Jump to content
Sign in to follow this  
hyeenamies

Muut alemmat sarjat 2017

Recommended Posts

Moro

 

Tähän topikkiin laitetaan siis muiden alempien sarjojen tarinoita kaudelta 2017.

Itse tulen laittamaan RiPSin touhuista ennakoita ja otteluraportteja. Ehkä välillä joitain sisäpiirijuttujakin. Semmoinen höhlökirjoittaja kun olen,heh.

 

Elikkäs kolmosta tai alempaa. Kenttä on vapaa!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin. Uudenmaanpiirin 3. divarin kolmoslohkon  Alustava lohkojako on saanut päivänvalon.

Aikas mielenkiintoiselta homma vaikuttaa. Seitsemän uutta vastustajaa 12 joukkueen lohkossa.

Toki näistä jotkut ovat vanhoja tuttuja aikaisemmista kausista, mutta viime kauteen verrattuna siis.

Samassa lohkossa jatkavat Reipas, NJS, PuiU sekä HyPS.( jesh, radanvarsiderpyjen katkoille isot peukalot).

Uudenmaanpiirin Kolmosdivarin sisältä tulivat Laajasalon PalloSeura(LPS), TuusulanPalloSeura (TuPS) sekä vanha kunnon lörtö eli HerTo. Tämä onkin kunnon vanha tuttu. Muistan elävästi RiPSin silloisen valmentajan , Munnukan , ilmeen kun kävin moikkaamassa silloista HerTon valmentajaa. ( Nuori mestari Selkäsaunalle terveisiä, mukava että hommat jatkuvat futiksen ympärillä!!)

-Mistä vitusta sä ton tunnet??, kysyi Munnukka minulta pelin jälkeen kun törmättiin. hahah

 

Kakkosesta tippuivat kolmoskoriin(hahah) FC Kontu ja MPS. Puolestaan nelosesta nousivat meidän lohkoon JoKi elikkäs Jokelan Kisa sekä alustavasti rähinäjoukkona minulle mainostettu FC FINNKURD. Noh, minä en tuomitse ketään kuulopuheiden perusteella( vaikkakin aika varmalta taholta tuon kuulin. Selviäisihän tuo jos kävisi väijymässä ottelupöytäkirjoja ko. joukkueelta menneiltä vuosilta..mutta en taida jaksaa. Ties vaikka olisivat siistineet tapansa.)

Täysin uusia , tai en ainakaan muista, ovat minulle TuPS, JoKi ja äsken mainittu FC FINNKURD.

Täytyypi hieman jutella JoKin junnuvalkkujen kanssa millä mielellä kauteen lähtevät, kun näen heitä ensi viikendinä pelien merkeissä. NJS on muutamalla kovalla siirrolla avannut jo pelin.

Omien puolelta on vielä hiljaista, ei edes uudesta valmentajasta ole kuin huhupuheita ja niitä en tähän laita. Bägi siis lähti härmään ja vei (ainakin) ykköstykin eli Palomäen mennessään. Onnea heille uusiin kuvioihin.

 

Alkaisi jo kausi!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Riihimäen Palloseuran miesten edustukselle uusi valmentaja

 

17.11.2016 klo 21:30

Sami Salo RiPSin edustusjoukkueen valmentajaksi

Riihimäen Palloseura RiPS Ry on solminut 1+1 vuotisen miesten edustusjoukkueen päävalmentajasopimuksen Sami Salon kanssa. Sami Salo, 44 on kokenut jalkapallovalmentaja, joka on mm. valmentanut kolmessa vuodessa Mäntsälässä joukkueen 6. divisioonasta 4. divisioonaan. Lisäksi Salo on valmentanut miesten edustusjoukkueessa naapuriseura HyPS:issä. 

"Sami Salon kokemus ja motivaatio vakuuttivat. On hienoa saada Sami RiPS:in edustusjoukkueen päävalmentajaksi", toteaa RiPS:in puheenjohtaja Mikko Uotila.

 

Saatiin uusi valmentaja. jos vaikka tästä se joukkueen rakentaminen alkaisi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja niinhän se alkaa.

RiPSillä avoimet treenit ensi maanantaina 5.12 klo 20 valio areenalla jonne päävalmentaja Salo kaipaa paljon pelaajia. Eli niinsanottu avoin try-out !!!

