Hyppää sisältöön


Kuva
* * * * * 1 ääntä

Milan 2017-2018

milan ac milan rossoneri joukkue kausi kausiennakko kokoonpano serie a italia liiga

 • Kirjaudu vastataksesi
150 vastausta aiheeseen

#1 Heek

Heek

  Junior Member

 • Members
 • PistePistePiste
 • 78 Viestit
 • LocationHelsinki

Lähetetty 20.06.2017 - 14:24

Avasin jo ensi kautta koskevan keskustelun, koska joukkueessa on tapahtunut ja tulee tapahtumaan niin paljon muutoksia, että on herkullista spekuloida sillä, millaisella kokoonpanolla Milan lähtee hakemaan kunnian palautusta europeleissä ja Serie A:ssa.

 

Sisään:

- Franck Kessie MF (Atalanta)

- Mateo Musacchio CB (Villarreal)

- Ricardo Rodriquez LB (Wolfsburg)

- Andre Silva FW (Porto).

 

Huhuissa sisään:

- Andrea Conti RB/RWB (Atalanta)

- Emil Forsberg MF/LW (Leipzig)

- Mattia Perin GK (Genoa)

 

Ehkä ulos:

- Gianluigi Donnarumma

- Gerard Deulofeu (Barcelona)

- Mattia De Sciglio (Juventus/Napoli)

- Andrea Bertolacci (Genoa)

- Carlos Bacca

- Rodrigo Ely

- Jose Sosa

- Lucas Ocampos

 

Mahdollinen avauskokoonpano:

 

----------------------------------------------- Andre Silva --------------------------------------------------

--------- Emil Forsberg ------------------------------------------------------ Suso -----------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------- Bonaventura --------------------- --------------- Locatelli -----------------------------

------------------------------------------------- Kessie ---------------------------------------------------------

-------- Rodriguez ------------------------------------------------------------------------ Conti -------------

----------------------------- Romagnoli ------------------ Musacchio ---------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------- Dollarumma --------------------------------------------------------


 • ippe tykkää tästä

"Feeling invincible is the first step on the path to the point of no return."

- Andrea Pirlo


#2 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 318 Viestit

Lähetetty 21.06.2017 - 12:15

Lähtijät-listalle voisi lisätä Palettan, joka ei tule saamaan jatkopahvia 2018 loppuvaan soppariin ja on siten pyytänyt - onneksi - siirtoa muualle. Hondallahan sopimus jo loppuikin, joten on jo poistunut miehistöstä. Myös Kuckaa ja Zapataa on huhuiltu muualle. Zapata tosin on sanonut haluavansa jäädä taistelemaan peliajasta - valitettavasti.#3 Heek

Heek

  Junior Member

 • Members
 • PistePistePiste
 • 78 Viestit
 • LocationHelsinki

Lähetetty 21.06.2017 - 15:29

Kuckan haluaisin pitää, koska hän pystyisi tuomaan keskikentälle dynaamisuutta hetkillä, jolloin joukkue tarvitsee lisää buustia. Hondalle onnea tulevaan.

 

Mielestäni on aika outoa, että Paletta ei saa jatkopahvia, koska hän olisi hyvä syvyyspelaaja toppariosastolle. Katsoin melkein kaikki kauden matsit ja Paletta esiintyi varsin usein edukseen. Pelasi fyysisesti ja hyvin myös jalalla. Ei mikään maailmanluokan toppari, mutta Milanilla on pitkä kausi tulossa

 

Zapataa en kyllä jää kaipaamaan. 


"Feeling invincible is the first step on the path to the point of no return."

