Jump to content
tractor girl

Stoke city vs Manchester United@bet365 Stadium

Recommended Posts

     facstokecity.png vs 11.png 

 

                                                   9.9.2017 

                              Stoke City vs Manchester United                                                

                                                    Klo:19.30

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lauantaina tämä peli ja tiistaina alkaa CL-pelit. Pelaako Darmian ja Herrera nyt? Rashford oli maajoukkueessa vauhdissa, lepääkö vai pelaa? Stoke on hankala vastus kotona,arsun voitti ja webalta haki tasurin.

 

De Gea

Darmian-Bailly-Jones-Valencia

Matic-Herrera-Pogba

Martial-Lukaku-Mhiki

 

Rashford ja Felli penkillä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisihan tuo pitänyt voittaa, mutta minkäs teet. Maajoukkuetauon jälkeinen peli ja United ei ikinä lupaa hyvää, eikä varsinkaan oltaessa Stoken vieraana. Ehkä tämä peli pitää vaan ottaa "pakollisena" pistemenetyksenä, joita kaikille kärkipään joukkueille on tullut alkukaudesta. Stoke pelasi hyvin ja oli valmistautunut otteluun paremmin. United pystyi kuitenkin vähän heikollakin pelillä tekemään kaksi maalia suhteellisen hyvää puolustusta vastaan, mikä on plussaa. Hyökkäyksestä se ei lopulta jäänyt kiinni vaan alakerralla ja nimenomaan keskuspuolustajilla oli eilen lähes totaalinen off-day toimistossa. Seuraavissa peleissä unohtaisin myös suosiolla kolmen miehen keskikentän, ellei ole top6-porukka kyseessä. 

 

De Gea 8 - Nappasi Shaqirin vedot varmasti kiinni. Maailmanluokan pelastus Jésén yritykseen. Ei voinut mitään maaleille. Unitedin MotM. 

Valencia 7 - Aktiivinen hyökkäyksissä. Kunpa vain ne keskitykset menisivät paremmalla prosentilla omille. Todella turhauttava elementti Valencian pelissä, koska muutenhan kaveri dominoi oikeaa laitaa miten tahtoo. Yksi vahva nousu ja laukaus jäi mieleen toiselta jaksolta. 

Bailly 5 - Jätti pelaajan pois paitsiosta avausmaalissa ja hetkeä myöhemmin hävisi kaksinkamppailun. Tätä maalia tullaan Carringtonissa kelaamaan kerran jos toisenkin. Ihmeen epävarma läpi ottelun.

Jones 5 - Jonesille myös alkukauden heikoin ottelu. Hävisi kaksinkamppailun 100-0 toisessa maalissa, mikä maksoi Unitedille kaksi pistettä.

Darmian 6 - Vastakohta Valenciaan, joka tykittää jatkuvasti menemään oikealla laidalla. Olisi voinut olla aktiivisempi hyökkäyksissä. En sitten tiedä, kuinka paljon José on kaveria ohjeistanut pysymään alhaalla. Hieno pallonriisto ja nousu kuitenkin Unitedin toisessa maalissa. 

Matic 7 - Ankkuri hoiti oman roolinsa melko moitteettomasti. Hyvää pelin organisointia. Toimi oikeastaan kolmantena topparina ison osan pelistä. 

Herrera 6 - Pelituntuman puutetta ja se näkyi. Syöttötyöskentely oli liikaa varman päälle pelaamista. 

Pogba 7 - Kaksijakoinen peli. Oli Unitedin ehkä luovin pelaaja ja vahva kaksinkamppailuissa, mutta syyllistyi silti tarpeettomiin pallonmenetyksiin. 

Mkhitaryan 7 - Ei parhaimmillaan laidalla. Unitedin hyökkäys toimi paremmin Mikin ollessa keskellä linkkinä keskikentän ja hyökkäyksen välillä, tämä helpottaa myös Pogban peliä. Pystyy silti laidaltakin tekemään tuhoja silloin kun sillä on merkitystä, tästä osoituksena syöttö Lukakun maaliin. 

