Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

2.1.2017 West Ham United - Manchester United @ Olympic Stadium

Recommended Posts

manuwest13.png VS 1410464738_fc-manchester-united.png 


Ma 2/1/2017 klo 19:15
West Ham United - Manchester United
@ Olympic Stadium, London


olympic-stadium-general-view-rugby-world

Tänään pelaillaan Londoniumissa. Unitedin edellisestä liigavoitosta West Hamista on kulunut jo useampi vuosi, joten nyt olisi jo korkea aika saada täydet kolme pistettä. Lyhyt valmistautumisaika hankaloittaa asioita kuitenkin huomattavasti. Pelin alkamisaika on tosiaan klo 19:15, näin muistutuksena. Suomen Viaplay ja Viasat näyttävät ottelun.

 

Liigasijoitukset ja -formi

6. Manchester UnitedWWWWW

13. West HamDWWWL


Edelliset kohtaamiset

Manchester United 1:1 West Ham

West Ham 3:2 Manchester United

Manchester United 0:0 West Ham

West Ham 1:1 Manchester United

Manchester United 2:1 West Ham


All-Time Record

Manchester United wins - 56
West Ham wins - 38
Draws - 27


Team News

Manchester United

Eric Bailly on AFCON:n takia sivussa. Wayne Rooney and Michael Carrick kysymysmerkkeinä.


West Ham

Gökhan Töre, Arthur Masuaku, Álvaro Arbeloa, Diafra Sakho, Simone Zaza, Reece Oxford, Mark Noble and Jamie Collins ovat sivussa. Sam Byram mahdollisesti sivussa.

 

 

Kokoonpanoveikkailut

 

DDG

Valencia Jones Smalling Rojo
Carrick
Herrera Pogba
Mkhitaryan Zlatan Martial​

 

Jones ja Rojo takaisin puolustukseen. Jättäisin Blindin kuitenkin penkille ja siirtäisin Rojon vasempaan laitaan Antoniota vastaan. Carrick ankkuriksi, Herrera sekä Pogba ylemmille paikoille. Kärkeen sama kolmikko kuin Middlesbroughia vastaan. Martialin tilastot West Hamin kohdalla ovat hienoa luettavaa, joten toivotaan, että tänään tulee onnistumisille jatkoa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ohhoh, Mike Dean lähettää Feghoulin suoralla punaisella ulos, vaikkei aihetta siihen edes välttämättä ollut. Kerrankin näin päin. Ulosajoa ihmeellisempi asia kuitenkin on, että Jones pystyi jatkamaan peliä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

United on aina ollut ihmeen heikko avaamaan näitä sumppuja, kun vastustaja joutuu miehen vajaalle. Nytkään ei yhtään mitään ole saatu aikaan ulosajon jälkeen. Kannattaisi ehkä levittää enemmän laidoille keskustan ollessa kokonaan tukossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ohhoh, Mike Dean lähettää Feghoulin suoralla punaisella ulos, vaikkei aihetta siihen edes välttämättä ollut. Kerrankin näin päin. Ulosajoa ihmeellisempi asia kuitenkin on, että Jones pystyi jatkamaan peliä.

"Välttämättä"...

 

Olipahan kyllä taas tuomio Mike Deanilta. Ei herranjumala!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakko saada toisella jaksolla haastettua WHamin laitapuolustajia, sekä lisättyä tempoa. Martial ja Mata kentälle. Darmian, Valencia, Lingard ja Herrera olivat kaikki huonoja, monella pelaajalla selkeää väsymystä havaittavissa. Edelleen peli on ihan voitettavissa, vaikka sitten Ibran tai Pogban yksilösuorituksella jollei muuten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Välttämättä"...

 

Olipahan kyllä taas tuomio Mike Deanilta. Ei herranjumala!

 

 

Tämä tuomio oli lähinnä sarjassa "helppo huudella kotoa". Tuomari näkee tuossa että Jones ehtii ensin palloon jonka jälkeen Feghouli tulee rajusti päälle. Toki maksimissaan keltaisen arvoinen taklaus, mutta vähän väsyneitä nämä "MANU OSTAA AINA KAIKKI TUOMARIT" :).

