Hyppää sisältöön


Kuva
* * * * * 1 ääntä

Liverpool FC - Kausi 2017/18


 • Kirjaudu vastataksesi
228 vastausta aiheeseen

#1 ippe

ippe

  Senior Member

 • Members
 • 7 573 Viestit

Lähetetty 08.07.2017 - 11:09

Liverpool FC:n edellinen kausi päättyi sarjassa neljännelle sijalle ja joukkue pääsee näin ollen pelaamaan Champions Leaguessa, ja puolustmaaan viittä kilpailussa voittamaansa pokaalia. Seuran viime kautta vaivasi pieni epätasaisuus, kun loistavan syyskauden jälkeen Liverpool putosi keväällä sijojen 5-6 tuntumaan ja sai taisteltua itsensä neljänneksi vasta kauden viimeisessä ottelussa. Kauden mittaan joukkue tuli tunnetuksi aktiivisesta hyökkäyspelistään, jonka kanssa varsinkin liigan kärkipään joukkueet olivat helisemässä. Muun muassa kehnot otteet sarjataulukon alemman puoliskon joukkueita vastaan ja epävarmat otteet puolustuspäässä pitivät kuitenkin huolen siitä, että sijoitus ei ollut neljättä sijaa korkeampi. Yhtä kaikki takana on kuitenkin lähivuosien paras kausi ja Liverpool voi muistella viime kautta pääosin hyvillä mielin.

 

Kerrataan vielä Liverpoolin viime kautta tilastojen valossa:

 

Premier League: 4th, 76pts
FA Cup: 4th round vs. Wolverhampton Wanderers
League Cup: Semi-finals vs. Southampton FC

 

Top Scorers

Premier League: Philippe Coutinho & Sadio Mané 13

Total: Philippe Coutinho & Sadio Mané 13

 

Player of The Season: Sadio Mané

 

b6cadbf5c76f1bc2459b1aa1f5dd8802.png

 

Kausi 2017/18

 

Mainitaan heti alkuun, että alkava kausi on seurahistorian 125., joten luvassa on juhlakausi!

 

Kuten jo ketjun ensimmäisessä lauseessa vihjattiin, niin paluu UCL-jalkapallon pariin tuo oman lisämausteensa tulevaan kauteen. Liverpool ei neljännen sijansa johdosta selviytynyt suoraan kilpailun lohkovaiheeseen, vaan joutuu pelaamaan kilpailun viimeisellä karsintakieroksella ns. playoff roundilla, paikastaan maailman arvostetuimmassa jalkapalloturnauksessa. Playoff roundilla vastassa lienee ihan vakavasti otettava vastustaja, mutta Liverpoolin kokoiselle seuralle tuon vaiheen selättämisen tulisi olla pelkkää kosmetiikkaa.

 

Ensi kauden päätavoitteen täytyy kuitenkin olla Valioliigassa. Cup-menestys ei saa Liverpoolin tilanteessa mennä sarjamenestyksen edelle, vaan seuran tulee pyrkiä vakiinnuttamaan paikkansa Valioliigan neljän kärjessä ja nousta näin säännölliseksi UCL-joukkueeksi. Liverpoolin joukkueeseen ei vaikuta tulevan järin suuria muutoksia uuden kauden alla ja manageri Jürgen Klopp hakeekin joukkueeseensa lähinnä muutamia täsmävahvistuksia ja keskittyy sanojensa mukaan määrän sijaan laatuun. Viime kauden hankinnoista Sadio Mané, Georginio Wijnaldum ja Joel Matip olivat välittömiä onnistumisia, joten samaa odotetaan varmasti myös tämän kesän hankinnoilta. Toistaiseksi Liverpool on hankkinut Chelsean nuorisojoukkueissa mainetta niittäneen Dominic Solanken ja AS Romassa loistaneen Mohamed Salahin. Solanken rooli lienee vielä ensi kaudella melko vaatimaton, mutta Salah onkin sitten selkeästi avauksenpelaaja ja kommenttiensa perusteella Klopp on erittäin innoissaan Salahista. Nopea egyptiläinen ottanee paikan hyökkäyskolmikosta jommalta kummalta laidalta, mutta onpa hän aiemmin urallaan pelannut otteluita kärjessä ja myös kärjen alapuolella.

