Jump to content
tractor girl

9.4.2017 Sunderland vs Manchester United@Stadium of Light

Recommended Posts

sunderland_logo_3979.pngVS1410464738_fc-manchester-united.png

                                       Sunnuntai, Huhtikuu 9 2017
                                                      Klo: 15.30
                                                Stadium of Light


 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Unitedilla poissa Smalling, Jones, Mata, Rooney ja Young ainakin. Häviötön putki päällä edelleen, kuudentena valjussa. Sunderland hännän huippu, kymmenen pistettä pudotusviivan päälle joten peli on aika lailla pelattu. Tästä ei nyt millään voi tasuria hieroa, mielellään iloista, vauhdikasta peliä ja useampi kuin yksi maali Manulle.Sunderlandilla joukko ex-manu pelaajia, mutta pelaako heistä kukaan. O`Shea, Januzaj, McNair, liekö muita vielä. Arvaus joukkueesta:

 

De Gea

Valencia-Bailly-Rojo-Shaw

Herrera-Pogba

Lingard-Mkhitaryan-Rashford

Zlatan

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Josè kaipaa lisää viimeistelijöitä joukkueeseen:

 

https://www.youtube.com/watch?v=lFMZXgvGcx0

 

Unitedin saldo kotona (6-9-1) on kyllä jotain eriskummallista. United ei häviä otteluita kotikentällään, mutta eipä se niitä myöskään voita. Mainittakoon lisäksi, että Burnleyllä, Watfordilla ja Swansealla on enemmän tehtyjä maaleja kotikentällään kuin Unitedilla. Jossittelu on turhaa, mutta mikäli ManU olisi täysin voitettavissa olleet kotipelinsä hoitanut, joukkue olisi hyvinkin vielä mestaruusjahdissa mukana. 

 

Mitä tämänpäiväiseen otteluun tulee niin paperilla pitäisi olla aika selvää pässinlihaa. Kahta pelaajaa lukuun ottamatta liigan heikoin joukkue vastassa. Sunderlandin fanit näyttäisivät myös jo olevan kyllästyneitä Moyesiin, joka on ehtinyt viemään tämän(kin) seuran pohjalle. Tuskinpa seura enää loppukauden otteluihin paljoa syttyy putoamisen ollessa käytännössä varmaa (kop, kop). Marttia, Pogbaa, Valenciaa ja Mikkiä näkisi mielellään avauksessa tänään. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuo punainen kortti aika raju veto. Palloa kai se yritti.

 

 

Olihan se vaarallista pelaamista, mutta kuten selostaja Tuomas Virkkunekin nosti esille niin muun muassa Rojo on selvinnyt tällä kaudella vastaavista tilanteista ilman ulosajoa. Tietysti nämä riippuvat paljon viheltävästä tuomarista ja on se vähän eri antaa punainen kortti jollekin Sunderlandille kuin Manchester Unitedille. 

 

Sunderland on muutenkin tämän kauden Valioliigan surkein esitys. Hyvä jos saavat 25 pinnaa kasaan kauden loputtua. Siitä vaan hakemaan vauhtia Newcastlen tapaan divisioonaa alempaa. Moyes on näyttänyt päivästä yksi lähtien siltä, että ei ole ollut oikein edes yritystä pelastaa tuota uppoavaa laivaa. Paperillahan mies on ihan hyvä manageri kun on kokemusta Evertonista ja Manchester Unitedista, mutta ei hän enää tätä nykyä ole riittävän tasokas valmentaja Valioliigaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Myöhempien hidastusten jälkeen voi sanoa, että aivan oikea tuomio. Larsson tuli liian kovaa tilanteeseen toinen jalka ilmassa, nappulat edellä, ja huonommalla tuurilla Herreran kausi olisi ollut siinä. Hyvää tuomarointia tällä kertaa. 

 

Muuten peli oli Unitedin hallinassa Anicheben yhtä tilannetta lukuun ottamatta. Täydellä kaasulla ei varmaan loppuakaan tarvitse mennä vaan sellainen rutiinisuoritus riittänee tänään. Shaw on pelannut kohtuullisen hyvin ja tuo yhden hyökkäysvaihtoehdon lisää vasemmalle. Kertaalleen pääsi syöttämään palloa maalin eteen hienon hyökkäyksen jälkeen, harmi vain että Fellaini oli tilannetta päättämässä. 

 

Mkhitaryan sitten ratkaiseekin pelin heti toisen jakson alkuun. Onhan tämä Sunderlandin puolustaminen kieltämättä enemmän sitä huumoriosastoa. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olihan tuo Sebin taklaus nyt ainakin varoituksen arvoinen. Punainenkaan ei mikään vääryys ollut.

 

Ehkä suurimman kritiikin tällaisissa tilanteissa herättää se, että tuomaritoiminta vastaavissa ratkaisuissa on niin vaihtelevaa eikä mitään säännöllistä linjaa tunnu olevan. Tässä tilanne viikolla pelatusta ottelusta, mutta seurauksena ei ollut edes varoitusta – ei edes rikettä, vaan ottelun annettiin jatkua.

 

Sitten esimerkkinä tämä paljon puhuttanut Jesús Navasinkin taklaus oli vain keltaisen kortin arvoinen, vaikka olisi ollut aivan yhtä perustellusti suoraan ulosajo ellei selvemminkin kuin tämä Larssonin tilanne.

 

Na_ytto_kuva_2017-04-10_kello_0.19.59.pn

Na_ytto_kuva_2017-04-10_kello_0.20.23.pn

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Fellaini yllättäen kapteenina. 