Näytä taitosi ja vakuuta valmentaja!!! pelipaikka kuninkaallisessa kolmos-divarissa on sinun!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muutamat harkkapelit on ilmestyneet RiPSin sivuille.

 

18.2 HJS-RiPS

3.3 FC Peltirumpu-RiPS

 

Päivämäärät ilmeisesti alustavia, vaikkakin niin HJS kuin FC Peltirummunkin ohjelmistosta noilla päivämäärillä ottelut löytyvät.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Löysin kuin löysinkin itseni pullerin ulkoilmasta nauttimasta mukavasta keväisestä miljööstä. Siihen se nautinto sitten jäikin. HJS näytti kaapin paikan puolivalmiille RiPSille. Olisiko joku 8-0 päättynyt.

Katsojia oli joku 30.

Itselläni eniten hörähti korvaan kun RiPSin kiivasluonteinen tummahipiäinen manasi omaa huonoa suoritustaan äidinkielellään?, niin katsojat kommentoivat etteivät ymmärrä tätä. Kah kun eivät banaaneja heitelleet. Rasismi sucks !

 

Jokatapauksessa, HJS vei ja kun vielä punaistakin näytettiin ( mielestäni pariinkin otteeseen) RiPSille niin eihän tuosta mitään jossiteltavaa saanut.  RiPS oli muutenkin hyvin suppealla porukalla liikkeellä.

 

Onneksi olin pukeutunut hyvin ja oli termospullossa höyryävää kahviakin, joten mikäs siinä oli katsellessa.

 

Tuo peltirumpu on sen verran kaukana että taitaa jäädä väliin.

Kevättä rintoihin, kohta kausi alkaa!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko tullut isoja muutoksia joukkueeseen? Valmennus vaihtui ja se nyt on iso muutos jo, entä pelaajistossa? 

 

Aika helvetin siistiä kun alkaa taas palloilu maassamme toden teolla. On sitä jollain tavalla odottanutkin. On hienoa seurailla menoa monella saralla ja fiilistellä pelejä kentän reunalla. Nyt tulee varmaan kateltua yköstä, toki kakkostakin :P Ehkä tänä kesänä pääsisi sinne maallekin katsomaan menoa, olis ihan siistiä moisen fanin kanssa tulla katsomoon ! Parasta paikan päällä nautittuna ja vielä jos pelimatkasta kyse niin jippii !!

Pitää järjestää fanittomille palloilumatka. Lähteä vaikka Mikkeliin katsomaan yks peli ja huutaa niin helvetisti, ihan vaan lajin fanittamisen nimissä :P Parasta !!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tituleeraan itseni kannattajaksi, en faniksi. heh.

 

Jokatapauksessa, RiPS kävi hakemassa FC Peltirummusta vierasvoiton lauantaina. 2-4 päättyi peli.

Itse olin elenia areenassa hämeenlinnassa "duunissa" , kun Cocks kohtasi portugalilaisen S.L. Benfican. Turpiin tuli heikolla pelillä. mielestäni olisi ollut voitettavissa.

 

Tänään RiPSin harjoitusottelut jatkuvat Someron Voimaa vastaan. SoVo pelaa nelosdivaria. Ottelu pelataan klo 19 Eerikkilässä.

 

Kalenteriin on myös merkattu 25.3 harjoitusmatsi, mutta siitä en tiedä sitten enempää. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juuh, RiPS voitti SoVon 2-1.

 

Viime viikendinä oli PikkuPäällikkö Cup riihimäen valio-areenalla. F8 ja F9 junnuja. Itse olin vapaaehtoistyössä paikanpäällä kirkkaankeltaiseen huomio-olo-asuun sonnustautuneena tittelillä "erikoisosaamispäällikkö". Hahahah.

 Nopeasti meni se kymmenisen tuntia touhutessa. Pelin ohjaajina muuten toimivat 05 syntyneet junnut. Saivat arvokasta tuomari kokemusta. 

 

(Se mikä hieman kummastutti oli, että jotkut joukkueet lähtivät tapahtuman jälkeen suoraan kotiin käymättä kioskin kautta. No eihän palvelua tietenkään pakko ole käyttää, mutta itselleni olen antanut ymmärtää että näiden kioskien tuotto menee suoraan paikalliseen junnufutikseen ja sitä kautta itse käytän aina näitä palveluja kun olen maakunnissa.

Tue paikallista ajatusmaailma on parempi kuin se, että ostetaan ne pillimehut, herkut ja pikkusuolaiset jostain ABC ketjusta.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Harjoitusottelut jatkuvat. Tällä kertaa ihan kotoisella keskuskentällä.

 

Elikkäs huomenna RiPS-TiPS.

Ottelu alkaa klo 20.00

 

Hieman pelottaa, sillä TiPS on hankkinut riveihinsä 3-4 kovanluokan pelimiestä ja jopa nousustakin puhutaan suureen ääneen. Noh, jokatapauksessa saan nähdä RiPSn nykykunnon ja ennenkaikkea sen, kuita siellä edes pelaa. Hieman menee päällekkäisyyksien takia tiukaksi tuo pelin näkeminen, mutta enköhän itseni keskuskentältä löydä. Tule sinäkin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Mainitaan sitten muutamat seuraavatkin matsit.

Sarjahan alkaa kotiottelulla HerToa vastaan torstaina 20.4, mutta sitä ennen pelataan Regions cuppia.

Ensi lauantaina Lohjan rantakentällä (Virkkalan Tarmo) ViTa/2 vastaan. Hieman kyllä kovettais muutamastakin syystä:

vaikkakin peli pelataan syntymäkaupungissani Lohjalla, niin nimenomaan Virkkalassa olen hämärän muistikuvani mukaan nähnyt ensimmäisen kerran livefutista. Jotenkin siihen liittyy kesä, kolmion muotoinen trippimehu ja makkara. Vuosi oli varovaisen arvion mukaan 1974, ehkä? Sarjataso puulaakimatsi, ehkä?

 

Ensi lauantai menee RiPSin superjunnujen turnauksessa, mutta mutta, se vapaaehtoisduuni loppuu jo päivällä ja tuo matsi pelataan klo 18

 

Ai niin, empäs muistanutkaan että Eelis otti syssyllä kahdeksan ottelun pelikiellon ja on kelvollinen edustamaan RiPSiä vasta 25.5 pelatun Reipas matsin jälkeen. Arminen on ilmeisesti saanut intinharmaat suoritettua ja nimi löytyy pelaajalistoilta.

 

Eipä muuta, tänään on pelipäivä!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aye

 

RiPS-TiPS päättyi lukemiin 1-2. Ihan mukava tulos varsinkin TiPSin satsauksiin nähden.Itse myöhästyin hieman koska olin väijymässä poikani käsipallomatsia kun Cocks murskasi HIKin. Hik pelasi kyllä hienosti ja antoi hyvän vastuksen mutta paikallisten taso oli piirua parempi. Yksi-kaksi hieman kovempaa käsisjunnua HIKkiin, niin tulos olisi voinut olla erinlainen.

Katsojia oli noin parisenkymmentä ja olosuhteet aikas karut. Aika moni pelaaja kävi mulkkaamassa itselleen märät jalat kun pallo meni "jäätikölle".

Ottelu ei todellakaan ollut mikään ystävyysottelu vaan totaalista taistoa oleva harjoitusmatsi. Hyvällä sykkeellä kumpikin joukkue taisteli. toki TiPS oli dominoivampi mutta niin vain RiPSn mainiosti rakennetulla hyökkäyksellä olivat puoliaikalukemat 1-0 !

Toisella puoliskolla TiPS nappasi ensin aika halvan maalin ja sitten olikin vuorossa hieman hienompi. Jatkuvasti yritti TiPS murtaa nopeillarakenteluilla RiPSin puolustusta ja pari kertaa siinä onnistuikin. Myös pääpeli onnistui, tai siis melkein onnistui. Yhdestä, oliko nyt vaparista TiPSin ukko kävi puskemassa vain muutaman millin ohi.Olisi kyllä onnistuessaan ollut helvetin hieno maali. Kyllä RiPSilläkin oli paikkoja ja vaikka TiPS hieman doninoikin niin ei todellakaan ollut mikään suvereeni ja RiPS taisteli hyvin, josta olen todella iloinen. Tätä taistelevaa ja loppuun asti rakentavaa ilmettä olin juuri kaivannut. Tunteetkin kuumenivat aina sillointällöin ja muutamat kortitkin jaettiin.

Jäin kaipaamaan kahvia ja makkaraa eli buffettia ei ollut lainkaan. Toisaalta mestoilla oli kavereita ja muita tuttuja joiden kanssa oli mukava katsoa peliä. Eräskin riihimäkeläis urheilu/valtuusto aktiivi kertoi tulleensa paikalle minun facepäivityksen innoittamana.

Jokatapauksessa huippu taistelu ja tästä on hyvä jatkaa!

 

ja sitten pieni poiminta RiPSn sivuilta:

 

Jukka Vanninen jatkaa RiPS:issä osa-aikaisena valmennuspäällikkönä ja lisäksi seura on palkannut osa-aikaiseksi vt. toiminnanjohtajakseen Ari Matinlassin.

 

Työtehtävät jaetaan niin, että Ari vastaa seuran operatiivisesta johtamisesta ja uuden ripsiläisen pelitavan kehittämisestä ja Jukka vastaavasti käytännön tuesta joukkueille ja valmentajille.

 

Ari Matinlassi tuo RiPS:iin kauan kaivattua vuosikymmenten mittaista syvää jalkallo- ja jalkapallojohtamisosaamista. Ari on toiminut Keski-Suomen piirin piirijohtajana vuosina 2006-2013, ja häneltä löytyy myös Jalkapallovalmentajan Ammattitutkinto vuodelta 1992, jonka Ari päivitti UEFA Pro – lisenssiksi vuonna 2012. Jalkapallouransa hän aloitti Rovaniemen Palloseurassa RoPS:issa maalivahtina. Ari kertoo, että: ”Pelaajaurani keskittyi Pohjois-Suomeen ja pelasin RoPS:in riveissä vuosina 1978-1989 yhteensä 150 SM-sarjaottelua ja 7 Eurocup-ottelua sekä lukuisia Ykkösen otteluita, ennen kuin RoPs nousi maamme pääsarjaan. Ari on toiminut lisäksi valmentajana mm. Suomen tyttöjen maajoukkueessa ja HJK:n miesten Veikkausliigajoukkueessa, sekä päävalmentaja PS Kemissä (Ykkönen) ja RoPS:issa (Veikkausliiga).

 

Ai niin, paskat se Arminen vielä mitään paluuta on tehnyt. Ukko käy inttiä oikein tunteella ja palaa vasta kesäkuussa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Niin siinä sitten kävi että futisromantikot virkkalan suunnalta olivat rukoilleen pyöreää jumalaa.

 

 Hieman yllättäen siis ViTA/2( 6.div.)-RiPS ( 3.div) päättyi kotijoukkueen voittoon 3-2.

Lyhyellä hiekalla olivat pelanneet.

 Onnittelut Virkkalan Tarmolle.

Kyseessä siis Region`s Cup.

 

 Itse en paikan päälle lähtenyt, kun tuli seisoskeltua vapaaehtoistyössä kotikaupungin junnujen puolesta se seitsemisen tuntia rapeassa kevät säässä. Himaan ja safkaa ja sohvalle viltin alle ja taju pois. Illalla sitten normaali lauantaisauna ja olut...kaksi olutta tekivät terää.

 

 10 Päivää ja kausi alkaa, jihaa!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä alkoi tiistaina se mahtavin ja kaunein eli Tampereen Kutonen! :D

 

Avauspeliin 3-1 tappio illan kylmässä pakkaskelissä. Itselle n. 80 minaa peliaikaa topparina/keskikentän pohjalla ja tilaatoihin se tärkein ja pakollinen keltainen kortti (tärkeästä paidasta repimisestä).

 

Siitä se lähtee!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sarjakärjessä, kylläpä naurattaa.

 

Tosiaan, RiPS johtaa omaa lohkoaan, johtuen tosin siitä ettei muita pelejä ole vielä pelattu. Hehehe

 

Kylläpä oli mukavaa olla katsomossa. Näin maltillisesti alkoholisoituna paskahousuna lähdin otteluun yhden oluen taktiikalla( että mahtuu enempi makkaraa) ja se kannatti. Tasaista vääntö, niin kuin pitääkin. 80 minuutin kohdalla Jude pääsi ampumaan vaparin ja kyllähän sen tietää kun tuon tason divarijyrä ampuu, niin aina jotain tapahtuu. Tällä kertaa se meni maaliin, joku kommentoi että otti osumaa herton pelaajasta mutta äsken kävin katsomassa pöytäkirjaa niin judelle se maali merkattiin. Jesh.

Peli oli ajoittain aika fyysistä ja korttejakin nähtiin. nähtiin myös punainen, kun joona hölmöili itsensä pois kentältä. Ensiksi kiukkuspäissään potkaisi pallon vihellyksen jälkeen ulos kentälä ja tästä noin viisi minuuttia niin napit edellä "vihulaiseen"!

 

Herton paras tilanne oli kun ripsin maalivahti lähti hieman seikkailemaan ja pallo kimmahti herton pelaajalle joka näki boxin sisällä tyhjn maalin ja veto. Minulta kerkesi jo kumpikin suoli tyhjentyä, mutta joku sinivalkopaitainen sinne kerkesi puolustamaan isolla sydämmellä ja pukkasin maaliviivalta pallon takaisin peliin. huh.

 

Tuomarilla ei mielestäni oikein ollut homma hanskassa ja samaa mieltä oli kyllä herton vaihtopenkkikin. Koko ajan kommentointia isoon ääneen tuomarityöskentelystä, voimasanoja säästelemättä. Hieman raadin kanssa mietittiin, että eikö näitä pahinpia pään aukomisia voisi jo palkita lapulla.

 

Ilma oli kuin morsian 20. häävuosipäivänä. Kylmän  kostean vittumainen. Onneksi olin varustautunut talvitakilla, pipolla , pitkillä kalsareilla ja lasketteluhaalareilla. Ei meinaan paljon paleltanut. Olut maistui kuningaslajin äärellä oikein mainiolta ja makkarakin oli kuumaa.

 

Ottelu siis päättyi RiPSin hyväksi 1-0 ja Jussi Aalto oli maalin tekijä.

 

Kausi avattu, loisto fiilis ja peli oli hyvää ja ravitsevaa taistelupalloa. Vastustaja oli mainio ja piti kyllä olla hereillä koko ajan. Kummallakin oli paikkoja ratkaista peli eli sikälikin oli mielestäni tasainen vääntö.

Ai niin, katsojia oli abouts 70+allekirjoittanut.

 

JESH!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ylihuomenna olisi taas peli.

RiPS kohtaa vieraissa 27.4 MPSn tapulin tekonurmella klo 18.30

 

MPS hävisi avauskierroksella TuPSille peräti 9-1, kun RiPS puolestaan voitti kotonaan HerTon.

 

Ja niinikään RiPS kohtaa vieraissa myöskin vapun jälkeen PE 5.5 TuPSn tuusulan urheilukentän tekonurmella klo 18.00

 

Seuraava RiPSn kotipeli on vasta torstaina 11.5 FC Finnkurdeja vastaan.

 

Tokihan nuo vieraspelitkin kiinnostaisi, mutta mutta..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei pääse.

Aika harvoin käyn vieraspelejä katsomassa, poislukien radanvarsiderpy hyvänkää-Riihimäki.

 

Pisteles rapoa tänne miltä hyvä ja ravitseva uudenmaan kolmosdivarin kolmoslohko maistui.

 

MPS ison häviön myötä voisi ajatella että RiPS pystyisi hoitamaan, mutta pelaajat ovat normaaleja työssäkäyviä/Opiskelijoita, joten ikinä ei tiedä millaisella nipulla vieraspeleihin lähdetään. Jos esim viisi kuusi avauksen pelaajaa työvuorojen, sairastumisien jne jne takia on poissa Voi aiheuttaa hieman hämmennystä peliin. heh.

Tämän takia ennakot on aina hieman vaikeita , tosin kotijoukkueet näistä yleensä hyötyvät.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, melkosta hämmennystä toi voi olla, kun kyse kolmosesta. MPS:n pelejä kävin viime kaudella katsomassa, pariakin ja selvä alamäki oli menossa. Ikä painaa ja moti puuttui. Pitäis olla helppo nakki, jos vähänkin vetreempiä pelaajia rosterissa ja moti kohillaan. Katotaan kuin uskaltaa sateeseen katselemaan.. Kai se on perusmeno eli untsikka niskaan ja sadeviittaa estämään kastuminen ja viiman pureva vaikutus. Lämpöalusta mukaan katsomoon, ettei syväjäädy jo ekalla puolikkaalla. On täää vaan niin saatanan hienoa Suomessa fanittaa kotimaista jalkapalloa  :mrgreen:

 

No, hulluudesta lajiin, ei kun rakkaudesta lajiin !! :heart:  :heart:

 

Jos meen katsomoon ni voin jotain raapia tänne repoksi. En tunne pelaajia ja seurailen molempia tasapuolisen sekavasti eli hyvä rapo luvassa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×