Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

29.10.2016 Manchester United vs Burnley @ Old Trafford

Recommended Posts

11.pngvs 127d8ead3ec1b1af7a35c851cf8bc722.jpg


 


La 29/10/2016 klo 17:00


Manchester United - Burnley


@ Old Trafford, Manchester


 


Lauantaina jatketaan harvinaisesti kello viiden pelillä, eikä ole ilmaisia pisteitä tiedossa tälläkään kertaa. United löytyy parhaillaan Valioliigan taulukon sijalta 7. ja Burnley 14. sijalta. Sean Dychen miehistö tulee OT:lle puolustamaan tiiviisti omaa maaliaan ja kärkkymään vastaiskuja. Erikoistilanteissa Burnley on myös vaarallinen. Pallonhallinta tulee olemaan Unitedilla pitkät ajat pelistä, joten laadukkaiden tekopaikkojen luonti olisi tärkeää. Pientä kierrätystä soisi näkevänsä viime aikojen tiiviin peluuttamisen jälkeen, muttei mitään paljoa kuitenkaan. Zlatania tuskin on isona kohdepelaajana varaa tiputtaa penkille, mutta Pogba voisi ainakin huilata välillä. Kysymysmerkkejä pelikunnon osalta riittää ikävä kyllä useammalla pelaajalla: ainakin Valencia, Smalling ja Rashford ovat arvoituksia, ehkä myös Rooney ja Martial. Presserin jälkeen varmaan tiedetään enemmän. 


 


Entä mites Mkhitaryan? Jollei miestä tämän ottelun kokoonpanosta löydy eikä kaveria ole loukkaantuneeksi ilmoitettu, jotain on varmasti vialla. Odotan siis näkeväni armenialaisen lauantaina vähintään penkillä, sillä tätä parempaa tilaisuutta peliminuuttien saamiseen tuskin tulee. 


 


Kokoonpano voisi olla tämän hetken tiedoilla seuraavanlainen:


 


Manchester United (4-2-3-1)


Zlatan


------Martial - Mata - Mkhitaryan


Herrera - Carrick©


Shaw - Rojo - Blind - Darmian


De Gea


 


Penkki: Romero, TFM, Schneiderlin, Pogba, Memphis, Young, Rashford


 


Pähkäilin hetken Mkhitaryanin ja Lingardin välillä, mutta mennään nyt näillä, niin joukkue näyttäisi ainakin paperilla vahvemmalta. Lingardin tai Youngin avauspaikalle tuo silti tuoksahtaa.


Share this post


Link to post
Share on other sites

https://www.youtube.com/watch?v=Clfwo_mj8Zg

 

Josén kommentit Mkhitaryanista:

 

“Not injury. Sometimes I confuse the meaning fit in the English language,sometimes fit means that you aren’t injured. Mkhitaryan is not injured, he is training with the team 100%."

 

“Some players have the profile of adapting easily but some other players need more time to feel the intensity. Some players need time to feel the competitiveness and the level of work without the ball. Mkhi needs time to become the top player we know he can be.”

 

“Of course we believe in Miki and sooner or later there will be no problem.”

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manchester United tänään:

 

Cv7-F0KXEAAtQPV.jpg

 

Ei suuria yllätyksiä. Mkhitaryan edelleen pois kokoonpanosta, ja Valencialla tosiaan käsivamma. Burnley voi tänään olla hankala vastustaja, mutta eiköhän näilläkin voitto oteta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuten Virkkunen edellisessä pelissä totesi, Zlatanin peli on kummallista koikkelehtimista tällä hetkellä. Rentous tekemisestä puuttuu. Osasyy on tosin ehkä myös tarjoilussa, mikä pakottaa ruotsalaisen yrittämään liian vaikeita ratkaisuja liian usein.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jose sitten passitettiin katsomon puolelle.

 

Täsmälleen samat ongeĺmat on Unitedilla kuin Stokea vastaan. Peli näyttää hyvälle, mutta on tehotonta, ja Heatonista tehdään MotMia. Lisäksi Burnley on pariin kertaan päässyt liian helposti uhkaamaan De Gean vartioimaa maalia.

 

Kyllähän tämä äärimmäisen turhauttavaa on. Toivottavasti se maali nyt saataisiin raavittua, ja gorilla tippuisi pelaajien selästä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manun peli näyttää Martinezin ajan Evertonin peliltä,mikään ei onnistu kun vaikeimman kautta ja harvoin sittenkään.

