Jump to content
Sign in to follow this  
tomine

Huhuja

Recommended Posts

Sheffield United olisi ilmeisesti kiinnostunut nappaamaan Dominic Matteon lainalle loppukauden ajaksi. Mark Hughes on kuitenkin ilmoittanut että ei halua Domista luopua koska materiaali on sen verran kapea loppukaudelle jos tulee loukkaantumisia että hänet pidetään riveissä. Sinänsä ihan järkevää kun ei tuonne vasemman pakin paikalle kuitenkaan hirveästi vaihtoehtoja ole tällä hetkellä. Kesällä miehen voisi sitten tuonne suuntaan myydäkin, vaikkapa ex-Rovers Craig Shortin topparipariksi.

 

Muita jo tulevan kesän huhuja liitelee mm. Newcastlen kiinnostus Lucas Neilliä kohtaan, no varmasti oli Sounessin aikaan mutta tuskinpa enää !? Sitten taas Mark Delaney olisi kuulemma tulossa hänen ”tilalleen”, joten ei kiitos. Myös David Dunnin huhuillaan palaavan kesällä takaisin kotiseuraansa, muuten olisi ok mutta hänen alituinen loukkaantumisalttius pistelee hieman siltä osin odotuksia alemmaksi. Terveenä pysyessään kyllä vahvistaisi keskikenttää ja olisi oiva tuuraaja Tugaylle.

 

Aaron Mokoena ilmeisesti saattaa pyytää kesällä siirtoa, jos keväällä ei vastuuta ja peliaikaa sini/valkoisissa tipu tämän enempiä. Emerton oli Sunderland pelistä kokonaan tipautettu pois, onnistuneet MM-kisat ja siitä mukavat rahat sitten siirtomarkkinoilta ?

 

EDIT lisäilläänpä tällä kertaa tähän samaan hieman lisää...

 

Nuori maalivahti (17-v) Scott Loach joka pelaa tällä hetkellä Lincoln nimisessä joukkueessa on yhdistetty kovasti Roversiin, pojan perässä on ilmeisesti useampikin seura Valioliigasta.

 

Aiemmin mm. Leedsissä ja Sunderlandissa pelannut ja uraansa vahvasti luonut Michael Bridges (Carlisle United) on myös liitetty Roversiin.

 

Florent Sinama Pongollen hinnaksi arvioidaan noin £2m jos hänet omakseen kesällä haluaisi. Rafa ilmeisesti tähyäisi lähinnä Espanjan suunnalta sitten miehelle korvaajaa jos niikseen tulee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lähtökuopissa ?

 

Kevään tullessa alkaa huhutkin pelaajarintamalla, taas liihottelemaan entistä sankempia ilmassa…

 

Dominic Matteo olisi ilmeisesti lähtemässä (päästettäisiin lähtemään) ja kiinnostustakin häntä kohtaan ilmeisesti löytyisi. Puolustajasta olisivat kiinnostuneita Everton, Leeds ja Sheffield United. Domin ura ei oikein ole ottanut tuulta purjeisiinsa missään vaiheessa vaan vaihtopenkki on tullut tutuksi, siis mitä on sairastuvalla viettämisen lomalla kerinnyt kentällä pyörähtämään. Palkka on myöskin melkoisen hulppea.

 

Paul Dickovista olisi kuulemma miehen ex-seura Manchester City kiinnostunut. Tosin Rovers on ilmeisesti miehelle tarjonnut jatkosopimusta, samoin kuin Tugaylle (joka on käytännössä lyönyt jo Mark Hughesin kanssa kättä päälle uuden sopimuksen johdosta) jolle ollaan Qatarin suunnalta tehty todella rahakas ”jäädyttely”tarjous.

 

Myös Roversin on huhuiltu olevan eri pelaajien perässä ja nimiäkin median taholta arveltu mutta toistaiseksi niiden todenperä taitaa olla aika huteralla pohjalla ja todella arvailujen varassa vain.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mark Hughes on ilmoittanut että jykevä italialainen toppari Lorenzo Amoruso saa kesällä etsiä itselleen uuden seuran kun sopimus Roversin kanssa päättyy. Lopullisesti uran sini/valkoisissa pilasivat lukemattomat loukkaantumiset, tiedä sitten olisiko pelillisten ansioiden puolesta ollut enempi annettavaa ? Toinen loukkaantumisen takia pitkään sivussa ollut slovakialainen puolustaja Vratislav Gresko on myös katkolla sopimuksensa suhteen, hänestä Sparky ei vielä kuulemma ole tehnyt päätöksiä mahdollisen jatkon suhteen, olisi kyllä melkoinen yllätys jos slovakille jatkosopimus tehtäisiin.

