Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

13.8.2017 Manchester United vs West Ham

Recommended Posts

              ezgif_4_d20a63dad4.png VS...ezgif_4_9571a73c88.png


                                     Sunnuntai, Elokuu 13 2017
                                                    Klo:18.00
                                      Old Trafford, Manchester

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veikkaus avaukseen tänään De Gea maaliin ja Lukaku kärkeen. Loput sitten vähän arvailua. Olisiko

 

De Gea

Valencia*Bailly*Smalling*Darmian

Matic

Herrera*Pogba

Mhkitaryan*Lukaku*Martial

 

Kai tästä voitto väännetään, 2-1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään tosiaan potkaistaan liigakausi käyntiin Old Traffordilla. Ihan luottavaisin mielin voi olla ennen peliä. Vaikka Super cupissa tulikin takkiin, Unitedilla on alla onnistunut pre-season. Ainoa kysymysmerkki on samainen kuin viime kaudella, eli pystyykö joukkue tekemään tarpeeksi maaleja? Mä en mitään järisyttävää kehitystä hyökkäyspelaamisen osalta näe kesän aikana syntyneen. Unitedin on todennäköisesti panostettava entistä enemmän fyysisyyteen ja Lukakun ansiosta pääpeliosaamista on vielä vähän enemmän kuin aiemmin, jonkun pitää vain antaa ne laadukkaat keskitykset. West Hamin iskukyvystä on vaikea sanoa paljon mitään, lukemat voivat olla illalla rumatkin vierailijoiden kannalta, tai sitten on taas turhauttava 90-minuuttinen edessä Unitedilla. 

 

Avauksen suhteen miettisin ainakin sitä lähdetäänkö kolmen vai kahden miehen keskikentällä liikkeelle. Kotipeli kuitenkin kyseessä ja Herrera ei kovin vakuuttava edellisessä ottelussa ollut, joten ehkä sitä voisi mieluummin nostaa yhden pelaajan lisää hyökkäykseen Matan muodossa. Martialin nostaisin avaukseen ja Rashford tuoreine jalkoineen kiusaamaan Zabaletaa toisella jaksolla. Alakerrassa jättäisin Lindelöfin penkille ja Smalling riskittömämpänä kaverina Baillyn pariksi. Lindelöf tarvitsee aikaa sopeutua, enkä oikein näe, että ruotsalaista kannattaa vielä tässä vaiheessa avaukseen laittaa. 

 

------------------DDG----------------
Valencia - Bailly - Smalling - Darmian

--           --Matic - Pogba
  ---Mata - Mkhitarian - Martial
--            -----Lukaku------

 

Hienoa myös nähdä Chicharito jälleen OT:lla, mutta toivotaan, että tällä kertaa ne maalit jäävät tekemättä.

 

------

Share this post


Link to post
Share on other sites

Peli täysin Unitedin hallussa, ainoat paikat vastustaja saanut järkyttävistä (yleensä Valencian) aivopieruista.

 

Toiselle puoliajalle jossain vaiheessa Herrera sisään ja Mikki ulos. Pogban yksinkuljetuksia katsellessa tulee väistämättä mieleen, että toinen varmistava keskikenttäpelaaja olisi bueno.

 

Matic ollut MOTM tähän asti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toppariparilla homma toimi mitä nyt vähät tarvi tehdä, mieluusti näkis ton parin säännöllisesti pelaavan. Matic oli vähä uus kortti itelle ku en niin hirveesti sen otteita oo seurannu, mutta kyllä näillä otteilla tulee oleen tärkee lenkki. Mahdollistaa molempien laitapakkienkin nousut tarvittaessa joita ei viime kaudella nähty juur yhtään ja pystyy itekki pelata hyvin ylöspäin! En ois uskonnu että semmonen hyökkäys nähdään missä vallu keskittää ja blind pääsee jatkamaan harmiksi vähä yli vaan.

Eipä tuosa kovin voi ketään parjata hyviä onnistumisia ja kombinaatiopelaamistaki nähtiin eikä vaan sitä keskitys boksiin ja toivotaan parasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Matic korosti ottelun jälkeisessä haastattelussa, että tällainen voitto tekee ennen kaikkea hyvää itseluottamukselle. Itse laitoin 10-kertoimen perässä puoliajalla Livevedosta tasuria viimevuotisen perseilyn kunniaksi, mutta onneksi pessimistin ei tarvinnut olla oikeassa. Huikea stemppi jatkui ja toisin kuin viime kaudella, nyt se myös palkittiin useammalla onnistumisella.

 

Tuo Maticin mainitsema itseluottamus tulee varmasti olemaan isossa osassa ennen kaikkea Pogban kohdalla. Tuo maali tuli kyllä todella tärkeään paikkaan: tuo kuti kun olisi osunut tolppaan niin viime kauden möröt olisivat tulleet kummittelemaan taas takaraivoon. Vieläkin patongilta tulee ihan liikaa yksinyrittämistä ja liian hienoja temppuja pelitilanteisiin nähden, mutta niin kauan kun pallonmenetyksiä ei tapahdu kriittisissä kohdissa ja syöttöjä ja maaleja tulee, niin eipä tuosta voi valittaakaan.

 

Ja hienoa että täällä vain jatkuu kirjoittelut vuodesta toiseen vaikka osallistujamäärät vähenevät! :thumbsup1:  Itsekin jatkan kyllä säännöllisen epäsäännöllistä lukemista, mutta kirjoittelut jäävät hyvin vähälle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ManU vakuutti todella suuresti. Iso aivopieru myydä Matic kilpailijalle Chelsealta, vaikka itsellä ei niin tarvetta olisikaan ollut. Pogba oli kuin eri mies jos vertaa viime kauteen. Eihän vajaamiehinen West ham nyt mikään kovin kummoinen mittari ollut, mutta tarjosi silti hyvän paikan napsia itseluottamusta kauteen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×