- Andrea Pirlo


#4 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 21.06.2017 - 15:50

Mielestäni on aika outoa, että Paletta ei saa jatkopahvia, koska hän olisi hyvä syvyyspelaaja toppariosastolle. Katsoin melkein kaikki kauden matsit ja Paletta esiintyi varsin usein edukseen. Pelasi fyysisesti ja hyvin myös jalalla. Ei mikään maailmanluokan toppari, mutta Milanilla on pitkä kausi tulossa

 

Minusta taas ei ole..Paletta on parhaimillaan ihan ok, mutta sitten välillä se on ihan helisemässä takalinjoilla. Minusta Zapata pelasi paremman kevätkauden kuin Paletta. Yhdessä asiassa Paletta on Euroopan ykkönen, nimittäin punaisissa korteissa.


 • pake tykkää tästä

#5 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 318 Viestit

Lähetetty 22.06.2017 - 08:20

Alkukaudesta Paletta pelasi ihan hyvin Romagnolin kanssa muttei silti yltänyt riittävälle tasolle. Kun siihen lisätään järjetön määrä järjettömiä ulosajoja, niin tervemenoa vaan. Parempiakin löytyy helposti.#6 Heek

Heek

  Junior Member

 • Members
 • PistePistePiste
 • 78 Viestit
 • LocationHelsinki

Lähetetty 22.06.2017 - 09:01

Palettan herkkyys kohtalokkaisiin rikkeisiin on kiistaton fakta. Voi olla, että kuumapäisyys olisikin liian iso riski. Ilman sitä olisi kelpo syvyystoppari!


 • pake tykkää tästä

"Feeling invincible is the first step on the path to the point of no return."

- Andrea Pirlo


#7 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 27.06.2017 - 17:06

Milan palaa heinäkuun 3. päivä heinäkuuta harjoituksiin ja nyt on sovittu ensimmäinen harjoituspeli. Se on Sveitissä pelattava matsi FC Luganoa vastaan Cornaredo Stadiumilla.

 

LUGANO%20MILAN_amichevoleENG_NEWS%20-%20#8 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 28.06.2017 - 17:05

Laitan tämän uutisen tänne, koska tuntuu olevan varma juttu:

 

Lähde: AC Milan hankkinut kärkimiehen valioliigaputoajasta

 

Sky Sportsin mukaan AC Milan on hankkinut Sunderlandissa ja Liverpoolissa Valioliigaa pelanneen italialaisen Fabio Borinin.
 
Lähteen mukaan milanolaisseura on saanut jo sovittua henkilökohtaisista ehdoista pelaajan kanssa ja siirtokorvauksesta Sunderlandin kanssa.
 
Borini matkustaa Milanin lääkärintarkastukseen huomenna ja hänestä maksettava siirtokorvaus on kuuden miljoonan euron luokkaa, tietää Sky Sports kertoa.
 
Edelliset viisi vuotta Englannissa pelannut laituri on pelannut urallaan Serie A:ta AS Romassa ja Parmassa.

 

Itselle tämä Borinin siirto on kyllä täysin käsittämätön. Borini on kyllä aktiivinen työntekijä, mutta maalintekijänä täysin tussu, jonka ura ollut laskusuunnassa. Ehkä tässä haetaan varamiehen varamiestä sekä loppminuuttien prässääjää. Tai sitten jotain ihan muuta, mitä en käsitä.#9 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 192 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 28.06.2017 - 20:09

Itselle tämä Borinin siirto on kyllä täysin käsittämätön. Borini on kyllä aktiivinen työntekijä, mutta maalintekijänä täysin tussu, jonka ura ollut laskusuunnassa. Ehkä tässä haetaan varamiehen varamiestä sekä loppminuuttien prässääjää. Tai sitten jotain ihan muuta, mitä en käsitä.

 

Borinin siirrossa on se vähän ikävää, että Fabio oli matkalla Lazioon. Tämä nyt näyttää tehneen sitten vähän ikävää Lazion ja Milanin väleille kauppakumppaneina, kun Bigliaa eivät nyt mielellään myisi Milaniin, jotka veivät heiltä hyökkääjän nenän edestä.

 

Samaa mieltä Borinista näin muuten. Asenne tuntuu olevan kohdillaan, mutta ei ole ollut entisensä Roman jälkeen, jossa tekikin 10 maalia (174' per maali) ja osa laitahyökkääjänä. Tietysti häntäpään seurassa Sunderlandissakin niitä osumia tuli jonkin verran ja Swansea Cityssakin peliaikaan nähden loistavasti, jos nyt voi vähän yrittää nähdä valoa tunnelin päässä. Walesilaisseurassa 6 maalia (151' per maali) ja 4 maalisyöttöä, kun esiintymisiä tuli alle vain 12 kappaletta. Sinänsä vielä nuori pelaaja kylläkin, kun 26 vuotta tuli vasta täyteen, joten voihan tässä toivoa, että onnistuisi jälleen Italiassa. Tavallaan olen tuota Borinin merkkituuletusta kaivannutkin Serie A:n kentillä ja tuolla noin €6 miljoonan siirtosummalla nyt ei mikään suuri riski ole, vaan aikalailla voittoa joka tapauksessa.

 

Hyvään hintaan siis tuollainen hyökkäyksen yleismies rotaatioon, mistä nyt ei varmaan haittaakaan ole. Kyllä niitä pelaajia vaihtopenkillekin tarvitaan. Olettaisin ehkä, että Kalinic on edelleen kiikarissa tästä siirrosta huolimatta ja kroatialaisella korvattaisiin Baccan lähtö, jos nyt esimerkiksi Marseilleen suuntaa. Se ykköshyökkääjä tuohon muodostelmaan 4-3-3 onkin jo hankittu ja kaikki katseet ovatkin André Silvassa. Borinin näkisin puolestaan lähinnä korvaavan Lapadulan, joka näyttää olevan lähellä siirtoa Genoaan.


Football is like chess, only without the dice.


#10 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 318 Viestit

Lähetetty 29.06.2017 - 10:00

Joo, ei tässä mitään Niangin tasoista "maalintekijää" kaivata kakkoshyökkääjäksi - tai edes kolmoseksi. Lapadulan maalit per minuutti -statsit olivat kuitenkin ihan kelvolliset ja tuskin Lapa Borinille asenteessakaan häviää. En tykkää yhtään vaikka hinta onkin halpa. Borini ei vaan vakuuta millään tasolla. Maaleja mies ei osaa tehdä ja tilastojen mukaan ei kyllä syöttääkään: 3 maalisyöttöä melkein sadassa Valioliigapelissä. Mitä kettua, sanon minä!#11 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 192 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 29.06.2017 - 12:53

Maaleja mies ei osaa tehdä ja tilastojen mukaan ei kyllä syöttääkään: 3 maalisyöttöä melkein sadassa Valioliigapelissä. Mitä kettua, sanon minä!

 

Pelannut Premier Leaguessa kylläkin jo 111 ottelua (6,714') ja tehnyt 16 maalia sekä antanut 6 maalisyöttöä.

 

En Borinia nyt missään vaiheessa huippupelaajaksi kutsunutkaan, mutta kyllähän 150-175' per maali (maali alle kahdessa ottelussa) on oikeissa käsissä aivan hyvää jälkeä. Itseasiassa vastaavia lukemia nähdään ihan huippuluokan pelaajiltakin. Jos tuijottaa pelkkiä ottelumääriä, niin voi saada vääristyneen käsityksen, koska Borinin kohdalla osassa esiintymisistä puhutaan niin vähäisistä minuuttimääristä. Lapadulalla nämä maalimäärät minuutteihin nähden ovat 170' per maali.

