Jump to content
Sign in to follow this  
guido

Everton-ManU

Recommended Posts

No joo mikä peli!!! ei jumalauta miten voi muuttua peli puoliajalla!! eka 45min täydellistä ManUn halintaa, peli olis voinu olla 6-0 meille. no 3-0 oli ihan hyvä. mutta tais jäädä jalat koppiin tauolla! taas nähtiin mistä peli on kiinni! puolustus ottaa omiin ihan liikaa maaleja!! puolustus oli aivan kusessa jokaisessa kulmassa ja keskityspallossa! ei olis uskonu että Rion poissaolo näkyy näin paljon!

 

mutta hienoa oli Saha ja RVN 2 maalia. kyll Saha tulee olee tärkeä pala mestaruus jahdissa. harmi vaan ku Saha ei tehny loistopaikasta 4-0 maalia, peli olis ratkennu siihen... tai sitten ei. mutta kyl ManUn vahvuus on siinä että pystytään vielä löytää jostain taistelua loppuun. onneks tuli voitto mutta täytyy sanoo että puolustus ei ole kunnossa! Timi kyl teki taas pari huippu pelastusta :D

 

D.Ferguson oli kyl liian vahva meidän pojille! Rooneykin aiheutti hankaluuksia ihan tarpeeksi. toivotaan että nyt oppivat jotain tästä. peli kestää 90min ja lisäaika päälle!!! ei riitä 45min rutistus. tuli jo mieleen että tekeekö Everton Cityt mutta onneks ei tehny.

 

:twisted: :twisted: :twisted: RVN

:twisted: :twisted: Saha

:twisted: Ronaldo

 

:evil: :evil: :evil: Joukkueen esitys toisella jaksolla

:evil: :evil: puolustus

:evil: O`Shea

 

Kaks maalia joista eka 100. maali ja toinen voittomaali ansaitsee huomion. Sahan kaks maalia riittää perusteluks. loistava keskitys voittomaaliin Ronaldolta siitä merkki

 

joukkue hävisi lähes kaikki taistelut toisella jaksolla ja asenne oli jossain. puolustus oli ihan paniikissa Fergusonin ja kumppaneitten näkyessä! eka maali voidaan hivenen pistää O`Shean piikkiin, töpeksi pallon kulmaksi josta tuli maali. ja omamaali antaa hivenen miinusta. voima ei riittänyt Fergusonia vastaan.

 

parasta kuitenkin oli kolme pistettä ja taistelu mestaruudesta jatkuu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olihan ottelu joo! Pari vuotta vanheni, kun toista puoliaikaa seurasi :( Saha teki työnsä, mutta Fergietä varmaan harmitti, kun tilanne oli 3-3 ja Louis ulkona. No, Ronaldo oli TODELLA hyvä tullessaan kentälle, alkaa kaveri kasvamaan valioon ihan selvästi. Puolustus.. hmm. ei siitä mitään, mutta MIKSI SAF ei ostanut ketään tammikuussa? RVN pääsi yli sadan pyykin, onneksi... Eka puoliaika sairaan hyvää peliä, ja toisella nukahdettiin täysin. No, voitto, ja IHANA sellainen, nimittäin 89min maalin kohdalla tais koko Espoo kuulla :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt täytyy kyllä sanoa, että tolle puolustukselle on pakko tehdä jotain. Pitkässä juoksussa noita pelejä ei voiteta päästämällä joka ottelussa 2-3 maalia kuten kahdella viime kierroksella on tehty. Lisääkin olisi tullut ilman hyvää onnea ja Howardin torjuntoja. Toinen parannus on tultava joukkueen asenteeseen useamman maalin johtoasemassa, sillä pelejä ei kuitenkaan joka kerta voiteta menettämällä jopa kolmen maalin johtoasema.

 

Joukkueen pääpeli oli oman maalin edessä todella surkeaa, tulihan kaikki Evertonin maalit kyseisistä virheistä. Kukaan ei voi enää kiistää sitä, etteikö Rion menetys tunnu tässäkin asiassa.

 

Onneksi hyökkäyspeli sentään toimii, jopa hädän hetkellä kun sitä eniten kaivataan. Tervetuloa, Louis Saha!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ensimmäisellä jaksolla nähtiin ehkä parasta Unitedia koko kautena ja toisella... niin no kaikkihan sen tietää.