Lukaku 7 - Hyviä juoksuja ja pallon pitämistä omilla. Iso duunimäärä palkittiin taas maalilla. Ja ihan p*skapuhetta, että se pelin lopussa ollut tilanne olis ollut helppo paikka. Martialin syöttö tulee takaviistosta, ja ottaa pompun juuri ennen Lukakua. Ei tosiaan helpoin mahdollinen pallo viimeistellä, vaikka huippuhyökkääjältä sitä nyt toki odottaisi. Hienoa silti nähdä, että Lukaku on heti alkukaudesta päässyt hyvään vauhtiin. 

Rashford 7 - Hyvä peli Rashfordilta. Tekee oikeita asioita pallon kanssa. Peli kaipaa toki yhä hiomista, mutta on selkeästi parantanut viime kaudesta. 

 

Mata 6 - Yritti aktiivisesti hankkiutua pelattavaksi. Matan olisi mielellään nähnyt avauksessa.

Martial 7 - Hyvä juttu tuo, että Rashfordin ja Martialin välillä voi nyt huoletta vuorotella, ilman suurta pelkoa tason tippumisesta. Lukakulle järjestetyn paikan ohella piti Dioufia pilkkanaan vasemmalla: *Klik!*

Lingard - Viime hetkiksi kehiin. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei tullut matsia nähtyä niin kysytään. Jäikö Kurt Zoumasta minkäänlaisia mietteitä Unitedmielisille?

 

Itsekin katselin, että Zouma erottui selvästi edukseen Stoke-miehistöstä. Fyysisesti vahva kaksintaisteluissa ja nopeudessa ei juuri yhtään hävinnyt edes Rashfordille. Yksi purkupallo oli mennä omiin, mutta siitäkin selvisi säikähdyksellä. Hieman ihmetyttää, että Chelsea ylipäänsä päästi miehen lainalle. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jollain lailla odotettu lopputulos, mutta kuitenkin pettymys. Tosin ihan ansaittu piste molemmille. Tuntui et tuo kolmen kk ei oikein toiminut. Hyvä kuitenkin, että tulee maaleja ja Unitedin pelejä pystyy taas katsomaan nukahtamatta.  Itseäni ei Lukaku oikein ole vakuuttanut. Viimeistely yritykset olleet luokattomia. Nytkin kun teki maalin, niin ensimmäinen laukaus suoraan päin maalivahtia ja kyllähän siitä Martialin syötöstä pitää huippuhyökkääjän laittaa sisään. Edellisessä ottelussa sitten missattu pilkku. Jostain syystä ampuu pilkut aina samaan kohtaan. Muuten pelannut kokonaisuutena ihan hyvin. Toivottavasti petraa viimeistelyä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsekin katselin, että Zouma erottui selvästi edukseen Stoke-miehistöstä. Fyysisesti vahva kaksintaisteluissa ja nopeudessa ei juuri yhtään hävinnyt edes Rashfordille. Yksi purkupallo oli mennä omiin, mutta siitäkin selvisi säikähdyksellä. Hieman ihmetyttää, että Chelsea ylipäänsä päästi miehen lainalle. 

 

Ensi kesänä MM-kisat niin viikosta toiseen Stoken avauksessa on varmasti parempi ratkaisu, kuin olla Chelseassa ja pelata silloin tällöin. Alla myös aika pitkä tauko pelaamisesta loukkaantumisen takia niin ilman MM-kisojakin vakituisen peliajan saaminen oli Zoumalle tällä kaudella erittäin tärkeää. Uuden kuuden vuoden sopimuksenhan tuo Chelsean kanssa kirjoitti ennen lainalle lähtöä joten kyllä seurassakin Zouman potentiaali tunnistetaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×