Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

30.11.2016 EFL Cup Quarter-final: Manchester United - West Ham United

Recommended Posts

Ke 30/11/2016 klo 22:00
Manchester United - West Ham United
@ Old Trafford

 34_FC4_D925_BD545609_D91384_B9_AAC1_BC3.
11.png vs manuwest13.png

 

Vastus pysyy samana, mutta kilpailu muuttuu. Mihinkä sitä joukkuetta vaihtamaan, kun Hammersia vastaan on niin mukava pelata. Tämän pelin voisi tosin jo vähitellen voittaa. Isketään seuraavanlainen avaustoive pöytään: 

 

Manchester United (4-2-3-1)

Rashford

Rooney© - Mata - Mkhitaryan---

Herrera - Carrick

Shaw - Blind - Jones - Valencia

Romero

 

Romero ja DDG voivat vaihtaa paikkoja, ja Lingardin tai Martialin voi sijoittaa jollekin kahden ylemmän oksan paikoista, mutta pääpirteissään avaukseni olisi tuossa. Latautuminen tulee olemaan haastavaa ja aiempi pettymys on nollattava nopeasti. Toivotaan nyt kuitenkin vähintään viimeisimmän City-pelin toisintoa samaisessa cupissa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Illalla olisi tosiaan peli. Vähän sekavat tunnelmat nyt viime aikojen formin takia, ja oikeastaan mikä vain jatkopaikkaan oikeuttava tulos kelpaisi itselle tästä kamppailusta. 

 

West Ham peluutti liigacupin aiemmissa otteluissa Accrington Stanleytä ja Chelseaa vastaan parhaimpia pelaajiaan, joten tässäkään pelissä tuskin nähdään poikkeusta. Sen sijaan siitä toisesta Unitedista on vaikea ihan samaa, sillä ensi sunnuntaina José Mourinhon suojateilla on edessä vaikea vieraspeli Goodison Parkilla. Joskin on muistettava, että Paul Pogba ja Marouane Fellaini huilaavat tänään automaattisesti pelikieltojensa takia. Tänään Mourinho muuten nähdään vielä dugoutissa, koska toimitsijakielto alkaa aikaisintaan vasta ensi viikonloppuna.

 

Sky Sports veikkailee Bastian Schweinsteigerin pelaavan tässä ottelussa joko suoraan avauksesta tai vaihtopelaajan roolissa. Lisäksi Ashley Youngin tai Memphis Depayn avauspaikat eivät allekirjoittanutta varsinaisesti yllättäisi. Reservijoukkueesta tuskin ketään kokoonpanossa nähdään maanantain pelin takia, joten avauksen ulkopuolisista junnuista lähinnä Timothy Fosu-Mensah voisi tulla kyseeseen. 

 

West Hamilta puuttuu kärjestä viime viikonloppuna maalinteossa onnistunut Diafra Sakho loukkaantumisen vuoksi, mutta Andy Carrollin ennustetaan olevan penkillä. Winston Reid palailee pelikiellostaan puolustuksen ytimeen ja sveitsiläinen Edimilson Fernandes varmaankin nähdään kentällä myös. Darren Randolph jatkaa suurella varmuudella maalissa vahvan esityksen jälkeen. Kärkeen viime viikonloppuna pirteästi esiintynyt United-kasvatti Ashley Fletcher. Ehkä tällainen avaus voisi siten olla illalla kotijoukkuetta vastassa: 

 

West Ham United (3-4-3)

Payet - Fletcher - Lanzini

Fernandes - Obiang - Noble© - Antonio

Ogbonna - Reid - Kouyaté

Randolph

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suora punanen swedulle. Tahallinen polvella reiteen hidastuksesta. Ei uskois noin raukkamaiseks totakaa....

Ootko tosissas? :D Mites se Adrianin jalkapohja polveen Zlatanin maalitilanteessa, sitä et jaksanut mainita?

Share this post


Link to post
Share on other sites

DDG tunsi yhden lento-onnettomuudessa kuolleista pelaajista, joten keskittyminen peliin tuskin on paras mahdollinen. Jälkiviisaana voi sanoa, että olisi kannattanut valita Romero tänään maalille.

 

Noin muuten hyvännäköistä peliä Unitedilta, mitä nyt maalin jälkeen oli taas hyökkäysten rakentelu tahmeampaa. Tosi on, että näitä paikkoja pitäisi vaan alkaa käyttämään hyödyksi, sillä tällä hetkellä nollan pitäminen omassa päässä vaikuttaa olevan mahdoton tehtävä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rooney ollut kyllä viimeaikoina hyvässä vireessä, alkaa dieselmoottori käynnistymään.

 

Ei mun mielestä peli oo Valioliigan puolellakaan viimeaikoina mitään huonoa ollut, montaa peliä on ManUnited hallinnut, mutta tulos ei oo ollut hyvä, esim. Arsu ja pari päivää sitten WH ottelut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zlatan ulos, mutta Adrianin ja Reidin(?) tilanteet ihan ok...

Eihän ketään lähetetty ulos! Mutta Adrian.........! Olipa jälleen dunari suoritus Mike Jonesilta. Rooney tavoittelee palloa päällään rp alueella , potku päähän ei seuraamuksia, Rooneylle verta vuorava haava poskeen.

