Jump to content
Sign in to follow this  
Sami Paakkanen

Kolmonen

Recommended Posts

Olen käynyt muutaman kolmosen pelin katsomassa ja täytyypä todeta, että ajoittain niiiiiiin laadukasta menoa, ettei paljon Veikkausliiga kiinnosta. Pelit ilmaisia :)

 

Tänään olin katsomassa PK-35:n ja HIFK:n peliä. Ottelu oli hyvin vauhdikas, varsinkin ensimmäisen puolikas. Toisessa hieman hiipui, mutta oli kivaa seurattavaa silti. Maaleja tuli muutama ja olivat komeita, komeampia kuin meidän veikkausliigassa yleensä näkee. Tarjoilu Pihlajanmäessä oli riittävää ja hyvin edullista. Kahvi ja jätski 2,5 €. Kyllä mun sydän on kotimaisen jalkapallon sisällä  :heart:

Tätä voisin rakastaa hamaan tappiin saakka. Hyvä ilma, mukava peli ja kivaa seuraa kentän reunalla. Ei kiire mihinkään ja pientä jutustelua lajista :,) Taitoa ja tasoa piisaa, laadukasta menoa ja sydämellä tekemistä. Nämä kaikki tuntuvat puuttuvan monesta muusta touhusta maassamme. Kun homma kasvaa liiaksi, jotain menetetään. Panokset koetaan liian koviksi ja hampaiden kiristys alkaa. Ollaan niin laadukkaita, että se itse tarkoitus unohtuu, se rakkaus katoaa tilastoihin ja varmuuden hakemiseen. Ei rakkaus ole koskaan niin varmaa, se on ja ei ole.

 

Kolmosessa monia hyviä joukkueita seurattavaksi ja vain rakkaudesta lajiin, sama kuka voittaa !

Share this post


Link to post
Share on other sites

JU-MA-LAU-TA !!!

 

Täytyypä hehkuttaa kolmosen peliä tai sen tunnelmaa.. Kontu vei, mutta oli RiPS:lläkin paikkansa. RiPS:n nro 9 oli kova ja sit myös alakerran pantapääpakki. Pitkään piti ekaa maalia odottaa, oli aika näennäistä Konnun hallintaa ja ratkasevat syötöt oli pitkään kuraa.. 3-1 Kontu lopulta voitti. Mä kyl niin fanitan Kontulan menoa !! Parhaat makkarat ja kiskan tarjoilut toimi ku junan vessa ! 2 € makkara ja se oli lihaa !! Lihiksen vetäsin myös, mutta se oli vähän heikompi..Nyt alkaa tuotekehitys ja pitää käydä yhdestä leipomonmyymälästä hoitamassa sopimus, että saavat Kontulaan suomen parhaat lihikset ! Huomenna hieromaan sopparia ja sit seuraavaan peliin syömään !! Pelin jälkeen siniset voitonsavut ja Kontu -huudot raikas !! PARASTA A-luokkaa ja vielä ilmaiseksi ! Syötiin kyllä kiskasta makkaroita 10 ja kyllä kelpas :) Mä veikkaan että katsojia oli liki 200. Ihan parasta ku ilmasta ja hyvät eväät ! Joitakin todella lladukkaita suorituksia ja niistä on ilo nauttia, enemmän ku vaikkeusliigassa Klubin peleissä, sitä puudutuspalloa omassa päässä :P (toki nähny vaan yhen pelin rahattomuuden vuoksi ja sen pelin sävyn vuoksi, samaa ku viime kausi..)

 

-Sami

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aye!

 

Siinä missä RiPSin kevätkausi meni ihan purjeeseen ( 1 voitto ja kaksi tasuria, loput pataan) niin nyt syyskaudella onkin ollut aivan toisenlainen meno.

Ei yhtään tappiota vielä, yksi tasuri ja loput voittoja. Viimeisin päänahka rakkaasta verivihollisesta eilen radanvarsiderbyssä. 

 

3-2 ja voitte olla varmoja että kusin hunajaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oletko paljon käynyt pelejä katsomassa? Olen itse melko ahkerasti kolmosta kolunnut katsomassa. Noi derbyt on aina omaa luokkaansa :) Oliko paljon katsojia? Mä olen aika monta Konnun peliä käynyt katsomassa ja siellä on enemmän katsojia kuin monissa kakkosen peleissä mun mielestä ja ilmasta hupia !

 

Mitä RiPS:n joukkueessa on tapahtunut kun ilme muuttunut? Mä olen sen yhden pelin nähnyt ja ei kovin hyvältä näyttänyt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaksi kotipeliä jäi  ikävästi väliin kevätkaudella. Toinen oli duunikeikka ja toisen pelin aikaan olin Västeråsissa junnujen mukana futisturnauksessa.

