Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

25.11.2017 Manchester United vs Brighton&Hove Albion

Recommended Posts

                                                               udQ6ns69PctCv143h-GeYw_96x96.png          vs                EKIe0e-ZIphOcfQAwsuEEQ_96x96.png
  

 


                                                                                     25.11.2017 Klo.17.00

                                                                                         Old Trafford

                                     

 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Viimeiset viisi peliä:

 

2. Manchester United: DLWLW

9. Brighton & Hove Albion: DWDWD

 

Brighton siis tappiottomassa putkessa, jonka kyllä pitäisi nyt katketa. Manulta puuttuu vahvuudesta  ainakin Bailly ja Jones.

Jospa maaliin De Gea, puolustuslinjaan Valencia-Smalling-Rojo-Young, keskikentälle Pogbaa,Maticia,Mataa ja sitten normi Rashford-Lukaku-Martial.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voitto tarvitaan, sillä Unitedilla on seuraavaksi edessä kolme vaikeaa peliä: Watford ja Arsenal vieraissa sekä City kotona. 

 

Brighton tuskin ihan läpihuutojuttu on, mutta lähtökohtaisesti Unitedin pitäisi Albion toki kaataa 9 kertaa 10:stä. Brightonin materiaalista ei tähtipelaajia pahemmin löydä. Veteraanihyökkääjä Glenn Murray ei ole päässyt ihan viime kauden tasolle maalien iskemisessä; tällä kaudella vain neljä maalia, joskin oli alkukaudesta loukkaantuneena. Toinen tehopelaaja, oikean laidan Anthony Knockaert on myös ollut selvästi hiljaisempi kuin Championshipissä 1+1 tehoillaan. Ingolstadista tuotu hyökkäävä keskikenttäpelaaja Pascal Groß on ollut mainio hankinta tehtyään tähän saakka 3 maalia sekä annettua 5 maalisyöttöä. Brightonin puolustus on pärjännyt melko hyvin ja esim. Chelsea on päästänyt vain kolme maalia Brightonia vähemmän. Joskin viimeisimmässä kotipelissä Stokea vastaan molemmat päästetyt maalit tulivat liian helposti. Brightonin laitapuolustajat näyttäisivät olevan joukkueen heikko kohta ja Unitedin pitäisi tänään saada Martial, Rashford sekä Valencia haastamaan kunnolla Bongia ja Brunoa. Yksilötaidolla Brighton ei tule pisteitä OT:lta saamaan vaan Chris Hughtonin miehistön on tänäänkin luotettava tiiviiseen joukkuepeliin. Brightonilla on tiistaina tärkeä kotipeli Crystal Palacea vastaan, joten nähtäväksi jää, miten tähän peliin tulevat asennoitumaan.

 

Kokoonpanoveikkauksen voisi vielä tässä pikaisesti heittää. Pogba on huhuista huolimatta kokoonpanossa ja varma aloittaja. Puolustukseen Young sekä Rojo. Vasemmalla tilanne on mikä on ja Youngia parempaa pelaajaa sinne ei käsittämätöntä kyllä ole. Ei toki oteta mitään pois Ashleyn hienosta kaudesta. Lindelöfiin ei allekirjoittaneella luottoa vain löydy tällä hetkellä edes "helppoon" liigaotteluun kotona. Muilta osin avaus lienee aika sama mitä Newcastlea vastaan. En ole ihan varma onko Rashford+Martial pidemmän päälle paras ratkaisu. Edelleen kaipaisi oikealle kunnollista laitahyökkääjää/wingeriä ja Rasfhord ei tällainen ole. Toisin sanoen joukkueen balanssi hieman kärsii näiden veijareitten ollessa samaan aikaan kentällä. Aikaa tässä on toki hioa sitä yhteispeliä joten katsellaan rauhassa miten tilanne kehittyy. Voihan tosin olla että José laittaa Mkhitaryanin kentälle tulevia otteluita silmälläpitäen. 

 

------Rashford - Lukaku

Martial - Matic - Pogba - Mata

Young - Rojo - Smalling - Valencia

----------------DDG

 

Zlatania vaihdosta sisään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä kovin toivon, että José olisi United-wayn manageri. Tällaisilla peleillä se ei kyllä sitä ole. Ajoittain vaikuttaisi ettei hyökkäyspelissä ole minkäänlaista ideaa ja sama kaava näyttäisi toistuvan ottelusta toiseen.

 

No mutta United on toisena ja tehnyt toiseksi eniten maaleja ...

 

Juu juu mutta kentällä katsoessa ei kyllä uskoisi. Lokakuun alusta lähtien yhdessä ottelussa on pelattu United-wayn mukaista jalkapallloa, ja se on liian vähän. Kaikista joukkueista Brighton kontrolloi ensimmäistä jaksoa, kun Maunon olisi pitänyt painaa peli alusta lähtien vastustajan päätyyn. Tämä siis kotona Old Traffordilla. Eihän se Brighton mikään pubijoukkue ollut mutta kuitenkin. 

 

Yksi asia mikä pistää silmää niin United tuntuu ottavan näitä 4-0 voittoja vain silloin kun vastustaja väsyy ja pelien loppupuolella ladotaan lyhyessä ajassa 2-3 maalia sisään. 0-0-tilanteissa meno on aika samanlaista kuin viime kaudella. 

 

Ei Maunolla noita luovia kavereita liikaa ole Pogban lisäksi, mutta Josén kannattaisi tosiaan sitä taktiikkakirjaa päivittää vähitellen. Joopa joo, ei tule onnistumaan. United ei silti tällä staattisella hyökkäämisellä isoja pyttyjä tule voittamaan. En tiedä miten Mauno palaa United-wayhin, ehkä joku hyökkäysspesialistin tuominen valmennuspuolelle voisi auttaa. Toihan se SAFfikin Queirozin sisään kun Euroopassa tarvittiin ymmärrystä puolustuspelistä. Nyt pitäisi toimia vaan päinvastoin. 

 

Kolme pistettä toki tärkeää. Young oli kovalla pelipäällä ja Lindelöfiltä vihdoin tarpeeksi laadukas suoritus myös puolustussuuntaan. 

 

+++ Young

++ Lindelöf

+ Matic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marial ja Rasse yhdessä kentällä ei toimi, jotain jää puuttumaan puolustustilanteissa em.pelureiden takia. Ja siksi hyökkäyksiin lähteminenkin jää vajaaksi.

Ei pelkästään hyökkäysvoimaisten pelaajien kentällä oleminen ole voiton ratkaisu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lukakua seurasin tänään. "Korsto" on vähän joka puolella kenttää heilumassa ja pääpalloja napsimassa. Tekee duunia kuin eläin vaikka sihtileivän syönti jäänyt vähemmälle viime aikoina. Työmoraali on kova ja fysiikka. Mahtanee olla karmeat peliminuutit tällä kaudella?

Onneksi nollapeli ja kolme pistettä päivän anti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samaa mieltä og kanssa. Manun olisi pitänyt myllyttää ja pitää paine koko peli ajan. Puolustuksen ja keskikentän välillä paljon tilaa, niin kuin oli newcastleakin vastaan ekalla jaksolla.

Mkhitaryan alkaa olla jo aika nähty. Ei kyllä eilenkään osannut edes sanoa tuliko mies kentälle vai ei. Sääli sillä otteluruuhkassa hänelle olisi käyttöä.

Unitedin hyökkäyksessä on outoa että vaikka paperilla martial, rash ja lukaku tuntuu hyvältä niin kentällä se ei vielä toimi lainkaan niin kuin ajattelisi. Nyt puhutaan kuitenkin meidän parhaasta rosterista, jolla pitäisi hastaa cl peleissä sekä mm. Liveriä ja Cityä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×