Englannin lehdistössä on suuresti ihmetelty tuomarin/tuomarien sokeutta tapaus Adrianin kohdalla. Mm. metro.co.uk sivuilla on hyvä kuvasarja tapahtumasta jossa Adrianin jalkapohja osuu suoraan Zlatania polven paikkeille. Jos joku väittää ettei tästä kuulu suora punainen niin minkä väriset lasit onkaan päässä?! Livenä tilannehan oli sellainen että pallo oli jo ohittanut Adrianin kun ko.taphtuma sattui. Zlatan oli onnekas ettei sattunut mitään pahempaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipas todella vahva toinen jakso Unitedilta. Kentälle oli tultu selvästi sillä asenteella, "että nyt pojat tapetaan tää peli". No, oikeastaan ManU oli koko pelin ajan oli niskan päällä, lukuun ottamatta ensimmäisen jakson loppua. Näinhän sen pitäisi toki ollakin West Hamia vastaan, joka nyt ei joukkueena suuremmin vakuuta Payet ja Lanzini poislukien.  

 

Ottelun paras hetki itselle oli se, kun 4-1-maalin jälkeen Ibra meni onnittelemaan tilanteen alustanutta Herreraa, ja kentälle vaihdettu Bastian liittyi myös mukaan. Oli ihan kohtalainen määrä kokemusta Rooneyn, Carrickin, Bastin ja Zlatanin ollessa samaan aikaan kentällä.

 

De Gea 5 - Melkoinen rähmäisy maalissa. Ajatukset taisi tosiaan olla jossain muualla suuren osan pelistä, kun ei montaa kertaa palloon päässyt käsiksi.

Valencia 8 - Todella vahva esitys oikealla laidalla. Täynnä itseluottamusta, mistä kertoo mm. kantapääsyöttö toiseen maaliin. Toisella jaksolla oli hauska tilanne, kun kaiuttimista kuului selvästi Valencian "Micki, Micki!!"-huudot. 

Jones 6 - Muutama heikko syöttö, jotka johtivat tilanteisiin vastustajalle. Aiemmissa peleissä Jonesilta on nähty parempaa. 

Rojo 7 - Parantaa ottelu ottelulta topparin tontilta. Ei höntyile, ja syötötkin napsuvat mukavasti omille. 

Shaw 6 - Näytti pelaavan ihan kelvollisesti vasemmalla, mutta joutui vaihtoon arvatenkin pienen loukkaantumisen takia. 

Carrick 7 - Hyvää tekemistä keskikentän varmistavana pelaajana. 

Herrera 7 - Osoitti, ettei Pogbaa välttämättä tarvita. Pelaa suurella intohimolla ja omaa todella paljon energiaa. Tekniikkakin on kunnossa, kuten viimeisen maalin driblailuista nähtiin. 

Mkhitaryan 8 - Mkhitaryan kyllä huokuu laatua, ja viime pelien perusteella on entistä vaikeampaa ymmärtää pitkää koirankopissa oloa. Maalisyöttöjä alkaa napsumaan tilille kovaa tahtia, jos vain saa riittävästi luottoa. Eilen Mkhy antoi kahteen maaliin syötöt. Huomattavaa Mkhitaryanin pelissä on se, miten hän näkee edessään olevan tilan ja joukkuetoverien liikkeet. Tekee myös kovin töitä. 

Rooney 7 - Suunta on selvästi parempaan päin. Kotiyleisö alkoi vähitellen innostua ja Rooney-huutoja kuultiin useampaan otteeseen. Parta muuten sopii Rooneylle! 

Martial 8 - Tätä viime kauden Martialia on kaivattu. West Hamin oikea laita oli eilen suurissa vaikeuksissa ranskalaisen kanssa. Kahdesta maalista saa tärkeää itseluottamusta jatkoa ajatellen. 

Ibrahimovic 7 - Antoi jälleen muutamia todella maukkaita syöttöjä, kuten 3-1-maalin läpisyöttö. Taitaa pelin eri vaiheet hienosti ja viimeistely näyttäisi vähitellen paranevan.

 

Blind 7 - Daley pelasi hyvin ja on tällä hetkellä Shaw'sta pykälää parempi vaihtoehto vasemmaksi puolustajaksi. 

Schweinsteiger 7 - It's Bastian F*cking Schweinsteiger! Hyvä cameo siihen nähden, että on pukenut punaisen paidan päälleen joskus viime keväänä. Sai aikaan kohtalaisen laukauksen 16 viivalta ja oli mukana rakentamassa 4-1-maalia.

Rashford - Lyhyt cameo loppuun. Mieluiten näkisin Rashfordin tämänkaltaisessa roolissa loppuhetkillä kentälle vaihdettavana supersubina. 

 

Rui Faria saisi mun puolesta hoitaa koutsin hommia pidempäänkin, jos homma toimii jatkossa eilisen kaltaisella tavalla. ;) Tosin Josén banaani oli vain tämän ottelun mittainen, joten jatkossa mennään tutulla miehityksellä. Liigacupissa seuraavaksi vastaan asettuu Hull City. Tuossa kun katselee muutenkin jäljelläolevia joukkueita, niin Unitedilla on aika helppo väylä hankkia silverwarea palkintokaappiin. Ensi sunnuntaina kuitenkin haaste hieman vaikeutuu ja Everton pitäisi ehdottomasti vieraissa voittaa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eihän ketään lähetetty ulos! Mutta Adrian.........! Olipa jälleen dunari suoritus Mike Jonesilta.

Joo ei tietty ajettu ulos, mutta joku tuossa huuteli että Zlatan olisi ansainnut punaisen

Mutta onhan toi nyt kumma että Feghoulin virheestä ei pilkkua vihelletty. Päivän selvä tapaus. Ei oo paljon pilkkuja tullut tällä kaudella, vrt esim Liverfool....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei oo paljon pilkkuja tullut tällä kaudella, vrt esim Liverfool....

 

Noh, Manchester Utd on saanut tällä kaudella kaikissa kilpailuissa 3 rangaistuspotkua, kun taas Liverpool on saanut 5.

 

Muista seuroista Arsenalilla 6, Chelsealla 1, Manchester Citylla 8 ja Spursilla 7.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×