Jump to content
tractor girl

22.9.2018 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

Recommended Posts

                                                       [IMG]..........VS..........[IMG] 


                                                                         Lauantai, 22  Syyskuu  2018
                                                                                          Klo: 17.00 
                                                                          Old Trafford, Manchester

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

8. Manchester United: LLWW

9. Wolverhampton Wanderers: LDWW

Katsoin edellisen susien pelin Burnleyta vastaan ja kaverit yritti maalia 30 kertaa, sihti oli hukassa tai muuten meni pieleen, mutta yrityksen puutteesta turha syyttää. Burnley ei kyllä ollut erikoinen vastus. Wolves on usein ollut hankala voitettava, mutta kotipeli ja pitäisi kyllä voittaa.

Portugalin miehiä taitaa olla joukkue puolillaan, Neves ja Moutinho jäivät mieleen. Manun topparikaksikko, Smalling-Lindelöf saavat kyytiä.

Rashford ja Matic missaa pelin korteillaan, joten Felliä ja Martialia kentälle. Saisiko Fred jatkaa tuossa keskellä, Pogba kolmantena ja Alexis voi vielä olla penkillä? Olikohan Dalot vain CL- kokeilu ja Valencia-Shaw palaa kentälle?

Tulee vauhdikas peli, luulen.:boogy:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hah, tuota sanonut jo jonkun aikaa ja aina löytyy sokeita typeryksiä, jotka eivät asioita näe. Ja yleensä nämä ryömivät tappion jälkeen pois. 

Eli metsään meni. Faktat on faktoja. Tosellisuust on nyt sitä että manu ja liverpool ovat vaihtaneet paikkoja ja se tuntuu todella karulta. Kohta lähtee parhaat pelaajat pois ja vaikea houkutella parhaimpia. Aika näyttää kuinka pitkälle tämä etenee ja kuinka kauan se kestää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuusi kierrosta takana ja kahdeksan pojoa keulille.

Kertonee jotain, turha kenenkään kieltää.

Karmea ristiinpeluu kärjessä ja Manun ihmejytky voisi auttaa vielä, mutta luulen että tällä tyylillä kausi oli tässä. Toki katsotaan loppuun pelit, mutta tämä kausi ei ole meidän.

Nyt voisi loppukauden opetella pelin rakentamista, syöttötarkkuutta, yhteispeliä, nopeita hyökkäyksiä....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo emmä sitä sanonukkaan et tää hyvältä näyttäs. On vaa hauska miten voittopelien jälkeen crisul on hiljasempaa mut tappiopelin jäljee vitut lentelee. Mut kyl mä toisaalta ymmärrän, on täs lähivuosina vähän vituttanu itse kutakin.

Mut asiaan. Ei toi kovin hyvältä näytä. Vaikee sanoo et kuka tos pitäs puikkoihin ottaa et toi paranis. Eiköhän tää oo Josen vika vuosi jos kahesta tärkeimmästä ei tuu pyttyä. Tuntuu et Jose ei kyl enään saa revittyä parasta pelaajistaan irti. Esim. tässä monta kertaa esillä olleessa Liverpoolissa, niin ei se oo mistään pepsi-pelaajista rakennettu, mut Kloppilla on ollu näkemys mitä haluaa ja saa porukan kyl antamaan kentällä kaikkensa. 

Muistelee vaikka Fergusonin joukkueita niin kyl se sai välil aika keskinkertasesta porukasta revittyy huikeeta menestystä. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aika yllättävää nähdä että täällä puhutaan mestaruudesta, vaikka tosiasiassa United menetti mestaruuden jo kesällä. Ehkä jos nuo pari siirtoikkunan vahvistusta olisivat tulleet valmiin joukkueen kylkeen, sitten tilanne olisi eri. Mourinholla on kuitenkin 3. vuonnaan käsissään joukkue, joka on yhä pahasti kesken, eikä varmasti ole sen näköinen mitä lusitaani oli aiemmin suunnitellut. Näyttää siltä, ettei Mourinho ehdi saamaan joukkueen kokeneemmista pelaajista enää parhaita tehoja irti, joten jälleenrakentaminen jää seuraavan managerin vastuulle. Olen preseasonista saakka odottanut Unitedin pelaavan vain Mestareiden liigaan oikeuttavista sijoista ja keskinkertainen alkukausi vahvistaa tätä näkemystä. 

Jos nyt unohdetaan hetkeksi alisuorittava hyökkäyskolmikko, Unitedin suurin ongelma alkukaudesta on ollut keskikentän pohjalla. Matic on kaukana viime kauden parhaasta vireestään ja osittain jo taantumassa pelaajana. Eilen serbiä paikkasivat Fellaini ja Fred. Fellaini on tehnyt ihan kelvollista duunia DM:nä, mutta eilen näki ettei hänen sijoittumisensa ole Maticin tavoin parasta mahdollista, ja Fellainilla oli täysi työ pysyä verkkaisine jalkoineen vikkelien Wolves-pelaajien kyydissä. Frediltä ottelun avausjakso oli itse asiassa parasta peliä mitä on toistaiseksi nähty Unitedissa. Maalin lisäksi hyvä pallollisena, ja teki myös joitakin syötönkatkoja. Fred näytti Pogban kanssa muodostavan ensimmäistä kertaa toimivan keskikenttäkaksikon, ainakin jos mietitään hyökkäyssuuntaan pelaamista. Unitedin keskikentän pelaaminen hajosi käsiin Fredin vaihduttua Mataan, minkä jälkeen turvauduttiin taas pitkän roiskimiseen kärkipelaajille. 