 

Sitten onkin arveltu että Sparky on käynyt espanjassa tiirailemassa Espanyolin puolustajan (Albert Lopn) otteita. Hänen sopimuksensa tulee kesällä katkolle ja olisi tuolloin vapaa siirtymään, agentin mukaan yhteydenottoja pelaajaa koskien on tullut useita niin Espanjasta kuin Englannistakin. Hieman aiemminhan arveltiin pelaajan olleen hyökkääjä Raul Tamudo, saas nähdä kenen nimi lottoarvonnassa seuraavaksi ilmaan roikkumaan tipautetaan ? Eiköhän John Hartsonin nimi ala aika kiivaasti pyörimään lähikuukausina huhuissa, taisipa ilmoittaa että voisi kesällä vaikkapa maisemaa vaihtaakin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kovasti koettavat (eräät lehdet) tarjota Emile Heskeytä ensi kaudeksi Roversiin, ensi viikolla sitten John Hartsonin vuoro taas olla huhuissa ? Jos tuollainen siirto kuitenkin tapahtuisi, niin tuskinpa lämmittäisi hirveästi Shefkin mieltä ja parantaisi tulevaisuuden näkymiä joukkueessa. Tiedä sitten olisivatko pelillisesti kuinka suuria vahvistuksia verrattuna Shefkiin vaiko laisinkaan ?

 

Ihan mielenkiintoiseksi käy kesän osalta nuo hyökkääjäkuviot, mitä tuleekaan tapahtumaan ? Varmastikin joku tulee vaikkei kukaan lähtisikään. Mikseipä myös muutenkin (keskikenttä ja puolustus), tuleeko joukkueeseen suurempiakin muutoksia vai jatkuuko maltillinen tahti, tyyliin yksi nimekkäämpi ja toinen hieman tuntemattomampi kaveri kesällä sisään. Lähtijöitähän ainakin jokunen tulee olemaan.

 

Craig Bellamystä tulee taatusti huhuja liitelemään koko kesän vähintään joka viikko, viimeisimpänä näyttää Ian Rush kehuneen maanmiestään ja hehkuttaneen oikein Craigin suurta Pool faniutta myöden... Paul Dickov mitenköhän hänen laita on ? viime aikoina otteet eivät ole kovin vakuuttavia olleet ja ikää tulee, haluaisi ilmeisesti peliaikaa runsaasti vielä uran ehtoopuolella, haluaako jäädä tulevaisuudessa kenties penkinlämmittäjäksi ? jatkosopimusta on ilmeisesti kuitenkin tarjottu.

 

Stoke olisi ilmeisesti erittäin kiinnostunut siellä lainalla pelaavan Paul Gallagherin riveihinsä mutta Roversin puolelta on ilmoitettu että Gally olisi ensi kesänä mukana Roversin pre-seasonilla ja se olisi selvä juttu jo nyt, siitä sitten mahdollinen lainasiirto (pysyvä siirto sitä myötä ?) ensikaudeksi jos homma ei tunnu Mark Hughesin alaisuudessa käyntiin lähtevän.

 

Shefki Kuqi, jos toinen isokokoinen kärki tulee kesällä miten kävisi peliajan ja motivaation taistella paikastaan ? Tiedä sitten kuinka korkealle Sparky miestä loppujen lopuksi arvostaa(kaan) ?

 

Entäpä Sinama ? Toivottavasti ei ainakaan mitään vaihtokauppan tapaista Bellamyyn ole edes suunnitteilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Entistä enemmän huhuilevat että David Dunn haluaisi palata kesällä ”omiensa joukkoon” Roversiin. Birmighamissa ollessaan ja useiden pitkien loukkaantumisten aikana hänet on monesti nähty Blackburnissa haahuilemassa ja mm. viime kaudella Roversin Akatemian mestaruutta katsomossa mukana kovasti juhlimassa. Koskaanhan hän ei itseasiassa edes olisi kotikaupungistaan halunnut lähteä mutta ex-manageri Graeme Sounessin kanssa meni asiat niin ristiin että ei muuta vaihtoehtoa enää ollut. Melkoisen monen kanssahan tuo Sounesss tosiaan melkoisiin erimielisyyksiin pääsikin mm. David Dunn, Markus Babbel, Andy Todd, Andy Cole, Matt Jansen, Henning Berg ja Dwight Yorke näin aluksi mieleen tulevat.

