Hyppää sisältöön


Kuva
* * * * * 1 ääntä

Liverpool FC - Kausi 2017/18


 • Kirjaudu vastataksesi
229 vastausta aiheeseen

#221 Madonizer

Madonizer

  Junior Member

 • Members
 • 156 Viestit

Lähetetty 21.11.2017 - 23:04

Toi pelihän on ihan sekaisin tällä hetkellä, liike loppunut kokonaan. Jos sama meno jatkuu niin Sevilla nousee vielä voittoon.

#222 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 21.11.2017 - 23:11

Voi prkl Alberto Moreno. Ollut tällä kaudella todella hyvä, mutta tänään rumasti sanottuna paskoi housuun ex-seuraansa vastaan. Aiheutti Manen kanssa vaparin, kusi puolustamisem vaparitilanteesta (josta maali) ja aiheutti vielä pilkunkin. Onneksi Klopp otti espanjalaisen pois kentältä, mutta jos tämä vielä enemmän kostautuu niin liian myöhään.

Yhtäkaikki se pelätty myös tapahtui ja Pool passivoitui ja tuli se kuuluisa hyvänolontunne. Tulee vielä trilleri loppu.

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#223 Madonizer

Madonizer

  Junior Member

 • Members
 • 156 Viestit

Lähetetty 21.11.2017 - 23:38

Ihan ansaittu lopputulos 3-3. Liverpool oli parempi ekalla puoliajalla ja Sevilla tokalla. Mutta onhan toi puolustus ihan järkyttävää katsottavaa..

#224 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 21.11.2017 - 23:40

Ei voi olla totta...

Meinasin jo laittaa, että Pool selviää lopulta, mutta lisäajalla joukkue kusee omille sukille ja menettää voiton ja jatkopaikka ei olekaan vielä varmaa.

Lähtökohtaisesti tasuri tästä olisi ollut ihan ok, mutta tämän esityksen jälkeen se ei kelpaa. Jälleen se nähtiin, että hyökkäys Poolilla kyllä riittää pärjäämään, mutta puolustus ei todellakaam riitä. Kariusta en syytä, kaveri otti pari gamesaverii ja maaleille ei voinut mitään. Morenon piikkiin voi laittaa pari.

Lauantaina huippumatsi Chelsea vastaan ja tosiaan UCL-alkulohkon päätös-ja ratkaiseva matsi Spartakia vastaan Anfieldilla tuonnempana.

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#225 Epevi

Epevi

  Advanced Member

 • Members
 • PistePistePiste
 • 69 Viestit

Lähetetty 21.11.2017 - 23:58

Yksi surkeimmista peleistä Liverpoolilta tällä kaudella. Saa olla eri mieltä.

Joukkue ei ole ollut tämän kaltaisessa myllyssä tällä kaudella, eikä varmaan Kloppon aikana kertaakaan. Tuo 3 maalia avauspuolikkaalle loi harhan loistavasta puoliajasta (joka maaleissa toki olikin), mutta vaikka kuinka nautittaisiin vastaiskupelaamisesta niin 70-30 pallonhallinta on aivan liikaa eikä kukaan pelaaja jaksa tätä 90 minuuttia. Eka puoliaika jaksettiin, toiselle passivoiduttiin, henkilökohtainen virhe ja joukkueen mentaalinen sulaminen joka on loistava aasinsilta surkeimman pelaajan palkinnon saajaan Hendersoniin.

Jordan ei ole eikä tule olemaan mestarijoukkueen alin keskikenttäpelaaja. Olen aikasemminkin ottanut kantaa poolin puolustuspelaamisen heikkouteen nimenomaan linjan edessä kuin itse toppareiden surkeuteen. Puolustus aivan hirveää taas tänään, mutta jos aiemmin syöttöpelaaminen on nostanut kipparin pisteitä, niin tänään arviolta 60% syöttötarkkuus kertonee kaiken oleellisen. Mainittakoon vielä, että pool sai toisella puoliajalla ensimmäisen kontrolloidun hyökkäyksen 25 minuutin pelin jälkeen.

