Jump to content
tractor girl

13.4.2017 EL Anderlecht vs Manchester United

Recommended Posts

               188px-R.S.C._Anderlecht.svg.png...VS 705886d1415857956-manchester-united-new-


                                               Torstai, Huhtikuu 13 2017
                                                          Klo: 22.05

                                Constant Vanden Stock Stadium, Brussels
 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vaikkakin oltaisiin oltu Kusessa tällä kaudella ilman Zlatania niin välillä on tuskaa katsoa noita lukuisia helppoja syöttöjä, jotka menevät minne sattuu.

 

Ehkä niin mutta lähes joka ainoassa maalipaikassa Zlatan on jollain tavalla osallisena. Niin kauan kun Lingard mahtuu avaukseen, hyökkäyspelistä on turha odottaa hirveästi mitään. Tasapeliksi jäi, olisiko ollut liikaa johdon varmistelua toisella puoliajalla, ottelupari kaikkea muuta kuin ohi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eilistä peliä ei tullut lopulta katseltua, mutta esitys oli kuulemma taas hyvä. Sitä en vain ymmärrä, miksi Mourinho otti taas jalan pois kaasulta ennen loppua. Siellä nyt oli kumminkin Anderlecht vastassa, ei Lyon tai Celta Vigo. No, ehkä tämä taktiikka pitkässä juoksussa sitten on se tehokkain keino edetä cup-kilpailuissa, eikä Mourinho tule helpolla tavoistaan luopumaan, vaikka Unitedin kannattajat muuta toivoisivatkin.

 

Nykyinen United on kyllä toivottomin joukkue maalin edessä mitä muistan nähneeni näiden liki 20 vuoden ajalta kun olen seuraa kannattanut.

 

C9UpZG3WsAAdiL-.jpg

 

Olen nyt miettinyt mistä tämä saamattomuus johtuu ja jotenkin näin se varmaan menee:

 

Nuoret ja kokemattomat hyökkääjät + itseluottamuksen puute + vaillinainen ohjeistus hyökkäyspään pelaajille. 

 

Vaikka kokonaisuutena hyökkäyspelaaminen on Mourinhon aikakaudella parantunut, hyökkääminen näyttää perustuvan yhä liikaa yksilöiden aikaansaannoksiin. Voi olla, että siirtomarkkinoilta on pakko naarata muutama iso tähti lisää, jotta touhuun saataisiin tehokkuutta. Unitedilla ei ole käytössään Benzemaa, Ronaldoa tai Balea, joten focuksen pitäisi olla juuri nyt joukkuepelaamisessa. Tuntuu, että se ei siltikään ole, vaikka paikkoja pystytään luomaan kiitettävään tahtiin. Vähän ristiriitaista tuo kieltämättä on, mutta tuskin olen ainoa joka näin ajattelee. Pelkästään viimeistelyn heikkoutta en kuitenkaan lähtisi syyttämään. 

 

Maalin jälkeisestä Mourinhon tuuletuksesta kyllä huomasi, että viimeistelyn ongelmat ovat valmennuksella tiedossa, ja näihin tilanteisiin on kiinnitetty treeneissä huomiota. Kyseisessä tilanteessa nähtiin hyvää loppuun asti pelaamista Mkhitaryanilta Rashfordin laukauksen jälkeen. 

 

Martialin tilanne harmittaa täällä päässä suuresti. Viime kauden Unitedin paras pelaaja on tällä hetkellä täysin ilman itseluottamusta ja kuten alkukaudesta ennakoin niin se ei voi olla vaikuttamatta Unitedin hyökkäyspeliin. Martial tarvitsisi useamman pelin putken alle, sillä penkiltä käsin tilanne ei tule tuosta paranemaan. Kyllä mä mieluummin Martialin näkisin tilanteita päättämässä kuin vaikka Lingardin. Rashfordia ei ehkä kuitenkaan viitsisi nykyvireessään penkittää, vaikka maaleja ei juuri teekään. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×