 

Muutosten ollessa kohtuullisen pieniä, myös tulosten on syytä olettaa olevan pääosin samoja kuin viime kaudella. Mielestäni tämä on oikea lähestymistapa, koska kuten todettu niin viime kausi oli pääosin hyvä ja pelaajistokin on vielä nuorta, joten luontaista kehitystä tapahtunee silläkin tasolla. Mikäli siirtomarkkinoilta löytyy ratkaisuja parantamaan puolustuspeliä ja murtamaan alhaalla makaavia puolustuksia, niin mielestäni ensi kauden tavoite voisi olla parantaa viime kauden neljättä sijaa. Mikäli seura onnistuu nappaamaan riveihinsä todellisia huippupelaajia, niin mielestäni mestaruudesta haastaminenkaan ei ole täysin utopistinen ajatus, vaikka Liverpool ei tietenkään kanna mestarisuosikin viittaa. Euroopassa tavoite on ensiksi selvitä UCL:län lohkovaiheeseen ja ottaen huomioon Liverpoolin kyvyt saada tuloksia suurista joukkueista niin lohkovaiheesta pudotuspeleihin eteneminen voisi olla jonkin sortin tavoite Euroopassa. Pudotuspeleissä arpaonnella on jonkinlainen merkitys ja tasaisissa ottelupareissa voi käydä ihan mitä tahansa, joten Liverpoolilla voi parhaassa tapauksessa olla edessään pitkä kevät eurokentillä.

 

c72ace4e3bd98281e9061a43f44dd13c.png

 

Harjoituskausi

 

Harjoituskausi on alkamaisillaan tämän viestin kirjoittamisen aikaan ja sosiaalinen media onkin jo täyttynyt kuvista lomiltaan palaavista pelaajista. Ensimmäinen harjoitusottelu pelataan jo 12.7 kun Liverpool matkaa Tranmeren vieraaksi. Myös seuraava vastustaja eli Wigan kohdataan Englannissa, mutta tämän jälkeen joukkue matkustaa Aasiaan pelaamaan Premier League Asia trophystä yhdessä Crystal Palacen, West Bromwich Albionin ja Leicesterin kanssa. Liverpool kohtaa ensiksi Crystal Palacen ja toisessa otelussa jomman kumman kahdesta muusta joukkueesta. Tämän jälkeen matka jatkuu Saksaan, jossa Liverpool kohtaa Berliinin Olympiastadionilla niin ikään 125-vuotiskauttaan viettävän Hertha Berliinin, jonka jälkeen seura osallistuu Audi Cupiin yhdessä Bayern Münchenin, Atletico Madridin ja Napolin kanssa. Liverpool kohtaa varmuudella Bayernin ja sitten jomman kumman kahdesta muusta joukkueesta. Harjoituskausi päättyy sitten 5. elokuuta Athletic Bilbaota pelattavaan otteluun ja tästä onkin sitten enää viikko sarjakauden avaukseen.

 

Harjoituskaudella odotan nuorten pelaajien, kuten Trent Alexander-Arnoldin, Ben Woodburnin ja Dominic Solanken otteita ja tietysti Mohamed Salahin ja muiden mahdollisten uusien tulokkaiden otteet kiinnostavat myös. Harjoituskauden vastustajat kovenevat mukavasti loppuakohden, mikä on mielestäni hyvä asia ja ainakin itseä näen joukkueen pelaavan mielummin näitä muita Euroopan jättejä vastaan kuin Indonesian all-stareja yms. muita huumorijoukkueita vastaan.


 • Torres9 ja Merseyside2 pitää tästä

#2 ippe

ippe

  Senior Member

 • Members
 • 7 573 Viestit

Lähetetty 09.07.2017 - 08:36

Keskitytään seuraavaksi ensi kauteen muutamien yksilöiden näkökulmasta.