Yhtäkaikki, 3-3 enemmän kuin ansaittiin ja pakko olla tyytyväinen. Lopun tasoitus kulmapotkusta oli käsikirjoitettu ja varmaan jokainen täälläkin sen jo tiesi tapahtuvan.

Kloppolle pienet propsit vaihdoista, joilla edes vähän tapettiin Sevillan momentumia. Muuten Sevilla on voittanut jokaisen toisen puoliajan Liverpoolia vastaan Kloppon aikana.

#226 ippe

ippe

  Senior Member

 • Members
 • 7 573 Viestit

Lähetetty 22.11.2017 - 09:38

Aaaahahaha voi hyvänen aika sentään. 0-3 tilanteessa mietin, että tästä tulee rumat lukemat, mutta toisaalta päässä kolkutti myös ajatus, että jos joku joukkue kykenee puppeloimaan kolmen maalin johtoaseman niin se on meidän kaikkien rakas Liverpool FC. Niinhän siinä sitten kävi, että Sevilla tuli toiselle jaksolle erittäin vahvasti ja iski pari nopeaa maalia ja Pool oli muutenkin aivan köysissä.  Jurgen Kloppin olisi varmaan pitänyt tehdä joitakin vaihtoja jo puoliajalla tai viimeistään ensimmäisen maalin jälkeen ja ottaa vaikka Can keskikentälle jäädyttämään peliä jo siinä vaiheessa. Liverpool on muutenkin sellainen joukkue, että siihen saakka on kivaa kun saadaan murjoa useita maaleja vastustajan nippuun kauheassa vimmassa, mutta kun pitäisi ottaa järki käteen ja jäädyttää ottelu niin siihen tästä joukkueesta ei vielä ole.

 

Alberto Moreno tosiaan palasi ns. omalla tasolleen ollen hyvin vahvasti osallisena Sevillan kahteen ensimmäiseen maaliin, eikä ihmekään, että Kloppo viittoi pelaajan vaihtoon aika pian tämän jälkeen. Yksilötasolla Firmino pelasi vahvan pelin ja keskikenttä oli hyökkäyssuuntaan ihan hyvä ensimmäisellä jaksolla, Coutinho oli sen kolmikon heikoin lenkki ja jos toiselle jaksolle olisi pitänyt tehdä joku vaihto niin Can hänen tilalleen olisi ollut hyvä vaihtoehto.

 

3-3 oli Sevillalle isompi tulos kuin Liverpoolille, minkä näki jo siitä, että espanjalaisten pelaajat juhlivat vaihtopenkkiä myöden 3-3 tasoitusta kuin UCL-voittoa, pienen seuran mentaliteetti sanon minä. No kaikki on silti Liverpoolin omissa käsissä ja mikäli Spartak voitetaan kotona seuraavalla kierroksella niin Liverpool etenee jatkoon lohkovoittajana. Se on se tavoite, mikä tästä lohkosta pitikin saada täytettyä, mutta on se asia vähän niinkin kun Pasi Rautiainen eilen Viasatin studiossa sanoi, että Liverpoolin pitäisi olla mennyt tästä lohkosta läpi jo aika päiviä sitten.

 

Chelseaa vastaan jatkuu lauantaina, siellä on muutamilla pelaajilla hyvä paikka näyttää ärsytyksensä eilisestä hyvien peliotteiden muodossa.


 • ruuuuud ja Torres9 pitää tästä

#227 Public Enemy

Public Enemy

  Junior Member

 • Members
 • 7 797 Viestit

Lähetetty 22.11.2017 - 10:13

3-3 oli Sevillalle isompi tulos kuin Liverpoolille, minkä näki jo siitä, että espanjalaisten pelaajat juhlivat vaihtopenkkiä myöden 3-3 tasoitusta kuin UCL-voittoa, pienen seuran mentaliteetti sanon minä.

