Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

Romelu Lukaku

Recommended Posts

Valioliiga vahtii aika tiukasti YouTubeen päätyvää kamaa ja nopeasti sieltä kaikki poistetaankin. Mutta olettaisin kuitenkin, että isolla osalla täällä on esim. Viaplayn urheilupaketti? Siinä on mahdollisuus ihan HD-kuvaa omin käsin kelailla jos näkörajoitteita löytyy. 

 

Mutta ihan vaan mielenkiinnosta. Ne joiden mielestä Lukaku ei tuossa tilanteessa potkaise niin mitä ihmettä se sitten tekee? Venyttelee jalkojaan?

 

Ja se, että FA ei asiasta rankaise ei nyt kerro yhtään mistään muusta kuin siitä, että kyseinen kurinpitojärjestelmä on täysin linjaton. Se nyt luulisi jokaisella Valioliigaa seuraavalle olevan kanssa ihan selvä asia.

 

Eikä mua sinällään haittaa, että Lukaku ei saanut pelikieltoa sillä tämä mahdollisesti auttaa ManU:a viemään Cityltä pari pistettä joka taas on Chelsealle edullista. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lukaku vs Top 6 teams in the Premier League:

 

Manchester City (0 goals + 2 assists for Man City)

 

Chelsea (0 goals + 0 assist)

 

Arsenal (0 goals + 0 assist)

 

Spurs (0 goals + 0 assist)

 

Liverpool (0 goal + 0 assist)

 

Enough said. Ei oo isojen pelien mies, jota manussa tarvitaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moratalla muuten samat tehot ManU-ottelun voittomaalia lukuun ottamatta. Tosin Lukakua ei ennenkään ole varsinaisesti tunnettu isojen pelien ratkaisijana, eikä toistaiseksi näytä siltä, että Unitedissa tilanne olisi muuttumassa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos mm. Luke Shaw ja Henrikh Mkhitaryan ovat saaneet oman osansa koirankopeistaan, miksi Romelu ei saa omaansa vaan seilaa pelistä toiseen avauksessa ja täydet 90 minuuttia tarjoamatta yhtään mitään hyökkäyspelaamiseen? Naamakertoimella ei mene tasan nallekarkit? Mainittakoot tähän vielä, että muuan Wayne Rooney on tehnyt tällä kaudella saman määrän maaleja kuin Lukaku. Toinen päästettiin pois ilmaiseksi, toisesta maksettiin 75 miljoonaa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei viedä vielä saunan taakse. Kaverilla ikää 24, vuosia edessä vielä. Neljä viime kautta valiossa, maalit 15-10-18-25. Tällä kaudella 16 peliä tehoin 8+4. Äijä on tainnut pelata kaikki pelit joten tällä viikolla voisi antaa huilia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manchester Unitedin belgialaishyökkääjä Romelu Lukaku  teki historiaa Swanseaa vastaan pelatussa kotiottelussa. Hän rikkoi 1–0-osumallaan historian nuorimpana ulkomaalaispelaajana 100 maalin rajapyykin valioliigassa. Lukaku ylsi saavutukseen 24 vuoden ja 322 päivän iässä.

Samalla hänestä tuli historian viidenneksi nuorin 100 valioliigamaalin rajan rikkonut pelaaja. Lukakua nuorempina saavutukseen ovat yltäneet vain englantilaiset Michael Owen, Robbie Fowler, Wayne Rooney ja Harry Kane.

 
 
 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt voi jo sanoa, että Lukaku on 4 maalillaan lähellä MM-turnauksen maalikuninkuutta. Maajoukkueessa taitaa olla 17 maalia viimeisissä 11 pelissä.

Tuollainen tahti ei tule mulle mitenkään yllätyksenä: mies on ollut tammikuusta saakka kovassa vireessä. Pelaaja on aika aliarvostettu muualla kuin Unitedissa ja osin myös sen kannattajien keskuudessa. "Parempi versio Bentekestä" ym. bulshittiä. Lukaku tekee joka ottelussa ison määrän töitä, omaa hyvän liikkeen ja viimeistelee todella tehokkaasti. Belgialla on jossain määrin enemmän luovuutta kuin Unitedilla, mikä osaltaan selittää kovia maalilukemia maajoukkueessa. Yhteisymmärrys De Bruynen, Hazardin ja muiden kanssa tuntuu myös olevan paremmalla tasolla. Unitedissahan Lukaku teki "vain" 16 maalia liigapeleissä, vaikka kaikki eväät olisi joka kausi tehdä 20-30 maalia. 

Mourinho on maininnut, että pelissä pitää tapahtua parannusta ennen kaikkea keskikentällä. Fred nyt jo hankittiin ja siihen päälle tulee vielä mahdollisesti toinen hankinta. Toivottavasti sitä kautta Lukaku pystyisi entisestään parantamaan seurajoukkueessa. Silloin kun tarjoilu pelaa, Lukaku yleensä laittaa pallon pussiin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Romelu Lukakulla aleneva suuntaus maaleissa Evertonin ajoista vaikka kaverilla pitäisi olla parhaat pelivuodet menossa ja tulossa.

Viime kaudellakin valiossa 16 maalia, nyt 12. Matseja liki tasan saman verran.

Kaikissa peleissä  viime vuonna 27 maalia /51 peliä

tänä vuonna 15 maalia / 45 pelissä.

Koska lie viimeinen hat trick? Ei varmaan Manussa.

Pitääkö kaveri laittaa kuntokuurille/dieetille ja antaa vielä yksi kausi näyttää kykynsä, kun ei taida uskaltaa kaikkia pelaajia tänä vuonna vaihtaa?

Vai onko taitotaso huippu belgiltä saavutettu ja ohitettu ja kaveri lihoiksi, vai onko tarjonnassa vai peluutuksessa jotain vikaa?

Maalipörssin 16. sija ei juuri lohduta kärkimieheltä kun ohi menee Murrayt, Wilsonit sun muut Sigurdssonit.

Hintaansa nähden pettymys tällä hetkellä.(75M£+15M£)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niinpä. Taantunut vaiko väärin peluutettu. Asenne ongelmaa?

Murrayn pitäisi olla jo ukkokodissa ja pykälää alempana taidon puolesta, vaan oikein roolitettuna heikossakin joukkuessa onnistunut maalin teossa hulppeaan tahtiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koko joukkue alisuoritti koko kauden. Niin myös yksittäiset pelaajat, tässä tapauksessa myös Lukaku. Ei pelannut joukkueelle eikä valmentajalle. Poislukien ne muutamat hetket OGn tulon jälkeen. Antaisin vielä vuoden aikaa näyttää, onko miehestä mihinkään. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×