt olivat nyt vähän paremman näköisiä, mutta edelleen turhan hitaita. Northampton pääsi muutaman United-pelaajan henkilökohtaisen virheen avulla tasoihin, mikä kertoo edelleen itseluottamuksen puutteesta. Normaaleissa oloissa tuollaisia rankkariin johtaneita tilanteita ei vain saisi syntyä. Muuten Unitedilla ei suurempaa hätää ollut satunnaisia tilanteita lukuun ottamatta.

 

Ensimmäinen United-maali syntyi Rooneyn epäsuorasta vapaapotkusta, joka kimposi suoraan Carrickille. Ei mikään helpoin paikka laukoa, mutta terävä ja kova kuti MC:ltä maalin vasempaan nurkkaan. Toinen osuma sitten oli ihan Northampton-maalivahdin omaa hölmöyttä. En tiedä, huomasiko kaveri Rashfordin lähestyvän, mutta ihmeen kasuaalisti lähti ottamaan Herreran roiskaisemaa palloa rangaistusalueen rajalle. Rashford kiitti ja varmaan teki yhden uransa helpoimmista maaleista. Toisaalta jotain se kertoo, että Rashford tuntuu nyt osuvan ottelusta toiseen: kova duuni ja yrittäminen tuovat tulosta. Kolmannen börsän Rashford syöttikin puolestaan Herreralle, jonka veto lähti heti napakasti ja upposi alakulmaan.

 

Tuomaritoiminnasta jäi hieman heikko kuva meikäläiselle. Rangaistuspotku oli ihan oikein tuomittu, mutta Northamptonin pelaajan sukitus Youngin jaloille takaapäin olisi ollut missä tahansa Valioliigapelissä suoran punaisen arvoinen. Yksi toinenkin tilanne muistaakseni oli, mistä punikki olisi voinut heilua. United puolestaan sai johtomaalissaan etua siitä, että Schneiderlinin selvää rikettä ei vihelletty keskialueella. 

 

Sergio Romero 6 - Välillä vähän epävarman oloista pelaamista ja hieman oli kommunikoinnissa ongelmia. Ei suurempaa valittamista kuitenkaan.

Timothy Fosu-Mensah 5 - Epävarma ottelu, taisi poikaa hiukan jännittää. 

Mike Smalling 6 - Perusvarmaa peliä. Parempi kuin edeltävässä liigaottelussa.

Daley Blind 6 - Vaikeuksissa tämän yhden Northampton-pelurin kanssa. Muuten ok. 

Marcos Rojo 5 - Ei vakuuttanut tälläkään kertaa.

Michael Carrick 7 - Toi rytmiä ja tasapainoa Unitedin keskikentälle. Täytyy aloittaa myös Valioliigan puolella. 

Morgan Schneiderlin 6 - Hoiti hommansa. Ei jäänyt mitenkään negatiivisella tavalla mieleen. 

Ander Herrera 7 - Diggailen Anderin peräänantamattomuudesta. Ominaisuus, jota liian harvalta pelaajalta löytyy nyky-Unitedista. Yritti vetoja kauempaakin ja toisella kertaa osui. 

Ashley Young 6 - Viimeinen ratkaisu tuppaa liian usein jäämään kovin vaatimattomaksi. On niitä tosin heikompiakin pelejä Youngilta nähty. 

Memphis Depay 6 - Yritystä oli. 

Wayne Vandalooney 5 - Pelasi ensin kärjessä ja pelin edetessä siirtyi laitaan Ibran vaihdon myötä. Kummallakin paikalla aika tukkoista menoa. 

 

Michael Rashford 7 - Tehot 1+1 vaihdosta tultuaan, ei voi pahemmin valittaa. Saa Unitedin hyökkääjistä selvästi eniten asioita aikaan. 

Zlatan Ibrahimovic 6 - Hiljaisempi ilta, toisin kuin nuoremmalla kollegallaan. 

Marouane Fellaini 6 - Tuotiin peliin varmistamaan keskikenttää ja hoiti tehtävänsä kohtuullisesti. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×