 

Ehkä tässä kysymys on enemmän siitä, että Lapadula ei ole mahdollisesti valmis rooliin 3-4. vaihtoehtona kärkihyökkääjäksi, kun taas Genoassa vastuuta voisi olla luvassa runsaasti. Borini puolestaan olisi varmasti valmis tällaiseen rooliin, jossa olisi 2-4. vaihtoehto hyökkäyksen kolmelle eri pelipaikalle. Hyvin samantasoisia pelaajia, joista Fabio ainakin omissa silmissäni monikäyttöisempi. Tuolla siirtosummalla, jota suurempi korvaus mahdollisesti voisi Lapadulastakin saada, niin järkevää toimintaa. Mieluummin motivoitunut pelaaja, joka tyytyväinen rooliinsa, kuin päinvastoin. Tämä päätelmä siis siitä, että muistan lukeneeni Lapadulan kommentteja suuremmasta vastuusta ja nyt näyttää siltä, että kesällä nähdään kokonaisuudessaan parikin hyökkäyspään hankintaa, joiden lisäksi nyt tällainen tasaväkisempi kilpailija, niin ei Gianluca varmaan kovin tyytyväisenä myhäile, kun näyttää putoavan nokkimisjärjestyksessä vähintään pykälän alaspäin, kun ajatukset olivat toisessa suunnassa. Parhaat pelivuodet alkavat olla nyt käsillä, niin aivan järkevä ratkaisu lähteä pienempään seuraan pelaamaan suuremmassa roolissa.

 

Täytyy myös painottaa, että Borini pelasi näissä 111 ottelussa ainoastaan 20 kertaa (18%) Premier Leaguessa nimenomaan kärkihyökkääjänä, joten näkisin itse André Silvasta seuraavana olevan tuleva hyökkääjähankinta tai ehkä mahdollisesti jopa Lapadula, jos jääkin, kun taas Borini toisi kärkihyökkääjän tontille leveyttä vain tarvittaessa ja ensisijaisesti olisi varamies laitahyökkääjäksi. Romasta löysin 18 ottelun haarukasta pelipaikat, joista vain 4 kertaa (22%) kärkihyökkääjänä. Tuollahan pelasi ehkä uransa parasta jalkapalloa, ja tämä vahvistaa myös mahdollisen tulevan roolin pelipaikankin puolesta.

 

Itse ainakin ymmärrän täysin tällaisen lähes ilmaisen hankinnan rotaatioon, jossa puhutaan monikäyttöisestä pelaajasta, joka tuntee Italian pääsarjan ja todennäköisesti sopeutuisi suhteellisen nopeasti elämään Milanossa.


Football is like chess, only without the dice.


#12 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 29.06.2017 - 16:40

Pelannut Premier Leaguessa kylläkin jo 111 ottelua (6,714') ja tehnyt 16 maalia sekä antanut 6 maalisyöttöä.

 

En Borinia nyt missään vaiheessa huippupelaajaksi kutsunutkaan, mutta kyllähän 150-175' per maali (maali alle kahdessa ottelussa) on oikeissa käsissä aivan hyvää jälkeä. Itseasiassa vastaavia lukemia nähdään ihan huippuluokan pelaajiltakin. Jos tuijottaa pelkkiä ottelumääriä, niin voi saada vääristyneen käsityksen, koska Borinin kohdalla osassa esiintymisistä puhutaan niin vähäisistä minuuttimääristä. Lapadulalla nämä maalimäärät minuutteihin nähden ovat 170' per maali.

 

Ehkä tässä kysymys on enemmän siitä, että Lapadula ei ole mahdollisesti valmis rooliin 3-4. vaihtoehtona kärkihyökkääjäksi, kun taas Genoassa vastuuta voisi olla luvassa runsaasti. Borini puolestaan olisi varmasti valmis tällaiseen rooliin, jossa olisi 2-4. vaihtoehto hyökkäyksen kolmelle eri pelipaikalle. Hyvin samantasoisia pelaajia, joista Fabio ainakin omissa silmissäni monikäyttöisempi. Tuolla siirtosummalla, jota suurempi korvaus mahdollisesti voisi Lapadulastakin saada, niin järkevää toimintaa. Mieluummin motivoitunut pelaaja, joka tyytyväinen rooliinsa, kuin päinvastoin. Tämä päätelmä siis siitä, että muistan lukeneeni Lapadulan kommentteja suuremmasta vastuusta ja nyt näyttää siltä, että kesällä nähdään kokonaisuudessaan parikin hyökkäyspään hankintaa, joiden lisäksi nyt tällainen tasaväkisempi kilpailija, niin ei Gianluca varmaan kovin tyytyväisenä myhäile, kun näyttää putoavan nokkimisjärjestyksessä vähintään pykälän alaspäin, kun ajatukset olivat toisessa suunnassa. Parhaat pelivuodet alkavat olla nyt käsillä, niin aivan järkevä ratkaisu lähteä pienempään seuraan pelaamaan suuremmassa roolissa.

 

Täytyy myös painottaa, että Borini pelasi näissä 111 ottelussa ainoastaan 20 kertaa (18%) Premier Leaguessa nimenomaan kärkihyökkääjänä, joten näkisin itse André Silvasta seuraavana olevan tuleva hyökkääjähankinta tai ehkä mahdollisesti jopa Lapadula, jos jääkin, kun taas Borini toisi kärkihyökkääjän tontille leveyttä vain tarvittaessa ja ensisijaisesti olisi varamies laitahyökkääjäksi. Romasta löysin 18 ottelun haarukasta pelipaikat, joista vain 4 kertaa (22%) kärkihyökkääjänä. Tuollahan pelasi ehkä uransa parasta jalkapalloa, ja tämä vahvistaa myös mahdollisen tulevan roolin pelipaikankin puolesta.

 

Itse ainakin ymmärrän täysin tällaisen lähes ilmaisen hankinnan rotaatioon, jossa puhutaan monikäyttöisestä pelaajasta, joka tuntee Italian pääsarjan ja todennäköisesti sopeutuisi suhteellisen nopeasti elämään Milanossa.

 

Hyvin perustelet asian. Itsekin olen monesti painottanut, että tärkeää on myös ringin leveys. Borinin arviot jätän myöhemmäksi juuri siitä syystä, että hyödyllisyys nähdään pitkän kauden aikana.  Joka tapauksessa mies on nyt ensimmäistä päivää medicalissa ja vamaan huomenna nimi paperissa. 

 

BZG_6150%20-%20Copy%20(2).png#13 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 29.06.2017 - 18:59

Valioliiga.com tietää kertoa Borinin siirrosta seuraavaa:

 

"Sunderlandissa vaatimattomasti esiintynyt Fabio Borini lienee pelaaja, jota useimmat seuran kannattajista eivät jää kaipaamaan. Borini teki Sunderlandille viime kaudella 26 ottelussa vain kaksi maalia, joten kovin moni seura on tuskin hyökkääjän ovelle koputellut.
 
Nyt Borinin siirto AC Milaniin on kuitenkin viimeistelyä vaille valmis, ja mies on kuvattu torstaina jo seuran lääkärintarkastuksessakin. Sunderlandille kelpaa Borinista varmasti kaikki mahdollinen raha, joten The Timesin huhuama 6,3 miljoonaa puntaa (7,2 miljoonaa euroa) sopinee paremmin kuin hyvin. Tosin summasta 5,3 miljoonaa puntaa sisältyy Milanin osto-optioon. Tuleva kausi menisi hyökkääjän kotimaassa lainalla."
 
Mikäli sikäli tuo The Timesin kertoma summa ja osto-optio pitää pakkaansa, niin sitten kyseessä on melko riskitön hankinta. Nyt mä alan ymmärtää tämän siirron logiikkaa.

 • Jahnny tykkää tästä

#14 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 30.06.2017 - 18:03

Nyt Borinin sopimus on kirjoitettu. Ilmeisesti The Timesin tiedot pitävät paikkaansa, koska Milanin sivulla lukee näin:

 

"AC Milan announce the signing of Fabio Borini from Sunderland AFC. The contract implies the player will join the club on loan with obligation to buy. "

 

Joka tapauksessa tervetuloa remmiin..