En ole tosin ihan varma, pystyykö Fredin ja Pogban muodostama duo auttamaan tarpeeksi puolustusta. Puolustusnelikko tarvitsi nyt apuja nyt normaalia enemmän, koska laadukasta ankkuripelaajaa ei ole ja Lindelöfin taso ei Unitediin riitä. Lindelöfin hankinta alkaa tuntua yhä vain kummallisemmalta. Kohtalaisen hyvä pallollisena, muttei mitenkään erityisen hyvä, ja pääpelaajana suorastaan heikko. Kulmissa kaveri on tilanteista usein kokonaan pihalla, vähän kuin poikanen isojen miesten pelissä. Mikä sai puolustuspelin spesialistin eli Mourinhon ostamaan tällaisen pelaajan, ei vaan ymmärrä. 

Pogba oli eilen kentän paras, ja vaikka ranskalainen tykkää pitää palloa välillä liian kauan itsellään, laatuero muihin kenttäpelaajiin tuntuu usein huolestuttavan suurelta. Maali lähti ranskalaisen pallonmenetyksesta, mutta siitä lähtenyt tapahtumaketju olisi vielä voitu estää joka keskikentällä tai Shaw'n toimesta. Pogba pystyy henkilökohtaisella panoksellaan järjestelemään ja tekemään ratkaisevia osumia, mutta ei voi tietenkään aina yksin voittaa otteluita. Apuja tarvittaisiin ja varsinkin ylempänä olevilta pelaajilta, joiden luovuus on tällä hetkellä lähes nollatasoa. Sanchezin pitäisi olla Unitedin "talismaani", mutta 2 maalia siirtonsa jälkeen kertoo kaiken olennaisen chileläisen vireestä. Ei tuo nyt aivan sentään täysin surkea ole ollut, mutta kaukana siitä, mitä tämän tason pelaajalta odotetaan. Sanchezin siirto myös heikensi Martialin ja Rashfordin mahdollisuuksia ratkaisevasti ja kun kukaan näistä kolmesta ei ole vireessä, se näkyy tulostaululla.

Toivon yhä käännettä Alexisin kohdalla, koska tiedossa on, miten kova pelaaja parhaimmillaan on kyseessä. Wolvesia vastaan Alexisilta nähtiin avausjaksolta muutama näyttävä kombinaatiopelaaminen 16-rajalla, mutta siihen se käytännössä jäi. Alexis elää lyhyen kosketuksen pelistä ja Unitedissa noin hienot kuviot eivät yleensä synny pelaajilta luonnostaan.

Mitä vähemmän sanotaan Unitedin oikeasta laidasta sen parempi. Viime kesänä markkinat olivat kieltämättä rajatut, mutta 4 vuotta ilman oikeaa laitahyökkääjää alkaa olemaan jo vähän liikaa. Lisäksi joukkueessa on yhä kaksi pelaajaa, joiden olisi (kaikella kunnioituksella) pitänyt nostaa kytkintä vähän aikaa sitten. Pidän sekä Matasta ja Valenciasta muuten, mutta nämä kaksi eivät valitettavasti tarjoa enää hyökkäyssuuntaan yhtään mitään. Valencia uskalsi sentään aiemmin edes keskittää päin ensimmäistä puolustajaa, nykyään ei enää sitäkään. Ja Mata ei tosiaan ole enää sellainen pelaaja, jonka voit ottaa vaihdosta sisään ja odottaa tehoja. Toisella laidalla Shaw pelasi hieman tasapaksummin kuin aiemmin tällä kaudella, mutta pystyi pitämään Helder Costan melko hyvin kurissa. Vasemmalla puolella United pystyy hyödyntämään kentän leveyttä selkeästi paremmin Shaw'n ansiosta. 

Lukakulta nähtiin eilen huonoin peli miesmuistiin. Ei pystynyt pitämään lähes ollenkaan palloa, mikä on Mourinhon taktiikassa usein avainasemassa. Välillä Lukakun kohdalla nähdään myös totaalisia off-päiviä ja silloin tuon kaltainen pelaaja näyttää helposti amatööritason palloilijalta. 

Kaikki respectit Wolvesille joka oli juuri niin vaarallinen kuin osasin arvata ennen peliä. Cityltä nuo nappasivat myös pisteen ja tuskin yllätykset tällä kaudella vielä tähän jäävät. Costa ja Jimenez ovat kärjessä vaarallinen kaksikko ja keskikentän aggressiiviset taitopelaajat Ruben Neves sekä Joao Moutinho vahvistaisivat useampaa top6-seuraa. Nevesiä tuli joskus ManUun toivottua ja Moutinho on edelleen kyllä ihan laatupelaaja vaikka ikää on mittarissa 32 vuotta. 

+++ Pogba

++ Fred 

+ De Gea, Shaw

 

- - - Valencia

- - Lukaku

- Sanchez

 

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
57 minuuttia sitten, 20Legend kirjoitti:

Aika yllättävää nähdä että täällä puhutaan mestaruudesta, vaikka tosiasiassa United menetti mestaruuden jo kesällä.

Ei kai tässä ketjussa ainakaan. Kärkeen tulee pisteet laskettua mutta kyllä kai se 3-4 sija oli kauden alussa realistisin, mutta oliko sittenkään?

Kyllä tiedustelisin vaikka ZZ miestä tai Simonea joko olisi saatavilla milloin. Jos tämä kausi taaperretaan, homma lähtee taas pisteestä 0 ja viimoisetkin pelimiehet karkaa + puoli joukkuetta jo ostettava/uusittava ensi vuonna.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
1 tunti sitten, tractor girl kirjoitti:

Kyllä tiedustelisin vaikka ZZ miestä tai Simonea joko olisi saatavilla milloin. Jos tämä kausi taaperretaan, homma lähtee taas pisteestä 0 ja viimoisetkin pelimiehet karkaa + puoli joukkuetta jo ostettava/uusittava ensi vuonna.

Tosiaan jos jotain on aiemmista vuosista opittu niin nyt olisi syytä olla hereillä hyvissä ajoin uuden managerin kanssa. SAFin ollessa puikoissa yritettiin Mourinhoa ja Guardiolaa houkutella tuloksetta, Klopp meni puolestaan muualle kun samaan aikaan taottiin päätä seinään LVG:n kanssa. Vähän mietityttää että millaista manageria tällä kertaa lähdetään hakemaan, koska aiempina vuosina on poukkoiltu keskityspallosta pallonhallintajalkapalloon ja siitä pragmaattiseen vastahyökkäyspeliin. Fanit haluavat hyökkäävämpää jalkapalloa, ja kyllä itsekin haluaisin nähdä ensimmäistä kertaa SAFin jälkeen Unitedin "näköisen" managerin. Tämä sulkee esim. Simeonen pois. Kunhan ei välttämättä oteta heti sitä markkinoiden seksikkäintä nimeä, vaan mietitään asioita myös pitkällä aikavälillä. Riskinotto ei ole managerinvalinnassa kiellettyä, jos muistetaan jättää Moyesin kaltaiset hutiratkaisut alkuunsa pois. 

Unitedilla on muutaman seuraavan vuoden sisään moni senioripelaaja siirtymässä muihin maisemiin (Young, Valencia, Matic) ja useamman rotaatiopelaajan sopimustilanne auki (Mata, Herrera, Jones). Toisaalta tilanne ei ole samanlainen kuin vaikkapa Cityllä, jossa jouduttiin ostamaan koko joukkueellinen uusia pelaajia vanhojen taantuneiden jamppojen tilalle. Vaikka vanhat konkarit lähtisivät, joukkueen runkoa on edelleen täysin mahdollista rakentaa nuorien pelaajien varaan: 

Martial (Rashford) - Lukaku - X (Lingard)

Pogba - X - Fred (Pereira)

Shaw - X - X - Dalot

De Gea 

Chongin, Gomezin ja Tuanzeben voisi tuonne myös laittaa, mutta näillä on vielä niin pitkä matka edustuksen avaukseen, etten viitsinyt heitä tuohon raapustaa. Sanoisin silti, että enemmän potentiaalia tässä jengissä on kuin vaikka SAF:n loppuvuosien vastaavalla ryhmällä. Toki siellä on myös kysymysmerkkejä, kuten onko Lukaku lopulta tarpeeksi hyvä hyökkääjä Unitediin, palaako Martial vielä joskus parhaaseen formiinsa, riittääkö Dalotin ja Fredin eväät Valioliigassa jne. Tähän paikkaan istuisi hyvin joku Pochettinon kaltainen valmentaja, joka pystyy kehittämään nuoria pelaajia ja mielellään siinä sivussa tekemään tulosta hieman vähemmillä resursseilla (tarkoittaa sitä, ettei olla Cityn kanssa samalla viivalla siirtokassan suhteen).

Väitän Mourinhon tehneen Unitedissa ihan kohtalaisen hyvää työtä, mutta pelillisesti hän tuskin pystyy viemään joukkuetta juurikaan enää eteenpäin. Mies elää tuloksista ja vaikka José voitti ensimmäisellä United-kaudellaan enemmän pokaaleja kuin Liverpool viimeisen 10 vuoden aikana, en yllättyisi jos United jää tälläkin kaudella ilman silverwarea. Kotimaan cupeissa ne mahdollisuudet lähinnä on. 

Meni vähän ohi aiheen mutta menköön. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×