Jump to content
Sign in to follow this  
AnderH

21.5.2017 Manchester United - Crystal Palace FC @Old Trafford

Recommended Posts

1410464738_fc-manchester-united.png VS. crystalpalace.png

 

21.5.2017

17:00

@Old Trafford

 

Kannattaa katsoa matsi, vaikkei peli sinällään hirveästi kiinnostaisi. Tänään nimittäin saattaa olla mahdollisuus todistaa jonkun suuremman alkua, jos Angel Gomes pääsee kehiin. Päästessään kentälle Gomesista tulisi nuorin pelaaja edustusjoukkueessa sitten muuan Duncan Edwardsin. Eihän näistä junnuista koskaan mitään varmaa voi sanoa, mutta potentiaalia kaverilla on vaikka mihin. Fysiikka ei tosin millään taida vielä riittää miesten peleihin, jos ensi kautta miettii.

 

E. Oli siellä 1956 maalivahti David Gaskell debytoinut kaikkein nuorimpana, joten Gomesista tulisi nuorin kenttäpelaaja sitten Edwardsin.

 

Manchester United tänään:

 

DAWhpEvXUAApZgu.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvää pöhinää nyt OT:lla :)

 

Harropilta todella hieno ottelu tähän saakka, 30 miljoonan Martit ja Mikit ovat paperia tähän kaveriin verrattuna ;) Mitchell on myös ollut vakuuttava vasemmalla laidalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko tuosta De Gean tilanteesta mitään tietoa? Aika pahalta näyttää.

 

José ilmoitti hyvissä ajoin viikolla, että Pereira pelaa tänään. En lähtisi sen kummempia johtopäätöksiä tästä tekemään, ottaen myös huomioon sen, että melkein koko ensi keskiviikon avaus sai nyt tärkeää lepoa. 

 

Ihan mainio peli se oli ja tosiaan varsin hieno tunnelma vaikutti stadionilla olevan, vaikka mitään panosta ei tuloksen osalta ollutkaan. Virkistävää nähdä paljon uusia nimiä kokoonpanossa, ja mikä parasta, junnut myös osoittivat olevansa luottamuksen arvoisia. Päällimmäisenä jäi mieleen tietysti Harropin komea debyytti sekä avausbyyri, sekä Mitchellin ja Gomesin ensiesiintymiset. Kesällä sitten nähdään, kirjattiinko tässä samalla Rooneylle viimeiset minuutit United-paidassa. 

 

Kokonaisuutena liigakaudesta jäi paljon hampaankoloon, mutta tämän ottelun myötä siitä ei kuitenkaan aivan huono maku jää suuhun. Tietysti viimeinen kamppailu Tukholmassa voi muuttaa asetelmia, sillä niin paljon on asioita kiinni siinä pelissä. Ollut oikeastaan jo pidemmän aikaa. 

 

+++ Pogba 

++ Harrop

+ Mitchell

 

Uusi Class of '92? No ehkei nyt sentään, mutta paljon on talenttia tuossa allaolevassa kuvassa. 

 

DAXPg8TXoAAFfBY.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan kiva lopetushan sieltä saatiin liigalle tämän vuoden osalta. Pogballe varmasti tärkeää saada onnistumisia ennen finaalia, kun siviilielämän puolella on varmasti vielä raskasta.

 

Mitchell pelasi laidalla omaan silmään kuin kunnon pelimies (Ikääkin toki "jo" 20 vuotta). En yllättyisi, jos ensi kaudella olisi roolia tarjolla ykkösjoukkueessa. Gomes tosiaan sai sen viisi minuuttia lopusta, ja samalla hän aloitti uuden aikakauden niin Manchester Unitedissa kuin Valioliigassakin. Gomes on nimittäin ensimmäinen tällä vuosituhannella syntynyt valioliigapelaaja. Sen verran lyhyt oli debyytti, että kaverin valmiudesta olla mukana ykkösjoukukeessa ei ottelun perusteella voi sanoa juuta tai jaata. Preseasonilla sataneen tähän paremmin vastauksia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×