Jump to content
tractor girl

14.5.2017 Tottenham Hotspurs vs Manchester United@White Hart Lane

Recommended Posts

Mestaruus on hotspurseilta karannut, saa nähdä onko millaiset pelihalut enää. Kakkospaikka taitaa melkein varma olla. United pelailee vissiin myös pelit pois EL-liigan finaalin ollessa päätähtäin. Molemmilla joukkueilla vähiten valiossa tapioita joten olisiko 1-1 hyvä lähtökohta? Josko Miki, Valencia ja Rashford huilaa?

 

Miehistö:

De Gea

Tuanzebe Smalling Jones Darmian

Carrick

Herrera Pogba

Mata Martial Rooney

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti kukaan ei vedä herneitä nenään, mutta onhan tämä nyt säälittävää ja aivan perseestä koko touhu. Ensi kauteen kutossijalta, toivottavasti ei tule Euroopan pelejä rasittamaan Josea. Tämän porukan syvyys ei riitä sinne lähellekkään. 100k viikossa vetävää Lingardia hehkutetaan omana junnuna, mutta kaverista olisi juuri ja juuri apua ykkösessä. Ja tätä palkkaa kummastelivat myös Manun paikalliset fanit, kun asiasta juteltiin viikko sitten.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo surkeaahan tämä on, mutta eipä tässä nyt kauheasti enää valioliigaan panosteta ja lisäksi vastassa todella kova joukkue, joten ei tämä lopputulos kauheasti yllätä. Champions liiga paikka olisi hyvä tulla, koska veikkaan että helpottaisi aika lailla uusien pelaajien saamista. Toisaalta aikamoiselta rasitteelta tällä hetkellä nuo europelit tuntuvat kun ei siellä oikein realistisia mahdollisuuksia ole pärjätä. Katsotaan nyt kuitenkin mitä loppukausi ja tuleva kesä to tullessaan

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

100k viikossa vetävää Lingardia hehkutetaan omana junnuna, mutta kaverista olisi juuri ja juuri apua ykkösessä. Ja tätä palkkaa kummastelivat myös Manun paikalliset fanit, kun asiasta juteltiin viikko sitten.

Tätä Lingardin peluutusta ja jatkosopimusta on kyllä hyvin vaikea käsittää. Aivan sama miten päin asiaa katsoo tai tarkastelee. No eipä oo onneks meikäläisen rahoja :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yleensä en jaksa paljoa välittää siitä, mitä seura pelaajilleen maksaa, mutta pakko vähän kompata ylempänä olevia kommentteja. Lingrad nyt ei toisaalta ole mikään poikkeus Unitedin viime vuosien toimintaan; ManUlla on jalkapallomaailman isoimmat palkkakulut, ja hämmentävän vähän talenttia sen edestä. Toki suuntaus on muissakin seuroissa samansuuntainen, eli isommat TV-rahat tarkoittavat samalla myös keskinkertaisten pelaajien tilipussin suurentumista. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tottenhamin palkkakunkku Hurrikaani saa hurjat 120k viikossa, Levy on hoitanu hommansa hyvin. :) Luulis kyllä, että nuoki pelaajat vähä vaatis enemmän voita leivän päälle, Tottenham ei varmaan pysty nuita palkkoja korottamaankaan nyt ku uus stadion ja kaikki päällä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×