 

Ahem..

 


 • ruuuuud tykkää tästä

#228 Sherlock

Sherlock

  Advanced Member

 • Members
 • PistePistePiste
 • 40 Viestit

Lähetetty 22.11.2017 - 10:58

Aikalailla kaikki on jo sanottu eilisestä farssista. Tuohon Ippen mainitsemaan juhlintaan, että onhan se nyt ymmärrettävää jos pystyt punnertamaan kolmen maalin takaa tasoihin yhden puoliajan aikana juhlan paikka. Liverpoolillehan tässä ei lopulta ollut tod.näk mitään merkitystä päättyikö peli tasan vai voittoon. Saattaa olla jopa jatkon kannalta hyvä, että herätys siitä että peli kestää 90 min + lisäaika tuli "merkityksettömässä pelissä". Toisaalta onhan näitä vastaavia herätyksiä tullut ennenkin, eikä näytä auttavan. 

 

Niin kauan kun meidän toppariparina pelaa Lovren/Klavan ja keskellä Henderson, niin ei tämä joukkue tule pitkälle menemään. Yksittäisiä huippuotteluita kyllä saadaan ja cup-muotoisessa kisassa on mahdollisuudet vaikka mihin, jos kaikki vain natsaa kohdalleen. Koppia nyt on helppo syytellä pelin jälkeen, että olisi pitänyt jo puoliajalla ottaa Cou pois. Jälkiviisaana kyllä, mutta jos tästäkin huolimatta Sevilla olisi tehnyt nämä pari nopeaa maalia olisi mietitty, että olisi pitänyt pitää se Cou kentällä ja peli hallussa ja sitä kautta murjoa se neljäs maali ja peli pakettiin. 

 

Jos tästä olisi kruisailtu vaikka 0-5 voittoon niin voisi olla liikaa hyvänolon tunnetta Chelsea-matsiin. Ennenkin huippuotteita on seurannut ihan pannukakkupelejä. Palautumiseen olisi toki auttanut hurjasti, jos toinen puoliaika olisi ollut enää pelkkää pelailua. Salah ja Mane väläyttelivät taas, mutta toisella puoliajalla kun piti osata puolustaa niin eihän siitä mitään tullut. Etenkin Maneen sijoittuminen ja puolustaminen on aika näennäistä ja sieltä tultiinkin monesti läpi. 

 

Toivotaan Chelsealle tänään täyttä 90 minsan työmäärää ja myös väsyneitä jalkoja lauantaille. 

 

Vielä tuohon lohkotilanteeseen sen verran, että en nyt edes tiedä onko se parempi voittaa lohko vai olla toinen. Siellä on kovia lohkokakkosiakin mahdollisesti tulossa vastana voitolla, kuten Bayern, Roma, Juve, Napoli, Real Madrid.. Eli ihan arpapeliä jatkot. Toki Spartakilta tarvitaan tasuri, mutta kotisaldo Liverpoolilla on sen verran kova että luotetaan siihen.#229 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 684 Viestit

Lähetetty 22.11.2017 - 15:25

Eilisestä matsista on ollut paljon parranpärinää monessa eri foorumissa ja kyllä täytyy vieläkin sanoa, että tuo eilinen toisen jakson pupellus laittaa edelleen sykkeen koholle.

Matsi "hävittiin" eilen keskikentällä ja henk.koht.virheisiin. Moreno mokasi kaksi kertaa, mutta ihan yhtälailla keskikenttä oli iso syyllinen. Henderson on saanut ihan aiheesta kritiikkiä ja hän ei eilen osoittanut kipparin merkkejä vaan suli itsekin keskikentällä. Alla vielä kuva, jossa on Hendon onnistuneet katkot ja voitetut pääpallot

35366f75047d019bd8d9c5fbdc59f77e.png

 

Tyhjältä näyttää. Ei sen puoleen, tyhjiltä näyttivät myös monen muun pelaajan statistiikat.

