Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

Manchester United- Kausi 2018-19

Recommended Posts

Kausi alkaa MM-kisojen hälvettyä 11.8 2018 kotiottelulla kun vastaan tulee Leicester.

Lingard, Rashford, Young, Rojo, De Gea, Romero, Lukaku, Pogba, Lindelöf,  ja Jones saavat pitää kuukauden "loman" riippuen kuinka pitkälle leijonat pääsee.

Seuraavat viisi vastustajaa suht helppoja. Toki hävitä voi kelle tahansa mutta Tottenham ehkä kärkikuusikko porukkaa kauden lopulla, muut eivät.

18.8 Brighton(v)

25.8 Tottenham(k)

1.9   Burnley(v)

15.9 Watford(v)

22.9 Wolverhampton(k)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ohhoh kävin pitkästä aikaa Unitedin kotisivuilla ja ulkoasu oli kokenut muutoksia. Ensin Youtube-sivusto ja nyt tämä! Edellinen versio olikin käytössä aika pitkään ja en muista että 2000-luvulla vanhaa sapluunaa olisi paljoa muutettu. Ihan mainiolta vaikuttaisi näin ensi silmäykseltä :thumbsup1:  https://www.manutd.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vajaa 80min pelattu MLS-liigan paskinta joukkuetta vastaan. Hmmmm, mitähän tosta pitäis sanoa. Aika sanattomaks vetää. Ei oo varsinaisesti Martialkaan piikissä vakuuttanut.🤔 Pereira ollut harvoja valopilkkuja. 

 

Olis ehkä pitänyt jättää peli kattomatta. 😬

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siis aivan täyttä paskaa koko peli niin yksilöllisesti kuin taktisesti. Ja tosiaan huonoin mahdollinen joukkue vastassa. Ei voi muuta sanoa kuin että Mourinhoa ei kaipaisi hetkeäkään tuossa joukkueessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Javier Ribalta lähti Zenitiin oltuaan vain vuoden verran Unitedissa:

Harmittava uutinen. Voihan olla, että kulissien takana on tapahtunut jotain ja Ribaltaa ei olisi otettu siirtokuvioissa tarpeeksi huomioon. Vaikea kuitenkin kuvitella, että lähtisi Venäjälle näin pian pelkästään rahan ja hienomman tittelin takia. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä on manu kaukana liverpoolin prässipelistä, pallottomana ja pallollisena pelaamisessa. Onko sitten Mourinhon neronleimaudta, että ei saa liikaa tarjota lähelle paikkoja, pitää pelata heti molarille ja vedetään paljon hätyreitä ettei edes haluta yrittää pois paineen alta palloa liikuttelemalla. Jos yksiköän näistä on josen ajatusmalli niin voihan vittu kun on ällöttävä valmentaja kaikilla jalkapallollisilla mittareilla. 

No, toivotaan ettei jose näin ajattele.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liverpool vaihtoi junnut kentälle ja sama meno jatkuu. Poolin junnut pyörittää palloa realin ja barcan tyylisesti ja manun äijät ihan kusessa. Siis aivan täyttä paskaa manun tekeminen niin yksilö kuin myös joukkuetasolla. Huh huh. 

Ja esitys vain ratkaisee onneksi pre seasonilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vitun noloa. Aivan helvetin noloa. Tässä näytetään että hyvällä valmentajalla ja systeemillä jolla voi pelata ja kuuluu pelata jalkapalloa päästään aika pitkälle. Junnut tietää systeemin ja manulla ei mitään saumaa. Ei niin yhtään mitään.

Ja 14 miljoonan shaqiri on monta kertaa parempi kuin Sanzches. Eikä vain saksipotkun vuoksi. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja vielä jatkoa, jotta ippe voi lukea.

Eihän manulla ole ajatustakaan, miten peliä tulisi pelata. Siis ei minkäänlaista. Kyseessä ei ole vittu mikään cupin finaali, johon ymmärtäisin että lähdetään puolustamaan. Kyseessä on reenipeli, jossa kukaan ei tiedä mitä yritetään tehdä. Voi jumalauta. Ei voi kuin kirota sen päivän kun Jose palkattiin. 

Älkääkä nyt vaan ajatelko, että manu oli toiseksi paras joukkue valioliigassa viime kaudella. Sillä ei voi enää ratsastaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rauhotus nyt. Tai käy ostaa se Poolin paita ku sitä sä jaksat tääl hehkutella illasta toiseen😅

On kyl erikoinen pre-season ollu ku niin sekalainen poppoo joka pelis. Jospa Realin ja Bayernii vastaan olis ees lähellä se kokoonpano mitä vois nähdä kauden alussakin. 

Siinä mieles Crisun kans samaa mieltä, että eihän toi kyllä kovin hyvältä oo näyttäny. Jännityksellä odotellaan mitä kausi tuo tullessaan😄😬😱

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minuuttia sitten, Kynot kirjoitti:

Jännityksellä odotellaan mitä kausi tuo tullessaan😄😬😱

Kannattaa varmaan pitää odotukset alhaalla, itsellä ainakaan ei ole ollut pitkään aikaan näin vähän uskoa siihen että taisteltaisiin mestaruudesta. Neljän parhaan joukkoon pääseminen olisi saavutus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitihän se arvata...

Ei jaksanu avautua kun vastassa oli mls sarjan heikoin joukkue. Mutta nyt vastassa saman sarjan joukkue. Ja kun missaa pointin niin missaa pointin. Siis jos tuo ei ollut kauheeta kuraa, niin mitä se sitten oli?? Hyvä 90 min harjoitella ilman palloa? 

Siis mitä helvettiä, jos sanoo että joukkueella jota on vuosikymmenet kannattanu vetää ihan vihkoon, on sitä sen vuoksi liverpoolin kannattaja?! 

Pidä huolta omista läheisistäsi vaan, tuskin on kovin montaa. Olet varmaan ummistanut silmäsi monelta tosiasialta elämässäsi..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja lyhyt vilkaisu twitteriin kertoo että jopa manun omat kanavat on menossa ostamaan poolin paitoja.

Meeppä sinne tasanne seuraavaksi jakamaan näkemyksiäni. Harmi että siinä joutuu vetelemään kielillä..

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 tuntia sitten, Crisu7 kirjoitti:

Vitun noloa. Aivan helvetin noloa. Tässä näytetään että hyvällä valmentajalla ja systeemillä jolla voi pelata ja kuuluu pelata jalkapalloa päästään aika pitkälle. Junnut tietää systeemin ja manulla ei mitään saumaa. Ei niin yhtään mitään.

Näin Pool-kannattajan näkökulmasta tähän väliin:

Mourinho on toki Mourinho, mutta miten hän jaksaa edes tuommoisen matsin jälkeen kitistä pressitilaisuudessa. Taas tuli haukuttua tuomarit yms ja heitettyä omia pelaajia bussin alle (olkoonkin että osa ykkösmiehistöstä puuttuu). Manun pelissä kun ei ollut (taas)kaan juuri mitään ideaa. 

Mutta ei siinä. Jos tykkää niin tykkää.

Jatkakaa ->

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omituista miten liki ainoana henkilönä tosiasiat huomannut Crisu7 saa täällä moitteita osakseen, kun taas muut kannattajat hokevat ringissä Mourinhon olevan tactical genius, vaikka todellisuudessa joku Burnleykin pelaa tänä päivänä parempaa jalkapalloa. Unitedilla on tietysti ollut hankalaa Sir Alexin lopettamisen jälkeen ja kannattajien odotukset ovat sitten varmaan tippuneet aika tavalla näistä päivistä, kun vain Crisu7 ilmaisee tyytymättömyytensä tähän tilanteeseen. Itse näen ManUn ensi kauden tilanteen sellaisena, että joukkue taistelee neljän joukkoon pääsystä, kuten RedDevilKarrakin asian tuossa ilmaisi.

Ennen kaikkea Unitedissa ja Moutinhossa, joka on siis ongelmien alku ja juuri, hämmentää se äärimmäisen passiivinen pelitapa. Siinä missä Englannin ja ylipäätään koko Euroopan kärkijoukkueet pelaavat positiivisella pelitavalla, prässäävät pääosin ylhäältä, puolustavat joukkueena jne. niin United ja Moutinho menevät ihan vastavirtaan omalla räpellyksellään. Vaikea kuvitella, että yksikään ManUn hyökkääväpelaaja varsinaisesti nauttisi Mourinhon alaisuudessa pelaamisesta, no Lukakun rooli nyt on hänelle ominaista rynnimistä ja vääntämistä niin hänelle tämä on varmaan ihan ok, mutta muiden muassa Alexis, Martial, Mata ja keskikentältä Pogba varmaan laskevat päiviä siihen, kun Mourinho saa kenkää. Oma vaatimaton mielipiteeni on se, että näitä potkuja ei tarvitse enää alkavaa kautta pidemmälle odottaa.

On tuo Moutinhon touhu ihan järkyttävää katseltavaa näin sivullisenkin näkökulmasta. En muista, että yksikään toinen manageri haukkuisi omia pelaajiaan yhtä säännöllisesti kuin Mourinho. Jalkapalloilijat pelaavat jo valmiiksi valtavien paineiden alla niin ei se varmaan Unitedin pelaajia helpota, että virheen tapahtuessa se on oma manageri, joka tv-kameroiden edessä haukkuu pelaajaa kuin vierasta sikaa. Mourinho on muutenkin sellainen tyyppi, että vika on aina jossain muussa kuin hänessä itsessään ja se on aika surullista. Pogbaa ei kiinnosta pelata ManUssa, tuomarit on vastaan, kentät on huonoja, omat pelaajat on huonoja, vastustajan managerit käyttävät liikaa rahaa ja mitä vielä? Mourinho on muuten Valioliigahistorian eniten rahaa hankintoihin käyttänyt manageri mainitaan se tähän väliin.

Martialin ja Pogban kaltaiset lahjakkuudet kuihtuvat Mourinhon alaisuudessa ja oikein pelottaa ajatella, että mitä Kloppin, Guardiolan, Pochettinon, Emeryn ja Sarrin kaltaiset modernit valmentajat saisivat aikaan tämän kaltaisilla pelaajilla. Eniten ihmetyttää silti, että varsinkin foorumilla valtaosa United kannattajista on ihan sinut vallitsevan tilanteen kanssa. Tällaisen Unitedinko te haluatte nähdä, joukkue joka aikanaan pelasi maailman parasta futista pelaa kuin joku 80-luvun stereotyyppinen brittifudis jengi. Kai se on sitten niin, että Unitedin osiossakin kun on vähän varttuneempiakin faneja, niin siinä on jonkinlaista romantisointia menneitä aikoja kohtaan, kun Mourinhon harjoittama antijalkapallokin maistuu makealta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos realistisesta kannanotosta. Hämmentävää on se, että omaa joukkuetta ei saisi kritisoida lainkaan. Ymmärrän tämän jos väliin tulee muutama huono peli ja tulos. Mutta kuinka joku voi ummistaa silmänsä Josen ja manun pelitavalta, passiivisuudelta, negatiivisuudelta ja mitä vielä on lähes sairasta. Näiden henkilöiden ei kannata Mourinhon potkujen jälkeen tehdä muuta kuin pitää erityisen pitkä suruaika. Ja toivottavasti potkut tulisivat jo ennen kauden alkua, mm edellisessä kommentissa olleiden syiden vuoksi.

 

Ja ei, tätä ei voi leimata pessimismin alle. 

 

Rahan käytöstä nyt ei juuri tällä hetkellä kuitenkaan kannata Mourinhoa haukkua sillä siinä asiassa tekopyhä henkilö on aivan jossain muualla....😂

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vielä on harjoituskausi käynnissä ja paljon ehtii vielä tapahtua ennen kauden alkua. Unitedilla on vahva joukkue, joten palaset varmasti osuvat kohdalleen, jos ei ennen kautta, niin pian kauden alkamisen jälkeen. Mourinhoa on viimeaikoina paljon kritisoitu ja välillä näyttää siltä, että Portugalilainen olisi menettänyt rakkauden lajiin. Näin tuskin on, sillä sen verran voimakkaasti Jose myös näihin harjoitusotteluihin eläytyy mukaan. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minuuttia sitten, Mati kirjoitti:

Vielä on harjoituskausi käynnissä ja paljon ehtii vielä tapahtua ennen kauden alkua. Unitedilla on vahva joukkue, joten palaset varmasti osuvat kohdalleen, jos ei ennen kautta, niin pian kauden alkamisen jälkeen.

 

Manu aloittaa kauden tällä hetkellä miehistöllä jossa maalissa edelleen yksi parhaista(MM- kisat poislukien), puolustus suht pitävä(viime kauden päästetyt  maalit 28) ja kärjessä edelleen target tykki  Lukaku(16+7) joka voisi viime kauteen petrata jonkun viisi maalia. Lingard voisi yhden pykälän nostaa tasoaan eli tasaisuuttaan ja Alexis kaksi. Hieno homma.

Mutta sitten; Matic aloittaa sairastuvalta, Pogba pelaa silloin kun haluaa, Vallu ja Young, nimestään huolimatta ei nuori, Ander Herrera unohdettu hattuhyllylle. Fellaini taaksepäin pelaamisen mestari, Martial kuin lie haluton jos siirtoa ei tule, Rashford kysymysmerkki kun peliaikaa ei tule... McTominay ja Pereira saako peliaikaa?

Tuskin Fredistä on sateentekijäksi yksinään ja tämä porukka ei kyllä kestä loukkaantumisia eikä penkillä ole kyllä laajuutta miehistöön. Ei vielä heitetä kirvestä kaivoon mutta ei tällä sakilla haasteta Cityä ja poolia. Neljän sakkiin joutuu töitä tekemään. Pessimisti en ole, vaan realisti.

Odotan edelleen siirtouutisia. Pakko.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tractor girl on asian ytimessä, realistina. Näin asiat vain ovat ja eniten Josessa ärsyttää juurikin se että vikoja löydetään joka puolelta ja aina kitistään. Tosiasia on että juna on lähtenyt ja jose jäi asemalle, mitä tulee jalkapallon taktiseen puoleen. En kiistä etteikä osaisi puolustaa. Varmaan olisi hyvä siirtyä maajoukkueeseen, jossa oikeasti tuloksissa vain on väliä kun pelataan noin 7 peliä turnauksessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meijän manageri:

We play Real Madrid and we have no more players than we already have. Matic arrived from the World Cup, holiday, direct to surgery because something happened in the World Cup. Antonio Valencia came from holiday, I think too much holiday for him, his condition was not good when he was back, injury, and also go back. Anthony Martial, he had the baby and after the baby was born, beautiful baby, full of health thank god, he should be here but he is not here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän kaikesta näkee, että hyvin ei ole asiat. 2 kautta on Jose saanut touhuta ja joukkueen hyökkäyspelaaminen on suoraan sanottu aivan täyttä paskaa. Mestaruudesta on aivan turha haaveilla ja TOP4 tulee olemaan kovan työn takana. Sääli!

Ja jos jotain WIllianista maksetaan se 75 miljoonaa, NIIN HALOO!! Toivottavasti puututaan ylempänä noihin Josen siirtosuunnitelmiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mourinho: "It's Liverpool first team vs Manchester United kids. For the last two years they have not been able to beat us, today they will think they have a chance."

Average age of Liverpool's XI: 25 
Average age of Man Utd's XI: 26 
Full-time: Liverpool 4-1 Man Utd 

 

Kuka vielä uskoo Josen selityksiin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×