Jump to content
Sami Paakkanen

VIhannekset kentän reunalla (Ruokakulttuuri otteluissa)

Recommended Posts

Terppi.

 

En jaksanut arkistoja selata, mutta ajattelin avata evästykselle oman ketjun. Tähän voisi laittaa ottelukohtaisen tarjonnan esille, kun se voi houkutella ainakin mut kentälle..

 

Mä ajattelin että on ihan mukava hehkuttaa hyviä tarjoiluja, kun niitäkin on tullut vastaan ! Kontu on ykkönen tässä maassa mun mittarilla toistaiseksi ! Niillä on hyvät makkarat ja kohtuulliset hinnnat kiskalla. Nyt vielä jos lanseeraavat sinne Junnon -leipomon lihikset ni alkaa pelit maittamaan !! Lisänä pitää hehkuttaa Konnun fanien menoa. Kaljapurkit kädessä, mutta rauhallista fanittamista ! Siniset savut ajoittain ja Alepan kasseista tehdyt tifot ovat kyllä semmosta herkkua että  :heart:  :mrgreen:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Viikonloppuna Porvoossa katsomassa Futuran ja HIFK:n peliä, kolmosta.. Aika kuraa tarjoilu. Liput otteluun maksoivat 6 euroa ja makkarat olivat kuraa. Karkkipussi euron, jossa pari makeista. Peli oli vielä melkoista pompottelua, joten eipä paljon jäänyt kehumista. HIFK:n fanit pitivät hieman elämää katsomossa ja aurinko paistoi lämpimästi. Aurinko oli parasta..

 

Viikkareiden peli kakkosessa tuli käytyä myös katsomassa. Makkarat sentään lihaa, vaikka tuo peli Karjaata vastaan olikin täyttä kuraa.

 

Kolmosen pelejä luutinu melko urakalla ja kyllä toi Konnun puoti lihaisine makkaroineen ja kohtuullisine hintoineen vie edelleen voiton, sekä tietenkin tunnelma katsomossa !

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×