Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

31.1.2018 Tottenham Hot Spurs vs Manchester United @ Wembley Stadium

Recommended Posts

      [IMG] .VS.....[IMG]


                                  Keskiviikko, Tammikuu 31 2018
                                               Klo: 22.00
                                       Wembley Stadium

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manchesterillä kolme voittoa takana, Tottenhamilla tappio. Sijoitukset liigassa kakkonen ja viitonen.Kuuden pisteen ottelu kärkiporukassa.   Manulla on miehistö suht kunnossa, Bailly ja Zlatan sairastuvalla. Alexis pääsee kovaan matsiin näyttämään taitojaan. Kane tekee maaliennätystä joten ukko tarkasti kiinni. Avaukseen vaikka:

DDG
Valencia Smalling Jones Young (Rojoa ei pliis)
Matic Pogba
Sanchez Lingard Martial
Lukaku

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei vitun vittu. Samaa kammottavan paskaa puolustamista kun vastassa on edes kohtalaisen hyvä vastustaja. Smalling :thumbsdown1: Jones :thumbsdown1:

Ja milloin Mourinho reagoi siihen, että keskikentältä tullaan läpi heittämällä? Sama juttu on nähty niin saatanan monta kertaa aiemminkin. Lingard pois ja vaikka Herrera tilalle, ei ole vaikeaa. Toki Pogban ja Maticin pitäisi myös vähitellen herätä

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä tuo avausjakso kustiin jo taktiikkapöydällä. Topparipari oli koko ajan pihalla, mutta eipä ollut keskikentältä tukea juuri yhtään, ja lisäksi Youngilta heikkoa tekemistä mm. avausmaalissa. Itse olisin lähtenyt liikenteeseen 4-3-3:lla tai oikeestaan myös 3-5-2 olisi ollut paljon parempi vaihtoehto. Harmi tietysti päästää maali noin aikaisin ja vaikka siinä useampi hyvä hyökkäys saatiin sen jälkeen rakenneltua, loppua kohden paketti levisi jo kokonaan käsiin. Odotin Kanen, Songin, Eriksenin ja Allin aiheuttavan vaikeuksia, mutta silti vähän yllätti miten hermostunutta United-pakkien peli oli Spursin prässätessä ylhäältä. Henkilökohtaisella tasolla paljon todella helppoja virheitä ja ihan koko puolustusnelikon on parannettava toiselle jaksolle tasoaan, jos tästä halutaan vielä jotain saada. Keskikenttäkaksikko myös todella vaisu ja Pogba näyttää yhä isossa pelissä turistilta. Onko sitten taktiikan vai pelaajan itsensä syytä, varmaan molempia. Vaihtaisin tauon jälkeen joko kolmen topparin alakertaan tai toisena vaihtoehtona Shaw Youngin tilalle. Keskikentälle yksi mies lisää ja varmaan miettisin myös Sanchezin siirtämistä oikealle puolelle, koska Martialista saisi enemmän irti vasemmalla. 

E. No hyvä näin Martial ainakin näyttäisi jatkavan vasemmalla laidalla. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shaisse, shit, , topparit hukassa, Pogba ties missä, vaihdot ihan metsään. Mitä toi kentälle Mata, Felli, ja Herrera. Vitut kun takkiin on tulossa jo niin eikun hyökkääjiä kentälle. Rashford esim.

David pari paikkaa pelasti ettei 4-0 hävitty.

Joo, onneksi chelski hävisi ja viikonloppuna totts vs pool.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yksi heikoimmista otteluista mitä olen Unitedilta tällä vuosikymmenellä nähnyt ja se on aika paljon se, kun ottaa huomioon että penkin päässä on ollut Moyesin ja LVG:n tapaisia managereja. 

Ei jäänyt paljoa positiivisa asioita mieleen. Lukemat olisi voineet suuremmat ilman DDG:n torjuntoja. Valencia pelasi muutaman tilanteen hienosti paineen alla. Sanchez näytti edes hieman yrittävän kun muut hyökkäävät pelaajat olivat heittäneet hanskat tiskiin. Ottelu ei päättynyt hetkeäkään liian aikaisin, enempää ei olisi pystynyt katsomaan sitä saamatonta läpsyttelyä. Toisella jaksolla Unitedin "kiri" rajoittui yhteen Lukakun laukaukseen. Aivan hengetön ja munaton esitys, ja vastassa oli kuitenkin vain Spurs. 

 

DDG 6

Valencia 6

Smalling 4

Jones 4

Young 5

Matic 5

Pogba 5

Lingard 5

Martial 5

Sanchez 6

Lukaku 5

 

Fellaini -

Mata 5

Herrera 5

 

Viikonloppuna Huddersfield kotona, siinä on ihan hyvä paikka saada itseluottamusta takaisin, joten toivotaan että José saa pelaamiseen taas jotakin järkeä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minuuttia sitten, 20Legend kirjoitti:

 

Martial 5

Sanchez 6

Lukaku 5

Martial eka kymppi minsalla sai jtn aikaan sitten meni itsensä harhautteluksi.

Alexis pörräsi ilman tulosta.

Lukaku ei kyllä saanut pallojakaan. Hyvä kuti, yksi ainakin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei sanchez  mitenkään hyvä ollut. Pörräsi ja menetteli palloja, karvasi yksin ja oma laita koko ajan auki. Ei niin voi pelata. Kaveri joka on arsenalin kannattaja oli iloinen kun Sanchez lähti ja sanoi eilen että kato kun se pörrää ja sekottaa koko pelin. No, ehkä kävi tuuri ja oli vain huono peli kaikilta, mutta hämmentävän oikeassa oli kommenteissaan ennen peliä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei tätä peliä sekoittanut Alexis, hävitty Jonesin omaan maaliin, Pogban paskaan peliin, Mourinhoon, vääriin vaihtoihin tai väärään taktiikkaan vaan peli oli hävitty jo ennen peliä. Valmistautumisessa joku mennyt nyt pahasti pieleen, koko joukkueella ja kaiken kruunasi ottelun aloitus, josta sitten lumipalloefekti valmis.

Unitedilla oli kentällä lauma yksilöitä pyörimässä, eikä järkevästä joukkuepelaamisesta ollut tietoakaan. Varsinkin puolustussuuntaan tekeminen oli suorastana munatonta keskikentällä ja hyökkäyksessä, joka aiheutti juoksemista pallon perässä, seisoskelua, hävittyjä kaksin kamppailuja, sekä epämourinhomaisesti pitkiä linjojen välejä, jolloin puolustus on ongelmissa ja lopun kruunasi myös puolustuslinjan koominen esitys. Hyökkäyssuuntaan helppoja harasyöttöjä tuli joka alueella, avauspeli oli kaameaa katseltavaa ja liike olematonta. Oikeastaan voi pitää pienenä ihmeenä, että peli päättyi vain 2-0. Toinen hämmästyttävä seikka on, että molemmat maalit tulivat käytännössä tilanteista, missä ei ollut mitään hätää. Eikä Tottenham nyt mitään täysiä avopaikkoja tuhlaillut ottelun kuluessa.

Joku totesi edellä, että paskin peli, mitä Unitedilta tullut vähään aikaan nähtyä ja tähän on helppo yhtyä. Huonoja pelejä on viime vuosinakin nähty runsaasti, mutta yleensä on pettänyt lähinnä yksi osa-alue kentällä. Eilen petti kaikki.

Mutta ei tästä pelistä voi tai kannata vetää mitään johtopäätöksiä yksittäisen pelaajan tai edes joukkueen tasosta. Asenteen ja valmistautumisen on parannuttava ja uskon näin myös käyvän ja ottelun toimivan herätyksenä loppukautta varten.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varsin friikki peli, mistä en itse lähtisi vetämään suurempia johtopäätöksiä. Joukkue ei todellakaan ollut valmis pelaamaan ja varmasti maali 20 sekunnin jälkeen ei auttanut asiaa. Tämän jälkeen United loi ensimmäisellä puoliajalla paljon enemmän vaaralllisia paikkoja hyökkäyspäässä, kunnes Jonesin oma maali ilmeisesti katkaisi selkärangan. Tämän jälkeen katsoin ottelua lähinnä sivusilmällä, koska oli aika selvää, ettei ollut Unitedin päivä.

