Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

Alexis Sánchez (Man Utd 2018-)

Recommended Posts

SNzjRvrimxRPAhqS794jhcgS152fpVr8tRXggQeH

Alexis Alejandro Sánchez Sánchez
Date of Birth: Dec 19, 1988 (29)
Height: 1,69 m
Nationality:  Chile
Foot: Right

[IMG]

Senior Career
Cobreloa 2005–2006
Udinese 2006–2011
→ Colo-Colo 2006–2007
→ River Plate 2007–2008

FC Barcelona 2011–2014
Arsenal 2014–2018

Manchester United 2018-

 

ALEXIS SIGNS FOR MANCHESTER UNITED

Speaking about his transfer, Alexis Sanchez said: “I am thrilled to be joining the biggest club in the world. I have spent three-and-a-half wonderful years at Arsenal and I bring with me very positive memories of that great club and its fans. The chance to play in this historic stadium and to work with Jose Mourinho was something I could not turn down. I am very proud to be the first Chilean player ever to play for United’s first team and I hope I can show our fans all around the world why the club wanted to bring me here.”

Jose Mourinho commented: “Alexis is one of the best attacking players in the world and he will complete our very young and talented group of attacking players. He will bring his ambition, drive and personality, qualities that make a Manchester United player and a player that makes the team stronger and the supporters proud of their club dimension and prestige.

DUKpttSXUAEeXAF.jpg

 

ALEXIS SANCHEZ'S FIRST INTERVIEW AT UNITED

After putting pen to paper on his Manchester United contract, new no.7 Alexis Sanchez spoke exclusively to MUTV's Stewart Gardner about his "dream" transfer to Old Trafford...

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 tuntia sitten, 20Legend kirjoitti:

Voisin vaikka vannoa, että Wenkula lähetti viimeisenä lahjanaan Unitedille Alexisin kaksoisolennon. 

Kyllähän se on niin, että kun vuosi sitten kesällä Alexisin piti siirtyä Cityyn ja kaiken koheltamisen jälkeen siirto meni karille, niin Alexis ei ollut enää entisellään. Viimeinen puolivuotta Arsenal -leirissä saatiin katsella kiukuttelevaa Chileläistä, jota ei kiinnostanut pelata joukkueelle. Tämä aiheutti sen, että pukuhuoneessa Alexis ei enää ollut kovinkaan suosittu ja joukkueen sisällä alkoi syntymään pahaa verta. Tähän kaikkeen soppaanhan liittyi myös se, että Alexisilla oli viimeinen vuosi sopimustaan jäljellä, eikä aikomustakaan uusia. 

Olisin kyllä uskonut, että kun siirto Unitediin tapahtui, olisi Alexis päässyt edes lähemmäksi edelliskauden suonenvetoaan, jolloin mies oli lähes pysäyttämätön. Toistaiseksi näyttää siltä, että ura pahasti laskussa ellei uutta intoa ja rakkautta jalkapalloa kohtaan synny. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Jose Mourinho commented: “Alexis is one of the best attacking players in the world and he will complete our very young and talented group of attacking players. He will bring his ambition, drive and personality, qualities that make a Manchester United player and a player that makes the team stronger and the supporters proud of their club dimension and prestige."

 

:dielaughing:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aina luotettava Times vihjaa että Alexis haluaa PSG:hen. Kuulemma ei tykkää asua korvessa, pimu jätti, pelityyli ei passaa, sopeutuminen huonoa, ym.ym... Saas nähdä, palkanmaksajia siellä löytyisi. Jos vielä Neymar ottaa hatkat ensi kesänä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 tuntia sitten, tractor girl kirjoitti:

Aina luotettava Times vihjaa että Alexis haluaa PSG:hen. Kuulemma ei tykkää asua korvessa, pimu jätti, pelityyli ei passaa, sopeutuminen huonoa, ym.ym... Saas nähdä, palkanmaksajia siellä löytyisi. Jos vielä Neymar ottaa hatkat ensi kesänä. 

Antaa mennä jos ei kiinnosta. United on siitä onnellisessa asemassa, että se ei tarvitse yhtäkään pelaajaa, joka ei halua seurassa pelata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joukkueen kasaamminen tälle kaudelle jäi täysin kesken. Nuorten esiintuonti on hyvä mutta mennäänkö kerralla liiallisuuksiin? Nyt monet ns.fanit ovat nuorennusleikkauksen takana mutta miten sitten suhtaudutaan jos top-6 sijoituksetkin karkaa.?! Ketä sitten haukutaan? Hyökkäyspää on todella ohut, itse olisin antanut Alexille vielä mahdollisuuden mutta taustalla on varmasti paljon muutakin kuin pelillisiä tekijöitä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun mielestä Fergusonin jälkeen osteltu ja paljon, eikä se oo sitä onnea tuonut. Ihan tervettä lähteä toisesta suunnasta katsomaan. Harvoin yhdessä siirtoikkunassa löytyy 5-6 laadukasta pelaajaa sisään. Varmasti sitä kk-miestä ja kärkeä on katseltu mutta mitä järkeä on tuoda B-luokkaa sisään, kun siitä juuri on päästävä eroon. Nyt tuotiin kaksi laadukasta ja uskon et Jamesista tulee myös olemaan paljon iloa. Myös nähdään minkälaisiin maalimääriin Rashford ja Martial pääsee isolla vastuulla. Olisin antanut ehkä Sanchezille myös vielä tilaisuuden, mutta jos manageri ei näe käyttöä ja näkee nälkää enemmän muilla niin tää oli ehdottomasti paras ratkasu. 

Itse en usko top-6 sijoituksen karkaamiseen, top-4 on myös ihan realistinen tavoite tällä kaudella. Tosin top-6 karkaaminen yhdeksi kaudeksikaan ei olisi maailmanloppu, eipähän tarvitsisi väkisin eurooppaliigaa pelata ja pääsisi keskittyy täysin Valioliigaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä aika kultaa muistot jos Alexista tulee ikävä.:crybaby:

Top kuutosesta sen verran että uskon jotta viimekauteen sieltä on huonontunut chelski ja hot spurs jotka on jo pisteiä menettäneet. Arsu lie vahvempi, jos puolustus vuotaa, niin on siellä maalitykkejä. Meillä sit toisinpäin.

Pool ei pelaa toista samanlaista kautta , en usko. Huipulle voi päästä, mutta se pysyminen siellä..? Kärkiporukoita kuitenkin.

Eli top-4 tähtäin tälle kaudelle ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse en ihmettelisi vaikka jäätäisiin top4 ulkopuolelle. Mielestäni kuitenkin suunta on oikea kun turhakkeet päästetään lähtemään ja nuorille annetaan tilaa. Runko kuntoon ja tärkeitä hankintoja kausi kerrallaan niin saadaan kasaan optimi joukkue jolla päästään tavoitteisiin. Toivottavasti johto ja fanit ymmärtävät tämän ja antavat aikaa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://www.valioliiga.com/aihe/alexis-sanchez/2020-04/kaikkien-aikojen-surkein-pelaajakauppa-alexis-sanchez-maksanut-man-unitedille-jo-736-miljoonaa/

Vaikka Man United sai Sanchezin Arsenalista ilmaiseksi vaihdossa Henrikh Mkhitarjaniin, pelaaja on maksanut seuralle jo hulppeat 73,6 miljoonaa euroa.

Sanchezista tuli Valioliigan kovapalkkaisin pelaaja tammikuussa 2018, kun United lupautui maksamaan chileläiselle 444 000 euroa palkkaa viikossa. Sopimuksen allekirjoitusbonus oli 7,5 miljoonaa euroa.

Lisäksi mies sai 85 000 euron bonuksen joka kerta, kun oli avauskokoonpanossa. Kaikkiaan erillisten bonusten kautta Sanchezin bruttotulot nousivat viikossa jopa 640 000 euroon.

Inter suostui maksamaan kuitenkin vain osan Sanchezin hirmupalkasta. Unitedin maksettavaksi jäi 18 miljoonaa, vaikka chileläinen pelasi koko kauden Italiassa.

Interillä oli optio ostaa Sanchez 17,5 miljoonalla lainajakson päätteeksi, mutta heikot otteet eivät ole vakuuttaneet italialaisseuran johtoa. Man United joutuu puolestaan maksamaan Sanchezille lojaalisuusbonuksena 1,2 miljoonaa, kun laitahyökkääjä palaa seuraan.

Voe Luoja kun joku teki hyvän diilin ja Joselle myös hatunnosto.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nooo mut pitää muistaa et jälkikäteen on helppo jeesustella miten huonoja diilejä on tehty. Kyl Sanchezissa kuitenkin oli ainekset menestymiseen, osoittanut tasonsa jo Valioliigassa ja pelannyt hyvin myös italiassa ja espanjassa. Aina ei vaan mee niin ku on suunniteltu. Kyl itse ainakin olin ihan innoissani kun Mikki vaihtu Sancheziin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎31‎.‎8‎.‎2019 at 15.31, 20Legend kirjoitti:

Onhan tuo älytön floppi ollut. Hyvä, että päästiin eroon edes jollain tapaa. 

Ei se perkele lähde kulumallakaan..tuolla palkalla ja noilla näytöillä jää pesämunaksi ja peräkammaripojaksi Manuun. :mad:

https://www.valioliiga.com/aihe/alexis-sanchez/2020-04/siirrot-jaihin-man-united-pelaaja-ei-suostu-leikkaamaan-palkastaan/

Manchester Unitedin Alexis Sanchez ei ole valmis lähtemään seurasta, jos hän joutuu leikkaamaan palkkaansa. Asiasta uutisoi ESPN, jonka mukaan 31-vuotiaan hyökkääjän palkkavaatimukset ovat vesittämässä siirrot muihin maisemiin ensi kesältä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manchester Unitedin kannattajat varmasti huokaisivat tänään, torstaina, helpotuksesta, kun seura pääsi vihdoin eroon Alexis Sánchezista. Internazionalen kanssa kolmen vuoden sopimuksen tehnyt Sánchez, 31, oli Unitedille valtava investointi, joka oli lopulta hukkaan heitettyä rahaa.

Siihen on varmasti tuhansia syitä, miksi Sánchez lopulta floppasi niin totaalisesti Old Traffordilla. Arsenalista ison kohun saattelemana tullut chileläishyökkääjä tienasi lähteiden mukaan peräti 616 000 euroa viikossa.

Floppihankinnan leimaa selittää muun muassa seuraava tilasto, jonka nosti esiin Twitterissä OptaJoen sisällöntuottaja Duncan Alexander. Sánchezin kosketus palloon maksoi Unitedille keskimäärin 28 800 puntaa eli reilu 30 000 euroa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×