 

Tuli pari paluumuuttajaa joista pakko mainita Herra Wälläri. Todella hyvää liikettä ja pelinrakentamista. Keskikentän dominointia, etten sanoisi.

Sitten tullut Lahti-Mäntsälä akselilta muutama apu-taistelija( mainitaan nyt vaikka Sakari Kyyrönen, kun on pirteästi hyökkäyskolmanneksella touhunnut ja maalejakin tehnyt)

 

Myös Tikkanen on loukkaantumisen jälkeen ollut hyvässä iskussa.

 

Nämä ehkä ne tärkeimmät syyt. Myös yleisö on taas löytänyt laaksokadun stadionille. (muutamissa kevätkauden loppupeleissä oli jo aika autiota, oliskos ollut jopa alle sata katsojaa).

 

Ei kai kaikki kolmosen pelit ilmaisia ole?  Mun mielestä ainakin Hyvinkäällä maksaa( omatieto; viime ja sitä edellisenä maksoi).

RiPSin pelit ovat ilmaisia, mutta ei sillä ole mitään merkitystä, ainakaan minulle. Silloin joskus kun oli kausikortit, niin toki taskusta sellainen löytyi. Satunnaisiin katsojiin tuolla tietysti on merkitystä.

 

Seuraava peli on aina yhtä vaarallista Reipasta vastaan mukkulan tekonurmella Lahees 31.8.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuulostaa että siellä on hyvä meno kaikin puolin ! Kolmonen on täällä ilmaista hupia, mutta toki ymmärtäähän tuon jos joukkue kerää pienellä maksulla vähän kassaa..

 

Tuo Reippaan joukkio koostuu monista suun aukojista, tulos ei niinkään auennut.. Olin katsomassa pelin Kontua vastaan ja mussutus oli jatkuvaa. Kontu tietenkin voitti kun Reippaan äijät keskitty siihen epäolennaiseen eli tuomioista valittamiseen. Vähän käväs jo mielessä, josko ois ajanu Lahteen, mutta oma peli on myös huomenna ja pitää edustaa siellä :)

 

Kontua vastaan vois tulla katsomaan pelin, vähän tekis mieli myös toi LPS ottelu.. Katellaan kuin aikataulu venyy. Yhden LPS:n pelin olen käynyt katsomassa ja Konnulta jo muutaman. Voi tulla hyvä peli kummastakin, varsinkin jos siellä Riksussa noususuhdanne. LPS on yllättävästi piikissä. Tuon yhden näkemäni pelin perusteella en olisi osannut moista ennustaa. Puiun peli on tossa kiven viskoman päässä, siihen voisin mennä. Yhtään Puiun peliä en ole tällä kaudella vielä nähnyt, joten sekin olisi hyvä syy !

 

Onko Ripsin peleissä hyvät eväät eli makkarassa lihaa ja kahvi on lämmintä, eikä maksa yli 10 €?

 

 

-Sami

Share this post


Link to post
Share on other sites

 No, minulle makkaran laadulla ei ole mitään merkitystä, koska menen otteluun pelin takia.

Ostamalla höysteitä, kahvinpaskaa ja slerpaa tuen hieman omaa joukkuettani. saisin kyllä jäsenkortilla kahvin ilmaiseksikin, mutta yleensä käytän rahaa.

Hynyn (RiPSin pelien makkaranpaistelija) makkarat ovat aika vaihtelevan makuisia, sekä joskus jopa hieman vaihtolämpöisiäkin. hahahah. ihan jees slerpaa ja yleensä törkeän kuumia, että joutuu sen 15 min ostohetkestä odottelemaan. Hinnat vaihtelevat hieman, riippuen mihin aikaan ottelua niitä ostaa. Muistaakseni alkavat 1,5 € kappale ja halvimmillaan kaksi/kolme makkaraa yhdellä eurolla.

kahvinpaska on hyvää ja nuoremmille on myös mehua ja limunaadia. On myös kesäisin jäätelöä sekä nisuja. Ihan jees kioski minun mielestäni. ( muistuu vaan mieleen kun peleissä sai ostaa olutta 1900 luvun lopussa, oli oikein erikseen kalja katsomo)

 

Mut joo, eilen tuli syyskauden ensimmäinen turpiinotto lähes. reipas parempi maalein 5-1. RiPSin ainokaisen teki kapteenina toiminut Arminen.

Seuraava peli onkin kotimatsi ensi torstaina kun LPS saapuu riihimäelle. LPS on hurjassa vedossa ja todennäköisesti tulee nousemaan kakkoseen. Toivottavasti RiPSiläiset panevat kapuloita rattaisiin. Ei sillä että minulla mitään LPS nousua vastaan olisi vaan siksi, että RiPS tarvitsee todella pisteitä säilyäkseen kolmosessa. Loppuohjelma on huikean vaikea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loistava kahvilaanalyysi :mrgreen:  Tukemalla joukkuetta paskan ostamisella, pääsee kolmosessa pitkälle ja kyllä jokainen euro tässä maassa on joukkueelle tärkeä, homma kun on vähän huonosti ulkopuolisten taholta rahoitettua.. Jos huomenna hyvä keli niin voisi vaikka ajella sinne Riksuun. Liput maksoivat siellä?

 

LPS on kuulemma kova. Yhden pelin tosiaan olen vain heiltä nähnyt, mutta siinä näkyi se hereillä olo ja aktiivisuus, ovat aika kärppänä pelissä.

 

Tänään olis PK-35 vs HIFK klo 18 Talissa. Sinne on mentävä !!! Periaatteessa peli voi ratkaista kakkoseen nousun hyvinkin, joten jännitettä luvassa ja urakalla ! Parhaimmillaan PK on hiton kova. HIFK:lta nähnyt vain pari peliä ja en ole kovin vakuuttunut tasosta ja ihmettelenkin, kuinka hitossa ovat kärkipaikoilla, vahän sama kuin Futura, pelasivat viikonloppuna sysipaskaa fudista, liekö HIFK:n fanikatsomo järkyttänyt maaseudun rauhaa liiaksi  :mrgreen:

Olikohan edellinen kohtaaminen, kun PK pesi 3-0 HIFK:n eli sekin revanssa on ottamatta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liput maksoivat siellä?

 

 

 

Riihimäellä ovat ottelut ilmaisia ja sisäänpääsyn yhteydessä saa pienen paperisen infopaketin josta selviää sarjataulukko, seuraava peli, edellisten otteluiden tuloksia sekä tietysti kummankin joukkueen kokoonpanot( pelaajat, valmentajat jne jne). 

 

Lisäksi porteilta saa veikkauskupongin, johon voi veikata ottelun lopputulosta. Palautetaan kioskiin.

Palkintona ateria suomen parhaassa( joskus oli joku äänestys) kebab mestassa. Jos monta oikeaa tulosta, niin arvotaan.  Aika harvoin tulee tuolla käytyä, niin kuin muutenkaan "ulkona syömässä", mutta Bodrumissa en ole ikinä joutunut pettymään annokseeni. Lisäksi omistaja intohimoinen jalkapallopersoona ja muutenkin mukava mies.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pieni Rapo:

 

Terveiset sateiselta Laaksokadun jalkapallo stadionilta. Niinhän siinä kävi, että sarjakärki oli parempi 0-3.

Kova oli taistelu ja yllättävän suurissa vaikeuksissa oli LPS ajoittain. Onnenkantamoisella pääsivät 0-1 johtoon, ja kun RiPSiltä ei mene mikään sisään, ei edes rankkipotku, ja vastustaja rokotteli oikeastaan aika hyvällä prosentilla niin tuollaiset lukemat.

Numerot eivät kyllä kerro yhtään ottelusta. RiPS oli hyvällä asenteella mukana, vaikkakin kokoonpanosta uupui herrat Aalto, Kyyrönen ja Dyster. (Nämä kolme mainiota pelimiestä ovat tällä kaudella tehneet puolet RiPSin maaleista joten aika paha oli poissaolo joukkueelle). Myös  ns. vanhusosastoa eli kokemusta edustava Paakkonen oli poissa.

RiPS oli siis hyvällä liikkeellä mukana täysin LPS:ssän pelissä ja ajoittain dominoi koko kenttää. Kenttä oli muuten aivan liukas ja vettä tuli lähes koko ottelun ajan, milloin vähemmän ja milloin tihkuen. Taisteluilme oli siis hyvä koko joukkueella, mutta henkilökohtaisti nostaisin Teemu Arposen ottelun hahmoksi RiPSin puolelta. Ensimmäiset kolme ratkaisua olivat ala-arvoisia. Tämän jälkeen homma muuttui ihan täysin ja Teemu ruoski itseään huikeisiin ilvesmäisiin suorituksiin. Ei kone hyytynyt lainkaan ja nopeutta löytyi.

Korttejakin muutamat jaettiin, mutten nyt muista kuin, että Joona Jokela sai keltaisen ehkä turhankin helposti.

Kieltämättä yksi syy siihen että RiPS pystyi noinkin hyvän vastauksen antamaan oli se, että LPS:llä oli myös huikeat poissaolot. Maalitykkiä ja muita tärkeitä pelaajia. Näinhän se kolmosessa menee, kun alasarjaa pelataan. Kukaan ei ole ammattilainen, joten ukoilla on duunia yms yms syitä, joten kotona ollaan yleensä perskeleen kovia ja vieraissa sitten vähän annetaan tasoituksia pelaajaringin muodossa.

Mainitaan vielä että vaikka maaliakohtilaukaukset helposti RiPSin hyväksi mielestäni menivätkin, oli LPS:llä muutama ylärima ja ainakin yksi tolppa.

Myös LPS kannattajia oli muutama intohimoinen paikan päällä ja äänekkäästi kommentoivat pelin kulkua. Hienoa! Arvostan! Kotiyleisö oli harvalukuinen, sade erotti jyvät akanoista. Heh.

 

Paakkasta kun nuo oheiset kiinnostaa, niin mainittakoon että kahvinpaska maksoi euron ja slerpukat kävin vasta reilun 70 minuutin kohdalla hakemassa, niinikään euron kappalehintaan.

Hieno jalkapallo-ottelu kaiken kaikkiaan. Tyytyväinen olen myös RiPSin asenteeseen. Loppuun asti ukot taisteli ja vaikka aina välillä se pallo omaan verkkoon menikin, niin ilme ei muuttunut. Saappaat, vai pitäisikö kirjoittaa nappikset jalassa kaaduttiin.

 

Seuraavaksi sitten vieraspeli PuiUa vastaan 15.9 ( päästään hieman makselemaan kalavelkoja,heh)

Kotona sitten 21.9 FC Kontua  vastaan.

Futis on parasta paikan päällä!! Kannata paikallista seuraasi!! Go RiPS!

 

Rakkaudella Hyeenamies

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tää akana jätti sateisen Riksun väliin.. Kuulostaa siltä, että LPS on joutunut tekemään tosissaan töitä.

 

Kävin katsomassa tuon PK:n ja HIFK:n välisen pelin, josta ei todellakaan jää kerrottavaa jälkipolville. Sysipaskaa tekemistä toiselta joukkueelta, PK oli kuin märkä lapanen. HIFK otti komean voiton 5-0 ja tuohon tulokseen ei PK:lla ollut kahta sanaa. PK:n kärjestä korttien vuoksi puuttunut Keevo oli iso aukko, vaikkakin joukkueen tekeminen näytti kaikkinensa väsyneeltä tekemiseltä. Ei ollut intohimoa ja se palo yhteiseen tekemiseen puuttui. HIFK osasi avata alhaalta pitkillä palloilla alueellisen ylivoiman laitoihin, josta saivat palloa kivasti toimitettua maalille. PK oli kyykyssä näiden pitkien pallojen vuoksi ja HIFK moppasi..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään olis taas yks kolmosen peli Käpylässä.. Futura vastaan ToTe klo 14. Taidan koleasta säästä huolimatta ajella paikalle tuijottamaan peliä, on Futuralla pakkovoitto, joten voipi poikia vähän jännätä (jos edes haluavat nousta?). Toukolan Teräs pelaa varmasti kunniasta, joten voipi tulla tiukka peli.

 

Olin perjantaina väijymässä Konnun pelin MPS:n porukkaa vastaan.. Kontu moppasi ja MPS poimi useasti pallon verkosta. MPS:n tekeminen on osittain ok ja osittain ihan kuraa. Moni syöttö löhti silmät kiinni pienessä paniikissa tai syötön laatu oli vaan niin kehno (jostain syystä) ettei tavoittanut omia riittävän usein ja peli kaatui siihen. Kontu juoksi muutaman maalin läpi koko puolustuksen. Konnun fanit fanitti :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jahas ja niin sai Futura taas kyytiä. Edellisen näkemäni pelin HIFK vei ja nyt Toukolan Teräs kyykytti 3-1. Ihan kivasti ryömi Futura ja toTe iski paikoista sisään. Minusta näytti siltä, että futura hajosi kamppailutilanteissa..ToTen äijät nyhti pallon pois ja välillä aika kovaakin. futuran pelaajat keskittyivät taas muihin hommiin kuin pelaamiseen, enemmän vastustajan pakkien ja keskikentän kanssa jutteluun. ToTen hyökkäys keskittyi tekemiseen ja vei pelin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilen oli LPS Malmin poikia vastassa. Sarjan kova vastaan pohja. Malmi laittoi hyvin kampoihin ekan puolikkaan. Lopulta LPS taputteli kakun ja ei tullu pahaa kakkua. MPS:n maalivahti otti vähän lämpöä ja lähti punaisella kortilla pihalle, jolloin LPS sai tasoitusta sopivasti. MPS tosin iski heti alivoimalla maalin ja lähellä ettei heti putkeen toisenkin, mutta toisin kävi.

 

Tänään olis taas Kontulassa tarjolla kolmosta, kun Kontu kohtaa FINKURDIN klo 17 alkaen.

 

On tää Stadi kiva, ku pelejä on tarjolla niin paljon. Vähän klesanakin jaksaa pelejä katsomossa katsella ja nauttia kotimaisesta palloilusta !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huh huh mitä menoa oli Kontulassa.. Nurmelta oli siirrytty tekikselle ja katsojat olivat aivan kentän pinnassa, josta seurasi vähän kuraa...

 

Kontulan fanikatsomoon oli eksynyt ilmeisesti sinne kuulumattomia, jotka innostuivat huutelemaan ja provosoimaan vastustajia..  Ilman huuteluakin vastustajan turhautuminen oli ilmeisen kovaa. Heti pelin alusta saakka he olivat omilleen turhautuneita ja puoliajan lähestyessä tappelivat omasta vaparista Konnun päässä. Konnun kannattajan (yksikössä) vieressä penkillä ollut porukka, maanitteli aluksi linjaa ottamaan "sitä" suuhun, jonka linja hoisi erittäin tyylikkäästi :mrgreen:  . Lopulta linjakin kyllästyi, kun porukka jatkoi kielloista huolimatta kentälle asiattomuuksien huutelua ja poisti porukan hieman kauemmas. Linja hoisi hyvin tehtävänsä !

Ottelu oli Konnun ja taisivat johtaa ottelun lopussa 3-0, kun yhdeltä vastustajan pelaajalta meni vissiin vati nurin ja hän hyökkäsi katsomoon. Samainen katsomoon hyökannyt vastustaja lähti heti alussa mukaan katsojien huuteluun, huutamalla takas ja senhän tietää, mitä siitä seuraa.. Linja oli hyvin mukana ja yritti rauhoitella kyseistä pelaajaa, samoin Konnun pelaajat kentällä. Konnun pelaaja huusi myös asiattomuuksia huudelleelle katsojakunnalle, että voisivat lopettaa huutelunsa ja kunnioittaa vastustajaa ! Samainen pelaaja toimi niin myös kentällä, näin kun paiskasi useampaan otteeseen kättä reilun pelin merkiksi kamppailutilanteiden jälkeen. Respect  !!

 

Ei ollut kaunista, mutta maaleja tuli myös riitojen lomassa. Komein osuma oli kyl vaparista syntynyt. Konnun jamppa haisteli ku veska hortoili jossain ulkoilmassa, ja pisti munkin sisään jostain 40-50:n metrin päästä. Aika liki puolta kenttää ja laidan tuntumasta.

 

 

Lopulta kun pelaaja oli ajettu ulos hän oli pyytänyt yhden humalaisen kopille tappelemaan ja tämähän tuli. Vastustajan valmentaja tuli meuhkaamaan tilanteeseen ja yritti provosoida humalaista hyökkäämään pelaajan kimppuun ja kuvasi samalla koko tapahtuman kännykällään. Minäkin yritin hieman rauhoitella tilannetta ja vastustajan valmentaja rupesi räyhäämään myös minulle ja kuvaamaan minua  :mrgreen:  Olenkohan jo youtubessa.. täytyy käydä katsomassa. Onneksi vastustan pelaaja kuunteli kun vetosin aikuisuuteeen ja lähti koppiin ja yksi Konnussa työskentelevä mies rauhoitteli humalaisen miehen samaan aikaan. Aika moinen härdelli.. Lähdin tässä vaiheessa pois kentältä, kun ottelu vihellettiin samaan aikaan päättyneeksi.. Juttelin yhden vastustajan vaihtomiehen kanssa ja hän sanoi saman toistuneen Kontulassa jo aiemmin ja Viimeeksi heidän kohdatessa Talissa. Kurja homma.

 

Onneksi Konnun pelaajat pelasivat fudista ja eivät säätäneet moisessa mukana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Puiu pelissä tuli pataan, vaikkei mitään hätää ollutkaan. Seuraavat kaksi RiPSin peliä ovat kotipelejä, mutta vastustajat sen verran kovia etten näistä pisteitä oikein millään logiikalla saa kotijoukkueelle heitettyä. Tasureillakaan ei pahemmin ole merkitystä( jollei niitä tule kummastakin), sillä:

RiPS on 18 pisteessä ja JoKI 17 pisteessä. Toinen tippuu. Kummallakin kolme peliä jäljellä. 

 

RiPSin seuraavat vastustajat ovat Kontu ja NJS kotona, kun taas JoKin  vastaavat ovat TuPS ja PuiU vieraissa.

 

JoKikaan tuskin ottaa pisteitä noista vierasotteluista.

 

Joten lauantaina 7.10 ratkaistaan kumpi tippuu RiPS vai JoKi.

Kevätkierroksen ottelu Riihimäellä 29.6 tuotti jokelalaisille täyden pistepotin, kun Jani Sundström tekaisin maalin ajassa 90+4. Onneksi en nähnyt peliä, olisi voinut lähteä taju. Olin nauttimassa auringosta västeråsissa junnufutiksen parissa.

Jokatapauksessa uskallan väittää että tuohon otteluun kulminoituu tämä kausi. Todellakin ajattelin mennä katsomaan Jokelaan putoamistaistelua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään olis kuuma matsi Myllypurossa, kun Honka kohtaa Atlantiksen. Vähän ovat kauden aikana ristiin pelanneet. Katselin sarjaa ja en oikein ymmärrä.. Atlantis on voittanut 16 peliä, mutta on Hongan alla sarjassa, vaikka Honka voittanut vain 14 ja pelannut neljä tasan. Voitosta kolme pistettä ja tasurista yks. Mikä mättää?? Onko viety pisteitä Atlantikselta jostain syystä? Ei paljon muu ole mahdollista.

 

Tänään olis Myllikässä myös toinen peli, kun HerTo kohtaa LPS:n. Hieman menee ton Hongan ja Atlantiksen pelin päälle..

 

Tarttis Hyeenamies RiPS vähän psyykkistä valmennusta, ni olis nousijan paikalla, ei karsijan.. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Aye

Hieman korjausta edelliseen viestiini että RiPS ja JoKi ovat siis kolmanneksi ja neljänneksi viimeisiä. Kaksi tippuu suoraan, joten ei ehkä olekkaan niin suurta paniikkia kuin annoin ymmärtää. Jokatapauksessa, eilen oli FC Kontua vastaan todella hämmentävä peli. Se meni maalien puolesta näin:

12" 1-0 Wälläri

17" 1-1 Häppölä

28" 1-2 Häppölä

51" 2-2 Saarinen

60" 2-3 Häppölä

75" 3-3 Sahlberg

77"4-3 Kyyrönen

78" 5-3 Sahlberg

85" 5-4 Häppölä

87" 5-5 Häppölä

 

Huh huh, mikä matsi! Kevyttä vuoristorataa, näin kannattajan sielussa. Huomioitavaa että FC Konnun Häppölä teki joukkueensa kaikki viisi maalia. Kahvi oli kuumaa ja maggara maistuvaista.

Mukava oli ukkojen kanssa istua uusitulla tekonurmen katsomossa. Sen verran kuitenkin itse kenttä katsomosta irrallaan ettei ihan samanlaiseen tunnelmaan pääse kuin Laaksokadun stadionilla, mutta toisaalta; tekonurmella on valaistus sen kolmekymmentä tuhatta luumenta parempi. Näki ainakin äijät tehdä maaleja, hahahahaha!

Erittäin katsojaystävällinen ja maalirikas seikkailu syys-illassa. FC Konnulle kevyt musta kolme minuuttinen, ja toisaalta RiPSin sulaminen lopussa. Mut joo, hyvä fiilis oli pelin jälkeen ja olihan tuo tavallaan ihan oikeamielinen lopputulos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä noin kovassa ilotulituksessa luulis näkevän !  :mrgreen:  :mrgreen:

 

Aika hyvä tasuri RiPS:lle. Kontu on ollut ihan kova kun niiden pelejä jokunen tullut katseltua.

 

Tänään joo katsomaan ensimmäistä Hongan (Akatemia) peliä tällä kaudella. Ei pitäis ihan kuiva matsi olla kun molemmat kärkipään joukkueita. Saas nähdä käykö kuin PK:n äijille, meni ihan jäähän ku oli ratkasupelit käsillä.. Toivottavasti ei varmistelua luvassa... toisaalta Atlantis taitaa olla maahamuuttajien kansoittama eli ei varmasti pelaa mitään tylsää paskapalloa, kuten välillä näkee ! Jes !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olin eilen katselemassa Kontulassa kun PK-35 kyykytti Spartakin luvuin 6-1 vai oliko 7-1? Spartak veti ilman vaihtomiehiä.

 

 

 

Kontulan edellisestä pelistä oli myös juttua lehdessä, siitä Konnun ja FINNKURDIN välisestä rähinästä: http://www.is.fi/jalkapallo/art-2000005380095.html

 

Hieman väärää tietoa oli tarjolla ja aika paljon puuttui yksityiskohtia.. Kontulan pelissä todellakin tuomarit hoisivat tehtävän hyvin, sekä Konnun pelaajat rauhoittelivat myös kännisiä ja lopulta yksi Konnun valmentaja (joku) rauhoitteli yhden humalaisen ja minä sohlasin mukana rauhoitellen pelaajaa, sekä vastustajan valmentajaa.. pitää varmaan lähettää oma teksti tosta ylhäältä niiden kuripitovaliokunnan luettavaksi myös. Minusta Kontua ei tulisi rangaista. Kolmosen peli on kolmosen peli. Moisia humalaisia on hyvin vaikea estää pääsemästä ottelua katsomaan ja heidän toimintaansa kyllä puututtiin. Minusta pelaajien ja tuomareiden toiminta oli riittävän korkealla tasolla ja yksi faneista myös rauhoitteli hyvin niitä katsomoon eksyneitä humalaisia läpi koko ottelun (istuin vieressä koko pelin).

 

Pelaajalla pitäisi vati kestää moinen parjaaminen kentän reunalta ja keskittyä peliin. Rasistiset huudot eivät olleet mitään kivaa kuunneltavaa, mutta ne eivät kohdistuneet suoraan kehenkää pelaajaan. Kyseinen pelaaja, jonka vati meni nurin, sai kuulla lähinnä kehotuksia tulla imemään vehjettä ja hänen virheille kuittailtiin. Se mitä kentän reunalta huudeltiin oli asiatonta, mutta urpoja löytyy joka maasta ja joka lähtöön. Rasistinen huutelu oli aika hanurista, se ei kuulu mihinkään, ei kentän reunalle tai muualle, mutta ei parin humalaisen takia pitäisi seuraa rangaista, ei seura voi olla vastuussa aikuisten ihmisten käytöksestä jokaisessa divaripelissä.. Laajempia yhteiskunnallisia ongelmia nämä ovat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kolmosen päätöskierros on hyviä pelejä täynnä. Panokset ovat jo monen pelin osalta vähissä, mutta voitosta siellä varmasti pelataan kärkipään kamppailuissa. 7.10 on pari peli, joista toisessa kohtaa NJS Konnun hurjat klo 16.15 ja toisessa LPS rökittää Reippaan Lahesta samaan aikaan, vai rökittääkö? Tuo NJS ja LPS akseli on kovaa kamppailua noususta eli siellä on panosta ihan huolella.

Sunnuntaina klo 13 Pihliksessä on sitten PK-35 vastaan Futura. Toi NJS:n peli olis kiinnostava, mut ei taida jaksaa ajaa Klaukkalaan eli täytyy tyytyä LPS:n peliin, joka sekin varmasti hyvä, kun vastassa nuo Lahen huutelijat ja panoksena nousu kakoseen. Lauantain jälkeen alkaa pitkä ja kuiva kausi kotimaisessa jalkapallossa kolmosen osalta..

:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huh huh mikä peli oli toi LPS:n ja Lahtelaisten välinen. Ottelu päättyi 2-2 ja jännitettävää riitti. Kortteja viuhui LPS:n toisen maalin jälkeen kahakoinnissa 4 kpl ja yksi lähti LPS:n porukasta suihkuun, kun oli toinen keltainen. Niskalenkkiä ja tönimistä, lentelyä ja heittäytymisiä. LPS jahtasi siis alivoimalla vikat hetket voittoa, joka oli pakollinen, sillä... NJS voitti oman pelinsä elikä se nousi kakkoseen ja LPS saa kyntää taas ensi vuonna samaista kolmosta. Tolpat ja rimat kolisi pelissä LPS:n toimesta neljästi ja yhdestä ripari sisään..

Mielestäni liikaa jännitystä ekalla puolikkaalla LPS:n jampoilla, johon peli ratkesi. Reipas sai pari maalia alkuun ja siitä sitten nousemaan.. Kolmaskin oli enemmän kuin lähellä, mutta niin vain LPS sai kivuttua tasoihin toisella puolikkaalla, sillä se pelasi paremmin toisen puolikkaan ja Reipas puolestaan huonommin kuin ekan. Vikoilla sekunneilla LPS sai vaparin hyviltä tonteilta. Pallo yläputkeen ja yleisö haukkoi henkeään pettymyksestä. Hurjan jännä peli ! Reippaan äijä juhli pelin jälkeen kuin voittoa.. kovin suomalaista. Toisen epäonni oli oikein mieleinen, vaikka oma panos pelissä oli vaan nolla ja tasuriin se päättyi. Hassua  :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Tuli sitten käytyä katsomassa yksi RiPS away ottelu. Puin sadevehkeet päälle ja Starttasin prätkäni. Suunta kohti jokelan tekonurmea.

RiPS meni 0-1 johtoon mutta niin vaan JoKi tuli takaa ja voitti matsin 2-1.

Paskat puitteet eli ei katsomoa vaan kentän tasalla kuikuilua. Makkaratkin olivat loppuneen kun lähdin tukemaan paikallista seuraa joten niistä en osaa sanoa mitään. Hahaha.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hah hah !!  :mrgreen:  makkarafiilistelyt kehissä !

 

Tänään oli vähän samat tunnelmat PK:n pelissä. Makkaroista ei tietoakaan, kun taas vedestä oli. Onneksi oli sadeviitta ja tuoli mukana omasta takaa. Oli kuin olisi istunut teltassa katsomassa peliä. Istuinalusta vielä tuolilla ja oli hiton lämmin untsikan kanssa. Peli oli sitten jotain muuta. Futura vei ottelu, kun PK oli vähän alavireinen. Katselin kaupan päälle tyttöjen pelin, joukkueen jossa olin mukana puuhastelemassa viime kauden. PK:lla oli synkkä viikonloppu, hävisivät lähes kaikki pelit.. Honka vei muutaman pelin ja muuta kukkua päälle. No, kaikki eivät olleet kolmosta, joten se siitä.

Nyt on kolmosen kausi sit taputeltu. Tuleva kausi voi olla jännempi, riippuu vähän kuinka lohkojaot menevät ja olenko mukana valmennuksessa. Jää nähtäväksi. tämä herra kiittää ja kuittaa kauden katselmukset. Mukavaa oli kentän reunalla tuijotella ja paljon tuli nähtyä hyvää fudista ilmaiseksi. Voin suositella lämpimästi ja kylmästi, riippuu kuin pukeutuu !

 

Adjö ja uutta makkarasiisonia odottelemaan ! :heart:  :horny:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eipä tähän topikkiin liikaa hinkua ole ollut ja itsekkin kirjoittelen vain aina silloin tällöin, joten mielestäni voidaan kausi 2018 laittaa tämän saman otsikon alle.

 

jokatapauksessa, uudenmaan kolmosen joukkueet ovat taas arvottu ja oma mielenkiintoni keskittyy kolmoslohkoon jossa RiPS pelaa.

 

Kaudella 2018 siinä pelaavat seuraavat joukkueet: ( kopioin listan röyhkeästi ff2 puolelta)

 

                         Sarja/lohko &
                         sijoitus 2017   O    V    T    H    Maalit    Pist.

U   FC Kuusysi *         2D/A    12/12   22    4    2   16   29 - 49   14
H   MPS/Atletico Malmi   3D/1     2/12   22   14    2    6   55 - 30   44
H   Atlantis FC **       3D/1     3/12   22   18    0    4   78 - 27   42
U   Reipas               3D/3     3/12   22   10    7    5   63 - 31   37
H   Töölön Taisto        3D/2     6/12   22   10    4    8   59 - 54   34
H   CLE                  3D/1     6/12   22    9    2   11   38 - 34   29
U   HyPS                 3D/3     7/12   22    9    6    7   40 - 46   33
H   PuiU                 3D/3     8/12   22    8    3   11   37 - 56   27
U   JoKi                 3D/3     9/12   22    5    5   12   28 - 50   20
U   RiPS                 3D/3    10/12   22    5    4   13   31 - 59   19
U   FC Korso/United      4D/U2    1/12   22   16    3    3   60 - 22   51
H   FC Viikingit/S.C.P   4D/H1    2/12   22   16    3    3   83 - 22   51

* Kuusysi pelasi kaudella 2017 Kakkosessa nimellä FC Lahti Akatemia.
** Atlantikselta vähennetty kurinpitotoimena 12 pistettä kauden 2017 aikana.

 

Aika paljon tuttuja joukkueita. Nopeasti muistini katakombeja pintaraapaisten uusi joukkueita ovat ( siis minulle) Atlantis FC, FC Korso/United ja FC Viikingit/S.C.P.

Pyrin jälleen käymään kaikissa RiPSin kotiotteluissa ja jos vaikka olisi hieman aikaa niin voisi ainakin tuplata viime kauden away ottelutkin.

Jotain pientä raponaa voisin jälleen yrittää kirjoittaa nähdyistä otteluista, tietysti hieman riihimäkeläisten sinivalkoisten silmälasien läpi suodatettuna.

 

Erittäin mukavaa että RiPS-HyPS taistelukombo jatkuu ja jäi kyllä aikas paljon jokelan peleistäkin hampaankoloihin. hehe.

 

Myös lahelaisia varmasti lämmittää kuusysin ja reippaan keskinäiset, näin aikankin voisin kuvitella.

 

mutta joo, kausihan alkaa vasta abouts viiden kuukauden päästä joten eipä tässä mitään kiirettä ole hötkyilyyn. Kirjoitelkaas kolmosen fiiliksistä ja peleistä. Tämä on juuri sitä varten. Olisi mielenkiintoista esim. saada pikku rapoja keskisuomen kolmosesta, vaikka sitten niitä makkara-arviointeja.heheheh.

 

Rakkaudella kolmoseen, Hyeenamies 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×