 

Jordan Henderson

 

Liverpoolin kapteeni pelasi viime kaudella erinomaisen syksyn ollen Valioliigan ahkerin syöttelijä ja Liverpoolin keskikentän dynamo. Henderson oli usein keskikentän kolmikon alin lenkki ja toi tasapainoa joukkueeseen. Esimerkiksi taklausten määrässä ottelua kohden Henderson oli kauden päätteeksi ihan omissa lukemissaan kanssapelaajiin verrattuna ja hän johti joukkuetta myös riistojen määrässä ottelua kohden. Alkukauden kruununa oli syyskuun puolessavälissä Chelseaa vastaan isketty upea maali, joka oli 38 kierroksen jälkeen edelleen yksi kauden komeimpia osumia. 

 

Henderson kuitenkin pelasi kauden viimeisen ottelunsa jo helmikuun puolivälissä ennen kuin miestä aiemminkin härinneet jalkavammat estivät pelaamisen kokonaan. Jos muistan oikein, niin Henderson taisi jäädä aluksi sairaslomalle vain "kolhujen" vuoksi, mutta kun putki lasaretissa kävi aina pidemmäksi ja pidemmäksi niin ainakin allekirjoittaneen epäilykset uusiutuneesta vammasta alkoivat päästä valloilleen. Hendersonin puuttuessa Emre Can ja Georginio Wijnaldum saivat suurempaa vastuuta, mutta he eivät kuitenkaan ole pelaajan saman tyylisiä kuin Henderson, joten Liverpoolin pelistä ikään kuin uupui jotain kaiken aikaa. Hendersonin puuttuminen näkyi kuitenkin kaikkein selkeiten miehen BFF:n eli Adam Lallanan otteissa, joka syyskaudella iski tehot 6+7 ollen liigan parhaita pelaajia roolissaan, mutta kevätpuoliskolla ilman Hendersonia Lallana ei tehnyt kuin yhden maalin. 

 

Hendersonin merkitys joukkueelle on ilmeinen ja moni pelaaja on kertonut miehen suuresta roolista ja ollut sitä mieltä, että koko joukkueen peli on helpompaa ja selkeämpää kun Henderson on johtamassa joukkoja keskikentältä käsin. Mikäli Liverpool aikoo mennä ensi kaudella pitkälle eurokentillä ja pelata Valioliigassa merkityksellistä jalkapalloa pitkälle kevääseen, niin Jordan Hendersonin panos on elintärkeä. Kapteeni on ilmeisesti joukkueen mukana heti harjoituskauden alusta, mutta uusiutuvatko hänen vammansa pitkän ja raskaan kauden aikana? 

 

6171fcf088d0f40fa4f1955b3bdd8728.png#3 ippe

ippe

  Senior Member

 • Members
 • 7 573 Viestit

Lähetetty 09.07.2017 - 14:54

11c147be425a581b81eece0146b22075.png

 

Philippe Coutinho

 

Liverpoolin brassi nousi viimeistään viime kaudella liigan ja koko maailman ehdottomaan eliittiin omassa roolissaan. Coutinho aloitti viime kauden suorastaan säkenöiden iskien heti avausottelussa kaksi maalia Arsenalia vastaan ja teki muutenkin koko syyskauden aivan mitä tahtoi. Pelaaja kuitenkin loukkaantui marraskuun lopussa ja joutui puolentoista kuukauden sairaslomalle. Palattuaan pelikentille Coutinho ei heti ollut oma itsensä mistä osoituksena olkoon se, että tammikuun ja huhtikuun välillä mies sai liigassa tasan yhden maalin eikä ainuttakaan syöttöpistettä. Mies ei kykeni pelaamaan täysiä ysikymppisiä aniharvoin ja allekirjoittanutkin alkoi jo epäilemään, että mitähän tästä vielä mahtaa tulla. Loppukevään ajan Coutinho olikin sitten Liverpoolin paras pelaaja ja oli lopulta se ratkaiseva tekijä, minkä vuoksi Liverpool sai taisteltua itsensä takaisin UCL-paikoille.

