Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

CL 5.12.2017 Manchester United vs Cska Moscow

Recommended Posts

               utd.png....VS....cs.png ......


                                               Tiistai, Joulukuu 5 2017
                                                             Klo. 21.45 
                                                 Old Trafford, Manchester

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ymmärtääkseni Manu jatkaa (pienestä) häviöstä huolimatta joten nyt kakkosmiehistöä kentälle+Pogba ja

muut huilimaan Cityä varten.Voitto tietenkin haussa kun kotikentällä pelataan.Joukkue esimerkiksi:

 

Romero

Darmian - Bailly - Lindelof - Blind

Scott - Pogba - Herrera

Mata - Mikhi

Rashford​

 

McTominay,Ibra,Shaw

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lohko A:n tilanne: 

 

Group A: Manchester United (12 points) v CSKA Moskva (9), Basel (9), Benfica (0)

 

- United menee vähintään tasapelillä varmasti jatkoon lohkovoittajana. Jos United häviää CSKA:lle ja Basel ei voita Benficaa, ensimmäinen sija ratkeaa keskinäisten ottelujen maalieron perusteella. Mennäkseen lohkovoittajana jatkoon CSKA:n pitäisi toisin sanoen voittaa suuremmilla lukemilla kuin 4-1, koska Unitedilla on parempi kokonaismaaliero. CSKA:n ja Baselin voittaessa jatkoonmenijät selviävät kaikkien kolmen joukkueen keskinäisestä maalierosta, johon Benficaa ei lasketa mukaan. Tässä tapauksessa United menee jatkoon ellei häviä 7 maalillla, ja on lohkoykkönen ellei häviä 5 maalilla. 

 

- Basel menee paremman keskinäisen maalieronsa turvin jatkoon lohkokakkosena, jos Basel ja CSKA häviävät tai pelaavat tasan viimeisen ottelunsa. Baselin ja CSKA:n voittaessa katsotaan kolmen joukkueen keskinäistä maalieroa, ja tällöin Basel on jatkossa, ellei CSKA voita omaa otteluaan riittävän suurella marginaalilla. Joukkueiden tämänhetkiset maalierot ovat ilman Benficaa tällä hetkellä seuraavat: United +5, Basel -1, CSKA -4. 

 

- CSKA:n pitää kerätä Baselia enemmän pisteitä mennäkseen jatkoon toisena, muuten samat asiat pätevät kuten edellä mainittiin. 

 

- Benfica jää lohkon viimeiseksi. 

 

Tl;dr: United menee jatkoon lohkovoittajana ellei suurempaa draamaa nähdä. Toinen jatkoonmenijä on hieman hankalampi ennustaa, mutta voittamalla Benfican vieraissa Basel on melko vahvoilla. 

 

--------------------------------------------

 

United saa tähän otteluun kasaan todella vahvan joukkueen niin halutessaan ja Mourinho pystyy silti antamaan lepoa useille derbyssä nähtäville pelaajille. Romero ja Pogba piirretään avaukseen varmaan ensimmäisenä, perästä seuraavat luultavasti Mkhitaryan ja Mata. Vähemmän peliaikaa saaneista laitetaan myös Rashford vasemmalle. Lisäksi Ibrahimovic avaukseen jos pelikunto sen sallii. Herreran olisi hyvä saada pelituntumaa ennen viikonloppua. Onhan siinä se riski että espanjalainen loukkaantuu, mutta mieluummin näin päin. Muuten olisi mukava nähdä McTominay kentällä.

 

Alakerta on hankalin ennustaa. Tuanzeben laittaisin oikealle, mutta Darmian siellä arvatenkin nähdään. Shaw on pahasti ruosteinen joten vasemmalle ei taida olla oikein muita kuin Blind. Topparikaksikkona jatkanevat Smalling sekä Lindelöf. Muoto lienee tässä ottelussa 4-2-3-1, ja viikonloppuna palataan kolmen topparin puolustuslinjaan. 

 

Fellainia ja Baillya pitäisi CSKA:a vastaan saada peluutettua, jos näille on roolia kaavailtuna derbyssä. Ei kyllä suuremmin hajua mikä näiden veijarien kunto on. Jonesia tuskin ihan lähiaikoina kentällä nähdään, mutta mistä näitä tietää. 

 

Romero

Darmian - Lindelöf - Smalling - Blind

Pogba - Herrera

Mata - Mkhitaryan - Rashford 

Ibrahimovic 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manchester United tänään: 

 

GK: Romero

RWB: Valencia ©
RCB: Lindelöf
CB: Smalling

LCB: Blind
LWB: Shaw
 

DM: Herrera
RCM: Mata
LCM: Pogba

 

ST: Rashford
ST: Lukaku

 

Penkki: J.Pereira, Darmian, Tuanzebe, Young, McTominay, Lingard, Martial

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika hyvin Manun hallinnassa peli oli. Heti alussa Rashford kolisteli tolppaa, Shaw ja Blind sai hyvät paikat. Pogba jakeli muutavia messeviä syöttöjä ja pyöritteli keskikentällä pakkoa vähän miten halusi. Lukaku oli jatkamassa tätä palloa Rashfordin maaliin, joten hyvä peli belgiltä. Vielä maali siihen lisäksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rutiinilla 2-1-voitto himaan. Melko selvästi siinä United pelasi välillä käsijarru päällä ja höyryä lisättiin koneeseen vasta, kun sille oli oikeasti tarvetta.