 

Enemmän ihmettelisin tuota jälkimmäistä maalia. Zlatanin reaktiokin livetilanteessa oli mielestäni "No paitsiohan tämä, mutta potkaistaan kuleksimasta" ja näytti hiukan yllättyneeltä kun lippu pysyi alhaalla. Linjuri katsoi että kimmoke/syöttö tuli muulta kuin Herreralta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No ei se Manuren kovin vaikea ole voittaa, jos dumariavut on eilisen kaltaisia. Hidastuksesta muuten näkee että Feghouli ei millään lailla kolhinut Jonesia, vaan polvikontakti sääreen/pohkeeseen oli puolustajan ihan omaa ansiota. Täysin tarpeeton hyppyliukurappaus tilanteeseen kun pallo oli jo karannut. Meinasi sitten vielä kuolla kentälle, ja joulukortin jälkeen perinteinen ihmeparantuminen.

SkySportilla kommentaattorit luulivat ensin että lappu tuli Jonesille.

https://www.facebook.com/HammersDz/videos/1317208295008026/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täytyy tuosta avausjaksosta todeta, että oli ehdottomasti yksi huonoimmista puoliajoista Unitedilta koko kaudella. Kaikesta paistoi väsymys ja väkinäisyys. Punaisesta ei alkuun ollut yhtään apua Unitedille, melkeinpä päinvastoin. West Ham puolusti yhtenäisesti Unitedin hakiessa tilanteita lähinnä keskustan kautta. Toisen jakson alkuun Mourinhon pukukoppipuheet eivät näköjään vielä auttaneet, mutta muutaman alisuorittajan vaihtaminen kentältä, ja toisaalta Rashfordin sekä Matan mukaantulo toivat ihan uutta vauhtia peliin. Samalla miesylivoima alkoi näkyä. Johtomaalissa hieno nousu Rashfordilta vasemmalta, ja harkittu siirto keskelle Matalle, joka viimeisteli varmasti. Toinen maali olikin vähän halpa, mutta nuokin otetaan täällä ilolla vastaan. Avustavan olisi pitänyt tuo melkeinpä nähdä, mutta vaikeita tuollaiset kimmokkeet toisaalta ovat tuomareille. Zlatan laittoikin sitten pallon sisään vähän kuin harjoituspelissä. Peli oli tuon jälkeen käytännössä selvä, ja loppu melkein silkkaa pelailua. 

 

Kuten sanoin aiemmin, eilinen ulosajo oli tuomarilta virhe. Kun taas mietitään koko kautta, United on ihan ilman mitään lasejakin kärsinyt enemmän tuomarivirheistä, kuin hyötynyt niistä. Jos joku nyt tekee tuosta yhdestä tilanteesta johtopäätelmän, että United jotenkin selvästi saisi apuja tuomareilta, suosittelen katsomaan kiistanalaisia tilanteita ManUn aiemmista otteluista. Tällä kaudella kun on ajoittain enemmän tuntunut, että tuomarit ennemminkin alitajuisesti varovat tekemästä liikaa myönnytyksiä Mourinhon joukkueelle. 

 

DDG 8 - Virheetön ottelu DDG:ltä. Upea torjunta Lanzinin laukaukseen. Nollapeli on aina plussaa. 

Valencia 6 - Ensimmäinen jakso yllättävän heikko. Paransi kuitenkin pelin edetessä.

Jones 7 - Muutama vähän hölmö rike, mutta muuten hyvää tekemistä. 

Rojo 7 - Yllättävän kypsää peliä myös vasempana puolustajana. Ainoa miinus siitä, että ei pystynyt lainkaan haastamaan Antoniota toisen jakson keskitystilanteessa.

Darmian 5 - Ei hyvä kumpaankaan suuntaan ja joutui ansaitusti vaihtoon. Toisaalta ei ole luontainen vasen puolustaja, joten säästetään nyt suuremmalta kritiikiltä. 

Carrick 6 - Ei parhaimmillaan. En nähnyt Carrickin roolia kovinkaan tärkeänä West Hamin pelatessa miehen vajaalla. Täytti kuitenkin tonttinsa. Pelin loppupuolella siirtyi keskuspuolustajan paikalle. 

Ander Herrera 6 - Kova pelitahti vaati veronsa, eikä eilen nähty sitä tuttua aggressiivista sähköjänistä keskikentällä. Ensimmäisellä jaksolla pallo poltteli pahasti jaloissa. Teki silti useamman katkon, ja tarjoamaan jotain myös ylöspäin. 