 

News-Borini-ufficiale.jpg#15 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 01.07.2017 - 14:51

Andrea Poli siirtyy ilmeisesti vapaana agenttina Bolognaan. Sopimus Bolognan kanssa 4 vuotinen.

 

Omasta mielestäni tämä oli oikea ratkaisu. Poli on hyvällä työmoraalilla varustettu kahden suunnan työmyyrä, mutta pallollisen pelaamisen taso ei tahdo riittää Milanin tasoiseen seuraan.  Toivon hyvää jatkoa hänelle.

 

IMG_5235.jpg#16 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 01.07.2017 - 18:36

Luca Vido lähtee myös Milanista Atalantaan. Italian U20-hyökkääjä on jäänyt Milanissa vaihtopenkin lämmittäjäksi, joten siirto hyvää kasvastustyötä tekevään Atalantaa voi vielä tehdä ihmeitä miehen uralle. Ehkä sitä parin vuoden kuluttua on kotiinpaluun isolla hintalapulla.. 

 

740-vido.jpg#17 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 02.07.2017 - 15:19

Saksaassa syntynyt ja kasvanut Turkin maajoukkueen 23-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja Hakan Çalhanoğlu on saapunut Milanoon ja pitäisi mennä huomenna medicaliin. Hän on kommentoinut nerokkaasti asiaa:

 

“I’m very happy to be here”

 

Hakan saapuu Leverkusenista ja Milan maksaa arvioiden mukaan saksalaisille 20 miljoonaa + mahdolliset 4 miljoonan bonukset. Hakanin sopimus on 4-vuotinen ja palkka 2,5 miljoonaa vuodessa.

 

Myös Contin siirto edennee huomenna. #18 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 02.07.2017 - 17:39

Lisätääs STT:n uutinen tänne:

 

AC Milan vahvistuu kovapotkuisella turkkilaispelaajalla

 

Turkkilainen Hakan Calhanoglu siirtyy jalkapallon Italian Serie A:ssa pelaavaan AC Milaniin. Seura vahvisti asian Twitter-tilillään.

 
Kovasta potkustaan tunnettu Calhanoglu on pelannut edelliset kolme kautta Saksan Bundesliigan Bayer Leverkusenissa. Saksalaissyntyinen hyökkäävä keskikenttäpelaaja kuuluu myös Turkin maajoukkueen vakiokalustoon.
 
Calhanoglun päättynyt kausi loppui ennen aikojaan, sillä kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa määräsi hänet helmikuussa neljän kuukauden pelikieltoon aiemman sopimusrikkomuksen vuoksi. Leverkusenin lisäksi Calhanoglu on pelannut ammattilaisurallaan Karlsruhessa ja Hamburger SV:ssä.


#19 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 03.07.2017 - 21:07

Nyt on Hakan Calhanoglun siirtokin varmistunut. Eli kyseessä on 4 vuoden soppari vuoteen 2021.

 

firmacalha.jpg#20 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 318 Viestit

Lähetetty 04.07.2017 - 07:45

Donnarumma pistänee nimensä pahviin, joka tekee nuorukaisesta Serie A:n 3.kovapalkkaisimman pelaajan. Lisäksi Milan hankkii Antonio Donnarumman kakkos- tai kolmosveskaksi 1 miljoonan vuosisopparilla. Gigion sopimukseen tulee kaksi ehtoa: 50M€ klausuuli jos Milan ei selviä UCL:ään ensi kaudeksi ja 100M€ jos selviää.

 

Contin siirrosta pitäisi kuulua tämän viikon aikana. Toivottavasti ehtii vielä medicalitkin hoitaa tämän viikon aikana.myös merkitty yhdellä tai useammalla näistä avainsanoista: milan, ac milan, rossoneri, joukkue, kausi, kausiennakko, kokoonpano, serie a, italia, liiga

0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää