Jump to content
tractor girl

11.2.2018 Newcastle United vs Manchester United @ St James` Park

Recommended Posts

[IMG].....VS.....[IMG]

                                   Sunnuntai, Helmikuu 11 2018
                                                   Klo:16.15
                              St James' Park, Newcastle upon Tyne

Share this post


Link to post
Share on other sites

2. Manchester United : WWWLW

16. Newcastle United: WDLD

Pitäisi olla iisi peli tai sitten ei. Saisiko Jones jo synnipäästön, avaukseen...

DDG
Valencia- Smalling- Jones- Shaw
Matic-Pogba
Lingard- Alexis - Martial
Lukaku
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 tuntia sitten, herpati kirjoitti:

Ehkä Morinhon pitäsisi kiinnittää huomiota keskikentän pohjaan. Matic-Herrera-Pogba olisi sellainen ryhmitys jota pitäsi ajaa sisään ennen mestareiden liigan pelejä.

Tämä. Pogba pitää saada pelaamaan omalla paikallaan, missä on parhaimmillaan. Se on nyt kestänyt 1,5 kautta, vaikka kaikki tietää missä miehen pitäisi pelata ja millä vapauksilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luulen 4-3-3:n olevan lopulta se formaatti, jolla Alexisilta saadaan parhaat tehot irti ilman, että joukkueen tasapaino kärsii liikaa. Newcastlea vastaan ehkä kaksi keskikenttäpelaajaa voisi kyllä riittää:

----------------------DDG---------------------
TonyV-----Mike---Phil Jones-------Luke
-----------Nemanja-----Pogboom----------
Juan-------------Alexis-------Martti
--------------------Rom-------------------

Lingard aika vahvoilla myös avaukseen mutta tällöin Martial jäisi penkin puolelle. Klassinen Mourinho-vierasvoitto toiveissa eli 0-2 Unitedille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan kuten pelkäsin niin kausi alkaa leviämään käsiin kun selkeää tavoitetta ei enää ole. Mietin että miksi pitäisi edes välittää ja valtaosa pelaajista näyttää myös siltä. 

Olihan toi nyt toki aika kummallinen peli ei siinä. Shelvey ja Newcastlen maalivahti pelaa "yllättäen" kauden parhaan ottelunsa ja Martialin olisi nyt ainakin yksi maali pitänyt paikoistaan tehdä. Ei niitä surkeimpia otteluja tällä kaudella, mutta yksi niistä peleistä, joissa edes hieman olisi onneakin tarvittu. 

Alexis tuli aika huonoon aikaan joukkueeseen. Hyökkäyksissä neljä pelaajaa tekee sitä omaa juttuaan eikä yhteispeli ota toimiakseen. Lukakulle probsit, pelasi tänään hyvin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Peli oli hallussa periaatteessa koko ajan. Hyökkäyksessä on vaan kakkosketjun miehiä jotka eivät osaa hyödyntää niitä vähäisiä paikkoja. Alexis ei yksin pysty tuomaan joukkueeseen tarvittavaa piristysruisketta. Silti ollaan edelleen toisena liigassa, mikä mielestäni on pieni ihme ja erinomainen saavutus tällä joukkueella. Varmasti tarvittava herääminen ja motivaation löytyminen tapahtuu vielä, kunhan pari kolme joukkuetta pyyhältää ohi. Tosin aika ailahtelevasti perässä tulijatkin ovat pelanneet. Tasainen sarja jossa neljän sakkiin riittää ehdokkaita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään tuli peli vasta katsottua. Martial tuhlaili paikkansa tai tupeksi. Jones-Smalling ei parhaimmillaan. Alexis palasi maan pinnalle, tiedä vaikka peli olisi voitettu ilman sitä. Nyt kaikki kuviot yritetään sen kautta veivata. Taisi sekoittaa tosiaan manun pakan.Vaihdosta tappiotilanteessa kentälle Carrick ja Mata, joo eiköhän pitäisi hiukka miehistöä nuorentaa/ehostaa.. ei ollut tasoituksestakaan pelkoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×