 

Oikeastaan koko Jürgen Kloppin valmennusajankauden ajan laidalla pelannut Coutinho siirrettiin kauden viimeisissä otteluissa 4-3-3 muodostelman keskimmäiseen kolmikkoon ja taitava brassi suorastaan nautti saadessaan enemmän palloa. Aiemmin Coutinhon rooli oli leikata laidalta sisään ja ratkaista otteluita puhtaan ykslötaitonsa avulla ja vaikka kyseessä onkin lahjakas pelaaja hyvällä laukauksella varustettuna niin tämä rooli ei kuitenkaan ollut Coutinholle se kaikkein omin. Keskikentällä hän oli joukkueen hyökkäyspään aivot ja pystyi nopeilla liikkeillään ja avaavilla syötöillään tekemään muun joukkueen pelin todella helpoksi. Kevään yhdeksässä viimeisessä ottelussa Coutinho oli Man of The Match neljästi ja iski tehot 7+2. Itse arvostan eniten pelaajia, jotka kykenevät tosipaikan tullen nousemaan esiin massasta ja ottamaan ratkaisun avaimet käteensä ja Coutinho teki keväällä juuri näin.

 

Tuleva kausi jatkunee siitä mihin edellinen sesonki jäi, eli pelaajan pelipaikka tulee olemaan 4-3-3 muodostelman keskustassa. Coutinho on taatusti pelaaja, joka on odottanut Liverpoolin pelaavan UCL-jalkapalloa ja onkin erittäin mielenkiintoista nähdä mihin pelaaja pystyy parhaista parhaimpia vastaan. Yksilötaidossa Coutinho ei jää toiseksi yhdellekään pelaajalle maailmassa ja mikäli pelaaja tekee tänä kesänä samanlaisen harppauksen eteenpäin kuin viime kesänä niin suorastaan pelottaa ajatella, että minkä tason pelaaja Liverpoolilla on riveissään. #4 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 10.07.2017 - 22:00

Solanken diili pakettiin! Paidan selkämykseen nro 29.
http://www.liverpool...joins-liverpool

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#5 Epevi

Epevi

  Advanced Member

 • Members
 • PistePistePiste
 • 69 Viestit

Lähetetty 12.07.2017 - 18:16

Tänään vastaan Tranmere ja pre kausi 17/18 käyntiin. Paljon avainpelaajia sivussa mutta ainakin ennakoissa ollut esillä sturrea ja hendoa kokoonpanoon.

Tuskin kellään ihmeemmin odotuksia tän pelin suhteen ja itse odotankin eniten Ejarian ja Woodburnin suorituksia jos vain kentällä käyvät. Pelikirja pitäisi olla viime kautta paremmin sisäistetty joten lähdetään siitä, että viime vuoden 0-1 tulos muuttuisi isommaksi marginaaliksi.

#6 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 12.07.2017 - 20:19

Kokoonpano Tranmerea vastaan:

First half: Karius, Alexander-Arnold, Matip, Lucas, Milner, Henderson, Grujic, Wijnaldum, Ojo, Firmino, Sturridge.

Second half: Karius, Clyne, Gomez, Klavan, Flanagan, Stewart, Chirivella, Woodburn, Markovic, Kent, Solanke.

Additional subs: Grabara, Randall.

Ekan jakson jengi on ainakin kova ja tulosta soisi tulevan.
Jos ehtii ja saa jonkun striimin näkyviin, niin peliä voisi väijyä.

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#7 illukka

illukka

  Senior Member

 • Members
 • 165 Viestit

Lähetetty 12.07.2017 - 21:31

LFCtv näyttää. Marko Grujic on näyttänyt ihan miljoonalta, samoin Sheyi Ojo ja T, A-A! Ojo hankki pilkun jonka Milly tutusti pani sisään ja sitten olikin Grujicin hieno kaukolaukaus ja 0-2. 

 giphy.gif

Firmino selkeesti vielä kesäterässä


Red since 1972


#8 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 12.07.2017 - 22:56

Peli jäi välistä, mutta 4-0 voitto. Maalintekijöinä Milner, Grujic (Erittäin posi), Chirivella (Erittäin posi) ja Woodburn.
A-Arnoldilta kuulemma erittäin hyvä esitys!

