Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

CL 23.10 2018 Manchester United vs Juventus@Old Trafford

Recommended Posts

[IMG] .......VS........ [IMG]


                                         Tiistai, Lokakuu 23 2018
                                                      Klo: 22.00 
                                        Old Trafford, Manchester

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juventus ja Ronaldo Old Traffordille. Huikea peli, kävi kuin kävi. Eikä sitten anneta niitä vapareita viivan pinnasta/takaa.

Manulta puuttuu ainakin Alexis, Lingard entiedämissä? Juvelta poissa Mandzukic.

Avaukseen vaikka:

De Gea
Valencia Lindelof Smalling Shaw
Fred Matic Pogba
Mata
Martial Rashford

Lukaku voisi huilia(pelaa tietysti), Felli subina avuksi puolustukseen jos kunnossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

United näyttää niin paljon huonommalta, heikommin rakennetulta ja valmennetulta joukkueelta, ettei paljoa naurata. Eikö edes vähän kannattaisi prässätä kotona?

Lindelöf sentään kasasi itsensä hyvin heikon alun jälkeen. Mourinhon puoliaikapuheen olisi syytä toimia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi olla et mulla on huono muisti, mutta en muista Rashfordin tai Martialin voittaneen ikinä yhtään pääpalloa. Mietin vaan et miks niille ikinä heitetään pääpalloja kun sen tietää et sitä ei voiteta.

Toka jakso oli parempaa mut ei vaan riitä.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Harmi kyllä, Juve olisi ollut voitettavissa. Eivät ihmeitä esittäneet ja Manu pyöritti yhden pätkän hienosti mutta maali jäi puuttumaan. Pogbalta hieno veto alanurkkaan. Oli jo menossa maaliin, taisi mokesta kimmota pois.

Manun ainoa hyökkäysmalli, pallo Youngille ja sieltä ylös+keskitys.

Juve pommitti Shaw-Lindelöf paria, toiselta puolen eivät juuri yrittäneetkään. Lindelöf paransi kyllä loppua kohti ja katkoi varmasti usean hyökkäyksen. Olisiko Fred kannattanut vaihtaa lopussa kentälle Rashfordin paikalle?

Mutta peli ei ollut hullumpaa, Newcastle pelin raivolla olisi voitettu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toinen puoliaika ei ollut huono, vaan ManUn nykystandardeilla oikeastaan aika hyvä. Juventus oikeastaan vähän kerjäsi tasoitusta jäämällä itse peruuttelemaan. Ensimmäisellä jaksolla Juve dominoi keskikenttää mielin määrin, mutta pallonhallinta tasoittui pelin edetessä. Sczeny torjui aika onnekkaasti Pogban laukauksen, mikä on tietysti harmi. Lukakulta, Rashfordilta ja Martialilta peli oli heikko, joskin on myös muistettava, että vastassa oli Bonuccin ja Chiellinin kaltaisia puolustuspelin veteraaneja. 

+++ Lindelöf - Probsit ruattalaiselle, keräsi itsensä mainiosti tärisevän alun jälkeen. Paras esitys United-paidassa. 

++ - De Gea - Pari tärkeää torjuntaa. 

+ Pogba - Yksi huono syöttö, mutta näytti taas olevan ainoita, ellei ainut pelaaja ManUlta, jolta saattoi odottaa luovempaa ja tehokasta ratkaisua. Aika pelottavaa oikeastaan. 

--- Mourinho - Joukkue on lähes joka pelissä ensimmäiset 45 minuuttia koomassa. Valmennuksella lienee ainakin jotain tekemistä asian kanssa. Entä miksei Herrera tai Fred aloittanut? Missä vaihdot?

-- Lukaku - Nykyisellä formilla muistuttaa pubipelaajaa, jota ei kaiken lisäksi voi edes penkittää. Jos ei Rashford tai Martial osaa puskea niin vielä enemmän ihmettelen sitä, ettei Lukaku tuon paremmin pysty voittamaan pääpalloja. 

- Rashford - Täysin Alex Sandron varjossa eikä saanut annettua tukea Youngille.

Maticin voisi miinuksiin myös laittaa, ei taida nopeus enää riittää ollenkaan näihin peleihin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samaa mieltä, Lindelöfin paras esitys Unitedin paidassa ja mielestäni MotM, täällä ruotsalainen saa muutenkin välillä liikaa lokaa niskaan. Mielestäni Juven maalissa Matic oli enemmän syypää kun ei seurannut Dybalaa vaan lönkötteli vieressä. En itsekään käsitä miksi pitää aina aloittaa noin passiivisesti, ikäänkuin toivoo vastustajan tekevän sen ensimmäisen maalin jotta joukkue heräisi pelaamaan. Lukakulle voisi huili tehdä hyvää, onko nyt kahdeksan peräkkäistä peliä ilman maalia. Olisi paikka kokeilla muitakin hyökkäysvaihtoehtoja/suunnitelmia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samaa mieltä, että Maticin lönkyttely Juven maalissa kostautui. Lindelöfiltä tosiaan hyvä peli. Ja hyökkäyskolmikkoon en ollut tyytyväinen, mutta ketä tilalle mikäli muut ovat loukkaantuneina? Mielestäni hyökkäyskin kaipaisi vahvistuksia tammikuussa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 tunti sitten, Melrose kirjoitti:

Ja hyökkäyskolmikkoon en ollut tyytyväinen, mutta ketä tilalle mikäli muut ovat loukkaantuneina? Mielestäni hyökkäyskin kaipaisi vahvistuksia tammikuussa. 

Niin, subina Chong, eipä juuri muuta hyökkääjää. Fred ehkä vauhtia antamaan. Tarvitaan toppari,laituri, yksi kenkikenttämies ja hyökkääjä jo.:depressed:

Liki kertarysäyksellä niin kuin pool; Keita, Shaqiri, Alisson, Virgil + brassi. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikka United nyt alkukaudesta on sellaiset 20 maalia päästänytkin, niin uskon edelleen, että yhdellä täsmähankinnalla alakertaa saataisiin tilkittyä huomattavasti. Esimerkiksi Liverpool oli melkein yhtälailla tuuliajolla puolustuksensa suhteen, ennen kuin sinne saatiin laadukas huippuluokan toppari. Eilen taas kiinnitti itsellä huomio siihen, miten vaikkapa Matic ja Lindelöf syyttelivät toisiaan tilanteiden jälkeen. Kommunikaatio ei pelaa ja tämä korostuu erikoistilanteissa, joissa on hankala usein nähdä kenen vastuulla kukin vastustajan pelaaja on. Tätä soppaa on sitten vielä helppo hämmentää erilaisilla skriineillä ja oma lukunsa ovat United-pelaajien henkilökohtaiset virheet, joten ei ihme että verkko on heilunut tiheään. Kuitenkin, yksi hyvin peliä organisoiva pelaaja kaiken keskipisteeksi, niin ollaan jo eri tilanteessa.

Joukkue on yhtä kuin osiensa summa enkä osta sitä väitettä, että kaikki Unitedin topparit olisivat järjestäen huonoja/keskinkertaisia. Lindelöf pelaa huomattavasti korkeammalla tasolla maajoukkueessa, Smalling on ennen tätä kautta ollut Valioliigan parhaita keskuspuolustajia. Tällaiset Lindelöfin ja Baillyn kaltaiset pelaajat tosin tarvitsisivat hellempää valmennusta kehittyäkseen, mitä on Mourinholta turha odottaa. Asian kääntöpuoli on sitten se että jos Mourinhon koirankopista selviää, pelaaja voi kehittyä todella paljon ihmisenä ja pelaajana (esim. Luke Shaw). Toisaalta Maunolla on edelleen näitä vanhojen aikakausien jämäpelaajia, kuten Jones ja Rojo, jotka hädintuskin kuuluvat top6-joukkueen penkille saati sitten mestaruudesta tavoittelevan joukkueen avaukseen. Nämä lähettäisin seuraavissa siirtoikkunoissa muualle ja nostaisin nuoria tilalle.

Mitä tulee keskikenttään niin en voi ymmärtää miten jääräpäinen Mourinho voi toisinaan olla. Ehkä lusitaani haluaa tehdä pointin esimiehilleen tai jotain vastaavaa, muuten ei pysty käsittämään. Eilen oli hyvin tiedossa että keskikentälle tarvitaan jalkoja ja mitä tekee meidän José? Laittaa kaksi hitaampaa pelaajaa keskustaan ihan kuin vakuudeksi sille, että keskialueelta tullaan kävelemällä yli. 50 miljoonan hankinta istuu pelistä toiseen penkillä, vaikka tuollaiselle sähäkälle pelaajalle olisi varmasti käyttöä muuten staattisella keskialueella. Unitedilla Pogba on ainoa pelaaja joka yleensä pystyy luomaan tilaa liikkeillään pallottomana, joten ranskalainen tarvitsisi ehdottomasti vierelleen pelaajan, joka on edes suunnilleen samalla aaltopituudella ja pystyy näitä tiloja hyödyntämään. Fredin lisäksi olisi tosiaan myös Pereira ja Herrera olleet käytettävissä.

Se on muuten varmaa, että jos Fellaini olisi eilen ollut penkillä, tuo olisi kentälle myös päässyt. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×