 

Ensimmäinen puolituntinen oli Unitedilta enimmäkseen hyvää peliä ja pienestä kiinni, että paikkoja ei pystytty hyödyntämään. Tämän jälkeen pelin tempo laski harjoituspelin tasolle. CSKA:lta onnekas tasoitus ja kaikista kentän pelaajista Vitinho sai selkänsä pallon tielle. Tuomarikolmikolle on nostettava hattua, joku hätäisempi kaveri olisi varmaan hylännyt maalin. Viasatin studiokin oli ihan pihalla :mrgreen:

 

Toisella jaksolla United pääsi kymmenisen minuuttia myllyttämään vapaasti vastustajan päädyssä. Niinhän siinä lopulta kävi, että CSKA:n pyristelyt lopetettiin nopeaan tahtiin ensin Lukakun ja hetkeä myöhemmin Rashfordin toimesta. Yksi hyvä tilanne CSKA:lla oli enää tuon jälkeen mutta loppu enemmän tai vähemmän pelailua. 

 

Yhtä takaiskua lukuun sekä alun heikkoa viimeistelyä lukuun ottamatta kaikki kulki melko lailla Mourinhon käsikirjoituksen mukaan. Voitto oli Unitedille enemmän kunniakysymys ja näin ei pitkä tappiottomien kotipelien putkikaan päässyt tahraantumaan. Loukkaantumisilta nähtävästi säästyttiin ja ykkösavauksen pelaajia saatiin lepuutettua. Muutamilta pelaajilta saatiin myös suhteellisen vakuuttavia näyttöjä. Blindin voisin jopa laittaa Rojon tilalle derbyn avaukseen. Hollantilainen on jalalla argentiinalaista parempi eikä tuossa ottelussa fyysisyyden puute edes niin paljoa haittaa. Shaw oli pirteä, mutta Youngissa Unitedilla on kuitenkin selvästi parempi vaihtoehto jo valmiina. Mata ei yleesä Mourinhon suunnitelmiin kuulu isoissa peleissä, mutta Pogban poissaollessa saattaisi olla yksi vaihtoehto keskikentän kolmikkoon. Sitten on tietysti päätettävä vielä Rashfordin ja Martialin välinen avauspaikka. Onneksi en itse näistä ole päättämässä. 

 

Romero 7 - Luotettava kuten aina. Iso torjunta Dzagojevin toisen puoliajan yritykseen. 

Valencia 6 - Varmaa työskentelyä. Vähemmän esillä hyökätessä kuin yleensä. 

Lindelöf 7 - Ei merkkiäkään alkukauden hermostuneisuudesta. 

Smalling 6 - Prässi oli usein heikkoa mikä sopi Smallingille, syöttöpelissä ei valittamista. Takaiskumaalissa huonoa pelinlukua. Hieno syöttö ennen avausmaalia Pogballe. 

Blind 7 - Selvästi parempi keskellä kuin laidalla. Blindin syöttötaitokin pääsee topparina paremmin oikeuksiinsa. Lukuisia hyviä katkoja sekä taklauksia. 

Shaw 7 - Juoksi kuin pieni eläin kentällä näyttöhalujen ollessa luonnollisesti kovat. Hyvä 1vs1-tilanteissa. Sijoittumisen kanssa tekemistä ja osasyyllinen CSKA:n maaliin. Useita hienoja nousuja ylöspäin, Martialin kanssa voisi olla kova ase vasemmalla, jos saa vielä mahdollisuuden. 

Herrera 7 - Parempi kuin pitkään aikaan. Prässäsi tehokkaasti, sulki tilaa vastustajalta sekä teki useita tärkeitä katkoja. Pallon kanssa rauhallinen. Lupaava ottelu City-peliä ajatellen. 

Pogba 7 - Aloitti vahvalla intensiteetillä, hermostui kuitenkin avausjaksolla kun pallot eivät jääneet omille. Tuli takaisin toisella jaksolla ja väläytti parasta osaamistaan syöttöjen ja driblausten osalta. Kaukana parhaastaan, mutta ei missään nimessä heikko peli. 

Mata 7 - Alussa ok, toisen puoliajan loppu näytti vaisulta. Paransi toiselle jaksolle ja alusti 2-1-maalin Rashfordille. Näytti, että tekniikka on yhä kunnossa: ensimmäisellä jaksolla upea haltuunotto, toisella puolikkaalla driblaili useamman CSKA-pelaajan solmuun keskialueella. 

Rashford 7 - Sai tällä kertaa kohtalaisen mukavasti palloja vasemmalla, ja näytti vaaralliselta haastoineen. Ei aina näytä kliiniseltä, mutta voittomaalissa nättiä viimeistelyä. 

Lukaku 7 - Tasoituksessa kiusasi CSKA:n pelaajan raa'asti pois tilanteesta fyysisellä preesensillään ja päälle taidokas viimeistely. Muutamia kivoja kombinaatioita pelikaverien välillä; omaa paremman peliälyn kuin usein luullaan. Hyvä tiputus Rashfordille toisessa maalissa.

 

McTominay 6 - Enimmäkseen varmaa syöttelyä ja teki hyvää duunia keskialueella. Tietää lähes täsmälleen, mitä nuorukaiselta vaaditaan. Yksi varomaton taklaus josta ansaitusti kortti. 

Tuanzebe 6 - Aivan kelvollinen lyhyt cameo oikeallla laidalla. Pelaa kypsästi, joten sääli ettei saa enempää peliaikaa. 

Martial 5 - Ei näyttänyt olevan Martialin päivä. Vähän laiska kuva jäi Martialista. No, derbyssä toivottavasti luvassa parempaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×