 

Tosiaan JOS Birmingham tipahtaa niin Dunnin paluu ei kyllä olisi kovinkaan suuri yllätys, tai no tiedä sitten mitä Mark Hughes hänestä ajattelee ??? sehän se tärkeintä. Loukkaantumiset kuitenkin todella tuntuvat vaivaavan liiankin kanssa mutta ehkäpä hieman erilaisella kuntovalmennuksella voitaisiin hänenkin kohdalla saada erilaisia tuloksia aikaan ? Potentiaalia kuitenkin siksi kaivatuksi hyökkäysien järjestelijäksi ! ja tarvittaessa päättäjäksi hänessä olisi aimo annos, juuri sitä mitä Roversin keskikentän keskustasta / oikealta laidalta erityisesti puuttuu tällä hetkellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paul Dickov on ilmoittanut että tarjouksia on tullut useammaltakin suunnalta (myös Roversilta jätetty) ja hän miettii todella tarkoin jatkoaan, peliaika kuulemma olisi kova sana tuossa iässä ja sitähän ei taida Rovers pystyä hänelle takaamaan enää ensi kaudella. Joten alkaa näyttämään siltä että hyvin mahdollist että Dickov ei enää Roversissa ensi kaudella jatkaisi(kaan), hänen jatkamistaanhan pidettiin vielä jokunen kuukausi takaperin erittäin todennäköisenä.

 

-----

 

Tämä seuraava ei nyt varsinaisesti ole mikään huhu mutta jonkin sortin utopistinen toivomus enempikin.

 

Viimeksi siirtoikkunan ollessa auki kovasti arveltiin että Mark Hughes olisi ollut kiinnostunut Celticissä pelaavasta Bulgarialaisesta Stilian Petrovista, tuolloin (SP ja Celticin välinen) uuden sopimuksen allerkirjoittaminen näytti melkoisen epätodennäköiseltä, muistaakseni uusi sopimus kuitenkin aikaiseksi saatiin tuolloin ? (tai sitten aavistelen väärin). Nyt mies on kuitenkin jättänyt Celticille päästä virallisesti siirtolistalle ja haluaisi uralleen uusia haasteita kehittyäkseen edelleen...

 

...Celtic oli kuitenkin hylännyt tuon pyynnön ja aikoo ilmeisesti väkisin pitää pelaajan riveissään, tosin hieman ihmettelen jos pelaaja itse haluaa lähteä mutta hänet kuitenkin pidetään niin varmasti tulee näkymään peliesityksissä negatiivisessa muodossa, tai sitten vain nostattavat siirtosummaa sopivalle tasolle ja joutuvat hänestä aikanaan luopumaan.

 

Siinä voisi olla kyllä mainio nappistentäyttäjä ja manttelinperijä Tugaylle. Tosin miehestä taitaa olla melkoisen moni muukin (kenties suurempikin) seura kiinnostunut ja hintakin kohonnee ylitse Roversin rahakirstujen. No jospa Bellers hieman puhelisi hänen kanssaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai niin... äsken unohtui mainita että myös Egyptiläistähdestä, Ahmed Hassanista on Rovers tehnyt jo nyt tarjouksen. Pelaaja joka loisti ja rakensi taidokkaasti Egyptin peliä kun joukkue nappasi Afrikan mestaruuden itselleen, hänet muistaakseni valittiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi.

 

Miehellä on ikää jo kuitenkin 30-vuotta joten ihan mikään nuori lupaus ei olisi kysymyksessä vaan päinvastoin, kokenut konkari. Keskikenttäpelaajan nykyinen seura on Besiktas. Kesällä hänellä on sopimus katkolla (joten ilmaisella siirrolla on liikenteessä) ja itse mies haluaa lähteä hakemaan vielä muilta mailta vierahilta yhden viimeisen haasteen uralleen. Toki hänenkin perässään on ilmeisesti useampia seuroja eri Euroopan suurista sarjoista, joten kilpailua hänen allekirjoituksestaan tulee riittämään kesäkuukausina.