Olin siitäkin varsin yllättynyt, että United lähti Wembleylle rohkeasti hyökkäämään . Yleensähän Mourinho on lähtenyt jäädyttämään ensisijaisesti vastustajan peliä. Olisikohan Cityn tukeva johtoasema ollut syynä, ettei tällä kertaa lähdetty ensisijaisesti välttämään tappiota.

Sen verran on kyllä pakko sanoa, että varmaan huonoin näkemäni peli kolmikolta Smalling-Jones-Young tällä kaudella. Ensimmäisessä maalissakin Jones häviää pääpallon Kanelle 100-0 ja Young päästää Eriksenin selkänsä takaa laittamaan pallon sisään.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Housut kintussa totte yllätti manun pelaajat sekä valmennuksen. Pahin mahdollinen alku otteluun ja se sekoitti pelitaktiset kuviot. Todenäköisesti valmennus oli painotttanut varovaista alkua, mutta kun kävi miten kävi niin kentälle laitettu pelillinen ryhmitys ei pystynytkään muuttamaan peliä hyökkäävään suuntaan puolustuspelin siitä kärsimättä. .Koko joukkueen puolustuspelissä ei ollut minkäänlaista ideaa. Martial ja Alexis eivät osallistuneet puolustamiseen kuin ajoittain, tästä Young tuskaili vähän väliä pelikavereilleen. Näyttikin siltä etttä Alexsisin tulo oli muuttanut Mourinhon peliteknistä ajatusmaailmaa, eli olkaamme valmiita hyökkäämään, mutta kun varsinkin Matic pelasi kauden huonointa peliään ja Pogba oli Dembelen pihdeissä niin jotain olisi Mourinhon tehdä viimeistään puoliajalla. Jonesilta oma maali oli melkoinen suoritus kun katsotaan sitä mistä kohtaa rp aluetta hän pystyi pistämään pallon omiin. Baillyn paluuta puolustukseen odotellaankin kuin kuuta nousevaa. Tuomari Mariner suoriutui aika hyvin tehtävästään mutta Alexisiin kohdistelut taklaukset olisi pitänyt johtaa useampaan keltaiseen korttiin.
Mestaruus on menetetty. Helmikuun alkoi ja valioliigan mestari on selvillä jo on aikoihin eletty. Nyt kohti lauantaita ja varmaankin näemme muutamia muutoksia kokoonpanossa ainakin puolustuspelaajien osalta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En ymmärrä miksi joku haluaa tätä tulosta "kaataa" Alexisin niskaan, että muka sekotti koko Unitedin. Jos Alexis ei olisi ollut mukana, ei Mata olisi pystynyt koko joukuetta yksin kantamaan ja vaikea myös Alexisilille ottaa ekassa valju pelissä vielä hyvin pelannutta Tottenhamia vastaan koko joukkue reppuselkään. Yritti kyllä, mutta onnistumisia ei liikaa tullut, niin kuin ei muillekkaan, se siitä.

Me fanit voidaan jäädä tätä surkuttelemaan, mutta toivottavasti Carringtonissa tämä peli käyty jo läpi ja asenteen löytyminen ja keskittyminen seuraavaan alotettu. Huonommin peli tuskin voi enää mennä. 👍

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuulesta temmattu puheet huonosta pelistä?

Alexis Sanchez vs Tottenham

54 Passes
80% Pass Accuracy 
0 Tackles
1 Take-On
0 Chances Created
0 Shots 

 

600k palkkaa viikossa, niin puheita on pakko kestää ja tällaisia statseja mediassa levitetään mielellään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×