 

Pari viikkoa sitten oli Javier Mascherano huhuja yhdistetty Pooliin (vaikkakin varmasti tuulesta tempastuja), mutta fakta on se, että Pool tarvitsee kunnon puolustavan keskikenttäpelaajan tai alemman keskikenttäpelaajan, joka osaa suojata puolustuslinjaa ja katkoa vastustajan hyökkäyksiä jo keskikentältä.
Naby Keita tuo ensi kesänä edes jo jonkinlaista parannusta, sillä hän tuo ainakin aggressiivisuutta ja taistelutahtoa pelaamiseen. Siihen vierelle vielä joku Mascheranon tms.tyylinen kaveri, niin olisi keskikentän pohja kunnossa, jolloin Salah ja kumppanit saisivat rauhassa pinkoa ylöspäin ja keskittyä maalintekoon. Hyökkäyspäässä kun Poolilla tosiaan rahkeet riittään isoihin peleihin, mutta puolustuspelaaminen on ihan Mestaruussarja-tasoa.


" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#230 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 194 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty Eilen, 18:41

Olkoonkin, että 0–3 tilanteesta tasapeliin nousua nyt saa juhlia kuka tahansa eikä se kerro mistään pienen seuran mentaliteetista ja tällaista nyt turha lähteä jakamaan, kun puhutaan kuitenkin Espanjan yhdestä menestyneimmästä suurseurasta, niin annettakoon tälle nyt siitä huolimatta suurempi ymmärrys, kun Sevillan valmentaja Eduardo Berizzo kuitenkin kertoi juuri sairastuneensa syöpään ja varmasti pelaajillekin merkitsi jotain antaa eilen Totolle kaikkensa, minkä vuoksi siellä sitten valmentajansa kanssa juhlikin.

 

Onhan tuo nyt vähän niin, että Liverpool lähti jonkin verran paremmassa vireessä otteluun ja olisi ottelun uskonut englantilaisille kääntyvänkin. Tuon vuoksi kyseisen johtoaseman seurauksena olisi ne täydet pisteet pitänyt myös ottaakin. Ei Ramón Sánchez Pizjuán kuitenkaan mikään helppo paikka ole vierailla eikä Sevilla materiaaliltaan mitenkään huono joukkue. Mielestäni aivan ansaittu piste tuollaisella esityksellä, mitä nyt jälkikäteen ottelua katsonut. En allekirjoita tuota, että Sevilla ei olisi ansainnut pistettäkään sekä kotonaan että Anfieldilla, mitä tullut tässä myös vastaan, sillä Englannissa pelatessa Sevillaa kritisoitiin, koska keskittyi muka vain puolustamaan (pitäen palloa 50,8% ajasta), mutta Liverpool on tämän suhteen koskematon, vaikka oli puolestaan Espanjassa melko vastaanottavassa roolissa, kun pallonhallinta ei ollut scousereilla kuin 29,7%. Eiköhän voi vain myöntää, että Sevilla on kovatasoinen seura, millä nyt näyttää olevan jonkinlainen niskaotekin Liverpoolista, kun pystyvät ottamaan näitä tuloksia, ja jos toteaa vielä jotain tuosta juhlinnasta, niin eiköhän siellä Andalusian suunnalla muistella ihan lämmöllä tuota yhtä finaaliottelua parin kauden takaa eikä tälle tarvitse antaa niin suurta tuloksellista juhlantuntua, vaan tässä tapauksessa tunteet olivat ilmassa jostain muusta syystä eikä sen takia, että espanjalaiskääpiö olisi kaatanut englantilaisjättiläisen.

 

Eiköhän Liverpool tästä kuitenkin vähän heräile jälleen ja raavi vähintään tasapelin Chelseasta kotonaan.


Football is like chess, only without the dice.

0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää