Hyppää sisältöön


Kuva
- - - - -

Manchester United - Kausi 2017/18


 • Kirjaudu vastataksesi
61 vastausta aiheeseen

#61 Ole Gunnar

Ole Gunnar

  Senior Member

 • Members
 • 5 057 Viestit

Lähetetty Eilen, 16:21

Savic on yksi hyvä vaihtoehto. Samoin FM:sta tuttu Saksan maajoukkuepelaaja Leon Goretzka, joka on yhdistetty ilmaissiirrollla Bayeriin ja Unitediin.

 

Muuten todella kummallista, että vaikka rahaa on poltettu monta kesää aika huolella, niin ensi kaudeksi on ostoslista taas aika pitkä:

 

- Vasen laitapuolustaja (riippuu osin Shaw:n tilanteesta)

- Oikea laitapuolustaja (itse antaisin minuutteja jo akselille Tuanzebe/TFM)

- korvaajia Carrickille ja Fellainille (löytyykö luottoa Pereiraan)

- haastovoimainen pelaaja (oikealle) laidalle 

- Lukakulle lepuuttaja, mies jo nyt aivan puhki (jos Ibra ei jatka)

- Maticille lepuuttaja keskustan pohjalle, mies jo nyt aivan puhki

 

Oikeaa laitapuolustajaa tuskin ensi kesänä haetaan, ei ainakaan ennen, kuin akuutimmat puutteet on korjattu. Keskikenttäpelaajista Herrera varmaan pidetään, Fellainista en ole niinkään varma. Carrick lähtee todennäköisesti. Pereira on Valenciassa pelannut enimmäkseen keskikentän laitimmaisena pelaajana, enkä ole varma, miten hän Mourinhon systeemiin istuisi. 4-3-3:ssa ehkä, mutta Mourinho ajatuksena lienee jatkossa pysytellä valtaosassa otteluita 4-2-3-1:ssä. Pereira on tehnyt selväksi että haluaa isompaa roolia, ja ellei sitä ole Unitedissa tarjolla, tuskin tämä Carrickin paikkaa joukkueessa haluaa ottaa. Silloin alkaisi olla jo kahdelle kk-pelaajalle tarvetta. 

 

Näkisin joka tapauksessa ideaalina ratkaisuna, että Fellaini vaihdettaisiin pelaavampaan keskikenttäpelaajaan. Unitedin suurin heikkous tällä hetkellä on keskikentän ja pelin virtauksen kontrolloinnissa. Vaikka José ei halua välttämättä siirtyä edes sitä vähää pallonhallinnan suuntaan, mielestäni joukkue ei voi tästä suuresti kehittyä, eli tuolle asialle saada parannusta. Näkisin kontrolloivan keskikenttäpelaajan jopa prioriteettina ennen "10"-paikan ja oikean laidan vahvistamista. Matic on hyvä pallollisena, mutta ei vastaa kuitenkaan vaikkapa Alonsoa tai Fabregasia huippuvuosinaan. Mainitsin aiemmin Savicin mahdollisena ratkaisuna, mutta onkohan tämä taas liian paljon Pogban kaltainen pelaaja? Keskikentälle tarvitaan kuitenkin sellainen täsmähankinta, joka täydentää Pogban sekä Maticin ominaisuuksia.

 

Tässä nyt vain näkee edelleen karulla tavalla sen, miten United kärsii yhä SAFin loppuvuosien kukkaronnyörien kiristelystä. Jos vain silloin olisi viitsitty tai olisi ollut mahdollisuus latoa riittävästi rahaa tiskiin esim. Luka Modricista  :drunk1:


Not arrogant, just better.


#62 Ole Gunnar

Ole Gunnar

  Senior Member

 • Members
 • 5 057 Viestit

Lähetetty Eilen, 21:06

Vertailin huvikseni Unitedin tämän hetken pistemäärää (41) SAFin ehkäpä toiseksi parhaaseen luomukseen 10 vuoden takaa. 

 

Kauden 2006/07 pistemäärä 18 ottelun jälkeen: 44 (-3 pistettä)

2007/08: 42 (-1)

2009/09 38 (+3

 

Edelleen vertailtaessa noihin kausiin, United on tällä hetkellä 85-90 pisteen tahdissa. Joku voisi myös heittää ilmoille väitteen, jonka mukaan sarjan taso on nykyään kauttaaltaan kovempi. Tuo antaa jonkinnäköistä perspektiiviä siitä, miten alkukausi on sujunut ja miltä Mourinhon kolmivuotisprojekti tällä hetkellä näyttää. 

 

Valioliigan piste-ennätys muuten on kaudelta 2004/05, jolloin Mourinhon manageroima Chelsea keräsi 95 pistettä. Man City on parhaillaan 110 pisteen tahdissa, ja vaikkei City tule siihen pääsemään, suurella todennäköisyydellä EPL:n piste-ennätys lyödään tällä kaudella rikki. 


Not arrogant, just better.

1 käyttäjää lukee aihetta

1 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää


  Needles