Jump to content
Sign in to follow this  
jkaivon

Jäsenmaksu ja jäsenkortti 2017

Recommended Posts

Tervehdys! Maksoin jäsenmaksun 30.4.2017. En ole saanut jäsenkorttia ja enkä pääse sivuille tunnuksella ja salasanalla! Mitkä tuulet nyt "puhaltavat?" Juhani kpj.!

Terve! Kiitos vastauksesta.Minulla on kahdet tunnukset,mutta nyt jäsenkortti-asiaan. MIelestäni jäseniä tulle kohdella tasapuolisesti jäsenkorttien jakamisen yhteydessä eli postin kautta. Tämä lisää myös ELK:n toiminnan uskottavuutta,sillä vuosikokouiksen jälkeen korviin kantautui kahden jäsenen taholta kysymys:"Mitä siellä kokouksessa oikein päätettiin?" Puhutaan lisää,kun tavataan,näin sanallisesti on vaikea selittää asioita. Jalkapalloterveisin  Juhani kpj    :nono:

 

 

 

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tervehdys! Maksoin jäsenmaksun 30.4.2017. En ole saanut jäsenkorttia ja enkä pääse sivuille tunnuksella ja salasanalla! Mitkä tuulet nyt "puhaltavat?" Juhani kpj.! :nono:

 

Niitä jäsenkortteja on yritetty saada suoraan käteen annettua mahdollisimman paljon ja ilmeisesti nyt juuri laitettu myös postitse. Laitappa sähköpostia osoitteeseen englanninliigankannattajatry(a)gmail.com.

 

Huomaathan, että ELK:n etusivulla oleva kirjautuminen toimii eri tunnuksella ja salasanalla kuin tänne foorumille kirjautuminen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×