Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

10.8.2018 Manchester United vs Leicester City@Old Trafford

Recommended Posts

                    [IMG]///VS///[IMG].

                                                            Perjantai, elokuu 10 2018
                                                                           Klo: 22.00

                                                            Old Trafford, Manchester

                               [IMG]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paljon poissaoloja molemmilla tänään, mikä tekee avausten ennakoinnista hankalaa. Unitedilta Lukaku saattaa ehtiä pelikuntoon ja jopa avaukseen, Pogba mahdollisesti penkillä. Leicesteriltä Vardy ja Maguire eivät näillä näkymin ole avauksessa. 

Lainaa

In terms of team news, the following six players are unavailable: Dalot, Herrera, Matic, Rojo, Romero, Valencia and Rojo.

Some of the World Cup players could play up to half an hour from the bench depending on fitness. [Pogba, Lukaku, Young, Lingard]

A couple of quotes from the embargoed part of the press conference:

on Martial missing Munich

"He didn't have a pre-season. He had three days, he didn't have nine days. No training, no football, absolutely nothing. So Tony is in the group of players that didn't have a pre-season. You tried to make a case on it. There is no case on it. For nine days he didn't train, so it's like to start again. You have to go back. You have to start with the other players."

on Pogba and the rumoured unrest

"He arrived on Monday, happy, proud, with desire to work. He worked amazingly well on Monday, Tuesday and Wednesday. He's one of the players I need to speak to to see how physically and mentally strong he feels. It's the same conversation that I'm going to have with Young, Fellaini, Lingard to know how they feel to try to give us the help. If they feel they can help us, if it's 20 minutes, 10 minutes, half an hour. We don't have many solutions and we want to go with everything we have. The way I see Paul is well, is very well, but we need the words with that small group to see if they can give us a hand. It's an important match tomorrow. Every point is important. We have to try the best with every player."

Whoscored.comin ennakoimat avaukset:

60HIaxp.png

Unitedin osalta voi hyvinkin pitää paikkansa. Laitapakkeja katsellessa tulee vähän orpo olo :neutral: Mutta mutta, näillä mennään. Toiveissa on onnistumisia varsinkin Pereiralle, Fredille, Alexisille ja Rashfordille. 

Lopputulosveikkaus: 2-0 ManUlle, maalintekijöinä Rashford ja Mata. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun mielestä ihan kohtuullinen startti. Varsinkin, kun muistelee treenikautta. Fred, Pogba, Pereira keskikenttä toimi aika mallikkaasti. Fredistä jäi muutenkin hyvä maku, jalka liikku ja tosi paljon hyviä peliä nopeuttavia syöttöjä ylöspäin. Ylimmän oksan kavereilla jäi paljon parannettavaa. Lopuksi erityismaininta Shawlle, täs pelis oli ripaus sitä miks tää kaveri aikanaan ostettiin.

Sivuhuomiona et jotenkin semmonen olo, että Zlatanin käynti manussa ei tehny hyvää Rashfordille. Tuntuu et on tullu turhaa ylimielisyyttä ja löntystelyä Rassen peliin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sanchez 23 pallon menetystä ja osa todella helppoha ja kaikki pysäyttää hyviä hyökkäyksi. Surkeaa päätöntä juoksua. Ei hyvä.

Rash, ei mitään aikaiseksi. Ei niin yhtään mitään. 

Darmian, solidi peli mutta ei siltä puolelta.voi hyökätä kun Matakin on siellä.

Mata, ei riittävää tekemistä.

Pogba hyvä, todella hyvä.

Shaw ja muu puolusta miinus Darmian hyvä.

Fred? Yllättävän hidas, ei paras puolustamaa mutta pallon kanssa tekninen.

Pereira saa paljon kehuja, mutta aika vaisuksi jäi. Liikaa tilaa topparien edessä ja tämä oli pereiran tontti ilmeisesti? Kolmikko keskellä ei vielä tällä toimi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oikein mukava kauden avaus, vaikkei United pelillään häikäissyt. Voisiko sanoa että hiljaista dominointia paholaisilta. Puolustus toimi eikä Leicester saanut kovin montaa tilannetta luotua hieman suuremmasta pallonhallinnasta huolimatta. 

Vahva alku ManUlta otteluun ja peli painettiin heti vastustajan päätyyn. Amarteyn hölmön kädelläpelaamisen jälkeen Pogba asteli pallon kanssa pilkulle. Ilmeisesti jotain erimielisyyttä oli Alexisin kanssa kumpi pilkun laukoo, mutta ehkä hyvä että meni näin päin. Piiiiitkä vauhdinotto Poggbalta ja pallo maaliin! Jakson myöhemmissä vaiheissa Leicester sai juonesta kiinni ja vei näennäisesti ottelua. Välillä United pääsi yrittämään nopeita vastahyökkäyksiä, jotka yksi toisensa jälkeen päättyivät huonoon syöttöön tai empimiseen pelivälineen kanssa. Turhauttavaa, sillä Unitedilla olisi edellytykset olla erinomainen vastaiskujoukkue, mutta varsinkin laitahyökkääjiltä pitäisi irrota huomattavasti laadukkaampia ratkaisuja. 

Toiselle jaksolle United oli enemmän mukana pallollisena ja paikoin keskikenttä pyöritti näyttävästi peliä. Shaw'lta tärkeä maali vartti ennen loppua ja peli näytti ratkenneen, mutta eikös sieltä pakollinen hermojenkiristely vielä saatu aikaiseksi. Maalista ei sinänsä voi paljoa puolustusta syyttää, sillä Ricardo Pereiran keskitys oli laadukas. 

Sanchezilta vaisu ottelu ja jos preseasonilla oli merkkejä paremmasta, nyt nähtiin viime kauden tuhlailija-Alexisin paluu. Alexisin pitäisi olla hyökkäyksen laadukkain veikko ellei Lukakua lasketa, joten luonnollisesti tällaisten ottelujen jälkeen syyttävä sormi osoittaa eniten chileläiseen. Paljon turhia pallonmenetyksiä ja pallon saadessaan sitä osasi jo arvata miten käy. Itseluottamus ei ole selvästikään kunnossa eikä pelaaja näytä olevan useimmiten lainkaan samalla aaltopituudella pelikaverien kanssa. Loi kuitenkin avopaikan Lukakulle ja hakeutui avausjaksolla hienosti Fredin rakentamaan paikkaan, josta pukkasi maalin yli. Rashfordilla myös järjestään huonoja ratkaisuja pallon kanssa ja näyttää kuin vetäisi kentällä laput silmillä. Matan hitaus näkyi ensimmäisellä jaksolla, mutta toisella puolikkaalla oli kuitenkin joukkueen parhaita pelaajia.

Pogba jatkoi siitä mihin MM-kisoissa jäi. Pelasi kuten kapteenin kuuluukin ja oli selvästi kentän paras pelaaja. Roolitus oli nyt juuri sopiva, ja Pogballe oli hyödyksi ettei tarvinnut ottaa itse kaikkea vastuuta pelinteosta. Nyt vain samanlainen vire päälle loppukaudesta niin hyvä siitä tulee. Huippuvireistä Pogbaa tarvitaan jotta voidaan edes unelmoida mestaruudesta. Fred oli omaan silmään mainio. Syöttövalikoima on aika laaja ja useaan otteeseen väläytti osaamistaan pitkissä puolenvaihdoissa, jotka menivät tarkasti omille. Oli myös mukava nähdä, että yritti suunnata syöttönsä eteenpäin turvallisemman vaihtoehdon sijasta. Vaatii hieman vielä sopeutumista Valioliigan hektiseen ympäristöön mutta ei ollut ollenkaan huono startti ensikertalaiselle. Fredillä on asenne kohdallaan, joskin on myös aika korttiherkkä pelaaja. Pereira oli vakuuttava 6-paikalla, johon vähän pakon sanelemana joutui. On pallovarma kaveri, eikä uskoisi että nuorukainen kulutti viime kaudella enimmäkseen Valencian penkkiä. Välillä Pereira ajautui vähän kauemmas sieltä tontilta missä pelaajan olisi pitänyt olla, mutta paikkasi ongelmaa nopeilla jaloillaan. Toivottavasti Pereira saa tällä kaudella paljon vastuuta ympäristössä, jossa hän saa parempaa luottoa valmennukselta. Kokonaisuutena keskikenttä herätti itsellä eniten positiivisuuden tunnetta, potentiaalia tuossa nimittäin on vielä selvästi parempaan. Pitää myös ottaa huomioon, että Pogba, Perreira ja Fred ovat treenanneet yhdessä vasta vähän aikaa. 

Puolustuslinja pelasi kokonaisuudessaan vahvan ottelun. DDG otti muutaman väkevän kopin maalillaan, joskin yksi heikko avaus otteluun myös mahtui. Bailly otti vahvasti isännän roolia estäen Leicester-pelaajien lähentely-yritykset. Lindelöf ei ollut ihan niin vaffa mutta hyvä kuitenkin. Darmianilta keskinkertainen ottelu mutta välttämättä huonoksi en sitä menisi sanomaan. Shaw oli avausjaksolla jokseenkin epävarma, mutta paransi isosti toiselle jaksolle. Maalissa vähän onnea myös mukana. Näyttävä osuma silti ja niin faneille kuin Mourinholle osuma teki todella hyvää. Voin sanoa, että tuli tuuleteltua kunnolla. Ai että!

Kausi sitä myöten korkattu. Olosuhteet ennen peliä huomioiden voitto oli ehdottoman tärkeä, ja eiköhän jonkinlainen tarhaeläin pudonnut samalla valmennusjohdon selästä.

TÄSTÄ ON HYVÄ JATKAA! C'MON UNITED 

icon_twisted.gif  icon_twisted.gif icon_twisted.gif  Pogba

icon_twisted.gif  icon_twisted.gif  Shaw

icon_twisted.gif  Bailly

- - - Alexis

- - Rashford

- Darmian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×