Hyppää sisältöön


Kuva
* * * * * 1 ääntä

Milan 2017-2018

milan ac milan rossoneri joukkue kausi kausiennakko kokoonpano serie a italia liiga

 • Kirjaudu vastataksesi
150 vastausta aiheeseen

#141 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 31.10.2017 - 10:06

Siinä vaiheessa kun valmentaja ei toistuvista opetuksista huolimatta ymmärrä, että

1) Suso ei ole keskushyökkääjä vaan laituri

2) 3-5-2 ei sovi Milanille, sillä joukkueessa ei ole pelaajia toimivan 3-5-2:n muodostamiseen

3) Kalinic on yhtä hyvä valinta yksinäiseksi hyökkääjäksi (tai Suson pariksi, mutta lue kohta #1) kuin se huonompi Zapata

4) Bonaventura on turhautunut Montellan peluutukseen. Onko siihen varaa? Entä siihen, että seuraavana vuorossa on Suso, jonka varassa Milanin pisteidenmetsästys ja maalinteko tällä hetkellä 100%:sti on?

 

Lisäksi

4) Montellan vaihdot tuntuvat usein olevan käsittämättömiä - ja tulevat lisäksi liian myöhään

5) Käytössä on yksi huippuvireinen ja nälkäinen hyökkääjä(, josta on jo nyt tullut fanien suosikki), joka istuu matsista toiseen penkillä, kun maalinteosta mitään ymmärtämätön Kalinic koheltaa kentällä 90min illasta toiseen. Lisäksi toinen kehityskelpoinen hyökkäjälupaus tyytyy 10min cameo-rooleihin kun metsästetään loppuhetkillä epätoivoisesti kavennusta. Näyttöhalut tälläkin nuorukaisella on Kalinicia kovemmat - samoin osaaminen. Silti Kalinic on se ykkösvalinta.

6) Biglia tekee virheitä enemmän kuin Locatelli. Locatelli on nuori ja tulee oppimaan virheistään. Biglia ei näytä niin tekevän. Otteet huononevat peli peliltä ja kaverilla on uutisoitu olleen "lihasväsymystä" jo pari viikkoa. Mitäs luulette, paraneeko vamma pelaamalla 3-4 päivän välein avauksessa 60-90min? Kohta Montolivokin alkaa näyttää paremmalta vaihtoehdolta avaukseen jos tahti jatkuu tällaisena.

 

Olen aikalailla samaan mieltä näistä sun teeseistä. 5 -kohtaan kyllä sanoisin, että ymmärrän Montellan logiikan peluuttaa Kalinicia. Kalinic on hyvin eri tyyppinen pelaaja kuin Cutrone (tai Andre Silva). Cutrone on muistuttaa pelityyliltään enemmän Baccaa, joka ei koskaan oikein istunut Montellan pelitapaan. Kalinic taas pelaa enemmän selkä maaliinpäin ja tekee muille pelaajille tilaa. Tilanteessa on jotain samaa kuin Benzeman tilnteessa Real Madridissa.  #142 Qps

Qps

  Junior Member

 • Members
 • 497 Viestit

Lähetetty 31.10.2017 - 10:30

Parempi olla kirjoittelematta mitään pidempää kommentia tähän hätään, sillä sen verran kitkerää tekstiä tulisi. Pari pähkinää kuitenkin pohdittavaksi:

 

1) Montella on väärä mies valmentamaan Milania. Jos joku on eri mieltä, olisin kiinnostunut tietämään a ) perustelut sille ja b ) mitä sieniä popsimalla tulee niin absurdeja ajatuksia kenenkään mieleen.

 

2) Higuain vs Kalinic. Toinen on täydellinen(?) esimerkki hyvästä hyökkääjästä ja toinen malliesimerkki siitä, miltä näyttää pelaaja, josta maksetaan yli 20-kertainen hinta todelliseen arvoon nähden. Kumpi on kumpi?

 

3) Biglia ja Bonucci. Kaksi maailmanluokan pelaajaa - ennen tätä kesää. Nyt jos sukunimi vaihdettaisiin ja aloitettaisiin puhtaalta pöydältä, ei kumpikaan mahtuisi Serie A:n TOP-5 -joukkueiden avaukseen. Kuvastaa hyvin tilannetta, joka joukkueessa vallitsee.

 

4) Jos valmentajaa ei nyt vaihdeta, miten käy Mestarienliigan? Pelaajia ei voi ostaa ennen tammikuuta. Sinne on vielä reilut 10 peliä aikaa. Tällä tahdilla (tappio per 2 peliä) UCL-paikka on jo tammikuussa saavuttamattomissa. Mikä siis avuksi? Tiedätte kyllä...

 

1. Voi olla mutta en kyllä halua ketään tarjolla olevista. Golden Age Milanista purki aika hyvin yllä tuon valmennuspuolen / joukkuepelaamisen pulman!

2. Itse en pitänyt siitä että hankittiin Kalinic vaan olisin halunnut myös tämän toisen hyökkääjähankinnan olevan nuorempi (Esim. Belotti), jotta miehestä on iloa pitkään ja eritoten kun kohta alkaa taloussanktiot iskemään päälle niin uusia äijiä ei siinä vaiheessa sitten saada. Higuan on kova mutta menee samaa kastiin että ura ei jatku enää pitkään huipputasolla.

3. Samaa mieltä, Bonuccin oli helppo pelata tutussa puolustuksessa mutta nyt sitten nähdään todellinen taso kun löydään ympärille täysin vieraat jätkät. Oletan että tasoa tulee löytymään mutta liian monta pistettä on jo annettu muille... Bigliasta olen vähän samaa mieltä kuin Kalinicista, erikoinen hankinta. Tasoa on nostettava ja roimasti. Valitettavan paljon alkukaudesta nämä kaksi sankaria ovat kämmäilleet!

4. Veikkaan että paikka on kaukana jo nyt. Päivittäisessä suoritustasossa on tapahduttava niin suuri muutos että se vaatisi kolmannen valtakunnan ihmeen...


 • pake tykkää tästä

#143 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 318 Viestit

Lähetetty 31.10.2017 - 11:14

Suurin ongelma Kalinicin peluuttamisessa yksinäisenä kärkenä on se, että mies lienee ihan kelvollinen kakkoshyökkkäjä (rooli, jota Susolle on väkisin tyrkytetty), mutta kun joukkue huutaa MAALINTEKIJÄÄ ja sitä Kalinic ei todellakaan ole. Cutrone on. Andre Silvasta voi sellainen tulla jos oppii suoraviivaisuutta yms. En silti väitä, että Cutrone olisi mikään Higuain, Mertens, Icardi tms., mutta parempaakaan meillä ei ole. Ja Cutronella on kaikki ainekset tulla Pippon kaltaiseksi legendaksi jos... Ja Kalinicilla taas ei. Joko olet maalintekijä tai et ole. Kalinic ei ole - eikä sellaiseksi voi muuttua.#144 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 05.11.2017 - 16:37

Tässä tietoteknisten ongelmien takia kirjoittaminen on jäänyt viime tippaan. Joten tämä on vähän lyhyen kaavan tarina.

 

Milan pelaa tänään Emilia-Romagna on hallinnollinen alueella olevassa Modenan kaupungissa klo 21.45 Suomen aikaa Mapei Stadiumiumilla. Siellä pelaa evakossa Sassuolo, jonka koti on 17 km päässä.

 

Sassuolo ollut lyhyen Serie A -historiansa ajan ollut Milanille piikki pyllyssä. Aikoinaan Max Allegri sai lähteä juuri Sassiolo-pelin jälkeen Milanista. Samaa kohtaloa voi ennustaa tänään Montelalle, jos Milan ei voita Sassuoloa. Ainakin huhut väittää niin.

 

Mitään erityistä syytä ei ole, miksei Milan voisikin voittaa. Vaikka Milanin esitykset on ollut surkeita viime aikoina, niin sitä on ollut myös Sassuolon. Kummallakin joukueella on samanlainen 5 ottelun vire: 1 voitto, 1 tasuri ja 3 tappiota.

 

Sarjatilanteessa on sentään eroa. Milan sarjassa 9. ja on kerännyt 11 pelissä 16 pistettä. Sassuolo on vasta 17 ja on kerännyt 11:stä pelistä vaivaiset 8 pistettä.

 

Montellan haastattelu:

 

On the team

"It's a complicated moment, numbers speak for themselves. We have to get back to winning ways, we want to. But we have to do more, we need to speed up, starting from building up the play to give the strikers more opportunities. This team has great potential, we still have to improve in interpreting the different phases of the match. We have to improve as a group, tactically, psychologically and so on. We have plenty of shots but we don't score enough, the team needs to be calmer, more composed and collected, to be less tense. Physically we are doing well.

 

On Sassuolo

"They didn't start the season too well, now they have made some changes in tactics and they are back playing like they know how to. They did well at Napoli, but this is not too much of our concern: we need to focus on ourselves, on our attitude. I want to see the team I saw against Chievo, without repeating the negative first half we had in Athens where we didn't do well as we were too static off the ball. We find it hard against teams that man-mark us all over the pitch.

 

On the Europa league

"I think we didn't play that badly. We did well in the second half. A draw is a good result although we wanted to seal the qualification to the next round already in Athens, we are still top of the group.

 

On the individuals and the opponents

"We signed Borini because he's a ductile player, he always gives 110 percent in training and on the pitch. Calhanoglu? I am convinced his talent will explode. Our direct rivals are doing really well, but they haven't played as many matches between them. I am positive that we can still climb back up to clinch fourth place.

 

On his positive attitude

"We are on the right track. I see the players are eager to work to improve. We won at Chievo, lost to Juve and drawn away in Europa League, it's not that things have gotten worse in the past three matches. I am focused and ready to fight. This is the seventh match we play in the space of a few days, it's impossible to think we won't make some changes and it's essential to rotate players. I work with the full squad, not only with 11 men. With Han Li, when possible, we talk a lot. We have analysed the whole project. Will you see me here for the press conference before Napoli on Friday 17th? Until proven otherwise, yes. We are going to win tomorrow".

 

 

U.S. Sassuolo Calcio - A.C. Milan

 

 

Sassuolon valmentajan Cristian Bucchin miehistö:

 

Maalivahdit:

47 Andrea Consigli, 70 Leonardo Marson, 77 Gianluca Pegolo

 

Puolustajat:

13 Federico Peluso, 15 Francesco Acerbi, 21 Pol Lirola, 23 Marcello Gazzola, 26 Rogerio, 28 Paolo Cannavaro

 

Keskikenttäpelaajat:

4 Francesco Magnanelli, 6 Luca Mazzitelli, 7 Simone Missiroli, 8 Davide Biondini, 12 Stefano Sensi, 29 Francesco Cassata

 

Hyökkääjät:

10 Alessandro Matri, 11 Diego Falcinelli, 14 Gianluca Scamacca, 16 Matteo Politano, 17 Nicholas Pierini, 90 Antonino Ragusa

 

 

Montellan miehistö:

 

Maalivahdit:

A. Donnarumma, G. Donnarumma, Storari

 

Puolustajat:

Abate, Antonelli, Bonucci, Calabria, Gomez, Musacchio, Paletta, Rodriguez, Romagnoli, Zapata

 

Keskikenttäpelaajat:

Borini, Calhanoglu, Kessie, Locatelli, Mauri, Montolivo

 

Hyökkääjät:

Cutrone, Kalinic, André Silva, Suso

 

Davide Calabria ja Luca Antonelli tekee paluun miehistöön, mutta Lucas Biglia ja Jack Bonaventura on vaivojen takia yhä poissa.

 

La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avaukset:

 

DNxWH8_WAAAsJQX.jpg

 

Milan ja ennen kaikkea Montellan kovasti kaipaamaa voittoa ei tarjoa ainakaan Whoscored.com, joka ennustaa 1-1 tasapeliä eikä myöskään Fresupertips.co.uk, joka tarjoaa kiikarituloksen 0-0. No nyt on sitä sankaruutta tarjolla, jos Milan ottaisi ja voittaisi. Nykykunnossa olevalta Sassuololta voiton ottaminen ei pitäisi olla mahdotonta.#145 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 05.11.2017 - 20:59

Avauskokoonpanot:

 

Sassuolo:

 

         Ragusa      Falcinelli       Politano

 

        Cassata      Mazzitelli       Missiroli 

 

Peluso        Acerbi      Cannavaro      Gazzola 

 

                           Consigli

 

 

Sassuolon penkki: Marson, Pegolo, Magnanelli, Biondini, Matri, Sensi, Scamacca, Pierini, Lirola, Rogerio

 

 

Milan:

 

                               Kalinic

 

             Calhanoglu       Suso    

 

Borini      Montolivo      Kessie       Calabria

 

        Romagnoli    Bonucci    Zapata

 

                     G Donnarumma 

 

 

Milanin penkki: A Donnarumma, Storari, Abate, Antonelli, Gomez, Paletta, Musacchio, Rodriguez, Locatelli, Mauri, Cutrone, Andre Silva#146 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 318 Viestit

Lähetetty 06.11.2017 - 09:01

Jos rehellisiä ollaan, niin Milan ei saanut mitään aikaan ennen kulman jälkitilanteesta tullutta Romagnolin puskumaalia - ja siinäkin oltiin kahdessakin asiassa hyvin, hyvin onnekkaita: 1) pallo pienen flipperin jälkeen yläkulmaan ja 2) maalia ei hylätty kuten 9/10:stä vastaavasta tilanteesta yleensä hylätään. Vasta maalin jälkeen (Sassuolon nostaessa riskin ottoa) Milan sai pari muutakin jonkinlaista maalipaikkaa luotua, mutta vain Suso oli tarpeeksi hyvä hyödyntämään sellaisen. Eli ei tullutkaan odottamaani tappiota ja Montellan potkuja vaan 2 viikon päästä edessä murskatappio Napolille ja paluu arkeen.

 

Bonucci näyttäisi palanneen tasolleen ja teki pari tärkeää pelastusta/katkoa. Suso väläytteli pari kertaa osaamistaan ja Borini teki töitä 4 pelaajan edestä. Romagnoli oli maalin lisäksi hyvä. Eikä Montolivokaan ollut oma itsensä. Toisin kuin kentän huonoin pelaaja eli Kalinic. Kalinicille hyvän vastuksen antoi Calhanoglu, joka taisi koskea palloon kahdesti koko pelin aikana.#147 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 18.11.2017 - 18:49

  Milan matkaa Etelä-Italian suurin kaupunkiin Napoliin, jonka muinaiset kreikkalaiset perusti vuonna papu. Siellä vastaan tulee Società Sportiva Calcio Napoli, eli Napolin jalkapalloseura. Peli pelataan 60240 katsojaa vetävällä Stadio San Paololla.

 

Napoli on sarjataulukossa ykkösenä. Joukkue on ottanut 12 pelistä 32 pistettä. Siinä on 10 voittoa ja vain 2 tasuria. Milan on vastaavasti sarjassa 7. ja on ottanut 12 pelistä 19 pistettä.

 

Sarjataulukon mukaan Napoli tämän hetken Italian paras joukkue, niin sanoisin, että se on myös sitä muutenkin. Napoli pelaa uskomattoman hienoa pallonhallintajalkapalloa. Tämän takana 58 -vuotias valmentajavelho Maurizio Sarri, joka pitkään valmensi alasarjoissa ja iski itsensä calciovalmentajien kuumimmaksi nimeksi Empolissa, josta sitten siirtyi Napoliin. Napolissa mies päsi sitten huippupelaajien kanssa toimimaan ja jälki on ollut huimaa. Tällä kaudella ainoastaan Pepin Man City on pyyhkinyt Napollilla pöytää. No, Citylla on aika paljon enemmän hilloa kuin Napolilla, joten tokkopa tuo edes niin suuri yllätys.

 

Montellan haastattelu:

 

On the importance of the match

"These are games that aside from the result if played the right way can give you the right motivation and confidence that this team needs. Though, this game is worth three points just like next weekend against Torino. I'm only focused on how to take home a win.

 

On the opponents

"Napoli play the best football in Europe, though this cannot be an alibi. We have everything it takes to trouble them over the 90'. Ghoulam's injury? He's an excellent player but he can be replaced by Mario Rui and I think the Azzurri are still a strong side who can interpret the different phases of the game in an excellent way.

 

On the team's recent form

"We are finding our identity as a team. We won the past two away games against two tough opponents. We have found consistency in our style of play. Unfortunately, I don't have the whole squad available but we can do well.

 

Individuals

"Calha had a light muscular issue. Lucas (Biglia) trained the whole week with the group but he might not be fit to play the whole match. Bonucci has improved a lot physically and in interpreting the game. He's coming back. The two-matches ban probably helped him.

 

The recipe to beat Napoli

"Tactics are important but self-confidence is too. We need to prevent them from moving the ball around quickly, to be aggressive and keep possession to have them running more and wasting energies".

 

 

S.S.C. Napoli - A.C. Milan

 

Sarrin miehistö:

 

Maalivahdit:

Reina, Rafael, Sepe

 

Puolustajat:

Albiol, Chiriches, Hysaj, Koulibaly, Maksimovic, Maggio, Mario Rui

 

Keskikenttäpelaajat:

Jorginho, Allan, Diawara, Hamsik, Rog, Zielinski, Giaccherini

 

Hyökkääjät:

Callejon, Ounas, Insigne, Mertens

 

 

Montellan miehistö:

 

Maalivahdit:

A. Donnarumma, G. Donnarumma, Storari

 

Puolustajat:

Abate, Antonelli, Bonucci, Musacchio, Rodriguez, Romagnoli, Zapata

 

Keskikenttäpelaajat:

Biglia, Bonaventura, Borini, Gabbia, Kessie, Locatelli, Mauri, Montolivo

 

Hyökkääjät:

Cutrone, Kalinic, André Silva, Suso.

 

Giacomo Bonaventura tekee paluuta polvivamman jäljiltä. Sen sijaan Hakan Calhanoglu on poissa.

 

 

La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avauskokoonpanot:

 

DO5QViVWAAA22RS.jpg

 

Tästä pelistä kaikki muu kuin Napolin iso maalinen voitto olis suuri ihme. Milan on ollut umpisurkea ja Napoli ollut uskomattoman hyvä. Niinpä Whoscred.com, Freesupertipsco,uk ja Goonersguide.com ehdottaa 3-1 kotivoittoa. No se ei liene kaukana oikeasta.#148 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 18.11.2017 - 20:51

Napoli:

 

 

                 Insigne     Mertens     Callejon

 

                Hamsik    Jorginho   Allan

 

Mario Rui      Koulibaly      Albiol     Hysaj

 

                                    Reina

 

 

Milan:

 

                                             Kalinic

 

                                              Suso

 

Bonaventura    Locatelli  Montolivo  Kessie   Borini

 

                     Romagnoli    Bonucci    Musacchio

 

                                    G Donnarumma#149 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 318 Viestit

Lähetetty 18.11.2017 - 23:52

Niin kauan kun Montella peluuttaa Milanin historian yhtä paskimmista hyökkääjistä 90min matsista toiseen, minä vaadin Montellalle potkuja. Täysin anteeksiantamatonta - sekä Montellan peluutus että Kalinicin otteet. Olisi ansainnut vähintään varoituksen kauden luokattomimmista sukelluksistakin. Saa jopa Silvan näyttämään paremmalta mitä on.

Nyt kun Suso lähti sairastuvalle, voi Montella ehkä saadakin vihdoin kenkää kun seuraavat 6 peliä on niitä pelejä, joista PITÄÄ 3p ottaa (jokaisesta - ei yhteensä!), mutta Suson ollessa poissa, ei kukaan syötä eikä tee niitä maaleja. Ellei Romagnoli osu taas viime aikojen malliin mutta en laittaisi rahojani likoon sen puolesta.#150 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 711 Viestit

Lähetetty 19.11.2017 - 11:14

Niin kauan kun Montella peluuttaa Milanin historian yhtä paskimmista hyökkääjistä 90min matsista toiseen, minä vaadin Montellalle potkuja. Täysin anteeksiantamatonta - sekä Montellan peluutus että Kalinicin otteet. Olisi ansainnut vähintään varoituksen kauden luokattomimmista sukelluksistakin. Saa jopa Silvan näyttämään paremmalta mitä on.

 

Eilinen peli oli tuloksen puolesta odotettu tai jopa yläkanttiin. Pelillsesti sitten se oli samaa tuubaa, kuin aina ennenkin. Palloa Milan pystyi jonkin verran pitämään, niin ehkä siksi paihmmalta verilöyltä tällä kertaa pelastuttin (ja toki Donnarumman gamesavereiden..).

 

Se, mikä oli pelissä ihan katasrofi oli se hyökkäyspelaaminen. Ensimmäisellä puoliskolla ei ollut edes yhtään kosketusta vastustajan boksissa. Syy ei ole pelkästään Kalinicin, joka pelasi erittäin huonon pelin. Syy on koko joukkueessa ja valmennuksessa. Tämä kertoo, että murtautumisvaihe hyökkäyksessä ei toimi yhtään. Nyt peli on surullista katsottavaa, kun ainoat "paikat" on jotain yksi sadasta kaukovetoja.

 

DO8jcJQWAAYbDHo.jpg

 

Pelin tilastot.

 

Tässä hiukan lisää tilastoja syöttö-ja laukaisukarttojen muodossa:

 

DO8x76PW0AAE8Du.jpg

 

DO8x7INWkAEL8gF.jpg

 

Montellan haastattelu:

 

The second goal conceded

Napoli are fighting for the league title; they have won 100 points in 39 games. Their level of play is very high and our intentions were to limit their passing game because they tire their rivals out through ball possession and wait to find spaces up front. Napoli did what they know best, even if this time they were not as clinical, they managed to win even when the match was even. We conceded right when we were playing at our best, but this is football.

 

On the individuals

Borini has been playing in that position for a while now. He played a good game, supporting the defence and pushing forward at the same time. With me, Rodriguez has played from the start almost every match. This time I chose to stat Romagnoli based on the demands of this clash. Suso? He suffered a contusion. I might play with two centre-forwards from the start; I have done it in the past”.

 

 

Pelin highlightsit:

 

 

 

Nyt kun Suso lähti sairastuvalle, voi Montella ehkä saadakin vihdoin kenkää kun seuraavat 6 peliä on niitä pelejä, joista PITÄÄ 3p ottaa (jokaisesta - ei yhteensä!), mutta Suson ollessa poissa, ei kukaan syötä eikä tee niitä maaleja. Ellei Romagnoli osu taas viime aikojen malliin mutta en laittaisi rahojani likoon sen puolesta.

 

En tiiedä laskitko mukaan Eurooppaliigan pelit, mutta kyllä. Seuraavsta sarjapeleistä vain voitot kelpaa.#151 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 318 Viestit

Lähetetty 19.11.2017 - 18:06

"Se, mikä oli pelissä ihan katasrofi oli se hyökkäyspelaaminen. Ensimmäisellä puoliskolla ei ollut edes yhtään kosketusta vastustajan boksissa. Syy ei ole pelkästään Kalinicin, joka pelasi erittäin huonon pelin. Syy on koko joukkueessa ja valmennuksessa. Tämä kertoo, että murtautumisvaihe hyökkäyksessä ei toimi yhtään. Nyt peli on surullista katsottavaa, kun ainoat "paikat" on jotain yksi sadasta kaukovetoja."

- Jep, juuri näin. Ja kun puolta joukkueesta ei voida (taas) vaihtaa - ainakaan ennen tammikuuta -, on ainut vaihtoehto valmentajan vaihto. Pelit eivät ole sitten syyskuun näyttäneet lainkaan siltä, että eteenpäin edes voitaisiin mennä. Vielä siinä vaiheessa kun EL-karsintoja pelattiin, peli jopa näytti ihan ok:lta mutta sen jälkeen onkin ollut pelkkää alamäkeä. Eikä nousua ole horisontissa niin kauan kun valmentajana on Montella, jolla ei tunnu olevaan minkäänlaista ideaa mitä pitäisi tehdä. Tuntuu kuin joukkueen maalinteko nojaisi täysin vastustajan virheisiin tai Suson kaukolaukauksiin. Hauska oli muuten eilen huomata, että juuri kun totesin että Borini alkaa päästä vauhtiin ja Milanin ainoat vähänkin vaarallisemmat hyökkäykset tulevat Borinin kautta, mies otetaan vaihtoon. :P

 

"En tiiedä laskitko mukaan Eurooppaliigan pelit, mutta kyllä. Seuraavsta sarjapeleistä vain voitot kelpaa."
- En edes muistanut, että Milan pelaa nykyään europelejäkin - eli en laskenut. :D

 myös merkitty yhdellä tai useammalla näistä avainsanoista: milan, ac milan, rossoneri, joukkue, kausi, kausiennakko, kokoonpano, serie a, italia, liiga

0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää