Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

17.12.2017 West Bromwich Albion - Manchester United @ The Hawthorns

Recommended Posts

201px-West_Bromwich_Albion.svg.png      vs 11.png

 

17/12/2017 klo 16:15

West Bromwich Albion - Manchester United

@ The Hawthorns, West Bromwich

 

west_brom730.jpg?n=1123&targetTypeID=Hig

 

Sunnuntaina mennään taas, kun The Hawthornsilla vastaan asettuu vanha kunnon Weba. Tällä kertaa puikoissa ei olekaan Tony Pulis vaan Alan Pardew. Pulisin alaisuudessa WBA voitti Valioliigakauden kaksi ensimmäistä peliään, mutta sen jälkeen seura ei ole kertaakaan haalinut täyttä pistepottia. Pardew on aloittanut pestinsä 0-0-tasapeleillä Crystal Palacea sekä Liverpoolia vastaan, ja Swansean vieraana joukkue kärsi 0-1-tappion.

 

Molemmat seurat joutuivat keskiviikkona tekemään täyden päivätyön, mutta United saanee laajemman materiaalin turvin pienoisen edun tähän otteluun. Näkisin järkevimpänä vaihtaa muotoa 3-5-2:een, jolla on aiemmin tehty vierasotteluissa hyvää tulosta. Tällöin saadaan laidoilta enemmän tukea hyökkäykseen. Rashford, Young sekä Lindelöf nousisivat omissa papereissani avaukseen. Zlatania näkisi miellellään kentällä, mutta Kuninkaan pelikunto herättää edelleen kysymysmerkkejä. Fellaini voi olla kunnossa sunnuntaille tai sitten ei. 

 

Rashford - Lukaku

Mata
Young - Matic - Herrera -Valencia©
Jones - Smalling - Lindelöf
De Gea

 

Helppoa peliä on turha odottaa, sillä WBA tulee Anfieldin tasapelinsä jälkeen kentälle motivoituneena. Lisäksi United ilman Pogbaa on kuin.. noh, kyllähän se jo tiedetään. Normaalisti ennakoisin rutiininomaista 0-2-voittoa, mutta jos WBA saa pidettyä puolustuksensa yhtä tiiviinä kuin aiemmista otteluista päätellen voi odottaa, maalit ovat tiukassa. Veikkaan siis hikistä 0-1-vierasvoittoa Unitedille, mikä sinänsä kelpaisi tähän kohtaan vallan mainiosti. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://www.youtube.com/watch?v=OTnwjobrs_U


 


Tärkeimmät asiat presseristä: 


- Kuten toisessa ketjussa tuli asiaa tuotua esille, Mourinho on valmis kuuntelemaan tarjouksia pelaajistaan tammikuussa. Vaikkei nimiä maininnut, niin aika helppo tästä on vetää johtopäätökset erään Unitedissa pelaavan armenialaisen suuntaan. 


- Eric Baillyn nilkka leikataan ja Mourinhon mukaan norsunluurannikkolainen on sivussa "muutaman kuukauden". Muuten loukkaantumistilanne WBA-ottelun alla on ennallaan. 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Manchester United tänään:

 

De Gea; Valencia, Jones, Smalling, Young; Matic, Herrera; Mata, Lingard, Rashford; Lukaku

 

Penkki: Romero, Lindelöf, Rojo, Shaw, McTominay, Ibrahimovic, Martial

 

-----------------------------------

 

Young, Herrera ja Rashford vaihtuvat tuoreina pelaajina avaukseen. Martial on pelannut viime aikoina isoja minuuttimääriä, joten lepo tulee ihan tarpeeseen. 

 

Kyllähän West Bromin pitäisi näilläkin kaatua ilman Pogbaa. C'MON UNITED

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lukaku tekee taas sitä, miksi hänet joukkueeseen hankittiin. Kunhan miehelle pystytään jatkossakin tarjoilemaan palloja kuuteentoista metriin, niin hyvä tulee.

 

Samoin Jesse on päässyt näyttämään, että hänellä on paikka joukkueen rotaatiossa. Hyvää liikettä, paljon töitä molempiin suuntiin ja maali kaupan päälle. Ei ehkä jalkapalloilijana yhtä hyvä kuin Ji-Sung Park, mutta samanlaista roolia on ottamassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keskikentän hallinta siirtynyt täysin Weballe. Ihme, ettei Mataa ole korvattu jo McTominaylla.

 

Lisäksi todella kummallista, että Shaw on pelannut hyvin, mutta Mou laittaa mielummin pää paketissa pelaavan Rojon vasemmalle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

United aivan liian passiivinen toisella puoliajalla, mikä meinasi kostautua. Joillakin pelaajilla saattaa kyllä jo virta vähän loppua, mutta onko valmentajalla hirveästi palikoita harrastaa rotaatiota - varsinkaan keskikentällä? Kaupoille sitten tammikuussa?

 

Tuomari antoi kotijoukkueen pelata kyllä todella fyysisesti, jatkuvasti oli joku punapaita kentän pinnassa. Kruununa varmastikin tuo kulman tilanne, missä Weban egyptiläistoppari potkaisee De Geaa takaapäin jaloille. Tuosta voisi kyllä antaa jälkikäteen pelikieltoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihme peli. Eka puoliaika puolivaloilla, kaksi maalia helposti vaikka ei oikein maalipaikkojakaan ollut. Toinen puoliaika unohdettiin pelaaminen, weba rupesi pyörittämään, myllytti yhden maalin ja hyvä ettei toista. Loppuiko puhti vai ? Rashfordilla oli taas pari makiaa paikkaa maaliin mutta ei onnistunut. Lukaku makselee siirtosummaansa tasaisesti. Smalling jotenkin pari peliä ollut tupeksimassa maalin edessä kun omissa soi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vähän annettiin Weballe saumaa tulla tasoihin, ja tämäntasoista joukkuetta vastaan tasapeli olisi ollut rikos. Eipä se keskikenttä toiminut taas toisella jaksolla yhtään Maticia lukuun ottamatta ja siellä oli Herrera ja muutama muu pelaaja liian hätäisenä lahjoittamassa palloja vastustajalle. Ilman Pogbaa ei vastahyökkäyksistäkään tullut oikein mitään. Kolme pistettä saatiin silti grindattua eikä nyt muulla oikeastaan ole niin väliä. Pogboom on seuraavassa pelissä freeseillä jaloilla mukana ja silloin nähdään taas parempaa Unitedia. Aika hyvillä mielin tässä voi olla jouluruuhkaan lähdettäessä.

 

De Gea 6 - Ei parhaimmillaan. Haparoi muutamassa keskitystilanteessa ja maaliin johtaneen tilanteen olisi voinut hoitaa paremmin. Jalalla pelaaminen hyvää. 

Valencia 7 - Sähäkkä avausjaksolla. Kovan kuormituksen takia sai pientä lihasvammaa, mutta pitäisi olla jo seuraavassa pelissä käytettävissä. 

Smalling 8 - Vahva peli. Esti Webalta mahdollisesti kaksi maalia ja syöttöpelikin tavallista parempaa. 

Jones 7 - Meni taas uhrautuvasti pallojen tielle. Ei ihan niin kova kuin viime pelissä, mutta silti hyvä. 

Young 6 - Vähemmän esillä ylöspäin kuin normaalisti. Puolustuspelin osalta ok. Vaihtoi toisella jaksolla oikeaan laitaan. 

Matic 8 - Rauhoitti Unitedin peliä, antoi laadukkaita syöttöjä, suojasi hienosti puolustusta. Kaipaisi kyllä lepoa pikkuhiljaa. MotM. 

Herrera 5 - Turhauttavaa katsella Herreran pelaamista tällä hetkellä. Toinen jakso suorastaan surkea. 

Mata 7 - Otti ensimmäisellä jaksolla isoa vastuuta pelintekemisestä Maticin kanssa. Hiipui hieman pelin edetessä. 

Lingard 7 - Tehot parantuneet tällä kaudella huomattavasti. Paiskii kovaa töitä pallottomana. Toisella jaksolla heikompi ja antoi palloja turhan helposti pois. 

Rashford 6 - Komea passi Lukakulle. Monen muun tavoin huonompi toinen jakso. Weba-pelaajan kyynärpäällä huitominen meni multa vähän ohitse, olisikos siellä Rashford sitten hiukan filmannut. 

Lukaku 7 - Kerännyt formia takaisin parissa viime pelissä. Hieno viimeistely johtomaaliin. 

 

Rojo 5 - Huono purku lopussa mutta onneksi ei kostautunut. Näyttää yhä epävarmalta tilanteesta riippumatta. 

Martial 6 - Pääsi hyvin asemiin ja sai pelattua sekunteja pois. Hyvä vaihto Mourinholta. 

McTominay - Loppuhetkille varmistelemaan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×