Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

Recommended Posts

                            [IMG].....VS..... [IMG]

                                                                    Lokakuu 6 2018
                                                                           Klo: 19.30 
                                                            Old Trafford, Manchester

Share this post


Link to post
Share on other sites

Edelliset pelit:

10. Manchester United : LWWDL

18. Newcastle United: LLLDL

Manulta puuttuu ainakin Lingard, Herrera ja kenties Young miehistöstä

Tämä peli jos hävitään, loppuu Joselta selitykset(ja duuni), luulen.

De Gea, Dalot-Smalling-Bailly- Shaw, Matic-Pogba- Fred, Rashford-Alexis-Lukaku

Olisiko siinä? Martial, McTominay, Felli, Jones Subina

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lukakun avauskokoonpanopaikan kyseenalaistaisin, mutta todennäköisesti Mourinho ei voi sitä tehdä koska se antaisi "taas" väärän kuvan. Lukaku on ollut huono viime peleissä, ne kosketukset palloon ovat olleet tavanomaistakin huonompia. Rasse piikkiin olisi kokeilun arvoinen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huppista! 

Ymmärrän sen, etteivät pelaajat pelaa sataprosenttisesti managerilleen, mutta jos jätetään tarkoituksella yrittämättä, alkaa olemaan liian paksua. Chelsean pelaajat tekivät saman mutta eipä ManUssa osata näköjään sen paremmin. Osa noista pelaajista sietäisi saada kunnon läksytyksen ennen kuin José astuu ovesta ulos. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selostaja sanoi tosta spurttien määrästä viime pelissä west hamia vastaan. Toi on se täydellinen syy tälle paskalle. ManU ei yksinkertaisesti tee töitä tarpeeks. Ihan käsittämäntö, kaiken kruunaa että tällä ja parilla viimekaudella juoksumäärät olleet liigan vähäisimpiä. Vituttaa melkee jokaisen ManU pelaajan naama täl hetkel!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jätkät pelasivat toisella puoliajalla punapaidalle, Joselle ja faneille. Raivo löytyi. Ja Josen vaihdot olivat taktinen nappisuoritus. Mata, Fell, Alexis onnistuivat. Martial oli toisella puoliajalla loistava, Pogba pelasi hyvällä tasolla De Gea piti eka jaksolla manun mukana pelissä. Valitettavasti Rasse ei tunnu onnistuvan millään. Bailly yössä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bailly ja McTominay ihan hukassa, Shaw unohteli kanssa puolustuspään, kaksi eka maalia täysin puolustuksen piikkiin. Jos nyykkärit olisi jatkanut samalla tyylillä, olisivat voittaneet. Luoja tietää miten olisiko käynyt jos olisivat sen pilkun saaneet Youngin käsivirheestä. Välillä oli maalin edessä vain Matic ja kerran vain Felli apuna.

Kyllä Rashford vaan yritti sitkeesti, Martial oli eka pätkän normi Martial, törmäsi eka ukkoon sivurajan pinnassa. Olisiko sitten käsky käynyt keskemmälle? Lukaku taisteli myös hyökkäyspäässä palloista ja jakeli toisille palloa. Onnistuiko Mata muussa kuin vaparissa?

Matic veti liki avopaikan hiiteen, Smalling tempaisi myös maalin edestä mokelle, Alexis taisi yhden paikan saada ja Martialin selän takaa kuittasi ja aikaa kellossa 94.... oli makia.

Ainut vitsi tässä että onneksi ei ollut parempi vastustaja. Ei cityä, chelskiä vastaan tehdä tälläisiä nousuja. Onneksi mj-tauko.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manu päästänyt nyt 14(Viime kaudella 28) maalia, enempi vain häntäpään Fulham, Hudds ja Cardiff:blind: 

 Seuraava vastus sitten Chelsea, sen jälkeen Everton, Bournemouth ja Man City.

Noiden jälkeen jos maaliero plussalla ja sijoitus kuuden porukassa?...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Erittäin hyvä Mourinhon letkaus ottelun jälkeen miten media ja osa ns.faneja suhtautuvat häneen. " ystäväni soitti minulla aamulla Lontoosta sanoen kun tulet huomenna Lontooseen ja täällä sataa vettä niin sekin on Sinun syy". Ja rassesta ja mc tominaysta hän sanoi seuraavaa, " minä itse olen kokenut lähes kaiken mahdollisen jalkapallomaailmassa ja kokemukset ovat voimani ja selviän mutta nämä nuorukaiset heillä ei ole kokemusta ja he ovat sellaisissa ulkoisissa paineissa pelatessaan manussa että se näkyy heistä." ManU englannin/maailman rakastetuimpia ja sen takia myös vihatuimpia seuroja yhdelläkään manun pelaajalla ei ole helppoa median/fanien paineessa. Meidän fanien pitäisi pystyä erottamaan edes osittain faktat fiktioista kun seuraamme mediaa. Ja ennenkaikkea muistaa, nykymedia tekee raflaavilla otsikoilla kylmää bisnestä ja huom.monasti juttu tehdään mutu tuntumalla faktoista välittämättä.              Ja vielä eräs asia elisen pelin loppunäytöksestä Josen silmin, " olin iloinen, otettu kun yleisö lauloi nimeäni". 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upea toisen jakson loppu eilen. Ehkä parasta Unitedia sitten viime kevään City-pelin. Näytti, että pitkästä aikaa kentällä tehdään töitäkin yleisen löntystelyn sijaan. Ensimmäinen puoliaika oli toisaalta aivan hirveä ja shokkialun jälkeenkin Newcastle sai paikkoja ilmaiseksi Unitedin puolustajien koomaillessa. De Gea teki tärkeän torjunnan puolen tunnin kohdalla ja ilman sitä peli olisi luultavasti ollut ohi ennen taukoa. Pogba, Martial ja Mata pelasivat erinomaisen toisen puolikkaan ja Pogba näytti olevan kaukana siitä pelaajasta, joka toivoo managerilleen potkuja. Käsikirjoitukseen luonnollisesti sopi että hylkiön rooliin ajautunut Alexis iski ratkaisevan maalin. 

José on kyllä vaikea mies. Haluaisin olla kokonaan Josén bandwagonissa, mutta silti takaraivossa on koko ajan tunne siitä, että lusitaanin ego koituu hänen tuhokseen myös Unitedissa. Kun media ja boardi ovat kääntyneet Mourinho vastaan, José on Tottenham-ottelusta lähtien koittanut taivutella faneja puolelleen ja ihan hyvin onnistunutkin siinä. Todettava on, että kyllä itsekin mieluummin kannustan manageria kuin ilkeitä kapitalistisia pukumiehiä katsomossa.

Ison osan ongelmistaan Mourinho on luonut ihan itse ja se näkyy kentällä mm. kokoonpanovalinnoissa. En esimerkiksi usko, että Unitedilla oikeasti on noin huonoja toppareita kuin on alkukaudesta nähty. Jokaisen topparin itseluottamus on tällä hetkellä nollissa ja tilannetta ei auta se, että Mou vaihtaa puolustuksen koostumusta kuin omia sukkiaan laittamalla vielä Herreraa, McTominayta ja Fellainia sotkemaan pakkaa. Tai ehkä Mourinho haluaa tehdä pointin esimiehilleen, että kaikki nykyiset keskuspuolustajat on paskoja? Kannattaisi mieluiten pitäytyä siinä parhaaksi näkemässään kaksikossa, olkoon se sitten vaikka Smalling-Lindelöf, ja antaa näiden pelata ja kehittää yhteistyötään vaikka virheitä varsinkin alussa tulee. 

Keskikentällä asiat ei ole sen paremmin 50 miljoonan Fredin istuessa penkillä ja Matcin vaihdettua Chelsean loppuaikojen formiinsa. Puolustus ja keskikenttä on yksi iso sekasotku tällä hetkellä ja osin siksi Mourinho peluuttaa joukkuetta käsijarru päällä, poislukien eilinen ottelu jolloin oli pakko hyökätä lähes 90 minuuttia. Tulevat ottelut Chelseaa, Juventusta (x2), ja Cityä vastaan määrittävät jo loppukautta ja olen aika varma että jos United selviää noista peleistä kunnialla, Mourinho saa pysyä pestissään kauden loppuun. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vai Fellaini sotkee manun pakkaa! Kannattaa lukea mm. M.E.N arvostelut Newcastle pelistä. Fell kuuluu avaukseen näillä näytöillä. Fell hoitaa puolustamisen,keskikentän ja on vaarallinen vastustajan maalilla. Ja toppareista sen verran kuten tiedämme mou haki topparia, no E.W munasi homman. Rivissä olleet topparit odottivat myös että joku nimimies tulee ja se loi epävarmuutta henkiselle puolelle ja siitä ollaan nyt maksettu hintaa. Old Traffordin fanitkin aistivat tämän ja ovat mou puolella ja  E.Wtä vastaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 tuntia sitten, herpati kirjoitti:

Rivissä olleet topparit odottivat myös että joku nimimies tulee ja se loi epävarmuutta henkiselle puolelle ja siitä ollaan nyt maksettu hintaa

 Enemmän olen 20Legendin kelkassa, tuo jatkuva topparien vaihtaminen on kaikista huonoin taktiikka, se luo sitä epävarmuutta kun jokaisesta pikkuvirheestä saattaa joutua seuraavassa pelissä penkille. Muutenkin olen taas 20Legendin kanssa samaa mieltä lähes kaikesta mitä pari viestiä ylempänä sanottiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olisin sitä mieltä, että jos bailly-smalling annetaan pelata niin se on paras kaksikko mitä manu saisi jalkeille. Bailly menee heti koirankoppiin yhdestä virheestä, joten hankalaa se on.

 

Olipahan huikea nousu, tuntuu vanhalta hyvältä ajalta kun vielä päivien päästäkin katsoo peliä uudestaan!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 tunti sitten, Crisu7 kirjoitti:

Olisin sitä mieltä, että jos bailly-smalling annetaan pelata niin se on paras kaksikko mitä manu saisi jalkeille. Bailly menee heti koirankoppiin yhdestä virheestä, joten hankalaa se on.

Itsekin näen että Baillyssa olisi yhä eniten potentiaalia nykyisestä toppariosastosta. Jalalla pelaamisessa Smallingin tasoa, toisaalta jos pyrittäisiin enemmän laitojen kautta rakentamaan peliä niin silloin se ei välttämättä ole ongelma. Lindelöf puolestaan on jalalla "paras" United toppari mutta muilta ominaisuuksiltaan selvästi jäljessä Baillya ja Smallingia. 

Shaw - Bailly - Smalling - Dalot

Tuo saattaisi olla järkevin nelikko mitä näistä saa aikaiseksi. Dalotille rohkeasti myös peliaikaa. Ongelmana vaan on, että Mourinho meni nerokkaasti antamaan kapteeninnauhan pelaajalle, joka hädin tuskin osaa puhua englantia.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oon myös ihmetellyt, että miksei kapteeninnauhaa anneta De Gealle? Ollut kuitenkin seurassa jo 7 vuotta, pelaaja jota kaikki arvostaa, ja pelaa käytännössä joka ottelun. Ei ehkä se äänekkäin kaveri kentällä mutta eipä ole Valenciakaan. Ehkä DDG ei vaan sitä itse sitä sitten halua. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipahan huikea suurten tunteiden ottelu paikan päällä katsottuna. Pakko myöntää, että ensimmäinen puoliaika oli surkea ja tuntui että pelaajilla ei ole edes yritystä enää, eli mitä hemmettiä mekään tehdään täällä.

Toiselle puoliajalle tulikin sitten sisuuntunein ryhmä miesmuistiin ja tunnelma mahtava, Old Trafford lauloi ja tulihan siinä itsekin karjuttua äänensä käheäksi. Kirsikkana kakun päällä voittomaali Fergie-timella.

Useampi fani oli samaa mieltä kanssani siitä, että vastaavaa yritystä ja tunnelmaa ei ole nähty sitten Sir Alexin aikojen. Fanit edelleen vahvasti joukkueen ja Mourinhon takana, ei pitäisi liikaa lukea kaikenkarvaista mutu mediaa.

Ei muuta kuin kohti tulevia haasteita ja suunnittelemaan seuraavaa Old Traffordin reissua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieno nousu, juu, mutta se ei poista tätä topparien vaihtoviikko ongelmaa ja vuotavaa puolustusta. Kovat pelit vasta tulossa ja nyt pitäisi saada sama taistelufiilis kestämään  sekä jatkumaan ja se saisi alkaa heti pelin alusta kuin vasta toisella puoliajalla. Tammikuussa vahvistuksia if possible.

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 tuntia sitten, Crisu7 kirjoitti:

Olisin sitä mieltä, että jos bailly-smalling annetaan pelata niin se on paras kaksikko mitä manu saisi jalkeille. Bailly menee heti koirankoppiin yhdestä virheestä, joten hankalaa se on.

 

Olipahan huikea nousu, tuntuu vanhalta hyvältä ajalta kun vielä päivien päästäkin katsoo peliä uudestaan!!

Muisti huono. Kelataanpa Baillyn otteita peli peliltä taaksepäin niin monia mokia on valitettavasti kontolla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×