 

Pelaajan agentti on kertonut että mm. Anderlecht on ollut erittäin kiinnostunut ja Rovers on tarjouksensa jättänyt ja myös muita seuroja. Itse pelaaja aikoo kuulemma rauhassa odotella kaikki tulevat tarjoukset lähiaikoina ja valita toukokuun 3.päivän jälkeen tulevan seuransa niistä mitä on tarjolla. Pelaaja itse ei halua kiirehtiä koska haluaa että valinta osuisi oikeaan ja olisi hänen suuri siirtonsa ja kenties viimeinen hänen peliurallaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaahas, Rovers on sitten ilmoittanut että ei ole toistaiseksi tehnyt minkään sorttista tarjousta tuosta egyptiläisestä (vaikka pelaajan agentti niin ilmoittelikin) ja puheet ovat siltä osin agentin omia höpinöitä.

 

---

 

Seuraavaksi huhujen valokeilaan asteleepi Benficassa (Juventuksesta) lainalle oleva kärkimies Fabricio Miccoli ja miehellä olisi kuulemma hintaa noin £3-5m ja kuulemma Benfica, Sevilla ja Palermo olisivat hänestä ainakin erittäin kiinnostuneita. Enpä oikein tiedä, taitaisi olla melko samantyylinen pelaaja kuin Bellamy ja liekö haluja siirtyä millaisia mahdollisesti brittikentille ? Tosin taitaa taas enempi arvailuja olla kuin mitään konkreettista tässä(kään) tapahtuisi.

 

---

 

Noh, ainakin Stilian Petrov on ilmaissut halunsa pelata mahdollisesti vaikkapa Valioliigassa tulevaisuudessa. Moni taitanee veikata hänen päätyvän Newcastleen erityisesti JOS Martin O'Neillistä tulee joukkueen uusi manageri. Taisipa Martin olla se manageri joka hänet aikoinaan Celticiin nappasi ja hänen luottopelaajansa useamman vuoden oli, tosin Newcastlella noita kelvollisia keskikenttänmiehiä tuohon keskustaan on jo entuudestaan melkoinen satsi tarjolla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pistetäänpä ajankuluksi hieman vellovia huhuja joita tuntuu riittävän melkoisesti ja joka päivä satsi näyttäisi uusiakin syntyvän...

 

Lähtijöiksi on taas huhuiltu useampiakin pelaajia... Craig Bellamyä ollaan kiikuteltu suuntaan jos toiseenkin mm. Middlesbrough, Tottenham ja Liverpool ollaan mainittu. Perinteiset Morten Gamst Pedersen ja Tottenham huhut ovat myöskin lehahtaneet taas siivillensä, samaan satsiin on nyttemmin liitetty myös Lucas Neill. Paul Dickovia ollaan viemässä ainakin Everton, Man City suunnalle. Sekä Andy Toddia mm. Sunderland, Wigan jne...

 

Jotain konreettistakin sentään... Rovers päätti kutsua Stoke Cityssä kuluneen kauden lainalla olleen Paul Gallagherin loppukaudeksi takaisin miehistöönsä ”ennen aikojaan”. Gally oli divarissa Stoken paras maalintekijä 12 maalilla ja 39 peliä pelaten. Mielenkiinnolla odotellan saako nuorukainen peliaikaa saman tien loppukauden tärkeisiin peleihin ? Sairastupalaisia ei kuitenkaan pitäisi pahemmin olla joten kärkeen on todella tunkua enemmänkin viimeisissä peleissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

John Williams jo tuota huhua (koskien Miccolia) on kerinnyt tokaista että heillä on toki nimiä sillä listalla josta koetetaan hankinnat tehdä niin brittein saarilta kuin muualtakin katsasteltuna mutta kyseisen Fabrizio Miccolin nimeä niistä ei ainakaan toistaiseksi kuulemma löydy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gudjohnsen Chelseasta on liitetty meihin (tribalfootball, sunday mirror):nerd: , mies itse (ehkä) sanonut et mielellään menis Scum:iin mutta tuskinpa sinne ottavat.

 

Hughes sanoi (thisislancashire) että aikoo uuden hyökkääjän ostaa ja sanoi olevansa vakuuttunut että rahaa hankintaan löytyy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gudjohnsen kelpaisi myös minulle vallan mainiosti, Bellamyn kanssa muodostaisi kelpo kärkiparin.

 

Mikähän mahtaa olla Benny McCarthyn tilanne Portossa. Mies ainakin itse olisi halukas pelaamaan Valioliigaa. Häntä jopa huhuiltiin Roversiin viime kesänä, onhan hän Mokoenan hyvä ystävä. Tämäkään ei olisi ollenkaan huono vaihtoehto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mikähän mahtaa olla Benny McCarthyn tilanne Portossa. Mies ainakin itse olisi halukas pelaamaan Valioliigaa. Häntä jopa huhuiltiin Roversiin viime kesänä, onhan hän Mokoenan hyvä ystävä. Tämäkään ei olisi ollenkaan huono vaihtoehto.

Tiedä sitten kuinka innokkaasti Aaron enää Roversin puolesta alkaa puhumaan kun ei taida itselle oikein joukkueesta niin suurta roolia löytyvän kuin haluaisi. Tosin Bennin viimeaikaiset suoritukset ainakin maajoukkue tasolla ovat olleet ilmeisesti melkoisen luokattomia ja suurimmat ostohalut ovat englantilaisjoukkueiden keskuudessa ilmeisestikin hälvenneet. Tosin ilmeisen edullisesti olisi siirtokorvauksen puolesta tarjolla ilmeisesti. Hyökääjä(t) nyt ainakin tulee kun se on kuulemma kesän ”ykköshankinta” jotta Bellamylle sopiva pari löydettäisiin... taitanee tuo Benni olla enempikin sellainen yksinäinen kärkimies siellä piikissä omissa oloissaan viihtyvä ? tai ainakin sellainen mielikuva meikäläiselle on miehestä jäänyt, voinpa tietysti olla totaalisesti väärässäkin.

 

Näillä näkymin Michael Gray tulee allekirjoittamanaan ”kahden vuoden” jatkosopimuksen, tai vuosi ainakin ja sitten asiaa katsastellaan että miten on mennyt. Tämän viikonhan mies sai aikaa joko allekirjoittaa tuo sopimus tai lähteä, sama koskee Dickovia mutta hänestä lähtemisestään/jatkamisestaan ei toistaiseksi ole ollut mitään ? Taitaa näyttää siltä että Gray tulee jatkamaan edelleenkin tuolla tontilla (vasempana puolustaja) ykkösvaihtoehtona ja sitten jokin junnu siihen varalle ?

 

Täytyy toivoa että ainakin (sitkeästi huhuissa ilmenevä) Stilian Petrov tulisi tuoksi keskikentän (keskustan) vahvistukseksi, tai Sparky taikoisi lakistaan sitten jonkun todellisen helmen jostain tuntemattomasti pelajaasta tuolle pelipaikalle.

 

Huhuja riittää vaikka kuinka paljon, Mark Hughes on kerinnyt tokaista että varmasti tullaan melkoinen määrä pelaajia (kuten on jo nyt) tänä kesänä huhuissa liittämään kun joukkue kutosen sakkiin tiensä raivasi.

 

Saas nähdä, jospa se Sparky pistelis jonkin verran rahaa hyökkääjään ja (pallolliseen) keskikenttämieheen. Kenties vielä halvalla jokin puolustaja, noita puolistajiahan mies on puoli-ilmaiseksi viime aikoina onnistunutkin haalimaan / kehittämään joukkueeseen.

 

Jossain oli uutista (Radio Lancashire tai jotain) että Vratislav Gresko olisi vapailla papereilla pistetty uutta seuraa etsimään, mutta mitään virallista uutista siitä ei taida olla missään ? Lähtijöitähän toivottavasti tulee olemaan useampikin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liekö kesän ensimmäinen joukkueesta lähtijä olisi Paul Dickov. Kieltämättä uutta verta jo Paulin tilalle tuonne kärkeen kaivattaisiin. Toki mies kaikkensa Roversille antoi ja pari edellistä vaikeata kautta omalta osaltaan hienosti joukkuetta pinnalla omalla panoksellaan piti, joten paikkansa vähintäänkin kelvollisesti joukkueessa täytti mutta nyt voisi olla aika siirtyä eteenpäin hänellä ?

 

Ainakin sellaista aika ahkerasti näyttäisivät kirjoittelevan ja arvailevan. Ilmeisesti Paul ei olisi kovinkaan tyytyväinen mitä Mark Hughes miehelle ensi kaudella tarjoaisi niin sopimuksen kuin peliajan muodossa ja tämä viikko kait oli lähinnä aika päättää jatkaako Roversissa vai siirtyykö muualle...

 

...osa roskalehdistöstä näyttää jo nyt kirjoittavan että siirto "olisi jo tapahtunut" / tulisi varmasti tapahtumaan.

