Jump to content
20Legend

30.9.2017 Manchester United vs Crystal Palace @Old Trafford

Recommended Posts

Ohhoh, luulin foorumin jo kuolleen, mutta eipä sittenkään :) Back to business. 

 

Olipa taas mukava katsella viikonloppuna Unitedin peliä. Pienempien joukkueiden kaataminen alkaa sujua ja siinä kohtaa on otettu merkittävä harppaus viime kauteen. Palace on toki liigan heikoin joukkue, mutta eipä tuossakaan ollut missään vaiheessa suurempaa pelkoa pistemenetyksestä. Rotaatio onnistui edellisen keskiviikon jäljiltä varsin hyvin, vaikka muutama pelaaja ehkä näytti hieman väsyneiltä (Lukaku, Matic). 

 

Hodgsonin suunnitelmat menivät jo alkuhetkillä uusiksi. Rashford haastoi hienosti vasemmalta ja syötti keskustaan, josta Mata viimeisteli taidokkaasti alakulmaan. Unitedilla oli vähän heikompi jakso ensimmäisen jakson keskellä ja Palace sai useamman pitkän hyökkäyksen rakenneltua, mitään todella vaarallisia tilanteita ei kuitenkaan ollut. Vastoin pelin kulkua Young antoi sitten nappikeskityksen takatolpalle josta Fellaini tuikkasi jalallaan ratkaisevan 2-0-maalin. Jos oikein muistan niin kolmas maali syntyi erikoistilanteesta, kun Palacen puolustajat ja maalivahti seisoskelivat paikallaan, jälleen maalintekijänä siis Fellaini. Lukaku pääsi lopussa vielä namuttelemaan tyhjiin ja siirtyi yksinään maalintekijätilaston kärkeen. 

 

Onnistujia oli taas useita, mutta Fellaini tuolta nousi muiden ylitse ja oli varmaan aika monen paperilla MotM. Hattutemppu vain jäi uupumaan. Rashford oli pelipäällä antaen kaksi maalisyöttöä. Young oli ihmeen hyvässä vireessä koko syyskuun, niin tässäkin ottelussa. Matalta omaan silmään vahva peli, yksi "berbamainen" haltuunotto jäi mieleen maalin lisäksi. Martialilla ei ole väliä onko avauksessa vai tuleeko supersubina kehiin. Lukakun kanssa edellinen CSKA-peli oli huikea ja lauantaina tosiaan maalisyöttö belgialaisen osumaan. Hyvin näyttävät nämä veljet löytävän toisensa kentällä. 

 

+++ Fellaini

++ Rashford

+ Mata 

+Young

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×