Ei tule Mourinho olemaan pitkäaikainen valmentaja tällä pelillä.Peli on kaunista ja palloa pidetään ja paikkoja on mutta maaleja ei saada aikaiseksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän pelillinen ilme oli ihan ok. Zlatan oli kokonaisuutena manun parhaita mutta ei vain saanut palloa maaliin. Joskus vain vastustajan mokelle sattuu se "pöljä" päivä. Tuomari otti kovasti roolia Mourinhon protestin jälkeen. Ei pitäisi vaikuttaa mutta kieli poskessa kiistanalaisen rpn jälkeen kuvasti tuomarin asennetta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manun peli näyttää Martinezin ajan Evertonin peliltä,mikään ei onnistu kun vaikeimman kautta ja harvoin sittenkään.

Ei tule Mourinho olemaan pitkäaikainen valmentaja tällä pelillä.Peli on kaunista ja palloa pidetään ja paikkoja on mutta maaleja ei saada aikaiseksi.

Uskon et Mourinho tulee kyllä saamaan kaiken tarvittavan ajan. Peli näytti erittäin hyvältä ja oli 0-0 matsiks todella viihdyttävä. Maaleja vaan ei saatu, mutta sille ei manageri oikein voi enää mitään.

 

Uskomaton ottelu kyllä Burnleyn maalivahdilta. Tuuriakin reilusti mukana. Tekisi mieli sanoa että kotijoukkue olisi voiton ansainnut :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipa käsittämättömän turhauttava ottelu.

 

Ajoittain loistavaa peliä toisella puoliajalla. Paine vain nousi ja nousi ja maali näytti olevan vain ajan kysymys. Sitten Clattenburg sai tähtihetkensä, kun Herrera liukastui prässitilanteessa osuen ryminällä vastustajan jalkoihin. Herrera täten toisen keltaisen myötä suihkuun. Omasta mielestä heikkoa tilanteenlukua tuomarilta. Burnley pääsi ymmärrtettävästi tämän jälkeen peliin mukaan, mutta loppua kohden United pääsi taas vyöryttämään täydellä arsenaalilla kohti vieraiden maalia. Maali jäi kuitenkin synytymättä. 36 laukausta - nolla maalia: ei kauheasti tarvitse miettiä mistä jäi (taas) kiinni.

 

Oli kyllä mielenkiintoisia vaihtoja ulosajon jälkeen. Loistavan pelin pelannut Mata ulos Lingardin kanssa ja sisään Rooney ja Fellaini, joista kumpikaan ei tarjonnut yhtään mitään ratkaisupaikoissa. Päinvastoin - Rooneysta jäi parhaiten mieleen lisäajalla sössitty laukaus hienon vaparikuvion jälkeen. Kaiketi Mourinho haki fyysistä preesenssiä kentälle, kun pelattiin yhden vajaalla.

 

Parjattu Pogba oli tänään erinomainen ja olisi ansainnut maalisyötön, mutta minkäs teet, kun kaverit eivät pistä palloa verkkoon. Unitedin parhaita tänään Matan kanssa. Ehkä se alkaa Pogballakin vire löytymään.

 

Zlatania pitäisi tosiaan alkaa penkittämään pikkuhiljaa. Kaveri ei tunnu saavan sisään mistään. Itse näen, että ruotsalaisen heikko maalivire on suurin yksittäinen syy tämän hetken alennustilaan. Jos Zlatan olisi viimeistellyt viime aikoina niin kuin häneltä odotetaan, olisi Unitedilla selvästi enemmän pisteitä kuin tällä hetkellä on. Tänäänkin lopussa aivan käsittämätön hassi Pogban loistavaan keskitykseen. Jossain oli tilasto, että Zlatanilla on 36 laukausta viimeisessä kuudessa liigapelissä ja nolla maalia. Toinen tilasto oli, että Leicesteriä, Stokea ja Burnleyta vastaan United laukoi 77 kertaa saaden 5 maalia (joista 4 Leicesteriä vastaan). Hankala on voittaa jos ei saada palloa maaliin. Lähdettä en tähän hätään löydä näille tilastoille. Rohkeasti vaan Martialia tai Rashfordia piikkiin kokeilemaan. Ei tässä oikein muukaan auta.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mata's game by numbers vs. Burnley:

 

100% pass accuracy

100% take-ons

100% tackles won

50 passes

7 chances created

6 shots

 

[@Squawka] https://t.co/nvXn1ncS4V

 

Ja vaihtoon???! Vitun Mourinhon vaihdot yhtä paskoja kuin van Gaalin aivopierut. Ainoa ero että van Gaalin aikana tilalle olisi tullut laitapakki. Vittu mikä pelle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×