 

Saas nähdä... huhuja niin tulijoiksi kuin myös lähtijöiksi on todella paljon ! liikkeellä. Joudutaankohan sitä odottelemaan aina MM-kisojen jälkimaininkeihin ja loppukesään ja kauden kynnykselle asti että Rovers tulee siirtonsa tekemään vai tapahtuuko jo lähiaikoina jotain jää nähtäväksi, erittäin suurella mielenkiinnolla odotellen tänä kesänä odotellen !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lancashire Evening telegraphin nettisivujen mukaan Lucas Neill:in agentti on ilmoittanu että Neill ilmottaa vasta World Cupin jälkeen allekirjoittaako 3 vuoden jatkosopimuksen. Kuulostaa hieman siltä että saadaan etsiä uusi oikee pakki.

 

Miehellä on 1 vuosi sopimusta jäljellä ja kiinnostuneita seuroja tuntuu olevan joten ilmaiseksi ei lähde vaikka itse ainakin mielelläni näkisin miehen Roversin jatkossakin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lancashire Evening telegraphin nettisivujen mukaan Lucas Neill:in agentti on ilmoittanu että Neill ilmottaa vasta World Cupin jälkeen allekirjoittaako 3 vuoden jatkosopimuksen. Kuulostaa hieman siltä että saadaan etsiä uusi oikee pakki.

 

Miehellä on 1 vuosi sopimusta jäljellä ja kiinnostuneita seuroja tuntuu olevan joten ilmaiseksi ei lähde vaikka itse ainakin mielelläni näkisin miehen Roversin jatkossakin.

Niin huhuja tosiaan riittää miehen ympärillä, mutta sanoihan tuo agentti kuitenkin ettei seuralla (Roversille) ole vielä ainakaan toimitettu mustaa valkoisella kirjattuja ostotarjouksia. Toistaiseksi ovat huhujen tasolla ne puheet mm. Newcastle, Tottenham ja joku olihan siellä joku AC Milan höpinäkin aikoinaan.

 

En jaksa uskoa että Sparky kyllä jättää yhtikäs mitään tuon varaan että mahdollisesti vasta pre-seasonilla !!! tulee vastaus sille viitsiiko mies jatkaa joukkueessa vai ei, olisi kyllä todella riskillä vedettyä touhua seuran kannalta tuolloin. Eiköhän se kesän aikana tule miehelle paikkaaja, tosin jos brassit vievät ausseja kuin pässiä narussa kesällä niin tiedä sitten sateleeko sieltä sen jälkeen kovin unelmatarjouksia ja joutuuko sitten palaamaan häntä koipien välissä takaisin Lancashireen...

 

...HUHUILEVAT (tiedä onko taas mitään totuuspohjaa) että Lucas Neill hamuaisi Roversilta seuraavaksi melkoista palkankorotusta jäädäkseen (about £40k viikossa), tuskinpa seura on valmis tuollaista summaa pulittamaan miehelle jos paikkaansa pitää. Taatusti mielellään pitäisivät ! (kolmen vuoden sopimusta kuitenkin tarjottu) mutta tuskin mitään järjetöntä palkkaa aletaan pulittamaan jotta mies ”]http://slashfootball.wordpress.com/[/url]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sitkeästi vaan huhuilevat (tasaisin väliajoin)että Spurs olisi kiinnostunut hankkimaan riveihinsä Morten Gamst Pedersenin sekä Lucas Neillin (ja varmaan puolet maapallon pelaajista kuten perinteet heillä näyttävät velvoittavan). Nyt lista sen kun entisestään pitenee, nyt kuulemma ovat jo Steven Reidin(kin) perässä.

 

Stevenilla alkaa viimeinen vuosi sopimuksestaan, ellei uuteen päästä. Tuotahan on jo pitkään pyöritelty ja kuukausi takaperin kumpikin osapuoli (pelaaja ja seura) vakuutti että lähellä ollaan jatkosopimuksen allekirjoitusta mutta nyt ei ole pitkään aikaan siltä saralta kuulunut mitään. Onkohan tässä asiassa nyt kenties kytemässä jotain ja median edustajat ovat jo savua asiassa haistaneet ?

 

Liverpool legendan (Ian Rush) aikoinaan kehuessa Bellamya ollaan kovasti nyt Walesin maajoukkuevalmentajankin toimesta Craigia viemässä kuulemma johonkin suurseuraan (koska mies kuulemma sen ansaitsisi). Voisi se tuo John Toschack kokeilla keskittyä vaan ihan niihin omiin hommiinsa siellä, liekö puhelee lämpimikseen Robbie Savage riitojen jälkeen (lopulta väittely meni sille tasolle että miehet eivät taida enää samaan aikaan maajouetta edustaa) ja Mark Hugheshan myös ihmetteli kyseisen valmentajan touhuja viime sykynä kun Bellamy loukkaantui maajoukkueleirillä ja Blackburnille ei ilmoitettu kyseisestä tapauksesta mitään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt on sitten jostain kaivettu sitten nimi Nikola Zigic (Red Star, Belgrad). Kokoa miehellä ainakin riittäisi ! ja näyttää tehneen melkoisen vakuuttavaa jälkeä maalisarakkeeseen tähän astisella urallaan. Myös Portsmouthin kertoillaan kärkimiestä kiikaroineen.

 

Tuossapa kyseisen hyökkääjän showta kun mies kuritti AS Roomaa...

 

http://www.youtube.com/watch?v=taEY0rqeNYo&search=nikola%20zigic

 

 

Edit

 

Jonkin sortin huhuja on myös liikkeellä menneellä kaudella Belgian liigan parhaaksi valitusta Mbark Boussoufasta (AA Gent) Menneellä kaudella melkoinen syöttökone ollut mies... 28 games / 9 goals 17 assists. Kyseessä ilmeisesti nuori, pienikokoinen, nopea ja tekninen pelaaja. Tuolla poikanen näyttää kesyttelevän ja leikkivän pallolla...

 

http://video.google.com/videoplay?docid=5669083292367799966&q=boussoufa

Share this post


Link to post
Share on other sites

EatsleepSport:in mukaan Gudjohnsenin agentti on sanonut että parin päivän sisällä tiedetään missä hän pelaa ensi kaudella. Samassa artikkelissa mainittiin hinnaksi n. 5 miljoonaa puntaa jonka luulisi olevan meidänkin ulottuvilla. Ottajia tosin on varmaan muitakin mutta aina saa toivoa ja miehellä on kokemusta Pohjois-englannista Boltonissa ollessaan ja ilmeisestikin viihtyi siellä.

 

Paikka Bellamyn kärkiparinakin varmaan kiinnostaisi ja ainakin meille tullessaan tietäisi olevan ykkösvaihtoehto kärkeen(yhdessä Bellamyn kanssa).

Share this post


Link to post
Share on other sites

EatsleepSport:in mukaan Gudjohnsenin agentti on sanonut että parin päivän sisällä tiedetään missä hän pelaa ensi kaudella. Samassa artikkelissa mainittiin hinnaksi n. 5 miljoonaa puntaa jonka luulisi olevan meidänkin ulottuvilla. Ottajia tosin on varmaan muitakin mutta aina saa toivoa ja miehellä on kokemusta Pohjois-englannista Boltonissa ollessaan ja ilmeisestikin viihtyi siellä.

 

Paikka Bellamyn kärkiparinakin varmaan kiinnostaisi ja ainakin meille tullessaan tietäisi olevan ykkösvaihtoehto kärkeen(yhdessä Bellamyn kanssa).

LET arvelee/tietänee että Eidur Gudjohnsen ei tule näillä näkymin Roversin miehistöön päätymään vaan johonkin seuraan joka pelaa ilmeisesti Mestareiden Liigassa, ilmeisesti melkoisen moni seura on islantilaisen perässä.

 

Johtokunta (tai no ainakin John Williams & Mark Hughes) piteli kokouksen eilen (osittain tuon tuon Eidurin tilanteen takia) ja nyt sitten on nimilistalta yhdessä käännetty katseet muualle ensisijaisesti ja uudet pelaajat nousevat hankintalistan kärkisijoille. Tuolla listalla ilmeisesti on nimiä useampiakin kun sanoivat että osa tulee syystä ja toisesta päätymään muihin seuroihin(kuten Eidur), osan kanssa ei muuten vaan päästä asioista yhteisymmärrykseen (joko pelaajan tai seuran kanssa) ja joku/osa heistä sitten sitten lopulta joukkueeseen tulee päätymään.

