Jump to content
Sign in to follow this  
Jahnny

UEFA Under-21 Euro 2017

Kuinka paljon Moyesin pitäisi saada aikaa osoittaa kykynsä Unitedin peräsimessä?  

44 members have voted

This poll is closed to new votes
 1. 1. Kuinka paljon Moyesin pitäisi saada aikaa osoittaa kykynsä Unitedin peräsimessä?

  • Kauden loppuun saakka. Jos neljättä sijaa ei pystytä saavuttamaan, uusi mies tilalle.
   10
  • Joulukuuhun asti. Elleivät otteet rupea paranemaan, monoa.
   7
  • Kaksi kokonaista kautta.
   10
  • 3-4 kautta.
   5
  • Sopimuksen mukaiset kuusi vuotta.
   12


Recommended Posts

230px-2017_UEFA_European_Under-21_Champi

 

 

Jos 2017 Confederations Cup ei juurikaan kiinnosta, kun nimetyt miehistöt saattavat olla mitä vain, niin kesä tarjoaa myös tasokasta jalkapalloa alle 21-vuotiaiden parissa, kun nuoret tulevat tähdet taistelevat Euroopan mestaruudesta.

 

Tänä kesänä järjestettävä turnaus on Puolassa ja on järjestyksessään 21. kerta, kun kilpailu pelataan. Periaatteessahan voitaisiin sanoa, että 24. laskettaessa myös alle 23-vuotiaiden edeltäneet turnaukset, ja löytyyhän joukkueista nytkin useita 23-vuotiaita, koska edustuskelpoisia ovat myös pelaajat, jotka olivat karsintojen alkaessa mukana vasta 21-vuotiaina tai nuorempina. Turnaus on myös tällä kertaa poikkeuksellisen suuri, sillä joukkue määrää nostettiin 8 osallistujasta ja nyt mukana siis 12 eri maata.

 

Kisaisäntänä toimii siis Puola, joka sai näin ollen paikan turnauksesta suoraan. Entisiä mestareita mukana ovat Englanti, Espanja, Italia, Ruotsi, Saksa, Serbia ja Tsekki. Mukana ovat myös vähemmän yllättäen Portugali ja Tanska, sekä Slovakiakin. Turnausdebyyttinsä puolestaan tekee karsintalohkonsa voittanut Makedonia.

 

Karsinnoissa nähtiin jonkinlaisia yllätyksiä, kun Belgia ja Alankomaat nyt ensisijaisesti eivät pärjänneet odotetunlaisesti. Lisäksi Sveitsi jäi lohkossaan Norjan taakse. Suurin pommi oli kuitenkin Ranskan jääminen ulos, kun jo mainittu Makedonia saavutti paikkansa ensimmäiseen turnaukseensa.

 

Suomi pelasi karsinnoissaan Saksan lohkossa, jossa jäi odotetusti toiseksi kuten myös Itävalta. Saksahan oli tuossa aivan suveneeri voittamalla 10 ottelustaan kaikki 10. Taakseen Suomi jätti muun muassa Venäjän.

 

Group A

- Poland

- Slovakia

- Sweden

- England

 

Group B

- Portugal

- Serbia

- Spain

- Macedonia

 

Group C

- Germany

- Czech Republic

- Denmark

- Italy

 

Lohkoista menevät jatkoon lohkovoittajat sekä lisäksi paras lohkokakkonen. Kisajoukkueita en ole vielä hirveästi käynyt läpi, mutta ensimmäisestä lohkosta voisin odottaa Puolalle menestystä. Hyvin tasainen lohko näin muutenkin. Ruotsille tosin kaikki sympatiat täältä suunnalta. Englanti varmasti monelle se mielenkiintoisin ryhmä. En usko, että parasta lohkokakkosta löytyy tästä lohkosta juuri tuon tasaisuuden vuoksi. Toisesta lohkosta sitten olisi mielenkiintoista nähdä debytoivan Makedonian yllättävän jonkin verran, mutta Espanjan miehistön nähtyäni, niin luulen tietäväni jo lohkovoittajan, vaikka tuota välttämättä toivoisikaan. Tietysti Serbiaakaan ei tulisi poislukea, sillä tuolla suunnalla myös nuorten pelaajien kasvattaminen osataan todenteolla. Viimeisessä lohkossa sitten Saksa varmaankin aivan suvereeni kuten karsintalohkossaan. Tanskalle sympatiat ja Italian uskon jäävän lohkojumboksi. Paljon tietysti merkitsee myös, että millaiset joukkueet jokainen maa valitsee. Esimerkiksi Portugalikin on helposti turnauksen vahvimpia, mutta sitten taas saattaa pelata odotettua heikomman turnauksen, jos eivät saa vastaavia kokeneempia pelaajia avuksi A-maajoukkueesta kuten Espanja.

 

Turnaus alkaa 16. kesäkuuta muistaakseni 19:00 aikaan ottelulla Sweden – England. Finaali pelataan 30. kesäkuuta.

 

Lähdetään nyt veikkaamaan, että kisaisäntä Puola voittaa omansa lohkonsa kuten todettu ja näin ollen kohtaa välierissä lohkonsa voittavan Saksan. Toisessa välierässä sitten Espanja kohtaa parhaan lohkokakkosen Tanskan. Loppuottelussa sitten ehkä kotisohvilla odotettukin ottelu Espanjan ja Saksan välillä, jonka Saksa voittaa useammalla maalilla. Toivottavasti kuitenkin nähtäisiin jotain aivan muuta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä vielä tuo Espanjan kisamiehistö. Onhan tämä nyt aivan naurettavan kova, kun lähes jokainen pelaa Top 5 sarjoissa seurajoukkueidensa avauskokoonpanossa ja useat vielä A-maajoukkueessakin. Nimetty ryhmä tässä:

 

Spain U21 (4-1-4-1)

Na_ytto_kuva_2017-05-20_kello_20.25.18.p

 

 

Ja sen sijaan sitten tässä vielä Ranskan miehistö, joka ei saanut paikkaa kyseisestä turnauksesta pelattuaan kahdesti tasapelin Makedonian kanssa:

 

France U21 (4-2-3-1)

Na_ytto_kuva_2017-05-20_kello_21.13.48.p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×