 

Fletcher pelasi ekalla jaksolla ihan kelpo futista, kun tilaa oli. Toisella taas perinteistä kaaosta. Ei mitään tekoa puolustuspäässä. Everton pääsi painamaan vasentalaitaa ylös minkä jaloistaan pääsivät ja heinämies Fletcher siinä yrittää heilua perässä.

 

O'Shea oli myös todella helisemässä - todella ponneton esitys, ehkä Unitedin huonoin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En nähnyt itseä matsia ja kyllä harmittaa... matsi oli varmasti katsojien kannalta erittäin viihdyttävä, mutta jos alkaa miettimään puolustuksen pitävyyttä ja puoliaikajohtoa :oops: :oops: :oops:

 

Jos ja kun Saha jatkaa vastaavaa ilotulitusta, on mies enemmän kuin hintansa väärti, sen verran hyvin mies on pelannut.

 

Up the reds!

Share this post


Link to post
Share on other sites

nyt pari tuntia matsin jälkeen alkaa löytämään myös positiivisia puolia ;) VAikka puolustus olikin mitä oli, niin oli mahtavaa nähdä, miten Ronaldon kentälle tulon jälkeen jengi TODELLAKIN halusi voittaa! Vanha voittamisen halu, sitä olen vähän kaivannut, mutta näyttää vielä olevan mukana! Valiossa voidaan olla toisena, kun kausi päättyy, Arsua ei näemmä pysäytä mikään, mutta herkkusieniliigassa tulee noutaja liiankin aikaisin, valitettavasti vaan :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tollaisessa kaatosateessa (mikä oli toisen puoliajan käännekohtien aikana) voi tapahtua mitä tahansa ja tällä kertaa se onni potki kyllä Evertonille. Ja jos niistä paikoista ei saa maalia, on se kyllä hyökkääjän huonoutta, eikä niinkään puolustajan.

 

Ehkä näin vallan eri tavalla John O'Shean oman maalin, mutta mun mielestäni se kyllä meni Fergusonin kädestä sinne maaliin. Tätä mieltä olivat myös seurassani istuneet kolme ei-ManU-kannattajaa. Vaikka ei mulla ollut laseja päässä :shock: Täytyy kelata uusinnat tarkkaan :?

 

Mutta hiton hieno eka puoliaika, upeita paikkoja tuhlattavaksi asti. Tokalla puoliskolla Tim piti meitä upeasti pelissä. Siinä kahluualtaassa peli on melkoisen vaikeaa. Voitto tuli, tämän jälkeen kovinkaan moni ei enää muista miten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O´Shealla kävi kyllä myös uskomattoman huono tuuri siinä omassa maalissa. En pistä toistajaksoa O´Shean piikkiin.

Ihmettelin kyllä Fortunen peliin tuloa, Fletcher olisi pitänyt ottaa pois jo Evertonin ensimmäisen maalin jäkeen. Puolustustaktiikassa on vielä paljon hiomista tuolla kokoonpanolla. Syksyllä Rion kanssa maaleja ei johtoasemassa paljon päästetty!

Nyt on jo kaksi kertaa peräkkäin selvitty tuurilla otteuista voittajina...toivottavasti valmennusjohto löytää lääkkeet tähän ongelmaan.

 

Hyökkäyspeliä oli ilo katsella ensimmäiset 45min.

Veikkaan että Saha on kauden maalikuningas! :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä mä toisaalta naureskelin enemmän Evertonin puolustukselle (kuin omallemme), kun molemmat meidän kärkimiehistämme olisivat saaneet (tilanteensa hyödyntäen) hattutempun aikaan ekalla puoliajalla... mihin se peli oikein katosi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siinä meinas käydä Tottenhamit, mutta onneksi Ronaldo löysi vielä kerran Van Nistelrooyn takatolpalta ja peli päättyi voittoon. Käsittämätön uinahdus toisella puoliajalla, mitä sielä mahtoi tapahtua.. prkl ku ei ehtiny kattomaan tuota peliä, muuta ku urkkaruudusta.