 

Tokihan seura ei vielä ole kenestäkään tähän mitään virallista tarjousta tehnyt. Ilmeisesti Sparky on myös valmis sitten odottelemaan hieman pidempäänkin tänä kesänä jotta saataisiin pelaajia houkuteltua, jotka todella joukkuetta vahvistavat ! hänen mielestään. Kesän alkajaisiksi ei aleta ostamaan paniikkiostoksia vaikkei heti hommat aivan unelmien mukaan menisikään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

newsnow ja teamtalk huhuilevat Heskeytä Roversiin, 3.5M £ hinnalla ukko irtoaisi ja target miestä Bellamyn rinnalle miehestä kaavaillaan.

 

Saattaa huhussa olla perää, Sparky aikaisemminkin ilmaissut kiinnostuksensa Heskeyihin. Lisäksi hän sopisi budjettiin ja luultavasti Brum myös möisi miehen putoamisensa vuoksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

newsnow ja teamtalk huhuilevat Heskeytä Roversiin, 3.5M £ hinnalla ukko irtoaisi ja target miestä Bellamyn rinnalle miehestä kaavaillaan.

 

Saattaa huhussa olla perää, Sparky aikaisemminkin ilmaissut kiinnostuksensa Heskeyihin. Lisäksi hän sopisi budjettiin ja luultavasti Brum myös möisi miehen putoamisensa vuoksi.

No eipä ne (Birmingham) ainakaan tuon seuraavan jutun mukaan ole myymässä noita "tähtipelaajiaan".

 

http://www.teamtalk.com/football/story/0,16368,1769_1244645,00.html

 

No mieluummin kuitenkin Heskey kuin Sutton noista kahdesta järkäleestä jotka sitkeästi huhuissa pyörivät. Tosin jos näistä jompi kumpi tulee niin Kuqille tuskin käyttöä ensi kaudeksi enää löytyisi.

 

Ovatko kyseiset herrat sitten kuin paljon Shefkiä parempia ? että kovin suurta siirtosummaa tai palkkaa heille kuitenkaan kannattaisi pulittaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rovers sitten on kiinnostunut (yksi niistä pelaajista jotka tuolla ”hankintalistalla” ovat ja sitä kautta tällä hetkellä tutkailun alla) tuosta Serbia-Montenegrolaisesta kärjestä. Viimeksi vakoilureissulla käväisi joukkueen valmennustiimistä Eddie ”ei sitten vaikeempaa sukunimeä vois olla” Niedzwiecki, tosin mitään virallista tarjousta ei vielä olla sini/valkoisten suunnasta tehty…. miehestä tuntuu olevan melkoisen moni eurooppalais seura kiinnostunut joten hinta nousenee melkoisen korkeaksi :boxing: Ainakin Portsmouth, Roma ja Hampuri (viime tammikuussa kuulemma Arsenal kiikaroi kolossaalista järkälettä) ovat kuulemma miehestä kiinnostuneita ja jossain vaiheessa Marseilleen huhuttiin olevan jne…

 

---

 

Pedersenille ollaan sitten tarjoamassa uutta sopimusta :thumbsup1: ja sitä kautta roimaa palkankorotusta (ilmeisesti vähintään tuplausta ja siinä samalla neljän vuoden sopimuksta, nykyinenhän kestää vielä pari vuotta) tällä hetkellä mies palloilee ilmeisesti lähinnä puoli ilmaiseksi tasoonsa nähden (veikkaillaan noin £10,000 olevan miehen viikkopalkka), joka on tuon tason pelimiehelle nykyaikana melkoisen surkuhupaisa summa ja jos vertaa muihin pelaajiin, tosin kertoo jo kaiken sen oleellisen missä ollaan menty pahasti metsään nykyään.

 

Uusi sopimus olisi siinä mielessä erinomainen että käytännössä takaisi kunnon siirtosumman Roversille jos mies tuona aikana ostettaisiin/myytäisiin. Tosin miehestä luopumiseen en näe tällä hetkellä mitään syytä, ellei Duff tule Chelseasta vaikkapa lainalle takaisin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ilmeisesti Islannissa on uutisissa että Eidur Gudjohnsen olisi tänään Blackburnissa katsastamassa mitä Roversilla/Mark Hughesilla olisi hänelle tarjottavanaan tulevaisuuden osalta.

 

Ilmeisesti muita nimiä joista ollaan kiinnostuneita olisivat tuo Zigic sekä Mido. Sitten on jotain höpinää myös ollut että bellers olisi itse tokaissut että Celticissa meni ihan mukavasti Suttonin kanssa pelaillessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×