Pogba 7 - Jatkoi vähintään tasaisen laadukkaalla tasolla. Hiukan huvittavaa, kun Pogba piti fyysisyydellään myös yhtä liigan fyysisintä nippua välillä pilkkanaan. Pitkät syötöt napsuvat juuri sinne minne pitääkin. Alati vaarallinen rangaistusalueen tuntumassa.

Lingard 5 - Jessen hyvät suoritukset olivat eilen vähissä. Hieman neuvoton, kun pitää hyökätä tiivistä nippua vastaan. 

Zlatan 6 - Nyt kasassa enemmän maaleja kuin Martialilla viime kaudella. Silloinkin, kun pelaa omilla standardeillaan heikommin, pystyy tavalla tai toisella osoittamaan, kuinka hyvä pelaaja on kyseessä. Seinäsyöttö kantapäällä mainittakoon esimerkkinä siitä. Tarvitsee silti lepoa, jota varmaankin on cupin peleissä luvassa. 

Mkhitaryan 6 - Hiljaisempi päivä tällä kertaa. 

 

Smalling 6 - Maalin jälkeen Mkhitaryanin tilalle vahvistamaan puolustusta. Voitti muutaman pääpallon ja teki pari purkua, siinä ne tärkeimmät.

Mata 7 - Lisäsi nopeutta Unitedin syöttötyöskentelyyn. Pallollisena vakuuttava. 

Rashford 8 - Erinomainen supersubin roolissaan. Tärkeä avausmaali oli lähes kokonaan Rashfordin käsialaa. Haastoi, ja malttoi myös loppuun saakka odottaa, kenelle syöttää.

 

Yhteenveto

 

++++ 50 tuntia, 2 ottelua, 6 pistettä. Erinomainen suoritus Unitedilta ja ei tuohon voi kuin olla tyytyväinen. 

+++ Rashford

++ De Gea

+ Mata 

+ Ei loukkaantumisia

 

Rashfordin ja Matan vaihtoihin eilinen peli pitkälti ratkesi. De Gea piti huolen, ettei omissa soinut. 

 

Seuraavaksi tosiaan jatketaan FA-cupin merkeissä, kun lauantai-iltapäivänä vastaan asettuu Reading Old Traffordilla. Muutamalle avainpelaajalle voi jo antaa vähän lepoakin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos joku nyt tekee tuosta yhdestä tilanteesta johtopäätelmän, että United jotenkin selvästi saisi apuja tuomareilta, suosittelen katsomaan kiistanalaisia tilanteita ManUn aiemmista otteluista.

Kyse ei ole yhdestä tilanteesta. Mites nämä paitsiomaalit ja vaikkapa Rojon pulkkataklit, mistä ei punalappua heilunut?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyse ei ole yhdestä tilanteesta. Mites nämä paitsiomaalit ja vaikkapa Rojon pulkkataklit, mistä ei punalappua heilunut?

 

No melkein ollaan tasoissa, kuten alla olevasta artikkelista voi todeta. Ei sillä, että olisi oikein korjata virhettä virheellä, mutta onhan tuo tuomarointi ollut läpi kauden aivan luokatonta useissa Valioliigan peleissä enkä tarkoita ainoastaan Unitedin pelejä.

 

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/man-utd-news-fixtures-ibrahimovic-12391431

 

Vihaajat vihaa, karavaani kulkee voitosta voittoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En nyt tiedä onko joku Manchester Evening Newsin artikkeli aiheesta kaikista puolueettomin. Ja tossakin listauksessa oli otteluita jotka ManU voitti joten en nyt sanoisi, että ManU kovin paljon lopulta kärsi. Plus tietenkin joku EL-ottelu joka on vissiin mukana vain kasvattamassa numeroita. Zlatanin maalin hylkäämistäkään en nyt minään selvänä tuomarivirheenä näkisi ja Pogban filmistä nyt ei myöskään pahemmin voi kiistellä?

 

Totta kai ManU on joutunut tuomarivirheiden väärälle puolelle, mutta niin on monet muutkin jengit enkä mä nyt näe millään, että ManU noista olisi sen enempää kärsinyt. Toki hieman huvittavaa seurata tätä keskustelua ManU:n kokemista tuomarirheistä, kun viime kaudella vielä naureskeltiin Mourinhon väitteille samasta asiasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×