Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

28.11.2017 Watford vs Manchester United@Vicarage Road

Recommended Posts

                           Wat.png .... VS....Utd.png 

                                             Tiistai, Marraskuu 28 2017
                                                          Klo:22.00 
                                                     Vicarage Road

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tiukka peli, pakkovoitto koska seuraavat vastustajat 2.12. Arsenal ja 10.12 City.

Molemmilla kaksi voittoa takana, sijoitukset Manulla kakkospaikka ja Watfordilla sija 8. Usvaa putkeen nyt ja täyttä höyryä. Nopeita hyökkäyksiä eikä pitkää boxiin. Jos ei tule maaleja aikanaan niin vaihdot ajoissa. Avariin:

 

De Gea

Valencia Bailly Rojo Young

Fellaini Matic Pogba

Mkhitaryan Lukaku Martial​

 

Rahford, Ibra, Herrera subina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unitedin hyökkäyspeli tuskin vakuuttaa tällä haavaa edes Kurikassa, mutta hyvä nähdä, että asioille ainakin yritetään tehdä jotain. 

 

Laitapuolustajien osalta kaikki voitava on jo tehty. Young sekä Valencia ovat Unitedin parhaat laitapakit, joten niillä mennään. Valencia pystyy antamaan 1-2 laatukrossia per peli kaikesta huolimatta. Young ei ehkä puolustussuuntaan ole aina tehtäviensä tasalla, mutta eipä ollut Evrakaan. Nousujensa ja tarjoilunsa puolesta selvästi Blindiä ja varsinkin Darmiania edellä. 

 

Maticista ja Pogbasta pelinrakentelu tuskin jää kiinni. Näkisin kuitenkin ongelmana, että sekä Fellaini että Herrera ovat syöttötaitojensa osalta melko rajoittuneita pelaajia täydentämään tätä kaksikkoa. Jälkimmäisen taso on lisäksi tullut viime kaudesta alaspäin selvästi. 

 

Viimeisimmän ottelun perusteella ei pidä ihmetellä, miksi José piti pitkään kiinni siitä, että Martialia ja Rashfordia vuoroteltiin avauksessa. Molemmat ovat hyvin nuoria pelaajia, mikä tarkoittaa luonnollisesti tason heittelyä. Pelityyliltään lienevät myös liian samanlaisia pelaajia, eli tykkäävät hakeutua tilanteisiin keskemmältä laitojen sijaan. Oikealla Unitedilla on hehtaarin kokoinen aukko Valencian yrittäessä yleensä yksinään luoda tilanteita siltä puolelta. Rashford tuskin tätä ongelmaa korjaa. Luulisi kyllä, että nuorukaista olisi ohjeistettu pysymään enemmän oikealla, mutta käytännössä ainakaan tilanne ei näin ole. 

 

Mikin ja Matan tehottomuus on ongelma, jolle Mourinho ei välttämättä paljoa pysty itse mitään tekemään. Huono puoli on, että Maunon peli riippuu kuitenkin aika paljon myös näiden pelaajien otteista. Lukaku ainakin nykyisellään vaatii parempaa tarjoilua. Martialin kanssa yhteispeli näytti syksyllä lupaavalta, mutta sittemmin se on hiipunut. Zlatanille yrittäisin saada jatkossa mahdollisimman paljon minuutteja. Brighton-ottelun loppupuolella oli yksi nopea kombinaatio Pogban, Ibrahimovicin ja Lukakun välillä, mikä oli virkistävää nähdä lukuisten yksipuolisten hyökkäysten jälkeen. Vastaavia näkisi mielellään useamminkin. 

 

Edelliseen viestiin viitaten: jos United haluaa pelata nopeita hyökkäyksiä maata pitkin hoofballin sijaan, Fellaini tuskin on paras vaihtoehto avaukseen. Unitedilla on kuitenkin ollut ongelmana saada kontrollia keskikentällä, joten Fellaini voisi olla suureksi hyödyksi kaksinkamppailuissa. United on tällä hetkellä parempi rakentamaan hyökkäyksiä hitaasti, koska vastaiskupelaaminen on sanalla sanoen huonoa, eikä hyökkäävillä pelaajilla ole kunnollista ymmärrystä keskenään. 

 

Baillya ja Jonesia vähän kaipaisi painimaan Deeneyn kanssa, mutta Smalling ja Rojo ajanevat saman asian. Rojo pelasi mukiinmenevän ottelun Baselissa tappiosta huolimatta, ottaen vielä huomioon, että peli oli argentiinalaisen ensimmäinen pitkän loukkaantumisen jälkeen. Bailly sekä Jones kannattaa tuoda takaisin mukaan varovasti eikä näin tärkeä vierasottelu ole oikea paikka sille. 

 

De Gea

Valencia Smalling Rojo Young
Matic
Fellaini Pogba
Mkhitaryan Lukaku Martial

 

Watford on vähän kummallinen joukkue. Joukkue on menettänyt paljon pisteitä kotona, puolustuksella on ollut vaikeuksia, mutta silti Marco Silvan poppoo on sarjassa kahdeksantena. Maaleja on syntynyt 22, mikä on sarjassa kuudenneksi eniten. Mitään läpihuutoa tästä ei Unitedin nykyvireellä varsinkaan kannata odottaa, tasaisen tiukkaa taistoa kylläkin. Paljon on kiinni siitä, miten Mauno pystyy kontrolloimaan pelin tapahtumia keskialueella ja tietysti pystytäänkö rakentamaan riittävästi laadukkaita maalipaikkoja. Vierasvire vain vähän huolettaa, mutta josko tiistaina nähtäisiin tavallista vapautuneempaa peliä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mikki ei Unitedissa ole vastannut odotuksiin ihan toivotulla tavalla. Siinä oli viime kevään aikana parempi jakso, ja tämän kauden alussa myös muutamaa heikompaa jengiä vastaan, mutta toistaiseksi armenialaisen hankinta on ollut pettymys. Tätä nykyä katoaa usein peleistä kokonaan ja silloin kun saa pallon, aina on pakko yrittää driblailla koko puolustuksen lävitse. Ellei menetä palloa heti ensimmäisen kosketuksen jälkeen. 

 

Lokakuu ja marraskuun alku oli Mikiltä niin heikkoa peliä, että tämä oli pakkokin jättää hetkeksi avauksen ulkopuolelle. En kuitenkaan ole ihan varma, kannattaako tuota jatkaa kovin pitkään, kuten viime kauden alussa. Toivottavasti nyt nousee tästä henkisesti ja saa tarvittavan tuen, sillä loppukaudesta hyvävireiselle Mikille olisi ehdottomasti tarvetta. Peli kuitenkin kulki ihan mukavasti alkukaudesta Pogban ollessa kentällä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Välil kyllä miettii et minkä tason futaajia tuolla ManUssa oikeen pelaa, et onksiel suomen vitosesta haettu pelureita ku niin amatöörimäistä pallon käsittelyä.

 

Olis kyllä kiva myös nähä semmosta ilosta prässiä välillä, että näkis sen kun pelaajat haluaa oikeesti tapella pallon omille. Tuntuu et Martialkin aina pallon menettäessään jää vaan löntystelemään ilman pientäkään mielenkiintoa lähteä taistelemaan palloa takas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lindelöf ja Lingard ovat pelanneet vakuuttavasti toistaiseksi. Ruotsalainen pelaa ihan eri itseluottamuksella kuin kauden aiemmissa otteluissa.

 

Tässä olisi hyvät saumat lepuuttaa pelaajia lauantaita varten. Ainakin Maticin mielellään ottaisi vaihtoon tauon jälkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lindelöf ja Lingard ovat pelanneet vakuuttavasti toistaiseksi. Ruotsalainen pelaa ihan eri itseluottamuksella kuin kauden aiemmissa otteluissa.

 

Tässä olisi hyvät saumat lepuuttaa pelaajia lauantaita varten. Ainakin Maticin mielellään ottaisi vaihtoon tauon jälkeen.

McTominay ja Zlatan kentälle aikanaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lopussa antoivat kaverin surfata läpi ja melkein maali. Hieno peli muuten. Pallon hallinta Watfordilla ja Manulla paikat . Martial haastaa ja haastaa ja joskus onnistuu. Ennen Youngin vaparia ajattelin että olisipa Zlatanin namupaikka mutta kylläpä oli tarkka kuti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mahtavaa nähdä suosikkipelaajaltani Ashley Youngilta näin upeita onnistumia pitkästä aikaa.

 

Siinä on aliarvostettu joukkuepelaaja, joka nöyrästi noudattaa sovittua taktiikkaa, mutta pystyy myös tarvittaessa upeisiin  yksilösuorituksiin.

 

Co mom Ash, kuten oli yleinen mielipide Old Traffordilla syyskuun lopulla vierailtuani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×