Hyökkäys tuntuu toimivan hyvin kaks maalia mieheen Sahalle ja Ruudille, ja eiköhän valmennusjohto jotain keksi puolustuksen parantamiseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aika käsittämätöntä että 3-0 johto menetetään! ja aiemminkin pelaajat on alkanut leijumaan "selkeässä" johdossa. southampton peli tulee mieleen, siinä tultiin kahden maalin takaa. ja nyt tultiin jo kolmen. luulen että pelaajat vaan alkavat leijumaan tai varmistelemaan. ja tolla puolustuksella ei paljon varmistella. onkohan Rion poissaolo vieny itseluottamuksen muilta puolustajilta!?! Silvestrekin on pelannu huonosti Rion poissaollessa. kuitenkin joukkueessa on kokeneita äijiä sen verran ettei johtoasemassa pitäis alkaa leikkimään. heti kun everton alkoi prässätä puolustajia niin kusessa oltiin.

 

onneks tuli voitto. eka puoliaika oli kyl parasta Manua pitkään aikaan. mutta seuraavissa matsissa ei sais mennä omiin näin paljon!! ei hyökkääjät varmastikkaan tuu joka pelissä tekee 4 maalia, tosin ei haittais vaik tekiskin :D

 

UCL tulee noutaja hyvin äkkiä tollasella puolustamisella! liigassa arsenal on kyl aika vakuuttavasti pelannu... mitenköhän kotoinen cuppi menee...eiköhän city hoideta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

En valitettavasti nähnyt ottelua, mutta maalikoosteen kylläkin. Kiinnitin huomioita, että Evertonin kaikki maalit tehtiin päällä( se O'Shean oma maali oli kyllä aika epäselvä)! Kyllä Rion poissaolo tuntuu vaikuttavan paljon ja erityisesti pääpeliin. Muuten taisi olla aika kummallinen ottelu, kun kolmen maalin johto hukataan ja sitten tehdään voittomaali loppuhetkillä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

kyllä se fergusonin kädestä sinne maaliin minun mielestä meni...

 

ekalla puoliajalla fiilikset oli tosi korkeella.... peli rullas loistavasti, paikkajo tuli jatkuvasti!

 

ei sitä kyllä meinannu uskoa todeksi kun se 3-3 maali synty... kyllä meinas mennä ilta pilalle. mutta onneks RVN ratkasi. Tuosta maalista suuri kunnia kuuluu pirteästi pelanneelle ronaldolle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fletcher pelasi ekalla jaksolla ihan kelpo futista, kun tilaa oli. Toisella taas perinteistä kaaosta. Ei mitään tekoa puolustuspäässä. Everton pääsi painamaan vasentalaitaa ylös minkä jaloistaan pääsivät ja heinämies Fletcher siinä yrittää heilua perässä.

Olen katsonut lähes kaikki ottelut missä Fletcher on pelannut enkä vieläkään ole nähnyt sitä potentiaalia mitä hänessä pitäisi olla.Aina näyttää siltä että hän olisi vain "täytemiehenä" kentällä.Hyökkäyspäässä mies ei osaa tai uskalla haastaa yhtään ketään.Aina syöttää taaksepäin gazzalle..No parempi seki kuin menettäis pallon, mutta jotain yllätyksellisyyttä hänessä pitäisi olla, kuin syöttö taksepäin ja keskitys.Puollustaminenkin on vähän niin ja näin.Saisi Fletcher edes sen suorittaa joskus kunnialla.Ennemmin Ronaldo tai Kleberson kentälle niin alkaa tapahtua.

 

Puollustus on kyllä ihan hukassa, mutta kyllä Saha on selvästi tuonut hyökkäykseen sen uuden ulottuvuuden.Saha sopii unitedin pelityyliin kuin nyrkkisilmään.

 

Valiossa voidaan olla toisena, kun kausi päättyy, Arsua ei näemmä pysäytä mikään, mutta herkkusieniliigassa tulee noutaja liiankin aikaisin, valitettavasti vaan

No eipä vielä tehdä tuollaisia johtopäätöksiä.Arsenaalillekin alkaa tulla paineita tuota tappiottomattomuudesta(onko tarpeeksi vaikeasti sanottu :wink: ) ja kun se tappio tulee niin uskon että niitä tulee sitten useammpikin.Mestareidenliigakin on vielä omissa käsissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

kyllä se fergusonin kädestä sinne maaliin minun mielestä meni...

Ei se sitten mennyt... MUTV:ltä tuli hidastus vastapuolelta ja kyllä se O'Shea sen sinne pukkasi. John myönsi itsekin kanavan haastattelussa, että tuli siinä paineen alla nupatuksi "hieman" väärään suuntaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×