 

Ei nyt sinänsä yllättäen, kun katsoo tuota nimettyä miehistöä.

 

Jätin itseasiassa vähän tarkoituksellakin Fellainin pois toisen ketjun kapteeninnauhaspekulaatioista, koska ajattelin, että tuo herättäisi täällä jonkinlaista ärsytystä ja kysymyksiä, että kuka vatiaivo spekuloi Fellainille kapteeninnauhaa edes vitsillä. Melko selväksi on tavallaan tullut tuo, että miten belgialaiseen omatkin kannattajat suhtautuu, vaikka löytyyhän sitten niitäkin, jotka voivat antaa niitä kehujakin, kun siihen on syytä. Nyt voi ehkä uskaltautuakin vähän piilosta, kun José itsekin on tämän nyt niin sanotusti huomannut.

 

Tietysti olihan eilen kokoonpanossa myös Ibrahimovic, mutta Zlatan ei koskaan ole juuri kapteeninnauhasta välittänyt, kun haluaa johtaa enemmän esimerkillään. Ruotsin maajoukkueessa tuota kantoi lähinnä, koska ei ollut varteenotettavampaa ehdokasta. Ibrahimovicin jälkeen eniten otteluita ammattilaisena pääsarjatasolla löytyy Fellainilta, jolla lähemmäksi 300 ottelua jo takana. Seuraavana sitten Rojo ja Herrera, jotka siellä 160–230 ottelun välissä, eli eiköhän tässä kokemus puhunut Fellainin puolesta hyvinkin paljon. On myös edustanut seuraa pidemmän aikaa, ja vaikka kannattajilta ei tukea aina tule, niin Mourinholta sitä on tuntunut löytyvän aina sitäkin enemmän. Viimeisessä avauskokoonpanossahan ei ollut yhtään pelaajaa, jolla olisi ollut enemmän otteluita United-paidassa kuin Marouanella. En sano, että Fellainikaan mikään tällainen luonnollinen johtajahahmo olisi, mutta eiköhän kokemus ja luotto puhunut tuon valinnan puolesta, koska ei juuri parempaakaan vaihtoehtoa ollut ja ymmärrän itse ainakin, että minkä takia Fellaini olisi tuossa kapteenihierarkiassa näinkin korkealla.

 

Ja nimenomaan kuten täällä muutkin totesivat, niin Fellainilta eilen oikein hyvä ottelu. Ilman tuota varoitusta olisi ehkä ollut lähempänäkin Zlatanin antamaa Man of the Match-esitystä, mutta vähän pudotti tuota loistoa. Darmianilta myös todella hyvä ottelu. Ei tuolla kentällä oikein epäonnistujia edes ollut. Lingard nyt jäi aika mauttomaksi ja Herreran ottelun pelasti lähinnä tuo maalisyöttö ensimmäiseen maaliin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Fellaini saa kyllä liikaa kuraa. Eihän Felli ole mikään tekniikkataituri, mutta antaa kentällä aina kaikkensa. Saman kun antaisi moni muu miljoonamies, niin korkeammalla oltaisiin.

 

Hyvä valinta kapteeniksi ja nyt voikin sitten siitä jäädä eläkkeelle. Harvalla United pelurilla on 100 % voittorekordi kapteenina ollessaan  :mrgreen: United ura sen sijaan saisi kyllä jatkua vielä. Hyvä rotaatiopelaaja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Felliani on kyllä mielenkiintoinen pelaaja, eikä vähiten siksi että jakaa mielipiteitä niin omien kuin neutraalien keskuudessa. Itsekään en oikein tiedä mitä belgialaisesta ajatella. Se on sanottava, että Fellin asenne kentällä on tällä kaudella ollut hyvä; Felli ei piiloudu kentällä ja samaa asennetta toivoisi joillekin muille pelaajille myös. Teknisiltä ominaisuuksiltaan sitten taas ei edelleenkään ole Unitedin "näköinen" pelaaja. Viime aikoina Fellaini on saanut Mourinholta aika mukavasti luottoa, mikä voisi enteillä sitä, että hänelle olisi isompaakin roolia vielä tarjolla rotaatiopelaajan sijasta. Toisaalta taas ManUlla ei parempiakaan vaihtoehtoja keskikentälle oikein ole. Katsellaan miten tilanne muuttuu kesän aikana. En usko Fellainin vielä ainakaan ensi kesänä lähtevän seurasta, eikä se meikäläistä suuremmin varmaan harmittaisi. 

 

Mitä tohon kapteeniuteen tulee niin jonkun satunnaisen pelin osalta en pidä sitä huonona asiana. Päinvastoin, eilinen pelikin voi toimia enemmän buustina pelaajan itseluottamukselle. Pitempään toki jos Fellaini saa kapteeninnauhaa kantaa niin pitäisin sitä vähintään erikoisena ratkaisuna. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo ihan hyvällä asenteellahan tuo pelaa niinkuin nyt olettaa sopii (tosin kaikilta tämäkään ei onnistu). Pelaa yksinkertaista peliä, koska ei oikein muuhunkaan pysty. Eihän Fellainin kautta ikinä oikein mitään rakentavaa tapahdu. Monesti osuu silmään et vaikka se helppo syöttö omalle pelaajalle meneekin, niin se on aika usein pikkaisen huolimaton, joko liian eteen tai taakse, joka myös sitten hidastaa peliä. Ei itsellänikään mitään varsinaisesti ole Felliä vastaan, mutta niin kauan kun näitä Fellejä ja Lingardeja avauksessa pyörii ei mestaruudesta tai näköjään edes CL paikoista kannata uneksia

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×