Viikonloppuna on Wigania vastaan uusi koitos ja siihen matsiin Salahille koitetaan saada työlupa kuntoon.

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#9 Epevi

Epevi

  Advanced Member

 • Members
 • PistePistePiste
 • 69 Viestit

Lähetetty 13.07.2017 - 00:14

https://youtu.be/WTSXRn3jyXw

Sieltä maalit

#10 Merseyside2

Merseyside2

  Senior Member

 • Members
 • 3 352 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 13.07.2017 - 11:39

Solanke veti hyvän pelin ja jos jatkossakin tarjoaa samanlaisia otteita nii eiköhän Origin päivät ole luetut. Suurin ero Solankessa ja Origissa tällä hetkellä on röyhkeys.

Firmino kun hikoili alkoholit pois kehostaan niin alkoi peli luistaa 9-paidassa ja osallistui hyvin komboihin mukaan, joskin maalipaikoille mies ei päässyt. Huomattavaa oli myös, että Liverpool pelasi suurella pelinopeudella vaikka Mane, Salah ja kumppanit olivat poissa. Toki pitää muistaa että vastassa oli pubijengi. 


"Is he (Steven Gerrard) the best in the world? He might not get the attention of Lionel Messi and Ronaldo but yes, I think he just might be." Zinedine Zidane


#11 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 14.07.2017 - 19:47

Kokoonpano Wigania vastaan:

First-half team: Mignolet, Alexander-Arnold, Matip, Klavan, Flanagan, Henderson, Lallana, Woodburn, Salah, Coutinho, Firmino.

Second half: Karius, Gomez, Stewart, Lovren, Milner, Wijnaldum, Grujic, Chirivella, Solanke, Sturridge, Origi.

Extra subs: Grabara, Kent.

Kova hyökkäyskolmikko ekalla jaksolla. Peli jää harmittavasti taas välistä.

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#12 illukka

illukka

  Senior Member

 • Members
 • 165 Viestit

Lähetetty 14.07.2017 - 20:38

Johan on nopee jätkä pallon kanssa toi Mohamed Salah! Meinas heti karata maalintekoon mahanalus jalkoja täynnä..

 

Wigan kuinka ollakaan maalaa vapaapotkun jälkitilanteesta, eli se ongelma ei ole hävinnyt mihinkään.

 

Salah tasottaa ekan puoliajan lisäajalla hienosta nopeasta hyökkäyksestä Firminon syötöstä


Red since 1972


#13 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 16.07.2017 - 12:47

25 pelaajan miehistö Hong Kongiin Aasian PL-trophyyn:

Mignolet, Karius, Ward, Clyne, Alexander-Arnold, Matip, Lovren, Klavan, Gomez, Milner, Moreno, Flanagan, Henderson, Stewart, Wijnaldum, Lallana, Grujic, Woodburn, Coutinho, Salah, Kent, Origi, Solanke, Sturridge, Firmino.

Lucas Leiva, Connor Randall, Ovie Ejaria, Harry Wilson, Lazar Markovic, Sheyi Ojo ja Pedro Chirivella jäävät siis Melwoodille.

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#14 Merseyside2

Merseyside2

  Senior Member

 • Members
 • 3 352 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 16.07.2017 - 13:17

25 pelaajan miehistö Hong Kongiin Aasian PL-trophyyn:

Mignolet, Karius, Ward, Clyne, Alexander-Arnold, Matip, Lovren, Klavan, Gomez, Milner, Moreno, Flanagan, Henderson, Stewart, Wijnaldum, Lallana, Grujic, Woodburn, Coutinho, Salah, Kent, Origi, Solanke, Sturridge, Firmino.

Lucas Leiva, Connor Randall, Ovie Ejaria, Harry Wilson, Lazar Markovic, Sheyi Ojo ja Pedro Chirivella jäävät siis Melwoodille.

Sakho myös jätettiin pois ringistä, joten Leivan ja Makorvicin kanssa odottanevat maiseman vaihtumista.


 • Torres9 tykkää tästä

"Is he (Steven Gerrard) the best in the world? He might not get the attention of Lionel Messi and Ronaldo but yes, I think he just might be." Zinedine Zidane


#15 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 17.07.2017 - 09:15

http://www.liverpool...rd-kit-revealed

Uusi oranssi 3.paita julkistettu!

Mä tykkään! Hollanti tyylillä. Toi olis kova paita Wijnaldumin nimellä! ;)

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#16 illukka

illukka

  Senior Member

 • Members
 • 165 Viestit

Lähetetty 17.07.2017 - 18:58

Toi olis kova paita Wijnaldumin nimellä! ;)

 

 

Tai VVD:n :P


Red since 1972


#17 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 18.07.2017 - 19:10

Laitetaan tänne:

10 vuoden hieno Pool-ura päättyy sillä tänään on varmistunut Lucasin siirto Lazioon:
http://www.liverpool...fer-to-ss-lazio

"When I first joined Liverpool 10 years ago, I had three main ambitions.

First, I wanted to win a place in the team, which I managed to do. Next, I hoped to prove myself worthy of the shirt, an aim that others will be better placed than me to decide whether or not it was achieved. Finally, I looked ahead to the future with a hope that if and when the time came to leave this wonderful club I would do so on the best possible terms"...

http://www.liverpool...-liverpool-fans

Hiljaiseksi vähän vetää. Hieno pelaaja ja hieno ihminen, joka antoi aina kaikkensa logon ja pelikavereiden eteen. Oli heikkoja jaksoja ja hyviä jaksoja. Varakapteeni ja toimi useasti kapteenina.

Hattu päästä. KIITOS LUCAS #21 <3
 • ippe, savonsusi77 ja Merseyside2 pitää tästä

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#18 Livöpuul

Livöpuul

  Senior Member

 • Members
 • 1 043 Viestit
 • LocationHelsinki

Lähetetty 18.07.2017 - 22:27

Kiitos Lucas. Järjettömän hieno mies niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Ikävä tulee ja mielelläni olisin pitänyt rosterissa vielä tulevallakin kaudella.

Kiitos!
"Mitä tämä puhe on, että suomalainen jalkapallo on potkupalloa? Suomalainen jalkapallo on maailman paras asia. Just sellasenaan"

-Aatu, from Twitter

"Sininen ja valkoinen, värit ovat Stadin ylpeyden, oi HJK! Sua jätä en minä milloinkaan, vuodest' toiseen seuraan minne vaan, oi HJK!"

#19 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 19.07.2017 - 13:21

PL Asia Trophy alkaa:

Kokoonpano Crystal Palacea vastaan

Mignolet, Alexander-Arnold, Matip, Gomez, Moreno, Henderson, Lallana, Woodburn, Salah, Firmino, Sturridge.

Subs: Karius, Wijnaldum, Lovren, Milner, Coutinho, Grujic, Klavan, Origi, Solanke, Flanagan, Kent.

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#20 illukka

illukka

  Senior Member

 • Members
 • 165 Viestit

Lähetetty 19.07.2017 - 16:46

giphy.gif

 

Solanke näyttää hyvältä. Luontainen ysipaikan pelaaja, isokokoinen ja vahva. Work Work niinkus Jürgen sanoo ja meillä on miehestä paljon iloo!

 

 

Näkemäni perusteella myös Grujicilla on läpimurtokausi tulossa- ja on sillä makee kuti! 

 

TAA ja Mo Salah myös jatkoivat vahvoja otteitaan. TAA alkanee varmaan jo tosissaan haastamaan Clyneytä!


Red since 1972

1 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 1 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää